2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle zor bı gün geçirdim ki anlatamam günde bir bezi doldurmadan cocuk altını actım diye 6 bez altına pişmedi 2kez tuvalete tuvalete bise yapmıyor içerde yapiyo sinirlerim akt üst oldu üstüne Eyüp'ün ağlamaları tuvalet egitiminin ilk gunü hüsran yarın lazimlik akayım bari belki ona yapar birazdan uyandırır tuvalete goturcem tabi yapmadıysa bide ya geri uyumazsa diye korkuyor oof ne zormus alt katımda ev sahibimin kardesi var uzm.pedagok ona da danışmıştım kaynanama filan da ben mı bı hata yapıyorum ama yo yapmıştım niye böyle oluyo ya
Halıları yıkamaya verecektim iyki vermemisim cis kaka oldular hep :)

sıvı kaka yaptığı zaman premium care kullanıyordum 4 numara beze geçince aktif bebekle pek fark yok diye ona geçtim. belki aktif bebekle farklıdır. bir de daha 2.ye takıyorum ben huggies. çok çiş yapmadığı ana denk geldiyse ondan anlamamışımdır belki.

Son düzenleme:
Leeeeyyn venı vıdı vıcınıze baslayacam haaaaaa,ben geldım dedım mervemden baska masıyen olmamıs...
Masımıyonuzmu benı

süpersin cnm yaa çok güldüm

Ogluuum cok pıs uykum var,uykum olmayaydı ıyıydı ama sımdı kacıyom,yarın daatcam buraları...
Hepınızı mıncırdım,gzel bır gece dılıyoruuum

canm geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum miniğine
benm kızım da kaşıyor ensesini ve kulaklarını bu ara.

Leeeeyyn venı vıdı vıcınıze baslayacam haaaaaa,ben geldım dedım mervemden baska masıyen olmamıs...
Masımıyonuzmu benı

Hosgeldin canım kızma onlara bizim veletler bırakmıyor ki forumu zamanında takip edelim ondan şimdi herkes gecmisi okuyordur
Napan iysin?

Masımıyonuzmu benı

Ogluuum cok pıs uykum var,uykum olmayaydı ıyıydı ama sımdı kacıyom,yarın daatcam buraları...
Hepınızı mıncırdım,gzel bır gece dılıyoruuum

Bebişimm tatlı rüyalar görr Boş muhabbet zaten hepsi boşver senn
Saygılarr

Topik ahalisi hepinize iyigeceleeeerrr.Bebişlere tatlı rüyalaaaaaarrrr:92:

iyi geceler canım size de

canım çok geçmiş olsun, yavrucak atar inş hastalığını hemen, boğazının ağrısı kulağına vuruyordur ondandır kaşıması

geçmiş olsun ebrarcım, düşmeleri gerçektn çok kötü yüreğimiz ağzımıza geliyor

anaaam kocam cay demlemiş beni çağırıyo kızlar iyi akşamlarrr

oh oh hadi iyisin afiyet bal şeker olsun

çok güldüm ama sana ya, benim bir arkadaşım da aşkın nur yengi'nin "ay inanmıyorum" şarkısını "ayran buyurun" diye anlarmış onun gibi

Kızlar mıneden ve kuzeyden haber varmı,ıcım parcalandı okurken,yavrum ınsallah duzelmıs saglıgına kavusmustur.

canım hala hastanedeler ama genel durumu iyiymiş, takipte.

teyzoşlarrr biz geldik evin ağası menem artıkkk
Eki Görüntüle 508373

yerim seni hanım ağa

canım Lidya da sürekli oynuyor ama bir şey yokmuş, baktırdık kulaklarına, hoşuna gittiğinden olabilir.

canım hoşgeldin, özelden msj atmıştım sana gördün mü?

çok geçmiş olsun feyza, Allah korumuş sizi.

bu arada 6 Aylık olmuş küçüğüm.. 6. ayına ananesinin yanında girdi..ona neşe verdi..

yarı yaşınız kutlu olsun tatlım

annenin iyi olması beni çok sevindirdi bernacım, geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkür ederim.

canım çok sağol, Allah sizin işleri de bir an önce yoluna koyar inş,.

ah canım ya sıkıntısı gazdan olsun tek, kıyamam ben Alya'ma, inş kayınvaliden de iyileşir hemen çok geçmiş olsun. Düzen bozulması kötü oluyor bilirim ama sağlık olsun yoluna girer herşey.

mmutluğunuzu paylaşıyorm canım gözünüz aydın

Ronyacım çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin sana, yavrun hemen atlatsın inş.

sağolasın pollycim

yarı yaşınız kutlu olsun canım

inş 6 ay sonra düzeldiğinin haberlerini alırsınız, çok geçmiş olsun.

Oy kıyamamm ben Lidyama çok geçmiş olsun Miraycım

sağol Ayselim çok sağol

bu da talihsiz fotoğraf kızlar, gözünün haline bakın morluklar gözükmüyor, zaten düne göre bugün alnındaki morluklar azalmış...

Eki Görüntüle 507028

Gamzecim çok geçmiş olsun. Berra'yı öyle görünce içim titredi. Kıyamam kuzuma ben. Rabbim şifa versin.

Tüm geçmiş olsun dikeleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, tek seferde okuyamadığımdan alıntı da yapamadım affola...

günaydın günaydınnnnnn cici mart anneleri ve pıtırcıklarııııı

kızlar kafayı yemek uzereyimmmm dilara ela 3 gundeur gecelerı sureklı uyanıyo emzırıyorum bebıgıne koyuyorum aglıyo ama nasıl aglama aramıza yatırıyorum bıraz uyuyo sonra yıne aglama bıraz meme uyku aglama boyle sabah oluyo 3 gundur zombı gıbı kalkıyorum yataktan yaa sızınkılerde boyle sık kalkıyo mu ben bıde haftaya artık odasında yatırmayı planlıyodum boyle aglamalar uyanmalar varken naparım yahuuu

Son düzenleme:

canım yatırmadan tahıllı bi mama versen..artık doymadığı için uyumuyo olabilir.benimki de öyle saat başı uyanmaya başlamıştı son zamanlarda, işte yatmadan tahıllı mama verdim.üstüne de emzirdim..artık 3-4 saat uyuyo..sonra bi kalkıyo, emiyo, tekrar 2-3 saat uyuyo...

günaydın..geçen hafta bizde böyleydik..geçici bir dönem..ama sanki birdaha hiç uzun uzun uyumucak böyle dakka başı kalkacak diye strese girmiştim ama çok sürmedi.Sizin dişler çıktımı ,diş ağrıları olabilir yada 6.ay büyüme atağıda olabilir.yazık kuzulara ya bi sıkıntıları olmasa onlarda zırtbırt uyanmaz (

Güünaydınnnn topik ahalisi. Geceleri uyku düzeni bozulan kızıma iki gündür yeni taktik geliştirdim ve iki gecedir rahatımm.
9 da uyuyup gece birde uyanıyordu, oyun istiyordu geçen haftadan beri artık saat 11 e kadar iyice yoruyorum oyunlar şarkılar fln sonra pijamalarını giydirip yatağına bırakıyorum 5 dk sonra paket hazırrrr
Minibüse binmek ayrı bi macera zaten,minibüsteki herkese bvüüüü yapıyor,salya püskürtüyor, herkesin elini tutma çabasında
Ve günü bombası ,sabah kuzenimin eşi kapıyı açıp ''Gülümmmmm sen mi geldin ''demesiyle Gülnihalş bi sevinçle kendisini onun kucağına attı ,sevindim artık alışmış ama bide kıskandım benim kucağımdan başkasına öyle sevinçle gitmesine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…