- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.201
ahhh mervem ne yaşadığımı bir ben bilirim birde oğlum var oda ilgi sevgi bekliyor
eşim zaten anası doldurdu hiç bir şeye el atmaz oldu
ben uykusuzluktan yorgunluktan resmen bittim
canım bence sende kesinlikle test baktır benimkininde tek belirtisi mız mızlık
bak bugünki sonuçtada üreme çıktı yarın nefrolojiye gidiyoruz
Ah kızlar ah, sorunlar hep aynı.. Didemi yere yatırıyorum basıyor çığlığı, aynı şekil ayağına koyuyorum sallamadan duruyo.. E be kızım ne fark var yat işte. Tüm oda senin rahat rahat tepin dimi.. Bizde zaten dışarı çıkmak büyük bi eziyet. Kendim hazırlanayim, defneyi didemi hazırlayim, mamasi emziğı oyuncağı derken, arabasını da al in aşağı. Bi elimde didem bi elimde araba, defne önden iniyo:) eve çıkmak 2 posta oluyo. Hadi bunları geçtim, önümüz kış ve ben bu 2 cadıyı nasıl oyalayacagimi düşünüyorum
ahh ahh kızlar hepimizde aynı det var Turab da öyle kucakta birsey yok etrafa bakınıyor yatırdıgımda sanki diken var sırtında feryat figan. maksimum 5 dkka duruyor oyuncaklara falan bakmıyor. anam ağladı resmen. uyuma faslımızda bir okadar facia . uykusuzluktan ölüyor ayagımda dakikalarca sallıyorum kapatıyor acıyor gözlerinin sürekle. ayaklarım felçli gibi oluyor. kımıldayamıyorum. hele bazen hıh uyudu diyorum duruyorum gözler fal taşı gibi açık.. ben ne edem.. uyursada zaten 20 dkanca uyuyor. bugün canana gittim gördü valla feryat figan.ama maşallah onun kızı çok akılı Allah nazardan esirgesin. sese bile alışkın.. kendi uyuyor.. maşallah 40 bin kez.. ben oğlan nerde...
hepinizin yaşadıklarını kendim yazmış gibi okudum yaaa bu kadar mı olurrr.. bu çocuklar bebek ergenliğine girdiler herhal..:)) nasıl 2 yaş sendromu warsa bu da 6 ay sendromu( ne zaman bitcek bu sendromlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa
yaa burda olsaydın sana kendi doktorumuzu hiç düşünmeden tawsiye ederdim, neyse sen o doktora da bi göster cnm, gökalp de öyle 10 15 defa kuru öksürüyo bazen ama tamamen ilgi çekmek amacıyla yaptığından eminim...
Dun aksam aysıma benı bıldıgın kudurttu yanı,saat 9da uyudu,emzırdım yatagına koydum hemen actı gozlerını,sonra varya saat 12ye kadar onu uyutmaya calıstım,her yontemı denedım ama yok uyumuyo,artık dızlerımı hıssetmıyorum yanı...artık pes dedım,lan ıster uyu ıster uyuma ahanda yatagına koyuyom,uyurmu hıc 5.dk sında aglamaya basladı ama hıııc oralı olmadım,sonra babası aldı salona goturdu,ben o ara yorgunlukla bı guzel uyumusum,gozumu bı actım saat 1,babası hala uyutmaya calısıyo,gerısını hatırlamıyorum ama dun gece cok sınırlendım yaaa,kucucuk bı bebege tahammul edemıyorum bazen;(
yaa burda olsaydın sana kendi doktorumuzu hiç düşünmeden tawsiye ederdim, neyse sen o doktora da bi göster cnm, gökalp de öyle 10 15 defa kuru öksürüyo bazen ama tamamen ilgi çekmek amacıyla yaptığından eminim...
Günaydın annişlerr
kızım yine pişik oldu. geçen hafta tam düzelmişti yine başladı. dün gündüz sadece 1.5 saat uyumuş. bezini değiştireyim dedim bir baktım kıpkırmızı. çok ağladı yavrum. gece 8 de yatırdım 45 dakika uyuyup uyandı. altını açık bıraktım artık biraz rahatlasın diye bizimki iyice rahatladı. çişşş :)) yorgan çarşaf değiştirdik. gece 1 babası anca uyutabildi. sabah 5 te açtı gözlerini. biraz oynadık 6 buçuk gibi uyudu. ben de hazırlanıp işe geldim ama aklım evde kaldıı. kremini sürüyorum buğday nişastasını da banyo suyuna koyuyorum napayım daha bilemedim
günaydın herkese,
peri_m sanırım biz seninle yakın oturuyoruz doktorunuzun ismini öğrenmek istiyorum ben ethica da metin beyi biliyorsundur kızımı ona götürüyordum ama artık sürekli yoğun bakımda kaldığı için randevu kabul etmiyor benimde kızımda idrar yolu enf.var şimdi iyi bir dr.aayışındayım doktorunuzdan memnunsanız ismini paylaşırmısın hangi hastanede, kızlar sizde bakırköy yakınlarında iyi bir dr.biliyorsanız paylaşın lütfen artık kızım iyileşsin istiyorum
günaydın kızlar
dün akşam bende fenaydım..banyo yaptırdım bereni emzirdim uyucak uyumuyo kapatıyo gözleri alıyorum yatığına koyuyorum tekrar uyanıyo oynuyo gülüyo akşam 9.30 da zorla uyudu bende ancak o saatte yemek yiyebildimsabah 6 da uyandı Allahım çok uykusuzum ve sürekli ağlıyo hiçbiyerde durmuyo kucak hariç..ben bu uyku düzenini ne yapcam 6 da ayakta hergün
canım çok geçmiş olsun..keşke fikrim olsaydı..bilmiyorum oraları ama yazına duyarsız kalmayım diye cevap yazdım..Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?