2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh kızlar benimkide aynı ben bittim resmen çeker bilir
birde hiç uyumadan işe gitmek mahvetti beni
mervecim canım benim kızda yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı
sende bir baktırsana bizimkinin kilo almaması ve mız mızlığı dışında hiç bir belirtisi yoktu
kucakta gayet mutluydu sende bir baktır istersen

Yavrum ya sen bide işe gidiyorsun ben şikayet ettiğim için utandım kendimden :S
Evet sizi enfeksiyon bırakmadı zaten hayatım kurtulamadınız bir türlü. Bizde geçen verecektik idrar, alamadım bir türlü kendim. Doktorda bu ay kilo alınca sallamadı pek. Ama bence bu çocuğun var bir derdi. Sondalı falan aldırsam mı ne yapsam idrar,bakılsa bi?

ahhh mervem ne yaşadığımı bir ben bilirim birde oğlum var oda ilgi sevgi bekliyor
eşim zaten anası doldurdu hiç bir şeye el atmaz oldu
ben uykusuzluktan yorgunluktan resmen bittim
canım bence sende kesinlikle test baktır benimkininde tek belirtisi mız mızlık
bak bugünki sonuçtada üreme çıktı yarın nefrolojiye gidiyoruz

selçuka yüzüstü uyuyo genelde ama kafa hep yanda azcık öne doru olsn panikle yanına koşuyorm

Ah kızlar ah, sorunlar hep aynı.. Didemi yere yatırıyorum basıyor çığlığı, aynı şekil ayağına koyuyorum sallamadan duruyo.. E be kızım ne fark var yat işte. Tüm oda senin rahat rahat tepin dimi.. Bizde zaten dışarı çıkmak büyük bi eziyet. Kendim hazırlanayim, defneyi didemi hazırlayim, mamasi emziğı oyuncağı derken, arabasını da al in aşağı. Bi elimde didem bi elimde araba, defne önden iniyo:) eve çıkmak 2 posta oluyo. Hadi bunları geçtim, önümüz kış ve ben bu 2 cadıyı nasıl oyalayacagimi düşünüyorum

merhaba hanımlar. nasılsınız? keyifler yerindedir umarım..

valla arkadaşımda yaptırdı ürolaga pipi dısında herşeye benziyor 10 tane daha doktoragötürdü sıkıntılı oldu falan. kötüsü böyle oluyor sanırım. bilemiyorum valla :)
hadi ya iyisi kötüsüdemi oluyomuş..kötü olnca nasıl oluyoki

sağolun kızlar.. Allahım bir daha yasatmasınnn . öldümöldüm dirildim resmen..

ahh ahh kızlar hepimizde aynı det var Turab da öyle kucakta birsey yok etrafa bakınıyor yatırdıgımda sanki diken var sırtında feryat figan. maksimum 5 dkka duruyor oyuncaklara falan bakmıyor. anam ağladı resmen. uyuma faslımızda bir okadar facia . uykusuzluktan ölüyor ayagımda dakikalarca sallıyorum kapatıyor acıyor gözlerinin sürekle. ayaklarım felçli gibi oluyor. kımıldayamıyorum. hele bazen hıh uyudu diyorum duruyorum gözler fal taşı gibi açık.. ben ne edem.. uyursada zaten 20 dkanca uyuyor. bugün canana gittim gördü valla feryat figan.ama maşallah onun kızı çok akılı Allah nazardan esirgesin. sese bile alışkın.. kendi uyuyor.. maşallah 40 bin kez.. ben oğlan nerde...

hepinizin yaşadıklarını kendim yazmış gibi okudum yaaa bu kadar mı olurrr.. bu çocuklar bebek ergenliğine girdiler herhal..:)) nasıl 2 yaş sendromu warsa bu da 6 ay sendromu( ne zaman bitcek bu sendromlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa

bugün oğlanı doktora götürdüm iki aydır geçmeyen bi öksürüğü vardı 10 15 kez öksürüyordu ama ciğerden değil kuru kuru sanki boğazına birşey var gibiydi. neyse doktor baş çevresini falan ölçtü genel bi muayene yaptı anam demediğini bırakmadı. yok baş çevresi ayındakilere göre1 cmküçük emar cekelim beyindemi bişivar. çiğerden değil ama ciğer filmi çekelim. kilo aaz almış kanına idrarına bakalım mikrop enfeksiyon mu var. ağlayınca tek gözü çok kızarıyordu göz pınarı kapalıdır 1 yasında ameliyat olsun. kan ilacı başlayalım vs vs fakat bunların hepsini daha çocuga dokunmadan söyledi. hacı bi al bi dokun ne bilem steteskopla bak falanda söyle. sinirlerim fırladı tepeme.yarın doğru düzgün bi doktora götürcem içime kurt düşürdü. bu doktorlar ne embesiller ya.. güvenmediğim kadar var heee. hepsi birbirinden gıcıkk.. hiç de güvenmiyorum doktorlara..

anam ne sendromu ya sadece bizim bebeklerimiz mi bu sendromu geçiriyorlar..?? arkadaşlarım var bende doğum yapan önce sonra yada. hiç birinin ki böyle değil. sendrom mendrom atak matak yok. inanmıyorum artık ben böle şeylere bizim zıbıdılar edepsiz.. ben buna karar verdim..

canımmm sen çocuğu adam gibi bi doktora götür en kısa zamanda, bu ticari zeka sahibi doktorada bi daha götürme, bu nedir yaa gerzek herif ne anlamış bakmadan etmeden.. tahlil yaptır kan aldır film çektir hastane para kazansın, ee annenin psikolojisi nolcak, dangoz herif..

neyse yavv gene beni burada tiye alan yok her zaman ki gibi :. hadi iyi geceler kızlar. Allah a emanet olun siz ve bebişleriniz.

neyse yavv gene beni burada tiye alan yok her zaman ki gibi :. hadi iyi geceler kızlar. Allah a emanet olun siz ve bebişleriniz.

kadın oldum olası sevmem kadın doktorları. ankarada subayevlerinde bi doktordan bahsediliyordu napsam artık bir doktora götürsemde belli bi doktorumuz olsa. yada başkente götürcem.. off sinir oldum zaten bugün

kadın oldum olası sevmem kadın doktorları. ankarada subayevlerinde bi doktordan bahsediliyordu napsam artık bir doktora götürsemde belli bi doktorumuz olsa. yada başkente götürcem.. off sinir oldum zaten bugün

yaa burda olsaydın sana kendi doktorumuzu hiç düşünmeden tawsiye ederdim, neyse sen o doktora da bi göster cnm, gökalp de öyle 10 15 defa kuru öksürüyo bazen ama tamamen ilgi çekmek amacıyla yaptığından eminim...

benimkide dikkat çekmek için yapıyor olabilir bilmiyorum cnm. emerken emmemek için yapıyor onu anlıyorumda diğerlerini bilmiyorum. neyse yarın bi gideyim de görelim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…