- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.361
dün doktordan epey fırça yedim iki aylıkken ayırman gerekirdi dedi
önce uykusunu düzene koy sonrada oadayı ayır dedi
kızlar aventin manuel süt pompasını alcaktım e-bebektede jokerdede stokta yok 69 du. diğer sitelerde 108 falankısa zamanda stoğa gelmezse başka güzel sağan hangi marka var manuel biliyomusunuz?
Anaaa hapışrdım Gülnihal korktu şimdi kucağıma alınca ağlıyor nasıl bi şekil aldıysam hapşırıken artık
ben park yatak kullanıyorum çok memnunum. ama yakında biz de alt katına geçeceğiz sanırım. umay deniz popoyu bir kaldırıyor elleriyle yatağın yanlarına tutunup ayağa kalkma telaşında.al bencede kuzum en rahatı,kullanıp memnun kalmayan ben henüz görmedim varsa söylesin lütfenn :))
ondan düşmez herhalde ya o daha derin çünkü. ondan da düşerse yer yatağı yap
benim kızım da 2 gün önce başladı çook güzeldi onu öyle izlemek.artıııkkk dimi yaniiii:)bıde emekliyoki sorma evin ıcınde dort donuyoz...
eşim ve ben arabayı unutmuş durumdayız. mei tai yi ergo baby ile değiştirmiştim. diğerini pek kullanamadım. iyi ki de bunlar var büyük kolaylıkk. her gün işten gelip akşam üstü gezmeye gidiyoruz kızımla genelde göğsümde uyuyorr :))Biz geldik
Kuzenimde misafir vardı Gülnihali alıp geldim ve yolu ilk kez bu kadar rahat geldim.
Mei tai'sini bize gönderenn Gamze'ye binlerce kez teşekkür ediyorum huzurlarınızda
Başım hala ağrıyor ama azaldı biraz bu gün tembellik yaptım dışardan söyledim yemeği hiç mutfağa giresim yok
Kızlar ,Gülnihale bebe bisküvisi yapmak istiyorum,tarifi olan paylaşa bilir miii?
unuttum sanmayın heeee tatil de telefondan takip ediyordum sürekli ama yorum yapamıyordum maalesef, fehminin yerine bir kaç foto ekledim oka, şimdi bi gayret facemde fotolarımızı paylaşmak için pc başına geçtim ancaa
ne olmuş topiğe nazaramı geldik ne hastalananlar, uyku düzeni bozulanlar,düşenler bu arada gamze berraya çook üzüldüm resmen cızzz etti yüreğim hepinize geçmişler olsun esperanzacanım ne kürtajı o öle sanada geçmiş olsun, haaa bide hamile mi var eğer öyleyse gözü aydın, bernacım annen inş. daha iyidir tekrar acil şifalar,ayselcim gülnihali çekimlere götüreydin beyaaa topikten bi şöhret çıkardı ne güzel olurdu.
bize gelince atlas bayaa bayaa oturuyo artık, çıkan iki dişte iyice büyüdü gülünce gözüküyo çok tatlı oluyo, oturduğu yerden ellerimi uzatıp gel dediğimde oda iki kolunu bana uzatıyo beni al der gibi, yürütecine koyuyorum oturma odasına bırakıp mutfağa geçiyorum mutfaktan gelen seslerden orada olduğumu anlayıp yanıma geliyo kuzucuğum işte şimdilik böyle
bizden birkaç tatil fotosu
keçi boynuzu yiyo sıpa
Eki Görüntüle 510418
Eki Görüntüle 510410
Eki Görüntüle 510411
Eki Görüntüle 510416
Eki Görüntüle 510414
Eki Görüntüle 510412
Eki Görüntüle 510419
Eki Görüntüle 510421
ya bende benimki emeklesin istiyorum işe başlamadan emeklediğini göreyim istiyorum. bütün ilklerini babanesi görecek bu gidişle. ya da ben işi bırakıcam bu gidişle...
unuttum sanmayın heeee tatil de telefondan takip ediyordum sürekli ama yorum yapamıyordum maalesef, fehminin yerine bir kaç foto ekledim oka, şimdi bi gayret facemde fotolarımızı paylaşmak için pc başına geçtim ancaa
ne olmuş topiğe nazaramı geldik ne hastalananlar, uyku düzeni bozulanlar,düşenler bu arada gamze berraya çook üzüldüm resmen cızzz etti yüreğim hepinize geçmişler olsun esperanzacanım ne kürtajı o öle sanada geçmiş olsun, haaa bide hamile mi var eğer öyleyse gözü aydın, bernacım annen inş. daha iyidir tekrar acil şifalar,ayselcim gülnihali çekimlere götüreydin beyaaa topikten bi şöhret çıkardı ne güzel olurdu.
bize gelince atlas bayaa bayaa oturuyo artık, çıkan iki dişte iyice büyüdü gülünce gözüküyo çok tatlı oluyo, oturduğu yerden ellerimi uzatıp gel dediğimde oda iki kolunu bana uzatıyo beni al der gibi, yürütecine koyuyorum oturma odasına bırakıp mutfağa geçiyorum mutfaktan gelen seslerden orada olduğumu anlayıp yanıma geliyo kuzucuğum işte şimdilik böyle
bizden birkaç tatil fotosu
keçi boynuzu yiyo sıpa
Eki Görüntüle 510418
Eki Görüntüle 510410
Eki Görüntüle 510411
Eki Görüntüle 510416
Eki Görüntüle 510414
Eki Görüntüle 510412
Eki Görüntüle 510419
Eki Görüntüle 510421
ben park yatak kullanıyorum çok memnunum. ama yakında biz de alt katına geçeceğiz sanırım. umay deniz popoyu bir kaldırıyor elleriyle yatağın yanlarına tutunup ayağa kalkma telaşında.
benim kızım da 2 gün önce başladı çook güzeldi onu öyle izlemek.
eşim ve ben arabayı unutmuş durumdayız. mei tai yi ergo baby ile değiştirmiştim. diğerini pek kullanamadım. iyi ki de bunlar var büyük kolaylıkk. her gün işten gelip akşam üstü gezmeye gidiyoruz kızımla genelde göğsümde uyuyorr :))
bende 1 tarif var canım. bulunca özelden atarım
dün doktordan epey fırça yedim iki aylıkken ayırman gerekirdi dedi
önce uykusunu düzene koy sonrada oadayı ayır dedi
selam fıstıklar
okuy.....Aselcim de arkadaşları gibi huzursuz bu ara..geceleri 4-5 kez kalkıyorbernanın hipp mama tavsiyesinin faydası oldu,ama burnu tıkalı,sanırım ondan rahatsız oluyor
bir de bugün çorba sevmeyen kızım şu çorbayı beğendi,paylaşayım sizle de belki faydası olur
az küçük doğranmış,kabak,patates,soğan,domates,bir kaşık bulgur az yağda kavurdum su ile pişirip hafif taneli blendırdan geçirdim,afiyetle yendi
merve canım ben yatır kaldır yöntemini ve gece meme vermemeyi başardım
ama çok zorluydu resmen benle savaştı içini çeke çeke uyudu sonunda
bence sende dene hatta birlikte bunu başarmaya çalışalım yoksa bu cadı kızlar bizi bitircek
teşekkür ederiz canımoğluşunada senin fiziğinede bayıldım..
ohh stres atmışsınızdır sana da annenede iyi gelmiştir,annenin iyi olmasına sevindim inş. ameliyat olunca tamamen kurtulur allahın izniyleİyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..
hoşbuldum baharcım valla atlasada bize de iyi geldi tatil dönünce üzüldüm vallaatlasa bakın hele, paşalar gibi tatil yapmış:))) paşalar gibi de poz vermiş delikanlı, maşallahhh.. bu arada sende hoşeldin pınarcımm
hayırlı olsun canım ikinciside yakında çıkar hazırla kendinikıslarrrrr oğluşumun diş çıktı bu gün annem görmüş önce inanmamıştım ama beni inandırmak için cam çay tabağını ağzına koydu tık tık ses geldiyavrumun 2 gündür kendini yerden yere atmasının huysuzluğunun sebebi buymuş demek kuzum benim inş. diğerleri acı vermeden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?