- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.101
bnde kullandm huggies ve gold serisi...ama çiş yapınca resmen gülle gibi oluyo çocuun kıçı..nasıl hafif..baya kalın onun ağ kısmı..bide primadaki koku kimyasal değildir ya parfümsüz olduu için halıflex gbi kokuyo..
Annem Smooth Criminal parçası ordaki nakarat bölümü olan Annie Are You OK?So, Annie Are You OK ben hep eni vici vokke diye anladım senelerce sonra kendimi kandırılmış gibi hiss ettimama sor 3 kişiden 1 i öyle anlamıştır ergenlik dönemindekiler ama
kızlar zeynep duru çok hasta kaç gündür fırsat bulup durumu paylaşamıyorum bile 2 hafta önce aile hekimine götürmüştüm antibiyotik vermişti kullandık faydası olmadı dün gece yine ateşi yükseldi acile götürdüm bi iyne yaptılar yine antibiyotik verdiler ben napayım((
kulağını ensesini kaşıyo ben diyom diştendir ama çıkmıyoda dişleri doktor diyo boğazı şişmiş mikrop kapmışsizinde böylemi oldu Allah aşkına bişey söyleyin ağlıcam nerdeyse yinemi acile götüreyim ateş düşürücüyü 9 da verdim şuan ateş 38 babasının kucağında dolaşıyo kızım (
Ogluuum cok pıs uykum var,uykum olmayaydı ıyıydı ama sımdı kacıyom,yarın daatcam buraları...
Hepınızı mıncırdım,gzel bır gece dılıyoruuum
Leeeeyyn venı vıdı vıcınıze baslayacam haaaaaa,ben geldım dedım mervemden baska masıyen olmamıs...
Masımıyonuzmu benı
Leeeeyyn venı vıdı vıcınıze baslayacam haaaaaa,ben geldım dedım mervemden baska masıyen olmamıs...
Masımıyonuzmu benı
Ogluuum cok pıs uykum var,uykum olmayaydı ıyıydı ama sımdı kacıyom,yarın daatcam buraları...
Hepınızı mıncırdım,gzel bır gece dılıyoruuum
Topik ahalisi hepinize iyigeceleeeerrr.Bebişlere tatlı rüyalaaaaaarrrr:92:
kızlar zeynep duru çok hasta kaç gündür fırsat bulup durumu paylaşamıyorum bile 2 hafta önce aile hekimine götürmüştüm antibiyotik vermişti kullandık faydası olmadı dün gece yine ateşi yükseldi acile götürdüm bi iyne yaptılar yine antibiyotik verdiler ben napayım((
kulağını ensesini kaşıyo ben diyom diştendir ama çıkmıyoda dişleri doktor diyo boğazı şişmiş mikrop kapmışsizinde böylemi oldu Allah aşkına bişey söyleyin ağlıcam nerdeyse yinemi acile götüreyim ateş düşürücüyü 9 da verdim şuan ateş 38 babasının kucağında dolaşıyo kızım (
Turab uyandı karnını doyurup yanına kıvrılayım. görüşmek üzere kızlar. Allah a emanet olun.öptm..
hı bu arada bugün de düşürdüm oğlumuelim ayagımın feri kesildi arkadaşım bizdeydi o sakinleştirdi 2 oldu birdaha asla koltuk kanepe yataga yatırmayacagım.
anaaam kocam cay demlemiş beni çağırıyo kızlar iyi akşamlarrr
Annem Smooth Criminal parçası ordaki nakarat bölümü olan Annie Are You OK?So, Annie Are You OK ben hep eni vici vokke diye anladım senelerce sonra kendimi kandırılmış gibi hiss ettimama sor 3 kişiden 1 i öyle anlamıştır ergenlik dönemindekiler ama
Kızlar mıneden ve kuzeyden haber varmı,ıcım parcalandı okurken,yavrum ınsallah duzelmıs saglıgına kavusmustur.
kızlar, beren emerken sürekli kulağını tutuyo, oynuyo ,yumuşturuyo neden olabilir acaba? sürekli aynı şeyi yapıyo? sanki doktor idrar yolu enfeksiyonumu,diş çıkarırkenmi kulaklarıyla oynar demişti öyle bişe hatırlıyorum ama emin olamadım
herkeslere merhabalar tatilimiz bitti evimize geldiik geleli iki gün oldu güzel vakit geçirdik hepimize moral oldu atlas da gayet iyiydi havuzu denizi çok sevdi fotolarımızı en kısa zamanda sizinle de paylaşmak istiyorum görüşmek üzere herkese baaayy
bide sabah düştüm belim fena ağrıyo üstelik azra kucağımdayken. Sabah uyandı altını değiştirdim emzirdim kucağıma aldım salona geldim salonda çit var ona değmeden geçecektim güya yerde boş su şişem varmış görmedim onu üstüne basmışım nasıl olduğunu anlamadım azrayı koruyum derken totomun üstüne düştüm kızıma bişey olmadı ama sese eşim fırladı yataktan totom ve belim ağrıyo hala yaa hamileyken de yine böyle düşmüştüm kız alıştı galiba :)
bu arada 6 Aylık olmuş küçüğüm.. 6. ayına ananesinin yanında girdi..ona neşe verdi..
dün hastaneye annemin yanına gttk..iyiydi maşallah..mikrobk durumun geçmesini bekliyolar..kemolara son büyk ihtiml ve 1-2 ay içinde ameliyat olp baırsağı içeri alabilirler ve annemde Allahın izniyle bu hstalıı atlatmış olr.. ayrıca dün hastane Mervecimde geldi bni yalnız bırakmadı..hastaneden sonra bize gttk yani annemlerin evine oturduk muhabbet ettk Minee gelcekti fkt Merve kalkmak zorunda kalınca bugüne ertledik buluşmayı bugünde kuzeyin ateşi çıkmış mine gelemedi fln neyse ertelendi..Gamzede gelcekti hatta yola çıkmıştı bizim hastanede oldumuzu öğrenince ve buluşmanın iptal olduunu öğrenince oda topluca buluşalm dedi..neyse Merveye burdn sonsuz minnetlerimi sunuyorm dünya tatlısı bi insan o kdr zevk aldımki onunla sohbet etmekten.. bu arada Selçuk annemi görünce çok heycanlanıyo elektrie tutulmuş gibi titriyo ve deli gibi gülümsüyo sürekli bunuda annemden başka kimseye yapmıyo..
çok fazla okumaya ve yazmaya fırsatım olmuyo şöyle bi göz atıyorm..bna destek veren geçmiş olsun dileklerini sunan ve yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Hepinize sonsuz teşekkürler..NAlan teklifin için teşekkürler cnm..şimdilik kayınvalide var yanımda..Hepinizi çok seviyorm ve sizle kendimi daha güçlü hissediyorm..
hasta olan herkese geçmiş olsun..Onderyaa Allah acil şifalar versin çok üzüldüm..inşallah tahmin edilen değildir Alah uzak etsin evlerden..
Miray geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorm bnmde Selçuun ilk düşüşü gözümden ve kulaımdan gitmiyo çat diye yüzünün yere yapışışı..sonra alıştm düşmelerine..bnde yanındaydım düştüünde..
Elemsu boş muhabbet espirine koptm..hiç gülceim yoktu Allah ömür versin..
gözden kaçırdıklarım bni affetsin..
eyvah eyvah cogunlukla haberler kötüBernanın annesine cok dua edioruz inş düzelicek innşallahhh
Berracıma cok üzüldüüm first ladymiz nazara geldi demek kurban olsun teyzesi
betülün eşine de coook geçmiş olsunnn
Derya cnm bnm rabbim tez şifalar versn bakanın varmı acaba yavrum benm
Lidyam da düştü demek kurban oluruummmm bebeğime cok geçmiş olsun
Ayselcim annen hemen döner inşallahh ve dönene kadar Güloşum kuzenine hemen alışır inşallahhhh
cok şükür mervemmm herşey normale döndü gayet iyiyiz, 2 gün ek gıda vermedik düzeldi
sanırım ek gıda bizi epeyyyyce bi zorlucakokullar açılıo haftaya napıcaz bilmiorum
kayınvalidemden umudu kestim artk(((((((((((
tüm haftasonunu acilde geçrdik cnm, Alya durmaksızın ağlıyordu,
kan tahlilleri ve idrar tahlilleri sonucunda gaz olduguna kanaat getirildi,
ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşıoruz, ya da sanırım yogurt gaz yapıor meleğime
kaynvalidem kalbinden anjiyo olucak ve cok büyük ihtimal stent takılcak,
annemde küçük kardeşim oldugu için bize gelip bakamaz, artk en kötü ihtimal
ben gidip annemlerde kalıcam:/ off neyse düşünmek bile istemiorum
tüm düzenimiz bozulucakannemlerin alt katında erkek kardeşim oturuo, ve 1 bucuk
yaşında oğlu var ve Alyayı görür görmez yumrugunu sıkıo, anneme nasl bırakıp gidicem
bilmiorummm(((
arkadaşlar oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu şükürler olsun şişliği kızarıklığı geçti antibiyotik iğne kullanıyoduk artık ilaç kullanıcaz sadece doktora gittik doktor bile sevindi geçtiğine huzursuzluğumuzda geçti artık gülücükler atmaya başladı ağrısı kalmayınca yavrum çok mutluyuz çooookkk:118:
arkadaşlar merhaba nasılsınız
benim canım sıkkın yine kızın idrarında lökosit çıktı
idrar kültüründede kontaminasyon yani bulaşma çıktı sanırım yeterince hijyenik alamadık
bugün yine idrar vericez sizler alırken nasıl yapıyorsunuz ben daha evvel baticonla siliyordum onuda önermiyorlarmış
yavrucuğum 3 ayda 300 gram almış iştahı sıfır hiç bişey yemiyor geceleri uyku yok zaten
ben hele bitmiş vaziyetteğim uykusuz halde sabah kalkıp işe gidiyorum beynim şuan çatlıyor ağrıdan
böbrek ultrasonu bakıldı şükür temiz çıktı en yakın zamanda sondalı film baktırcaz
3-4 sayfayi yarım saatte ancak bitirdim yaa...
Ayselcim annene çabucak kavuşursun inşallah..
Miraycim Lidya'ya, Gamzecim Berra'ya cok geçmiş olsun..
Derya sana da cok geçmiş olsun, aklına en kötüsünü getirme. Ben stres ve sıkıntılar üstüste geldiği içindir diye düşünüyorum.. Bişey çıkmaz inşallah.
Hasta olan bebişler ıyileşsin, uyumayanlar uyusun, yemek yemeyen iştahsız bebeklerimizin iştahı açılsın inşallah.
slm güzeller güzeli anneler
dün kızım tam 6 aylık olduuu vee geceyi yanımızda yatarak kutladııı.biliyormu ne yarı yaşına girdiğini
beşiğine yatırıyorum ağlıyor hanfendi ortamızda yatmak istedi tüm gece sabaha kadar.
bu günde aşımızı olduk çok bağırdı kızım eve gelirgelmez ibufen verdimde hemencecik geçti ağrısı
merhaba arkadaşlar biz hastaneden geldik doktor biraz daralma var ama çok değil 6 ay sonra tekrar kontrole getır dediler amacımız daha fazla daralıp daralmadığını anlamak ona göre müdahale edilecek dediler...bilmiyorum kafam karışık bi yönden diyorum ki korkulacak birşey olsa niye 6 ay sonrasına gün versinler yada ilaç verirler..kilomuz 7850 olmuş
Oy kıyamamm ben Lidyama çok geçmiş olsun Miraycım
Günaydın kızlar,
Tatil ve sonrası derken geçmişi oku oku bitirmedim,şimdi son sayfayı okudum çok şükür :)
Neler olmuş böyle ya, hastalıklardan geçilmemiş yine ortalık
Berna'cım çok geçmiş olsun, dün telde konuştuğumuzda bilmiyordum annenin durumunu ne olur kusura bakmaEee annen rahatsız , gelmemiz doğru olur mu?
O kadar çok alıntılık konu vardı ki, 2 sayfa sürecek gibiydi bende bıraktım alıntı yapmayı kızlar, herkese çok çok geçmiş olsun, umarım bebişler ve sizler düzelirsiniz, sıkıntısı olanın sıkıntısı azalır.
Bize gelecek olursak,
Berra tatilin ilk günü ilk dişini ve geçen haftada 2. dişini çıkardı. Ayrılık kaygısı dönemine girdiBabasındayken bile beni istiyor, kucak derdi yok aynı ortamda olalım ve yüzüm ona dönük olsun yeter şeklinde. Bu da geçecek o yüzden dert etmiyorum kendime.
Ve dün
Dün alternatif anne'nin genel toplantısı vardı, Nakkaştepe'de bir restaurantta. Gittik oraya, geç kalmıştık zaten, eşim sen git biz geliriz dedi. Ve Berra ile beraber geldi onlar. İç mekanda yapıyorduk toplantıyı, dik merdivenelrle giriliyor, rampa yok.
Berra pusetinde, önde bir görevli arkada eşim puseti kaldırdılar son basamağa doğru dikleşince araba ve BERRA'NIN KEMERLERİ BAĞLI DEĞİLMİŞ , Berra merdivenlere alnı ve gözünün üzerine düştü
Alnı ve gözü şişti, göz kapağında morluklar var, ve gözü ufacık kaldı
İçim acıyor yüzüne baktıkça
bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakınmorluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...
Eki Görüntüle 507028
günaydın günaydınnnnnn cici mart anneleri ve pıtırcıklarııııı
kızlar kafayı yemek uzereyimmmm dilara ela 3 gundeur gecelerı sureklı uyanıyo emzırıyorum bebıgıne koyuyorum aglıyo ama nasıl aglama aramıza yatırıyorum bıraz uyuyo sonra yıne aglama bıraz meme uyku aglama boyle sabah oluyo 3 gundur zombı gıbı kalkıyorum yataktan yaa sızınkılerde boyle sık kalkıyo mu ben bıde haftaya artık odasında yatırmayı planlıyodum boyle aglamalar uyanmalar varken naparım yahuuu
günaydın günaydınnnnnn cici mart anneleri ve pıtırcıklarııııı
kızlar kafayı yemek uzereyimmmm dilara ela 3 gundeur gecelerı sureklı uyanıyo emzırıyorum bebıgıne koyuyorum aglıyo ama nasıl aglama aramıza yatırıyorum bıraz uyuyo sonra yıne aglama bıraz meme uyku aglama boyle sabah oluyo 3 gundur zombı gıbı kalkıyorum yataktan yaa sızınkılerde boyle sık kalkıyo mu ben bıde haftaya artık odasında yatırmayı planlıyodum boyle aglamalar uyanmalar varken naparım yahuuu
ohhh tabii yaa..biz ne zmn kavuşcaksak kocamıza..yadellerde geçti ömrümüz..
Aysel sen akşam nete nasıl giriyon bunuda yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?