2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum yaa insan hayattan beziyor vallahi,insanın hem kendi canı,hemde canından da öte evladı. neye üzülse bilmiyor.
Üreme eksik kalmıştı bir tek Allahım şifa versin artık canım ya, nefroloji de çocuk olanı var mı? ben hep byüklere biliyordum?

Sendrom sendrom bende eminim artık. Hepimizde bukdr tesadüf olamaz herhalde. Eskiler bilmiyordu çünkü kimse bizim kadar birbiriyle paylaşımda bulunmuyordu. Sabır versin Allahım cümlemize. Akşam oldu bende hapşırık öksürük burun akıntısı anasını satım bu hava değişimleri canıma okuyor,çok azalmıştı astımım bu mevsim değişimlerinde tamamen çöküyor vücudum. Zaten sonuçlanmasını beklediğim tahlillerim vardı. Birde kızımın huysuzluk huzursuzlukları. Şimdi mükemmel oldu tamamen saykoya bağladım:2:

benm oğlumda öksürüyor 10 defa falan.daha önce enfeksiyon geçirmiştik.hep korkuyorum o yüzden ilerleyecek diye.sanki oğlum korkumu bilirmiş gibi öksürüyor sonra bana bakıp gülüyor.bana da ilgi çekmek için yapıyo gibi geldi.
bu arada bayanlar oğlum 5ay 8 günlük ek gıdalara başlamıştık.yapacaak sebze çorbası aklıma gelmiyor.kabak patates ve ıspanak yaptım.ıspanağı hiç sevmedi.brokoli yapmayı düşünüyorum.başka hangi çorbaları içibilir şimdi.

Dun aksam aysıma benı bıldıgın kudurttu yanı,saat 9da uyudu,emzırdım yatagına koydum hemen actı gozlerını,sonra varya saat 12ye kadar onu uyutmaya calıstım,her yontemı denedım ama yok uyumuyo,artık dızlerımı hıssetmıyorum yanı...artık pes dedım,lan ıster uyu ıster uyuma ahanda yatagına koyuyom,uyurmu hıc 5.dk sında aglamaya basladı ama hıııc oralı olmadım,sonra babası aldı salona goturdu,ben o ara yorgunlukla bı guzel uyumusum,gozumu bı actım saat 1,babası hala uyutmaya calısıyo,gerısını hatırlamıyorum ama dun gece cok sınırlendım yaaa,kucucuk bı bebege tahammul edemıyorum bazen;(

Günaydın annişlerr

kızım yine pişik oldu. geçen hafta tam düzelmişti yine başladı. dün gündüz sadece 1.5 saat uyumuş. bezini değiştireyim dedim bir baktım kıpkırmızı. çok ağladı yavrum. gece 8 de yatırdım 45 dakika uyuyup uyandı. altını açık bıraktım artık biraz rahatlasın diye bizimki iyice rahatladı. çişşş :)) yorgan çarşaf değiştirdik. gece 1 babası anca uyutabildi. sabah 5 te açtı gözlerini. biraz oynadık 6 buçuk gibi uyudu. ben de hazırlanıp işe geldim ama aklım evde kaldıı. kremini sürüyorum buğday nişastasını da banyo suyuna koyuyorum napayım daha bilemedim

canım neredeyse uyku düzensizliğimiz aynı olmuş. ama sinirlenme sakin ol. kendini teskin etmeye çalış. bazen zor oluyor ama onlar küçücük masum yavrular. yaşayacağız bunları öyle büyümüşüz hepimiz bazen düzenleri şaşacak bazen kucak isteyecekler. sıcacık sevgimizi gösterelim biz yine de her şey yoluna girer

Günaydın kızlar,herkese geçmiş olsun,lagrima cnm o doktora ne desem bilemedim yuh diyorum o kadar.
Bi sürrü yazı okudum ama herkes dökülüyor anladığım kadarıyla alıntı yapamadım bende fenalardayımm.
Gülnihali aldım eve geldik,elimde poşet,çantam ve Gülnihal anahtarı bulup kapıyı açmak tam bi eziyet
Gülnihal dün akşam resmen olay çıkardı,hep ağladı uyumadı, yemek bile yiyemedim ben, ev darmaduman oldu. Oyuncaklar bi tarafta,yere serdiğim çarşaf buruşmuş, yastık, battaniye ve yemek sonrası eşim topladı masayı mutfakta ayrı bi dağınık, zaten küçük az bi dağınıklık olunca iyice küçülüyor sanki.
Neyse saat 12 oldu zor uyuttum GÜlnihali ve evin halini görünce bide ona sinirim bozuldu topladm herşeyi tam uyuyacam Gülnihal uyandı ben kaçta uyuduğumu hatırlamıyorum. Sabah 6 da her zamanki gibi bizim çalar saat Gülnihal öttü ve şuan gözlerim baygın kendimi 10 yaş yaşlanmış gibi hiss ediyorum ne giydiğime bile dikkat etmedim .
BEN ANNEMİ İSTİYORUM YAAAA

günaydın kızlar

dün akşam bende fenaydım..banyo yaptırdım bereni emzirdim uyucak uyumuyo kapatıyo gözleri alıyorum yatığına koyuyorum tekrar uyanıyo oynuyo gülüyo akşam 9.30 da zorla uyudu bende ancak o saatte yemek yiyebildim sabah 6 da uyandı Allahım çok uykusuzum ve sürekli ağlıyo hiçbiyerde durmuyo kucak hariç..ben bu uyku düzenini ne yapcam 6 da ayakta hergün

kızlar n'oldu böyle yaa...bütün bebekler çoşmuş gece.uyumama konusunda sözleştiler mi ne yaptılar...12 eylüldüya, ondan mı bi eylem girişiminde bulundular acep :) ya şaka bi yana, zor bi gece olmuş,İnşallah tekrarlanmaz

buarada tarık da 10 buçukda uyudu ama gece 4 defa uyandı...çünkü tahıllı mamayı yedirmeden uyutmuştum..sonra da uykusu dağılmasın diye yedirmedim..habire emzirdim olan bana oldu

günaydın herkese,
peri_m sanırım biz seninle yakın oturuyoruz doktorunuzun ismini öğrenmek istiyorum ben ethica da metin beyi biliyorsundur kızımı ona götürüyordum ama artık sürekli yoğun bakımda kaldığı için randevu kabul etmiyor benimde kızımda idrar yolu enf.var şimdi iyi bir dr.aayışındayım doktorunuzdan memnunsanız ismini paylaşırmısın hangi hastanede, kızlar sizde bakırköy yakınlarında iyi bir dr.biliyorsanız paylaşın lütfen artık kızım iyileşsin istiyorum

canım pişik için niveanın yağlı kremi iyi geliyomuş..ablamlar ondan kullanıyodu..ama nemlendirici filan değil, normal, büyüklerin kulllandığı yağlı krem

canım çok geçmiş olsun..keşke fikrim olsaydı..bilmiyorum oraları ama yazına duyarsız kalmayım diye cevap yazdım..Allah yardımcın olsun

9 buçukda uyuyosa sabah 6 da kalkması normal gibi geldi bana ama..benimki 10 buçuk-11 de yatıyo 7 buçuk-8 de kalkıyo aşağı yukarı....

kızlar yaa yardım edin noolurrr

Hayal artık iyice canımı sıkmaya başladı. hiç durmuyor tek başına. yatağına bırakıp 2 dk içeri gitsem çığlığı basıyor. asla tek başına kalmaya tahammülü yok. çılgınlar gibi ağlamaya başlıyor hemen, nefes nefese kalıyor ağlarken. sürekli kucağımda, mutfakta birlikte iş yapmaya çalışıyoruz. yürütecine bindiriyorum ağlıyor, mama sandalyesine koyuyorum ağlıyor. en fazla 5 dk duruyor bunların içinde. illaki yanında biri olsun onu oynatsın kucaklasın fln...
bu durumu nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum çok acil. yemek bile yapamaz oldum artık. şuanda da dizimde oturuyor ve yazdıklarıma bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…