2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
dün doktordan epey fırça yedim iki aylıkken ayırman gerekirdi dedi
önce uykusunu düzene koy sonrada oadayı ayır dedi

oooo ben yandım o zaman.
Hayal şuanda bizim odamızdaki park yatağında uyuyor geceleri. gündüzleri odasında takılıyoruz. yanımızda yatmasına rağmen sürekli ağlayıp bizim yatağa gelmek istiyor. bi de odasını ayırdığımızı hiç düşünemiyorum...

Biz geldik
Kuzenimde misafir vardı Gülnihali alıp geldim ve yolu ilk kez bu kadar rahat geldim.
Mei tai'sini bize gönderenn Gamze'ye binlerce kez teşekkür ediyorum huzurlarınızda
Başım hala ağrıyor ama azaldı biraz bu gün tembellik yaptım dışardan söyledim yemeği hiç mutfağa giresim yok

Son düzenleme:
kızlar aventin manuel süt pompasını alcaktım e-bebektede jokerdede stokta yok 69 du. diğer sitelerde 108 falan kısa zamanda stoğa gelmezse başka güzel sağan hangi marka var manuel biliyomusunuz?

Canım bende pompa araştırması yaptım herkes manuel değil elektrikliyi önerdi.Bende sante bebe nin hem elektrikli hem pilli pompasını aldım ve çok memnunum.Sütün varsa 10 dk 150 ml sağılıyor ve çok rahat hemde fiyatıda çok pahalı değil eczanemizde.comdan 98 tl ye aldım tavsiye ederim.

alıntı yapamadım kusurabakmayın. teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun.. sabah nöroloğa gittik doktor baktı sordu falan dedi bunun hiç bir şeyi yok hatta ayındakilere göre ileri bile. 1 cm çok önemli değilırsı olabilir ama 2 ay sonra gel bi bakalım gene. gayet güzelce konustu anlattı baktı çocuguma.dedim özlem hanım neden öyle dedi. emin olmadıgı birşey söylenirmi? dedi banada telde öyle konustu bilemiyorum salak gibilerinden de gülümsedi. böyle çok şükür elhamdulillah. ömrümden ömür gitti. Rabbim kimseyi böyleşeylerle sınamasın..

unuttum sanmayın heeee tatil de telefondan takip ediyordum sürekli ama yorum yapamıyordum maalesef, fehminin yerine bir kaç foto ekledim oka, şimdi bi gayret facemde fotolarımızı paylaşmak için pc başına geçtim ancaa

ne olmuş topiğe nazaramı geldik ne hastalananlar, uyku düzeni bozulanlar,düşenler bu arada gamze berraya çook üzüldüm resmen cızzz etti yüreğim hepinize geçmişler olsun esperanzacanım ne kürtajı o öle sanada geçmiş olsun, haaa bide hamile mi var eğer öyleyse gözü aydın, bernacım annen inş. daha iyidir tekrar acil şifalar,ayselcim gülnihali çekimlere götüreydin beyaaa topikten bi şöhret çıkardı ne güzel olurdu.

bize gelince atlas bayaa bayaa oturuyo artık, çıkan iki dişte iyice büyüdü gülünce gözüküyo çok tatlı oluyo, oturduğu yerden ellerimi uzatıp gel dediğimde oda iki kolunu bana uzatıyo beni al der gibi, yürütecine koyuyorum oturma odasına bırakıp mutfağa geçiyorum mutfaktan gelen seslerden orada olduğumu anlayıp yanıma geliyo kuzucuğum işte şimdilik böyle

bizden birkaç tatil fotosu
keçi boynuzu yiyo sıpa

Eklentiler

• $Fotoğraf0433.webp
    47 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 035.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
çokkkkkk yorgunum kızlar, bereni alıp bugün avm ye gittim Allahtan yürümede gidiliyo yoksa eşşek ölüsü arabasını tek başıma taşımam mümkünsüz:) anladımki huysuzluğu evdeymiş dışarda gıkı çıkmadı acıktığında da emzirme odasında emzirdim ohh ne rahat..
buarada bizim doktor 7. aya gelmeden muhallebi tarzı şeyleri verme dedi..hipp ler falan ne kadar organik deselerde değil dedi..ve burda ekolojik pazar varmış cumartesi ve salı günleri çokk mutluyum neyi nerden bulcam derdine düşmicem artık..haftaya organik patates ve ve havuçtan pürelerine başlıcam..bugün ilk ek gıda denememiz başladı 2 mama kaşığı elme püresi eşimin halasından almıştım organik elma vardı dolapta Allahtan ne ekşi nede çok tatlıydı suratını buruşturdu geri püskürttü ilk başta nese güç bela yedirdim..2 gün daha elma sonra armut düşünüyorum yada sebze püresi öyle stres yaptımki bütün gece rüyamda ek gıdayla ilgili şeyler gördüm.panik oldum valla ne vercem nası vercem offf be keşke sadece emzirsek burarada doktor emmiyosa 4 saat bekle 4 saatin sonunda yinede almıyosa patates,havuç,pirinç çorba yap ver dedi..muhallebi,mama tarzı şeyler yok.yeni bi doktor buldu başka bi hastanede pazartesi ona gitcez orda eko yaptırcaz..

kızlar unnado da avent pompalar indirimdeymiş şimdi baktımda manuel pompalar 2 tana aynı ama ayrı fiyatlar ne fark var aralarında anlamadım..bi bakıp bana söyleyebilirmisiniz? alcamda

al bencede kuzum en rahatı,kullanıp memnun kalmayan ben henüz görmedim varsa söylesin lütfenn :))
ondan düşmez herhalde ya o daha derin çünkü. ondan da düşerse yer yatağı yap
ben park yatak kullanıyorum çok memnunum. ama yakında biz de alt katına geçeceğiz sanırım. umay deniz popoyu bir kaldırıyor elleriyle yatağın yanlarına tutunup ayağa kalkma telaşında.

artıııkkk dimi yaniiii:)bıde emekliyoki sorma evin ıcınde dort donuyoz...
benim kızım da 2 gün önce başladı çook güzeldi onu öyle izlemek.

eşim ve ben arabayı unutmuş durumdayız. mei tai yi ergo baby ile değiştirmiştim. diğerini pek kullanamadım. iyi ki de bunlar var büyük kolaylıkk. her gün işten gelip akşam üstü gezmeye gidiyoruz kızımla genelde göğsümde uyuyorr :))

Kızlar ,Gülnihale bebe bisküvisi yapmak istiyorum,tarifi olan paylaşa bilir miii?

bende 1 tarif var canım. bulunca özelden atarım

oğluşunada senin fiziğinede bayıldım..

İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..

ya bende benimki emeklesin istiyorum işe başlamadan emeklediğini göreyim istiyorum. bütün ilklerini babanesi görecek bu gidişle. ya da ben işi bırakıcam bu gidişle...

benim oğlum ters emekliyor,geri geri gidiyor hala..bir de üzülüyor geri gittiğine :) tatlı çocuğum benim hemen olsun,yapsın istiyor ..

Arkadaşlar merhaba,
tehlike atlatan,hastalık yaşayan herkese çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.
ben biberon başlıklarıyla sıkıntıdayım.+3 ay olan sanırım orta akış mı oluyor ne,onlardan aldım,hem dar ağızlı hem geniş ağızlı biberon da şakır şakır taşırıyor,anlamadım gitti.sizlerden aynı sorunu yaşayan var mı ,varsa nasıl bir çözüm önerirsiniz?:44:

atlasa bakın hele, paşalar gibi tatil yapmış:))) paşalar gibi de poz vermiş delikanlı, maşallahhh.. bu arada sende hoşeldin pınarcımm

aşkolsunn...bende istiyorum tariften..açık açık yazın:))) bizden saklamayın ama yaa..

dün doktordan epey fırça yedim iki aylıkken ayırman gerekirdi dedi
önce uykusunu düzene koy sonrada oadayı ayır dedi

benimki hala tükrüğünde boğuşuyor ..3 aya kadar ayrı yatıyordu ama sonra yanımıza aldık..zaten evde ona oda yapacak yer yok..nasıl mutluysak öyle..

life84 domates alerjik bir besin diye biliyorum ama sanırım sakınca yaratmamış sizde bizde katsakmı kii..

ronya içini çeke çeke uyudu ( yazık ama annesiii bu arada ferber olmasın senin yöntemm..hoşş yöntemin pekte önemi yok ozaman inşAllah devam eder senin istediğin gibi uyur.valla benimkide emerek uyuyor ama korkuyorum ona mudahale etmeye.ağlamasına tahammül edemiyorum .

kıslarrrrr oğluşumun diş çıktı bu gün annem görmüş önce inanmamıştım ama beni inandırmak için cam çay tabağını ağzına koydu tık tık ses geldi yavrumun 2 gündür kendini yerden yere atmasının huysuzluğunun sebebi buymuş demek kuzum benim inş. diğerleri acı vermeden çıkar

oğluşunada senin fiziğinede bayıldım..
teşekkür ederiz canım
ohh stres atmışsınızdır sana da annenede iyi gelmiştir,annenin iyi olmasına sevindim inş. ameliyat olunca tamamen kurtulur allahın izniyle
atlasa bakın hele, paşalar gibi tatil yapmış:))) paşalar gibi de poz vermiş delikanlı, maşallahhh.. bu arada sende hoşeldin pınarcımm
hoşbuldum baharcım valla atlasada bize de iyi geldi tatil dönünce üzüldüm valla
hayırlı olsun canım ikinciside yakında çıkar hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…