- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.161
tatile giden arkadaşlar bebekleriniz için nasıl bi simit kullandınız
boyun simidi çok güzel ama 80 lira diyolar çok pahalı
Tutmayıııııın aysıma gelıyoreeeeeeee
Aysima kankaa beni de atıver arkana yaaaa
Gülnihallll
Sabah aysımayı yanıma almıstım,onun gozler faltası ama ben fena uykuluyum,yanımda uzanıyo,kendınce oynuyo,benım gozler kapalı uyukluyorum derken bu danacık parmagını burnuma bı soktu,o nı laaaaaa geberdım gulmekten,yavrum saskın sakın bakıo suratıma:)
ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz işte hala. ama tam bir düzenimiz yok. çoğunlukla emiyor zaten. çok yemek seçicek gibi duruyor, bana benzemiş:)canımmmm buralardayımm :)) evet görüşemez olduk,aslında hep forumdayım ama evde durmadıgımm için cevaplama kısmı hep erteleniyor :S alya sultan ii maşallah 2 diş cıkardı yetmedi mi anlamıyorum üstlerde kabarmıs,inşallah cıkmaz onlar daha cok erken yaaSİz napıyorsunuz minik kuşumla keyfiniz nasıl? ek gıda olayından var mı bir gelişme
ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz işte hala. ama tam bir düzenimiz yok. çoğunlukla emiyor zaten. çok yemek seçicek gibi duruyor, bana benzemiş:)
bu ara uyku problemlerimiz var. gece defalarca uyanıyor. gündüz uykuları da yok denecek kadar azaldı. yazlıktan döndüğümüzden beri bi düzen bozukluğu içindeyiz bakalım noolucaz böyle. çok yoruyor Hayal beni. bütün gün kucağımda, 5 dk bıraksam ağlıyor, mız mız mız sürekli böyle.
Sanki bizi anlattın. Şuan bıraktım artık yeter dedim attım yere ve ağlıyorrr ya çocuk kurt mu var bir yerlerinde anlamıyorum ki etrafı oyuncakla dolu birine dönüp bakmıyor,ağla ağla ağla kucak diye. Gece uykuları zaten allak bullak oldu bu aralar. Allah yardım etsin btanem bize , şuan kollarımın ağrısından ağladım ağlıcam denli :S
şuan ananem bizde. birkaç gün önce gelmişti. iyiki gelmiş, yoksa deliricektim gerçekten. içeride uyutmaya çalışıyor şimdi.kürtajdan sonra yatıp dinlenemedim bile geçen hafta. sürekli kucakta mız mız mız.. uyurken bile sallanmaya alıştı. sallamayı bırakınca uyanıyor. ne yapacağımı şaşırdım inan[
Ahh canım yaa gerçekten insanın yanına biri şart. annem her zaman gelemiyor kadıncagız gelsede akşamına haşatı çıkmış oluyor,söylemiyor ama halinden belli,. Bu çok zor bir çocuk. Hayalde öyle anladığım kdarı ile. Sen dinlenememişsin bile baksana. Alya da ayagımda sallıyorum beşigine koyuyorum uyanıyor ama aksama kdr salla uyur. bacak mı dayanır okdrına. ee bu evin işleri yemeği bilmem neyi nolcak...
artık tükenmeye başladığımı hissediyorum...............
şuan ananem bizde. birkaç gün önce gelmişti. iyiki gelmiş, yoksa deliricektim gerçekten. içeride uyutmaya çalışıyor şimdi.kürtajdan sonra yatıp dinlenemedim bile geçen hafta. sürekli kucakta mız mız mız.. uyurken bile sallanmaya alıştı. sallamayı bırakınca uyanıyor. ne yapacağımı şaşırdım inan[
Ahh canım yaa gerçekten insanın yanına biri şart. annem her zaman gelemiyor kadıncagız gelsede akşamına haşatı çıkmış oluyor,söylemiyor ama halinden belli,. Bu çok zor bir çocuk. Hayalde öyle anladığım kdarı ile. Sen dinlenememişsin bile baksana. Alya da ayagımda sallıyorum beşigine koyuyorum uyanıyor ama aksama kdr salla uyur. bacak mı dayanır okdrına. ee bu evin işleri yemeği bilmem neyi nolcak...
artık tükenmeye başladığımı hissediyorum...............
merve kendi halimi dinledim sendenmız mız mız yorulmak bir tarafa üzülüyorum anlamıyomuyum derdinden diye kollarım koptu kucağımda taşımaktan.yere koyuyorum yok ana kucağında 5dkzor duruyo.yemek yaparken koydum ana kucağına mız mız atmaya çalışıyo kendini aldım gözlerini kaşıyo uyucak direniyo.kapattım ocağı.salladım güç bela uyudu..uyanmadan yemeği bitireyim bari.annemi çağırdım bi kaç güne gelir heralde.. uykusuzum bedenim kaldırmıyor artık ne yapayım
merve kendi halimi dinledim sendenmız mız mız yorulmak bir tarafa üzülüyorum anlamıyomuyum derdinden diye kollarım koptu kucağımda taşımaktan.yere koyuyorum yok ana kucağında 5dkzor duruyo.yemek yaparken koydum ana kucağına mız mız atmaya çalışıyo kendini aldım gözlerini kaşıyo uyucak direniyo.kapattım ocağı.salladım güç bela uyudu..uyanmadan yemeği bitireyim bari.annemi çağırdım bi kaç güne gelir heralde.. uykusuzum bedenim kaldırmıyor artık ne yapayım
ahh canım benim aynı harfiyen aynı işte. isyan etmiyorum ama bu da can , şuanda yazarken bile bacagımda hoplatıyorum ve cıglık atarak aglıyor. ya yatırırsın cocuk aglar ama vıyk vıyk olur Alya ise feryat figan. üstteki teyze ne oldu diyor düştü mü,ahh dedim sen bir bilsen. kahvaltıda 1 pogaca okdr bu saate kadar aç duruyorum,sabahın köründe kalktı. ben yemek yapamadım henüzdayanamıyorum kuzum ya gercekten derdi olsa kucakta gezerken de durmaz dye düşünüyorum. ayakta turlayalım sorun yok. Allah yardımcımız olsun güç versin sabır versinnnnnnnn
kasıklarımda aynı adet olucakmışım gibi ağrı var.geçen ay 23 ünde oldum daha adet olmamada var.6 ay önce doğum yaptım adetlerimde düzenli bu ağrı ne o zaman ya?eşimle bu ay 3 kez ilişkiye girdim ve prezarvetifle korundu ve bi yırtık bişeyde yoktu vede off içime kurt düştü hamilemiyim diye eşim değilsin bak görürsün diyor ama bu ağrı niye var o zaman napsam bilemiyorum kafam karışık..
ahh canım benim aynı harfiyen aynı işte. isyan etmiyorum ama bu da can , şuanda yazarken bile bacagımda hoplatıyorum ve cıglık atarak aglıyor. ya yatırırsın cocuk aglar ama vıyk vıyk olur Alya ise feryat figan. üstteki teyze ne oldu diyor düştü mü,ahh dedim sen bir bilsen. kahvaltıda 1 pogaca okdr bu saate kadar aç duruyorum,sabahın köründe kalktı. ben yemek yapamadım henüzdayanamıyorum kuzum ya gercekten derdi olsa kucakta gezerken de durmaz dye düşünüyorum. ayakta turlayalım sorun yok. Allah yardımcımız olsun güç versin sabır versinnnnnnnn
aynen merve kucağıma alayım duruyo sorun yok.bende geçen gün bi kahvaltıyla durdum akşama kadar habire su içtim napim yemekte yiyemiyom sütüm azalcak diye korkuyorum..arada derede rezene ısırgan falan yaptım okadar yemek falan yokinşallah bu zamanlarda gececek öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.akşamda eşim geliyo sofra kur kaldır derken tam pert oluyorum az tv ye bakim derken hopp uyuyakalıyorum.2 gün önce aldım markete gittim bereni yolda dönerken uyudu.annemlerdeyken hergün dışardaydık dışarıyamı alıştı evde sıkılıyo acaba? bende hergün çıkamıyorum tek başıma zorlanıyorum çıksamda.annemi bekliyorum yine dört gözle napim
aynen merve kucağıma alayım duruyo sorun yok.bende geçen gün bi kahvaltıyla durdum akşama kadar habire su içtim napim yemekte yiyemiyom sütüm azalcak diye korkuyorum..arada derede rezene ısırgan falan yaptım okadar yemek falan yokinşallah bu zamanlarda gececek öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.akşamda eşim geliyo sofra kur kaldır derken tam pert oluyorum az tv ye bakim derken hopp uyuyakalıyorum.2 gün önce aldım markete gittim bereni yolda dönerken uyudu.annemlerdeyken hergün dışardaydık dışarıyamı alıştı evde sıkılıyo acaba? bende hergün çıkamıyorum tek başıma zorlanıyorum çıksamda.annemi bekliyorum yine dört gözle napim
( bnde annemde kaldım gecen hafta,kucaktan kucaga,dısarı da cıkıyor alısıyorr. evde de canıma okuyor. hava cok serin cıkarsam cıkaramıyorum,çıkarım desem üstümü giymeme ble durmuyor. bnde korkuyorum sütüm gtcek dye,azalıyor sankii bugün
emzirirken uyuyakalıyorum bende ,kafam bi dünya. arabasıyla cıkarsam bi süre sonra aglıyor hem araba hem bebek zorlanıyorum. şimdi sana yazarken kolumun üstüne yatırmıstım , kolumu bir kaptı hem ısırdı kanattı hemde kızarttı,moraracak belli. huysuz kızım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?