- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.141
Ben aysımanın aksam 9da gece kasık mamasını yedırıyorum,yeme olayımız her kasıktan sonra büüüüvvvv oldugu ıcın her yer batıyo,sankı savas verıyorum:) ama yedırıyorum ,sonra banyo,derken hoooop saat 10 olmus bıle,zaten aysıma uyku moduna gırıyo bıle,dızımde sallayıp bıraz mayıstıktan sonra emzırıyorum,yarım saat kadar emdıkten sonra besıgıne bırakıyorum ve sabah saat 8e kadar kalkmadan uyuyo,o surede tekrar emzırıyorum sonra yıne 11e kadar uyuyo tabı bende uyuyorum,sonra kalktıgında kahvaltı maması,yada duruma gore meyve puresı verıyorum,oda bır savas halınde yenıyo:) sonrasında keyfı ısterse uyuyo yoksa mutlaka 4gıbı uykuya dalıyo...cok sukur uykuyla alakalı bı sıkıntımız yok,sızler yazınca bende seettırım dedım
Kızlar bebeklerınızın mamasını mama sandalyesındemı yedırıyosunuz?
Bıde su uzun bıberonları nasıl temızlıyosunuz?
merveee nasılsın cnm nerelerdesin pek görüşemiyoruz bu ara.
alya nasıl iyimi??
Güünaydınnnn topik ahalisi. Geceleri uyku düzeni bozulan kızıma iki gündür yeni taktik geliştirdim ve iki gecedir rahatımm.
9 da uyuyup gece birde uyanıyordu, oyun istiyordu geçen haftadan beri artık saat 11 e kadar iyice yoruyorum oyunlar şarkılar fln sonra pijamalarını giydirip yatağına bırakıyorum 5 dk sonra paket hazırrrr
Minibüse binmek ayrı bi macera zaten,minibüsteki herkese bvüüüü yapıyor,salya püskürtüyor, herkesin elini tutma çabasında
Ve günü bombası ,sabah kuzenimin eşi kapıyı açıp ''Gülümmmmm sen mi geldin ''demesiyle Gülnihalş bi sevinçle kendisini onun kucağına attı ,sevindim artık alışmış ama bide kıskandım benim kucağımdan başkasına öyle sevinçle gitmesine
şu gamzenin bahsettiği ayrılma kaygısı dönemine girmiş olmasın!!!!!!!!!öyleyse geçicidir inşallah...kendi kendine uyutmayı ben hiç başaramadım malesef..ayakta sallayarak uyuması bile lütuf oldu benim için..hiç uyumuyodu çünkü...düzen için tekrar alıştırmaya çalışsan..ne biliyim geç kalkıyosa mesela biraz erken uyandır gündüz uyuması için...
ayrılık kaygısı hakkında bildiğim ufak bilgiden bir not size :) (henüz yeni okuyorum konuyu çünkü)
GENELLİKLE (istisnalar tabiki olabilir ) 6-8 ay aralığında başlar, 13-15 ay arası maksimuma ulaşır (2-3 gündür yaşadığım şeyin maksını düşünmek gelecek ile ilgili iyimser olamama sebep oluyor) 18. ayda azalmaya başlar.
Günaydın bebişimmm :)) ohh uyku düzenine kavustunuz tekrardan demek darısı başımızaa inşallahhh :))
alışsın kuzum üzülme sen hepiniz yeri ayrı sonucta. kuzenine alıssın ki akşama kadar huzurlu olsun meleğin
Benim kızımda oo kaygılar yok galiba,şuan en çok istediğim Gülnihal benden başkasında gidince fazla değil bi kerecik olsun ağlasa ahanda annesini istiyor bu desinler ama yok benim bıdığım beni süt makinesi gibi görüyor gerçi sütte bitti artık
Ben aysımanın aksam 9da gece kasık mamasını yedırıyorum,yeme olayımız her kasıktan sonra büüüüvvvv oldugu ıcın her yer batıyo,sankı savas verıyorum:) ama yedırıyorum ,sonra banyo,derken hoooop saat 10 olmus bıle,zaten aysıma uyku moduna gırıyo bıle,dızımde sallayıp bıraz mayıstıktan sonra emzırıyorum,yarım saat kadar emdıkten sonra besıgıne bırakıyorum ve sabah saat 8e kadar kalkmadan uyuyo,o surede tekrar emzırıyorum sonra yıne 11e kadar uyuyo tabı bende uyuyorum,sonra kalktıgında kahvaltı maması,yada duruma gore meyve puresı verıyorum,oda bır savas halınde yenıyo:) sonrasında keyfı ısterse uyuyo yoksa mutlaka 4gıbı uykuya dalıyo...cok sukur uykuyla alakalı bı sıkıntımız yok,sızler yazınca bende seettırım dedım
UYKU DÜZENİ Mİ ? O DA NE?(
Biz hiç bi zaman bi düzen oturtmadık, bi gece güzel uyuyorsa diğer gece ayaktayız, dün gece de saat başı uyandık, bgn de ilk gündüz uykusunu 10 da uyumuş 10 30 da uyanmış, gece 8:30 da uyuttuğum için heralde böyle yaptı, anane isyanlarda...
çalışan anne olmanın dezavantajı mı desek?? çünkü aynı hisler içindeyim aysel.. inşallah bizim kucağımıza gelmek için mızmızlandıkları günü de görürüz:)
maşalah çok tatlı saçlarda baya var..bn böyle yüzü yerde görsem heralde korkudan ölrdm belki snde ilk gördüünde korkmuşndr
Kendi mi dönmüş :)
Kendi mi dönmüş :)
Aynen kuzum,çalışmanın dezavantajı malesef. Çok içerledim sabah kızıma bıdık dönüp bakmadı bile bana
İnş. olur öyle bir gün Baharımolaya bak bebikler inş. bi gün ağlasın diye dua ediyoruz iyi mi
Ben çift kişilik çarşafı ortadan açtım bide boydan boya seriyorum kuzum zati salon küçük görmüştün ona rağmen gidip açık bi yer bulup elini parkeye vuruyor çıkan çap çap sesleri çok seviyor
maşalah çok tatlı saçlarda baya var..bn böyle yüzü yerde görsem heralde korkudan ölrdm belki snde ilk gördüünde korkmuşndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?