2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun çok üzüldümmm. Jeller içinde bi bezini değiştir istersen. Doktorada sor. Ben hagies kullanıyorum gold.Çok memunum. Sende bi dene istersen...

lagrima canımm bu hafta buluşuyoruz değil mi?
Ayy ben çok heycanlıyımmm seninle buluşucam diyeeee

ewet cnm buluşuyoruz gün ve yer belirleriz yarın Turabımı hastaneye götüreceğim. öğleden sonrada olabilir başka bir günde telefonlaşırız gene. kk dan tanıdım arkadşalar var onlarlada tanıştırırım seni bi ara inş

Geçmiş olsun çok üzüldümmm. Jeller içinde bi bezini değiştir istersen. Doktorada sor. Ben hagies kullanıyorum gold.Çok memunum. Sende bi dene istersen...

sağol cnm geçemedi gitti.üstüne ekleniyor sürekli birşeyler.:'(
elimde 1 tane daha prima var sonra huggies var zaten. stok yapmıştımda

Son düzenleme:

bende primadan vazgeçmem diyordum ama annemler huggies almış. primadan çok daha yumuşak daha hafif bir bez. primadaki o kimyasal koku da yok huggies de. eğer Alp e iyi gelir, pişik yapmazsa huggies kullanırım artık.

kızlar zeynep duru çok hasta kaç gündür fırsat bulup durumu paylaşamıyorum bile 2 hafta önce aile hekimine götürmüştüm antibiyotik vermişti kullandık faydası olmadı dün gece yine ateşi yükseldi acile götürdüm bi iyne yaptılar yine antibiyotik verdiler ben napayım((

kulağını ensesini kaşıyo ben diyom diştendir ama çıkmıyoda dişleri doktor diyo boğazı şişmiş mikrop kapmışsizinde böylemi oldu Allah aşkına bişey söyleyin ağlıcam nerdeyse yinemi acile götüreyim ateş düşürücüyü 9 da verdim şuan ateş 38 babasının kucağında dolaşıyo kızım(

Ebrar sünnet oldu ya oğlun nasıl cnm kaç güne geçti nasıl davrandı

cnm ilk gün ağladı bi akşam üzeri 5de olmuştu 10 a kadar agladı sonra uyudu birdahada pipisi için ağlamadı hiç. 1.5 hafta köpük bardak kestim koydum yüz üstü yattıgından acımasın yapışmasın diye. sonra çıkarttım bol bol bepanten anestol pomat hangisi varsa onu sürdüm yapışmasın diye. sabah akşam dusa soktum. iyi çok şükür cillop gibi pipisi var oğluşumun şişliği hala biraz var. altta 2 3 dikiş yada 1 dikiş bilmşyom bitişik o duruyor bi oda 1 aya kadar düşermiş ama etrafındaki dikişler ilk 1 haftada düştü. valla rahatlık. iyiki yaptırmısım. hı benimkinin birde yapışıktı zordu aslında ama sünnetçi iyi kesti kime göstersem oo süper diyor

bende sizi öpüyorum cnm.Allah a emanet ol.görüşürüz..
tamamm bebeimm.ozaman ben şimdi kaçıyorumm.seni koskocaman öpüyorum
not: Turabıda tabikide öpüyorum koskocamannnn

geçmiş olsun cnm .Allah şifalar versin.

Turab uyandı karnını doyurup yanına kıvrılayım. görüşmek üzere kızlar. Allah a emanet olun.öptm..

hı bu arada bugün de düşürdüm oğlumu elim ayagımın feri kesildi arkadaşım bizdeydi o sakinleştirdi 2 oldu birdaha asla koltuk kanepe yataga yatırmayacagım.

bende primadan vazgeçmem diyordum ama annemler huggies almış. primadan çok daha yumuşak daha hafif bir bez. primadaki o kimyasal koku da yok huggies de. eğer Alp e iyi gelir, pişik yapmazsa huggies kullanırım artık.

bnde kullandm huggies ve gold serisi...ama çiş yapınca resmen gülle gibi oluyo çocuun kıçı..nasıl hafif..baya kalın onun ağ kısmı..bide primadaki koku kimyasal değildir ya parfümsüz olduu için halıflex gbi kokuyo..

çok geçmiş olsun zeynebe Allah acil şifalar versin..bnce iyi bi dr.a göster..acillerde gnlde iyi dr.lar olmuyomuş..gündz götürn

hadi ya iyisi kötüsüdemi oluyomuş..kötü olnca nasıl oluyoki

Geçmiş olsun canım benim. Herkesin bebeği ve kendi hasta buaralar. İlaçlarını kullanmaya devam et, ateşi çıktıkça ya duş aldır ya soğuk kompres yap, ağrı kesici ateş düşürücü zaten kullanıyorsundur düzenli olarak. Islak bezle vücudunun ısısını düşürmeye çalış .

Geçmiş olsun canım. Sıra bize geldi ozaman yakındır bizimde düşmemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…