2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerınızın mamasını mama sandalyesındemı yedırıyosunuz?
Bıde su uzun bıberonları nasıl temızlıyosunuz?

Aysımanın totosunu ısır :) (dilini ısır ve totonu kaşının kısaltılmış hali)
Maşallah ona,mamaları savaş vererek yiyor demek danacık (sen hep dana diyon ya)
Ben kaşığı Gülnihalin ağzına götürürken kendimde ağzımı açıyorum aaa yapıyorum o da açıyor dün fark ettim bunu

merveee nasılsın cnm nerelerdesin pek görüşemiyoruz bu ara.
alya nasıl iyimi??

canımmmm buralardayımm :)) evet görüşemez olduk,aslında hep forumdayım ama evde durmadıgımm için cevaplama kısmı hep erteleniyor :S alya sultan ii maşallah 2 diş cıkardı yetmedi mi anlamıyorum üstlerde kabarmıs,inşallah cıkmaz onlar daha cok erken yaa Sİz napıyorsunuz minik kuşumla keyfiniz nasıl? ek gıda olayından var mı bir gelişme?

Günaydın bebişimmm :)) ohh uyku düzenine kavustunuz tekrardan demek darısı başımızaa inşallahhh :))
alışsın kuzum üzülme sen hepiniz yeri ayrı sonucta. kuzenine alıssın ki akşama kadar huzurlu olsun meleğin

ayrılık kaygısı hakkında bildiğim ufak bilgiden bir not size :) (henüz yeni okuyorum konuyu çünkü)

GENELLİKLE (istisnalar tabiki olabilir ) 6-8 ay aralığında başlar, 13-15 ay arası maksimuma ulaşır (2-3 gündür yaşadığım şeyin maksını düşünmek gelecek ile ilgili iyimser olamama sebep oluyor) 18. ayda azalmaya başlar.

Benim kızımda oo kaygılar yok galiba,şuan en çok istediğim Gülnihal benden başkasında gidince fazla değil bi kerecik olsun ağlasa ahanda annesini istiyor bu desinler ama yok benim bıdığım beni süt makinesi gibi görüyor gerçi sütte bitti artık

Yok kuzum pek düzen denemez ama uyuyor en azından,annem gelince düzene sokar inş.eskisi gibi olur umarımm

UYKU DÜZENİ Mİ ? O DA NE? (
Biz hiç bi zaman bi düzen oturtmadık, bi gece güzel uyuyorsa diğer gece ayaktayız, dün gece de saat başı uyandık, bgn de ilk gündüz uykusunu 10 da uyumuş 10 30 da uyanmış, gece 8:30 da uyuttuğum için heralde böyle yaptı, anane isyanlarda...

çalışan anne olmanın dezavantajı mı desek?? çünkü aynı hisler içindeyim aysel.. inşallah bizim kucağımıza gelmek için mızmızlandıkları günü de görürüz:)

aysimaya 41 kere maşallahhhh, bende gece uyumadan banyo yaptırsam fayda görür müyüm acep, hiç kesintisiz uykumuz olmadı da

Bi gün kardeşim bakmıştı Gülnihale annemin işi vardı akşamki cümle aynen bu'' hayır anlamıyorum uykun varsa kapa gözünü uyu ne diye mız veriyon ki'' ama öyle olmuyor işte Baharım ya bazen gözleri uykudan açılmaz halde oluyor yine de ağlıyor ne zaman düzelecek bunlarrrr.
Kaka ,gaz,uyku,mama,emekleme,yürüme,okul,üni.,evlilik yok anam bizim hep bi derdimiz olacak belli liste daha uzar gider

çalışan anne olmanın dezavantajı mı desek?? çünkü aynı hisler içindeyim aysel.. inşallah bizim kucağımıza gelmek için mızmızlandıkları günü de görürüz:)

Aynen kuzum,çalışmanın dezavantajı malesef. Çok içerledim sabah kızıma bıdık dönüp bakmadı bile bana
İnş. olur öyle bir gün Baharım olaya bak bebikler inş. bi gün ağlasın diye dua ediyoruz iyi mi

maşalah çok tatlı saçlarda baya var..bn böyle yüzü yerde görsem heralde korkudan ölrdm belki snde ilk gördüünde korkmuşndr

Niye kızzz Gülnihali ben her sabah öyle buluyorum hiç yan yada sırtüstü yatmıyor hep yüzüstü yatıyor bazen yüzünüde gömüyor öyle ama rahatsız olunca çeviriyor kafasını ilk zamanlar korkuyordum artık kafasını çevirmeyi öğrendiği içn korkmuyorum

gökalp'e ne demeli, balkondan beni görünce gülücükler falan, kapıya geliyorum ben geldim annecimm diyorum açıyorum kollarımı(atlıcak sanki:)), annanesinin boynunun altına sokuyo kafasını ,şımarıyo aklınca, ama ben çok alınıyorum yaa

ben de yorgan serip üzerine çarşaf seriyorum (açık renk olmasına dikkat ediyorum saç falan döküldüğünde rahatça görebiliyorum)bi bakıyorum salıncağının altına girmiş aynı anlattığın gibi parkeye pat pat vuruyor. kucağıma aldığım zamanda omuzuma şap şap vuruyor ya bayılıyorum o haline kuzumun :))
off off gel de çalış şimdi .........

tatile giden arkadaşlar bebekleriniz için nasıl bi simit kullandınız
boyun simidi çok güzel ama 80 lira diyolar çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…