2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) çocuk sevse suç, sevmese suç!!!!!!!!!! alışmaları güzel ama hakkaten kıskanıyo insan..benimki de 2 gün önce hecelemeye başladı..de-de-de, ba-ba-ba gibi şeyler söylüyo..ben işteyken söylemiş ilk.bakıcı söyledi..üzüldüm..ilk duyan o oldu..ama eve gelince çok ilgilendiğim için içim rahat.tüm gün birlikte olsak bu kadar oynayamam..buarada uyutma sistemin iyiymiş ama 11 biraz geç yine de sanki..zamanla 10 a filan çekmek lazım..ben o yüzden bugün 7 buçukda uyandırdım tarıkı...

saliha henuz ek gıdaya gecmedım sadece meyve ve arada yogurt verıyorum 19 da asımız var o zaman dr baslıycaz demıstı

karıncam dişimiz daha cıkmadı dedıgın gıbı 6. ay sendromu mu yaaa

ayselcim senin taktıgı bende yapıcam artık yaa ama daha sonra hep 10 da 11 de uyumaz dımı yoksa yıne vay halımıze

Evet kızlar geç ama en azından deliksiz uyuyor.Erken uyuyor gece uyanıyor oyun istiyor sonra geç saatte uyuyor sabah da uyanmıyor kıyamıyorum da ama kaldırıp üstünü giydirip çıkmamız gerekiyor annem olunca nasılsa yatağında uyuyordu annem gelince ben çıkıyordum.Annem gelince tekrar bi düzen oturtmamız gerekecek.
Bide gündüz uykuları da bozuldu artık hep yatağını istiyor uyumuyor orda doğru düzgün 20 dk uyuyup uyanıyormuş yani bizim düzen hepten alt üst olmuş durumda

Son düzenleme:

evet, öyle bi sendrom da olabilir..ama marketlerde tahıllı gece meyvesi diye satılan bi meyve püresi varya, çok zorlanırsan onu bi dene derim ben yine de...

aynı sorun bizde de var kızlar yaaa geceleri ağlayarak ve her saat başı uyanıorrr

günaydın teyzoşlarr...bugün yine annaneyi görmeye gitcezzzz holeyy..

köpeemizi sahiplendirdik ve yrn evde büyük bi dezenfekte olayı olcak..temizlikçi gelcek..offf bn Selçükle nasıl ilgilencem bilmiyorm.. ya bn eller konusunda çok hassasım hiçbiyere değsin istemiyorm hmn ağzına alıyo çarşaf seriyorm ama yinede içim rahat değil.. bazen bi bakıyorm halının üstüne gelmiş canhıraş bi şekilde koşuyorm hmn ellerini yıkıyorm ya kafayı yicem bu konuda..

Son düzenleme:
diş çıkarırken olurmuş tatlım bizdede var aynı durum birde kulak mumu denen bişey var akarya kulakları öyle bişey var mı o da çok fazla kaşındırıyormuş

acile değilde gündüz bi çocuk doktoruna götür canım istersenVİRÜSdişte olabilir
oy kuzum yaa çok yormuşlar seni olsun ama sonunu düşün alışıcak ve artık çişini tuvalete yapacak sabret canım şu küçük klozetler varya çocuklar için belki ondan alırsan yapar

Canım bişey olmaz o kadarcıktan ya..benimki hep yerde..ince bi döşeğe koyuyorum yere ama alıp başını gidiyo, bi bakıyorum halıda, bi bakıyorum masanın altına girmiş..önemsemiyorum..en fazla alıp tekrar döşeğine koyuyorum o kadar.el yıkamayla baş mı olunur..her dakika hareket halindeler..evin de temizdir zaten, zararı olmaz.

günaydınnn kızlarrr ay dün gece ne kaynatmışsınız öyle 2-3 saat ayrı kaldım pc den kaynatmışsınızda kaynatmışsınız :) şu şarkı muhabbetinizie çok güldüm Allah iyiliğinizi versin.

ev temizde kıl tüy illaki ouyo işte korkuyorm onları yutcak yutcak karnında toplancak diye..küçükken öyle bi hbr izlemiştm hala etksindn kurtulamadm

günaydın kızlar,,,

beren artık hiç durmuyo kızlar sanırım kucağa alışmış durumda nere koyarsam koyayım çığlık atıyo kucağımda susuyo bütün gün kucağımda nasıl dolandırayım..gündüz uykusuda yok kadar az..ve 1 ay öncesinde kendi kendine uyurken annemlere gittiğimden beri ayağımda sallayarak uyutuyorum başta türlü uyumuyor maalasef..bir daha kendi kendine uyumasını nasıl sağlıcamı bilmiyorum..offff hiçbir düzen yok ne yapcam ben ya

ev temizde kıl tüy illaki ouyo işte korkuyorm onları yutcak yutcak karnında toplancak diye..küçükken öyle bi hbr izlemiştm hala etksindn kurtulamadm

Berna aynı sorun bende de var ya hep aklımda uyurken mesela yatağına kendi saçları dökülüyor emziği ağzından düşüyor bazen o saçlar emziğe yapışıyor ve Gülnihal emziği alıp ağzına koyuyor ben denk gelince alıp muhakkak yıkayıp veriyorum ama kendisi emziği ağzına koyuduğunda yetişemiyorum bende hep aklımda ya karnında topaç olursa o saçlarr

Ben çift kişilik çarşafı ortadan açtım bide boydan boya seriyorum kuzum zati salon küçük görmüştün ona rağmen gidip açık bi yer bulup elini parkeye vuruyor çıkan çap çap sesleri çok seviyor

Ayselcim,

Gülnihal'i çekime götürdünüz mü ? Ne yaptılar, sonuç belli mi ?

Dünkü konu içinde birazdan çıkacağım.

şu gamzenin bahsettiği ayrılma kaygısı dönemine girmiş olmasın!!!!!!!!!öyleyse geçicidir inşallah...kendi kendine uyutmayı ben hiç başaramadım malesef..ayakta sallayarak uyuması bile lütuf oldu benim için..hiç uyumuyodu çünkü...düzen için tekrar alıştırmaya çalışsan..ne biliyim geç kalkıyosa mesela biraz erken uyandır gündüz uyuması için...

Ayselcim,

Gülnihal'i çekime götürdünüz mü ? Ne yaptılar, sonuç belli mi ?

Dünkü konu içinde birazdan çıkacağım.

Canım götürmedim hatta bir diğer ajanstan da msj geldi video ve fotoğraf çekimine getirin diye ama ben korkuyorum nedense ne bilim götürüp götürmeme konusunda kararsızım,annem olsa belki giderdik h.içi çağırıyorlar çünkü ben çalışıyorum.
Bizim katalog çekimi için belki götürürüm ona da mesai saatlerim uymuyor bakalım.

Ben aysımanın aksam 9da gece kasık mamasını yedırıyorum,yeme olayımız her kasıktan sonra büüüüvvvv oldugu ıcın her yer batıyo,sankı savas verıyorum:) ama yedırıyorum ,sonra banyo,derken hoooop saat 10 olmus bıle,zaten aysıma uyku moduna gırıyo bıle,dızımde sallayıp bıraz mayıstıktan sonra emzırıyorum,yarım saat kadar emdıkten sonra besıgıne bırakıyorum ve sabah saat 8e kadar kalkmadan uyuyo,o surede tekrar emzırıyorum sonra yıne 11e kadar uyuyo tabı bende uyuyorum,sonra kalktıgında kahvaltı maması,yada duruma gore meyve puresı verıyorum,oda bır savas halınde yenıyo:) sonrasında keyfı ısterse uyuyo yoksa mutlaka 4gıbı uykuya dalıyo...cok sukur uykuyla alakalı bı sıkıntımız yok,sızler yazınca bende seettırım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…