- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.121
:) çocuk sevse suç, sevmese suç!!!!!!!!!! alışmaları güzel ama hakkaten kıskanıyo insan..benimki de 2 gün önce hecelemeye başladı..de-de-de, ba-ba-ba gibi şeyler söylüyo..ben işteyken söylemiş ilk.bakıcı söyledi..üzüldüm..ilk duyan o oldu..ama eve gelince çok ilgilendiğim için içim rahat.tüm gün birlikte olsak bu kadar oynayamam..buarada uyutma sistemin iyiymiş ama 11 biraz geç yine de sanki..zamanla 10 a filan çekmek lazım..ben o yüzden bugün 7 buçukda uyandırdım tarıkı...
saliha henuz ek gıdaya gecmedım sadece meyve ve arada yogurt verıyorum 19 da asımız var o zaman dr baslıycaz demıstı
karıncam dişimiz daha cıkmadı dedıgın gıbı 6. ay sendromu mu yaaa
ayselcim senin taktıgı bende yapıcam artık yaa ama daha sonra hep 10 da 11 de uyumaz dımı yoksa yıne vay halımıze
saliha henuz ek gıdaya gecmedım sadece meyve ve arada yogurt verıyorum 19 da asımız var o zaman dr baslıycaz demıstı
karıncam dişimiz daha cıkmadı dedıgın gıbı 6. ay sendromu mu yaaa
ayselcim senin taktıgı bende yapıcam artık yaa ama daha sonra hep 10 da 11 de uyumaz dımı yoksa yıne vay halımıze
günaydın..geçen hafta bizde böyleydik..geçici bir dönem..ama sanki birdaha hiç uzun uzun uyumucak böyle dakka başı kalkacak diye strese girmiştim ama çok sürmedi.Sizin dişler çıktımı ,diş ağrıları olabilir yada 6.ay büyüme atağıda olabilir.yazık kuzulara ya bi sıkıntıları olmasa onlarda zırtbırt uyanmaz(
diş çıkarırken olurmuş tatlım bizdede var aynı durum birde kulak mumu denen bişey var akarya kulakları öyle bişey var mı o da çok fazla kaşındırıyormuşkızlar, beren emerken sürekli kulağını tutuyo, oynuyo ,yumuşturuyo neden olabilir acaba? sürekli aynı şeyi yapıyo? sanki doktor idrar yolu enfeksiyonumu,diş çıkarırkenmi kulaklarıyla oynar demişti öyle bişe hatırlıyorum ama emin olamadım
acile değilde gündüz bi çocuk doktoruna götür canım istersenVİRÜSdişte olabilirkızlar zeynep duru çok hasta kaç gündür fırsat bulup durumu paylaşamıyorum bile 2 hafta önce aile hekimine götürmüştüm antibiyotik vermişti kullandık faydası olmadı dün gece yine ateşi yükseldi acile götürdüm bi iyne yaptılar yine antibiyotik verdiler ben napayım((
kulağını ensesini kaşıyo ben diyom diştendir ama çıkmıyoda dişleri doktor diyo boğazı şişmiş mikrop kapmışsizinde böylemi oldu Allah aşkına bişey söyleyin ağlıcam nerdeyse yinemi acile götüreyim ateş düşürücüyü 9 da verdim şuan ateş 38 babasının kucağında dolaşıyo kızım (
oy kuzum yaa çok yormuşlar seni olsun ama sonunu düşün alışıcak ve artık çişini tuvalete yapacak sabret canım şu küçük klozetler varya çocuklar için belki ondan alırsan yaparÖyle zor bı gün geçirdim ki anlatamam günde bir bezi doldurmadan cocuk altını actım diye 6 bez altına pişmedi 2kez tuvalete tuvalete bise yapmıyor içerde yapiyo sinirlerim akt üst oldu üstüne Eyüp'ün ağlamaları tuvalet egitiminin ilk gunü hüsran yarın lazimlik akayım bari belki ona yapar birazdan uyandırır tuvalete goturcem tabi yapmadıysa bide ya geri uyumazsa diye korkuyor oof ne zormus alt katımda ev sahibimin kardesi var uzm.pedagok ona da danışmıştım kaynanama filan da ben mı bı hata yapıyorum ama yo yapmıştım niye böyle oluyo ya
Halıları yıkamaya verecektim iyki vermemisim cis kaka oldular hep:)
günaydın teyzoşlarr...bugün yine annaneyi görmeye gitcezzzz holeyy..
köpeemizi sahiplendirdik ve yrn evde büyük bi dezenfekte olayı olcak..temizlikçi gelcek..offf bn Selçükle nasıl ilgilencem bilmiyorm.. ya bn eller konusunda çok hassasım hiçbiyere değsin istemiyorm hmn ağzına alıyo çarşaf seriyorm ama yinede içim rahat değil.. bazen bi bakıyorm halının üstüne gelmiş canhıraş bi şekilde koşuyorm hmn ellerini yıkıyorm ya kafayı yicem bu konuda..
Canım bişey olmaz o kadarcıktan ya..benimki hep yerde..ince bi döşeğe koyuyorum yere ama alıp başını gidiyo, bi bakıyorum halıda, bi bakıyorum masanın altına girmiş..önemsemiyorum..en fazla alıp tekrar döşeğine koyuyorum o kadar.el yıkamayla baş mı olunur..her dakika hareket halindeler..evin de temizdir zaten, zararı olmaz.
ev temizde kıl tüy illaki ouyo işte korkuyorm onları yutcak yutcak karnında toplancak diye..küçükken öyle bi hbr izlemiştm hala etksindn kurtulamadm
günaydın teyzoşlarr...bugün yine annaneyi görmeye gitcezzzz holeyy..
köpeemizi sahiplendirdik ve yrn evde büyük bi dezenfekte olayı olcak..temizlikçi gelcek..offf bn Selçükle nasıl ilgilencem bilmiyorm.. ya bn eller konusunda çok hassasım hiçbiyere değsin istemiyorm hmn ağzına alıyo çarşaf seriyorm ama yinede içim rahat değil.. bazen bi bakıyorm halının üstüne gelmiş canhıraş bi şekilde koşuyorm hmn ellerini yıkıyorm ya kafayı yicem bu konuda..
günaydın kızlar,,,
beren artık hiç durmuyo kızlar sanırım kucağa alışmış durumda nere koyarsam koyayım çığlık atıyo kucağımda susuyo bütün gün kucağımda nasıl dolandırayım..gündüz uykusuda yok kadar az..ve 1 ay öncesinde kendi kendine uyurken annemlere gittiğimden beri ayağımda sallayarak uyutuyorum başta türlü uyumuyor maalasef..bir daha kendi kendine uyumasını nasıl sağlıcamı bilmiyorum..offff hiçbir düzen yok ne yapcam ben ya
Ayselcim,
Gülnihal'i çekime götürdünüz mü ? Ne yaptılar, sonuç belli mi ?
Dünkü konu içinde birazdan çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?