- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.381
İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..
İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..
geçmiş olsun canım. çok sevindim annenin çıkmış olmasına hayırlısıyla ameliyatını da olup sağlığına kavuşur inşallah.İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
aşkolsunn...bende istiyorum tariften..açık açık yazın:))) bizden saklamayın ama yaa..
yazmam mı hiç canım bugün elinde bil tarifi :))
hayırlı olsun. ben de dört gözle bekliyorum kızımın dişlerinin çıkmasınıkıslarrrrr oğluşumun diş çıktı bu gün annem görmüş önce inanmamıştım ama beni inandırmak için cam çay tabağını ağzına koydu tık tık ses geldiyavrumun 2 gündür kendini yerden yere atmasının huysuzluğunun sebebi buymuş demek kuzum benim inş. diğerleri acı vermeden çıkar
günaydın canımm. ben geldim ama birazdan kızımla süt almaya gideceğiz. yoğurdumuz bitti. sonra da evimi temizlemem lazım. kardeşimle eşi ve yeğenim geliyor. hazırlık yapmam lazımmm :))huu huuuu günaydın kızlar,, kimsecikler yok ya
aşkolsunn...bende istiyorum tariften..açık açık yazın:))) bizden saklamayın ama yaa..
benimki hala tükrüğünde boğuşuyor ..3 aya kadar ayrı yatıyordu ama sonra yanımıza aldık..zaten evde ona oda yapacak yer yok..nasıl mutluysak öyle..
life84 domates alerjik bir besin diye biliyorum ama sanırım sakınca yaratmamış sizde bizde katsakmı kii..
ronya içini çeke çeke uyudu( yazık ama annesiii bu arada ferber olmasın senin yöntemm..hoşş yöntemin pekte önemi yok ozaman inşAllah devam eder senin istediğin gibi uyur.valla benimkide emerek uyuyor ama korkuyorum ona mudahale etmeye.ağlamasına tahammül edemiyorum .
emzik kullanıyor muydun peki cnm? kullanıyorsanız bıraktınız mı bu yöntemde emziğin ağızda olmasının bi sakıncası war mı acaba?yok canım ferber değil bu yöntem
yatır kaldır yöntemi yani ben hep onun yanındayım önce konuşarak sakinleştiriyorum olmadı
elimde sırtını sıvazlıyorum ama oda olmadı kucağıma alıyorum sakinleştiği an uyumasına fırsat vermeden yatağına bırakıyorum
amaç kendi kendine uyumayı öğrensin.içini çekerek ağlamasıda memesiz uyumak zorunda kalmasından
bu gece çok daha iyiydisadece her uyandığında sırtını hafifce sıvazladım uyudu
umarım bundan sonra dahada kolay olur doktor en fazla bir hafta dedi
bizde warızz cnm, peki adet olmayan bi ben mi warım acabaaa:))Dısı cıkmayan bır bızmı kaldık acep?
günaydınlar..hafta sonunun tatlı uykusuna bayılıyorum. kalkıp tekrar uyuma lüksüm var eşim tatil olduğu için.hafta içi 6.30 da ayakta olunca hasret kalıyorum..regl olmadım hala ben de..normal mi hala olmamam sizce? alp deniz benim oğlumun adı ben de öznur bu arada :)
canım benim inşallah geçici birşeydir yaa. gözyası kanalları tıkanıklıgının vardır ilacı tedavisi dmi?
evet canım gece uyandırmıyorum 3. aydan beri. doktorum cok kızdı uyandırıp beslediğim için. cocugun uyku ihtiyacı da var sen uykusunu bölü bünyesini sarsıyorsun dye. vee gerçekten de çok daha olumlu oldu bizim için. artık koskocaman bebek oldular gündüz bile 4 saatte bir beslememiz lazım aslında, geceleri de 6-8 saat dayanabilirler.bazı bebekler daha uzun süre. en gec Alya gece 1 de uyuyor sabah 7 ye kadar aralıksız. bence hiç uyandırma çocugunu bırak uyusun annesi. bak sabah nasıl uykusunu almış neşe içinde uyanacak :)
Canlarım Mine nin oğlu Kuzey'in ateşi yüksekti biliyorsunuz dünden beri, bugün en son 40 ı bulmuş, defalarca duş aldırmıslar,fitil vermişler. Fitilin etkisi geçince yine çıkmıs. Titreme başlamış Kuzeyde. Şimdi acildeler dua edelim de geçsin Allahın izni ile.
ay kıyamam ya Allah yardımcısı olsun inşallah bişey olmaz hastanede geçer inşallah haber alırsan bizede haber ver olurmu canım
aradm açmadı..çok kötü oldumyaa inşallah iyileşir yavrum yaa offf minnacık canıyla..annem benm dualarım onunla
Sayfalar okdr cok bırıkmıskı 3 er 5 er atlayrk gıttımm onume gelenlerı aldım alıntı yapamadıgımm halımı hatrımı soran gecmıs olsn dıleklerınde bulunan butun arkadaslrıma coooook teskkur ederım. Canımlrım benımm ıykı sızı tanımısım ALLAH hepınızden razı olsun.. Sımdı alıntı yaptım durumu ozetleyn bır acıklma yapacagım:)))Allahım sen koru kuzeyi de yavrularımızı. da sana emanet ne kadar üzüldüğümü anlatamam konusamiycam
Duamdasin kuzeycik
Hastanedeyken dr sordum ben kendım ası olmuorum ve cocuklrada onermıorum dedı benım zatn yaptırasım yoktu tamamen aklmdan cıkrdım.kızım 6 buçuk aylık grip aşısı yaptırsammı karar veremedim sizler yaptırıyormusunuz bebeklerinize acaba bi sakıncası var mı?
Canım benm cok gecmıs olsun ınsallh kotu bısey cıkmıcakk ıcını ferah tut sen.kızlar moralim çok bozuk..doktordan geliyoruz 6. ay muayenemi olduk.. berenin kalbinde üfürüm çıktı doktor kansızlıktan olabilir dedi rengide solgun.kan tahlili yapmadı tabi daha önce yaptırmıştık 2. kez canı yanmasın diye. kan ilacını kullanmayı bıraktım epeydir dedim.ama kullanman lazım dedi öbür kan ilacını yazdı ferrum..yarın eko çekilcek, idrar tahlilide yapılcak bakalım...çok canım sıkıldı bi bakalım ekodada dedi doktor
Bernaaa kendı derdıme dondumm senınle gorusemedıkk annen cıkmıs gozun aydınn ALLAh bırdaha gostermesın ınsallah en kısa zamanda amlıytnı olup tamamen ıyılesıp saglıgına kavusur. Gorusmek kısmet olmadı ınan cok uzuldum nıyet onemlı tabıkıde kısmet degılmıs ınsallah en kısa zamanda gorusebılmek dılegıyle.İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
Masallah kızınaaa. Canım cook cook gecmı solsun yahıı ne bıcm dr bunlr tahlıl vs yapmadn cocuga yukleme yapıolarherkese günaydınlar kızlar herkes gibi bene kaç günlük huysuzluğunun sebebi diş demek isterdim ama diş falan yok ortada(
daha önce yazmıştım bilenler için acile götürdüm diye zeynep i, yorum yapan arkadaşlarım için söylüyorum acildeki çocuk doktoruydu gece 12 ye kadar açık oluyo antibiyotik ve ateş düşürücü verdi mikrop kapmış diye, ertesi gün yine ateşlendi 11 de götürdüm dr bakmadı ben muayeneyi bitirdim dedi acil dr una gösterdim ateş düşürücü iğne yaptı diğeri gibi, ertesi gün bi kızarma morarma pul pul dökme oldu yine götürdüm ilaçlar alerji yapmış alerji iğnesi yaptılar tahlil falan ilaçları kestik bu gecede sabaha kadar uyumadı daha yeni uykuya daldı işte böyle kızlar dua edin meleğim eski haline dönsün böyle çok huysuz(
Eki Görüntüle 510618
buda kızımın yaklaşık 20 gün önceki hali teyzeleri
Bız varız 30 mart dogumluyuz bende 7 aylkken cıkrtmısım dr ırsı olabılrr dedı:)Dısı cıkmayan bır bızmı kaldık acep?
canım nasılsın? kuzey nasıl? çok merak ettim seni..
Veee sızz son sayfanın gullerııı:) Allah razı olsun kızlar ıyıyız cok sukurrr sımdı sızee son 1 haftamı ozet gececgımmm:)mine hoşgeldin cnm, kuzey iyidir inşallah.. çok merak ettik kuzucuğu..
çooook geçmiş olsun, nasıl iyi mi şuan bebeğiniz? Allah korusun yavrularımızı..Evet canım arkadaşlrım oncelıkleee sıze nerden nasıl baslayıp teskkur etsem bılemıorummm bu nasıl bır destekkk nasıl bır dostukk ınanınnn baskasına soylesm guler ınterntten tanıstıgın admdan arkadsmı olur dıyee bana bır cok akrabamdn daha yakın olan canım arkadaslarım hepınıze ayrı ayrıııı cok cook teskkur ederım hastaneye gelen gelemeyıp tlfnla baglanan telfnum olmayan arkadasım ıntrnetten destek olannn hepınızı coook sevıorum ALLAh sızden razı olsun Rabbım sızı hıc dara dusurmesın. Kuzeyın 2 gun atesı oldu ılk gece 38 lerde gıttı geldı ılac vermeye calıstım katıyen almadı fıtıl vermek ıstemdm dus vs derken atesıdını 37,5 38 sevıyesınde tuta tutaa sabhı yaptım benı evde tutan sebepp kuzeyın halı tavrı cok yerınde keyflı yıo guluoo cok neselı yanı genel durumu ıyı. Neyse ertesı gun oldu ates yıne dusmedı aynıı ılac almıo annem geldı fıtıl verdık dustu atesıı sonra yıne cıktıı bırgece oncedn cok uykusuzdm yattım uyudum annem kuzeye baktı uyandım kuzey uyuodu dedım alla allaaa bı garıplk varr baktım cocugum atesler ıcındeeAldım dusa soktum bıraz ındı gıbı fıtıl verdık daha ıyıydıı bunlr olurken kuzey gulucklr sacıo hıc hasta gıbı halı yok neysee bıraz daha zaman gectıı baktm yıne ateslı kac kere ustumu gıydım cıkardım bı turlu hastaneye gıdemıoruz:) Neysee artık aksmına kuzeyın atesını olctum 40 ve tıtreme egılımı gostermeye baslayınca elm ayagım bosaldıı 40 derece ates ve hala cocuk s.o.s vermeıooo kontrol etmesm anlamıcm atesı var Acılen ssuyun altına tuttumm cıkartıp ıslak tulbente sardım bır yandn hazırlanıorum fln cocugum tıttırıo ınanın yazarken halaaa elm ayagım bosalıo ( Hemen cıkıp acıle gıttık 39 bucuk atesı vee kuzeyee zorlada olsa ates dusurucu ıcırdıler yaklasık 20 dakka sonra fln atesı dustu muayene olduk dr tahlıller ıstedı dedı bu atesıı sadece bogaızndkı kızarıklk yapmaz baska bısey olmalı kı oylede olduu kanında 5 olması gereken deger 56 cıktı bıde ıdara yolu enfksıyonuyla bırlesınce bomba etkısı yaptıı Of offf mecbur yattık gızlı zature olabılr dedı fılm cekıldı cok sukr onda bısey cıkmadı ve yatısımız yapıldı anıtıbytk serum tedavısı basladı ılk gece sbaah oglmn atesı yıne 39.5 cıktı ben nasıl yataktan sıcradm bılmıorum Ustunu soyduk ılac vermeey calısıoruz almıoo almıoooooooooo neyse zorlada olsa verdık basldık bezle kompres yapmayaa cok sukr atesını dusurdk derken boyle boyle hergun atesı 1 derece duseck sekıldee ve en son ıkı gun atesı cıkmadan hastaneden taburcu olduk dun evımıze geldıkk ve sımdıde sunnet olck yavrumm bır daha tekrarlamasın dıyee ayy okdr sey yazasım varkı karman corman oldum boyle ıstee ıyı kotu cok sukr kuzey ıyı olark evemıze donduk suprax dıye bı antbytk kullanıoruz 1 hafta sonra ıdrar tahlılıne gıdıcez sonuca gore sunnet tarıhı alıcaz boyle canlrımm hepnızı cok ozeldım hepınızıee tekrar tekrar teskkurlerrr uzun oldu hakkınızı helal edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?