- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.181
Merve oyle kanatacak kadar sertmı ısırıyo,vay danacık vayy
ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz işte hala. ama tam bir düzenimiz yok. çoğunlukla emiyor zaten. çok yemek seçicek gibi duruyor, bana benzemiş:)
bu ara uyku problemlerimiz var. gece defalarca uyanıyor. gündüz uykuları da yok denecek kadar azaldı. yazlıktan döndüğümüzden beri bi düzen bozukluğu içindeyiz bakalım noolucaz böyle. çok yoruyor Hayal beni. bütün gün kucağımda, 5 dk bıraksam ağlıyor, mız mız mız sürekli böyle.
ahhh kızlar benimkide aynı ben bittim resmen çeker bilirSanki bizi anlattın. Şuan bıraktım artık yeter dedim attım yere ve ağlıyorrr ya çocuk kurt mu var bir yerlerinde anlamıyorum ki etrafı oyuncakla dolu birine dönüp bakmıyor,ağla ağla ağla kucak diye. Gece uykuları zaten allak bullak oldu bu aralar. Allah yardım etsin btanem bize , şuan kollarımın ağrısından ağladım ağlıcam denli :S
ahhh kızlar benimkide aynı ben bittim resmen çeker bilir
birde hiç uyumadan işe gitmek mahvetti beni
mervecim canım benim kızda yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı
sende bir baktırsana bizimkinin kilo almaması ve mız mızlığı dışında hiç bir belirtisi yoktu
kucakta gayet mutluydu sende bir baktır istersen
ahhh mervem ne yaşadığımı bir ben bilirim birde oğlum var oda ilgi sevgi bekliyorYavrum ya sen bide işe gidiyorsun ben şikayet ettiğim için utandım kendimden :S
Evet sizi enfeksiyon bırakmadı zaten hayatım kurtulamadınız bir türlü. Bizde geçen verecektik idrar, alamadım bir türlü kendim. Doktorda bu ay kilo alınca sallamadı pek. Ama bence bu çocuğun var bir derdi. Sondalı falan aldırsam mı ne yapsam idrar,bakılsa bi?
Niye kızzz Gülnihali ben her sabah öyle buluyorum hiç yan yada sırtüstü yatmıyor hep yüzüstü yatıyor bazen yüzünüde gömüyor öyle ama rahatsız olunca çeviriyor kafasını ilk zamanlar korkuyordum artık kafasını çevirmeyi öğrendiği içn korkmuyorum
( bnde annemde kaldım gecen hafta,kucaktan kucaga,dısarı da cıkıyor alısıyorr. evde de canıma okuyor. hava cok serin cıkarsam cıkaramıyorum,çıkarım desem üstümü giymeme ble durmuyor. bnde korkuyorum sütüm gtcek dye,azalıyor sankii bugün
emzirirken uyuyakalıyorum bende ,kafam bi dünya. arabasıyla cıkarsam bi süre sonra aglıyor hem araba hem bebek zorlanıyorum. şimdi sana yazarken kolumun üstüne yatırmıstım , kolumu bir kaptı hem ısırdı kanattı hemde kızarttı,moraracak belli. huysuz kızım yaa.
bizimki gece de uyumuyor artık. önceden uyurdu şimdi artık iyice zorlaştı. park yatağını çok severdi, yazlıktan döndüğümüzden beri orada yatmak istemiyor. gece devamlı geziyoruz evin içinde, bazen sabaha kadar gezdiğimiz bile oluyor
hadi ya iyisi kötüsüdemi oluyomuş..kötü olnca nasıl oluyoki
Geçmiş olsun canım benim. Herkesin bebeği ve kendi hasta buaralar. İlaçlarını kullanmaya devam et, ateşi çıktıkça ya duş aldır ya soğuk kompres yap, ağrı kesici ateş düşürücü zaten kullanıyorsundur düzenli olarak. Islak bezle vücudunun ısısını düşürmeye çalış .
Geçmiş olsun canım. Sıra bize geldi ozaman yakındır bizimde düşmemiz
iyi geceler canım size de
canım çok geçmiş olsun, yavrucak atar inş hastalığını hemen, boğazının ağrısı kulağına vuruyordur ondandır kaşıması
geçmiş olsun ebrarcım, düşmeleri gerçektn çok kötü yüreğimiz ağzımıza geliyor
oh oh hadi iyisin afiyet bal şeker olsun
çok güldüm ama sana ya, benim bir arkadaşım da aşkın nur yengi'nin "ay inanmıyorum" şarkısını "ayran buyurun" diye anlarmışonun gibi
canım hala hastanedeler ama genel durumu iyiymiş, takipte.
yerim seni hanım ağa
canım Lidya da sürekli oynuyor ama bir şey yokmuş, baktırdık kulaklarına, hoşuna gittiğinden olabilir.
canım hoşgeldin, özelden msj atmıştım sana gördün mü?
çok geçmiş olsun feyza, Allah korumuş sizi.
yarı yaşınız kutlu olsun tatlım
annenin iyi olması beni çok sevindirdi bernacım, geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkür ederim.
canım çok sağol, Allah sizin işleri de bir an önce yoluna koyar inş,.
ah canım ya sıkıntısı gazdan olsun tek, kıyamam ben Alya'ma, inş kayınvaliden de iyileşir hemen çok geçmiş olsun. Düzen bozulması kötü oluyor bilirim ama sağlık olsun yoluna girer herşey.
mmutluğunuzu paylaşıyorm canım gözünüz aydın
Ronyacım çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin sana, yavrun hemen atlatsın inş.
sağolasın pollycim
yarı yaşınız kutlu olsun canım
inş 6 ay sonra düzeldiğinin haberlerini alırsınız, çok geçmiş olsun.
sağol Ayselim çok sağol
Gamzecim çok geçmiş olsun. Berra'yı öyle görünce içim titredi. Kıyamam kuzuma ben. Rabbim şifa versin.
hepinizin yaşadıklarını kendim yazmış gibi okudum yaaa bu kadar mı olurrr.. bu çocuklar bebek ergenliğine girdiler herhal..:)) nasıl 2 yaş sendromu warsa bu da 6 ay sendromu( ne zaman bitcek bu sendromlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa
bugün oğlanı doktora götürdüm iki aydır geçmeyen bi öksürüğü vardı 10 15 kez öksürüyordu ama ciğerden değil kuru kuru sanki boğazına birşey var gibiydi. neyse doktor baş çevresini falan ölçtü genel bi muayene yaptı anam demediğini bırakmadı. yok baş çevresi ayındakilere göre1 cmküçük emar cekelim beyindemi bişivar. çiğerden değil ama ciğer filmi çekelim. kilo aaz almış kanına idrarına bakalım mikrop enfeksiyon mu var. ağlayınca tek gözü çok kızarıyordu göz pınarı kapalıdır 1 yasında ameliyat olsun. kan ilacı başlayalım vs vs fakat bunların hepsini daha çocuga dokunmadan söyledi. hacı bi al bi dokun ne bilem steteskopla bak falanda söyle. sinirlerim fırladı tepeme.yarın doğru düzgün bi doktora götürcem içime kurt düşürdü. bu doktorlar ne embesiller ya.. güvenmediğim kadar var heee. hepsi birbirinden gıcıkk.. hiç de güvenmiyorum doktorlara..
canımmm sen çocuğu adam gibi bi doktora götür en kısa zamanda, bu ticari zeka sahibi doktorada bi daha götürme, bu nedir yaa gerzek herif ne anlamış bakmadan etmeden.. tahlil yaptır kan aldır film çektir hastane para kazansın, ee annenin psikolojisi nolcak, dangoz herif..
kadın oldum olası sevmem kadın doktorları. ankarada subayevlerinde bi doktordan bahsediliyordu napsam artık bir doktora götürsemde belli bi doktorumuz olsa. yada başkente götürcem.. off sinir oldum zaten bugün
yaa burda olsaydın sana kendi doktorumuzu hiç düşünmeden tawsiye ederdim, neyse sen o doktora da bi göster cnm, gökalp de öyle 10 15 defa kuru öksürüyo bazen ama tamamen ilgi çekmek amacıyla yaptığından eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?