2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatile giden arkadaşlar bebekleriniz için nasıl bi simit kullandınız
boyun simidi çok güzel ama 80 lira diyolar çok pahalı

canım bebekler ıcın ustu golgelıklı olan sımıtler var 20 tl onlardan al ben alıcaktım ama hava soguk oldugu ıcın bız sokamadık denıze onu tavsıye ederım.

Sabah aysımayı yanıma almıstım,onun gozler faltası ama ben fena uykuluyum,yanımda uzanıyo,kendınce oynuyo,benım gozler kapalı uyukluyorum derken bu danacık parmagını burnuma bı soktu,o nı laaaaaa geberdım gulmekten,yavrum saskın sakın bakıo suratıma:)

benim oğlanda sabah babasının başını kaşıyodu yatakta:)

Bu hafta bıme org gelıyomus,aysıma ıcın alıcam,eglenırız kızımla,aslında varya ıtrıraf edım kendım ıcın alıcam,kucukken bı arkadasımın vardı bıze hıc elletmezdı uyuz essek,ıcımde kalmasın alımda kızımla oynarım

ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz işte hala. ama tam bir düzenimiz yok. çoğunlukla emiyor zaten. çok yemek seçicek gibi duruyor, bana benzemiş:)
bu ara uyku problemlerimiz var. gece defalarca uyanıyor. gündüz uykuları da yok denecek kadar azaldı. yazlıktan döndüğümüzden beri bi düzen bozukluğu içindeyiz bakalım noolucaz böyle. çok yoruyor Hayal beni. bütün gün kucağımda, 5 dk bıraksam ağlıyor, mız mız mız sürekli böyle.

Sanki bizi anlattın. Şuan bıraktım artık yeter dedim attım yere ve ağlıyorrr ya çocuk kurt mu var bir yerlerinde anlamıyorum ki etrafı oyuncakla dolu birine dönüp bakmıyor,ağla ağla ağla kucak diye. Gece uykuları zaten allak bullak oldu bu aralar. Allah yardım etsin btanem bize , şuan kollarımın ağrısından ağladım ağlıcam denli :S

şuan ananem bizde. birkaç gün önce gelmişti. iyiki gelmiş, yoksa deliricektim gerçekten. içeride uyutmaya çalışıyor şimdi.kürtajdan sonra yatıp dinlenemedim bile geçen hafta. sürekli kucakta mız mız mız.. uyurken bile sallanmaya alıştı. sallamayı bırakınca uyanıyor. ne yapacağımı şaşırdım inan

kasıklarımda aynı adet olucakmışım gibi ağrı var.geçen ay 23 ünde oldum daha adet olmamada var.6 ay önce doğum yaptım adetlerimde düzenli bu ağrı ne o zaman ya?eşimle bu ay 3 kez ilişkiye girdim ve prezarvetifle korundu ve bi yırtık bişeyde yoktu vede off içime kurt düştü hamilemiyim diye eşim değilsin bak görürsün diyor ama bu ağrı niye var o zaman napsam bilemiyorum kafam karışık..

canım daha günün gelmemiş dert etme kendine. bekle bakalım. enfeksiyon olabilir bi ihtimal. ben cekiyorum 2 haftadır adet sancısı gbi kasık agrısı ama idrar yolları enfeksiyonu işte. istersen test yap emin ol. korunuyorsun zaten. bende 6 ayda 7 kez adet oldum günü gününe denk ama agrı zaman zaman oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…