- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.401
çooook geçmiş olsun, nasıl iyi mi şuan bebeğiniz? Allah korusun yavrularımızı..
çooook geçmişler olsun allahım korusun oğluşunu hepimizin yavrusunuEvet canım arkadaşlrım oncelıkleee sıze nerden nasıl baslayıp teskkur etsem bılemıorummm bu nasıl bır destekkk nasıl bır dostukk ınanınnn baskasına soylesm guler ınterntten tanıstıgın admdan arkadsmı olur dıyee bana bır cok akrabamdn daha yakın olan canım arkadaslarım hepınıze ayrı ayrıııı cok cook teskkur ederım hastaneye gelen gelemeyıp tlfnla baglanan telfnum olmayan arkadasım ıntrnetten destek olannn hepınızı coook sevıorum ALLAh sızden razı olsun Rabbım sızı hıc dara dusurmesın. Kuzeyın 2 gun atesı oldu ılk gece 38 lerde gıttı geldı ılac vermeye calıstım katıyen almadı fıtıl vermek ıstemdm dus vs derken atesıdını 37,5 38 sevıyesınde tuta tutaa sabhı yaptım benı evde tutan sebepp kuzeyın halı tavrı cok yerınde keyflı yıo guluoo cok neselı yanı genel durumu ıyı. Neyse ertesı gun oldu ates yıne dusmedı aynıı ılac almıo annem geldı fıtıl verdık dustu atesıı sonra yıne cıktıı bırgece oncedn cok uykusuzdm yattım uyudum annem kuzeye baktı uyandım kuzey uyuodu dedım alla allaaa bı garıplk varr baktım cocugum atesler ıcındeeAldım dusa soktum bıraz ındı gıbı fıtıl verdık daha ıyıydıı bunlr olurken kuzey gulucklr sacıo hıc hasta gıbı halı yok neysee bıraz daha zaman gectıı baktm yıne ateslı kac kere ustumu gıydım cıkardım bı turlu hastaneye gıdemıoruz:) Neysee artık aksmına kuzeyın atesını olctum 40 ve tıtreme egılımı gostermeye baslayınca elm ayagım bosaldıı 40 derece ates ve hala cocuk s.o.s vermeıooo kontrol etmesm anlamıcm atesı var Acılen ssuyun altına tuttumm cıkartıp ıslak tulbente sardım bır yandn hazırlanıorum fln cocugum tıttırıo ınanın yazarken halaaa elm ayagım bosalıo ( Hemen cıkıp acıle gıttık 39 bucuk atesı vee kuzeyee zorlada olsa ates dusurucu ıcırdıler yaklasık 20 dakka sonra fln atesı dustu muayene olduk dr tahlıller ıstedı dedı bu atesıı sadece bogaızndkı kızarıklk yapmaz baska bısey olmalı kı oylede olduu kanında 5 olması gereken deger 56 cıktı bıde ıdara yolu enfksıyonuyla bırlesınce bomba etkısı yaptıı Of offf mecbur yattık gızlı zature olabılr dedı fılm cekıldı cok sukr onda bısey cıkmadı ve yatısımız yapıldı anıtıbytk serum tedavısı basladı ılk gece sbaah oglmn atesı yıne 39.5 cıktı ben nasıl yataktan sıcradm bılmıorum Ustunu soyduk ılac vermeey calısıoruz almıoo almıoooooooooo neyse zorlada olsa verdık basldık bezle kompres yapmayaa cok sukr atesını dusurdk derken boyle boyle hergun atesı 1 derece duseck sekıldee ve en son ıkı gun atesı cıkmadan hastaneden taburcu olduk dun evımıze geldıkk ve sımdıde sunnet olck yavrumm bır daha tekrarlamasın dıyee ayy okdr sey yazasım varkı karman corman oldum boyle ıstee ıyı kotu cok sukr kuzey ıyı olark evemıze donduk suprax dıye bı antbytk kullanıoruz 1 hafta sonra ıdrar tahlılıne gıdıcez sonuca gore sunnet tarıhı alıcaz boyle canlrımm hepnızı cok ozeldım hepınızıee tekrar tekrar teskkurlerrr uzun oldu hakkınızı helal edın
çooook geçmişler olsun allahım korusun oğluşunu hepimizin yavrusunu
arkadaşlar diş konusunda en geç kalan biziz galiba kızım 27 şubat doğumlu
Evet canım arkadaşlrım oncelıkleee sıze nerden nasıl baslayıp teskkur etsem bılemıorummm bu nasıl bır destekkk nasıl bır dostukk ınanınnn baskasına soylesm guler ınterntten tanıstıgın admdan arkadsmı olur dıyee bana bır cok akrabamdn daha yakın olan canım arkadaslarım hepınıze ayrı ayrıııı cok cook teskkur ederım hastaneye gelen gelemeyıp tlfnla baglanan telfnum olmayan arkadasım ıntrnetten destek olannn hepınızı coook sevıorum ALLAh sızden razı olsun Rabbım sızı hıc dara dusurmesın. Kuzeyın 2 gun atesı oldu ılk gece 38 lerde gıttı geldı ılac vermeye calıstım katıyen almadı fıtıl vermek ıstemdm dus vs derken atesıdını 37,5 38 sevıyesınde tuta tutaa sabhı yaptım benı evde tutan sebepp kuzeyın halı tavrı cok yerınde keyflı yıo guluoo cok neselı yanı genel durumu ıyı. Neyse ertesı gun oldu ates yıne dusmedı aynıı ılac almıo annem geldı fıtıl verdık dustu atesıı sonra yıne cıktıı bırgece oncedn cok uykusuzdm yattım uyudum annem kuzeye baktı uyandım kuzey uyuodu dedım alla allaaa bı garıplk varr baktım cocugum atesler ıcındeeAldım dusa soktum bıraz ındı gıbı fıtıl verdık daha ıyıydıı bunlr olurken kuzey gulucklr sacıo hıc hasta gıbı halı yok neysee bıraz daha zaman gectıı baktm yıne ateslı kac kere ustumu gıydım cıkardım bı turlu hastaneye gıdemıoruz:) Neysee artık aksmına kuzeyın atesını olctum 40 ve tıtreme egılımı gostermeye baslayınca elm ayagım bosaldıı 40 derece ates ve hala cocuk s.o.s vermeıooo kontrol etmesm anlamıcm atesı var Acılen ssuyun altına tuttumm cıkartıp ıslak tulbente sardım bır yandn hazırlanıorum fln cocugum tıttırıo ınanın yazarken halaaa elm ayagım bosalıo ( Hemen cıkıp acıle gıttık 39 bucuk atesı vee kuzeyee zorlada olsa ates dusurucu ıcırdıler yaklasık 20 dakka sonra fln atesı dustu muayene olduk dr tahlıller ıstedı dedı bu atesıı sadece bogaızndkı kızarıklk yapmaz baska bısey olmalı kı oylede olduu kanında 5 olması gereken deger 56 cıktı bıde ıdara yolu enfksıyonuyla bırlesınce bomba etkısı yaptıı Of offf mecbur yattık gızlı zature olabılr dedı fılm cekıldı cok sukr onda bısey cıkmadı ve yatısımız yapıldı anıtıbytk serum tedavısı basladı ılk gece sbaah oglmn atesı yıne 39.5 cıktı ben nasıl yataktan sıcradm bılmıorum Ustunu soyduk ılac vermeey calısıoruz almıoo almıoooooooooo neyse zorlada olsa verdık basldık bezle kompres yapmayaa cok sukr atesını dusurdk derken boyle boyle hergun atesı 1 derece duseck sekıldee ve en son ıkı gun atesı cıkmadan hastaneden taburcu olduk dun evımıze geldıkk ve sımdıde sunnet olck yavrumm bır daha tekrarlamasın dıyee ayy okdr sey yazasım varkı karman corman oldum boyle ıstee ıyı kotu cok sukr kuzey ıyı olark evemıze donduk suprax dıye bı antbytk kullanıoruz 1 hafta sonra ıdrar tahlılıne gıdıcez sonuca gore sunnet tarıhı alıcaz boyle canlrımm hepnızı cok ozeldım hepınızıee tekrar tekrar teskkurlerrr uzun oldu hakkınızı helal edın
Evet canım arkadaşlrım oncelıkleee sıze nerden nasıl baslayıp teskkur etsem bılemıorummm bu nasıl bır destekkk nasıl bır dostukk ınanınnn baskasına soylesm guler ınterntten tanıstıgın admdan arkadsmı olur dıyee bana bır cok akrabamdn daha yakın olan canım arkadaslarım hepınıze ayrı ayrıııı cok cook teskkur ederım hastaneye gelen gelemeyıp tlfnla baglanan telfnum olmayan arkadasım ıntrnetten destek olannn hepınızı coook sevıorum ALLAh sızden razı olsun Rabbım sızı hıc dara dusurmesın. Kuzeyın 2 gun atesı oldu ılk gece 38 lerde gıttı geldı ılac vermeye calıstım katıyen almadı fıtıl vermek ıstemdm dus vs derken atesıdını 37,5 38 sevıyesınde tuta tutaa sabhı yaptım benı evde tutan sebepp kuzeyın halı tavrı cok yerınde keyflı yıo guluoo cok neselı yanı genel durumu ıyı. Neyse ertesı gun oldu ates yıne dusmedı aynıı ılac almıo annem geldı fıtıl verdık dustu atesıı sonra yıne cıktıı bırgece oncedn cok uykusuzdm yattım uyudum annem kuzeye baktı uyandım kuzey uyuodu dedım alla allaaa bı garıplk varr baktım cocugum atesler ıcındeeAldım dusa soktum bıraz ındı gıbı fıtıl verdık daha ıyıydıı bunlr olurken kuzey gulucklr sacıo hıc hasta gıbı halı yok neysee bıraz daha zaman gectıı baktm yıne ateslı kac kere ustumu gıydım cıkardım bı turlu hastaneye gıdemıoruz:) Neysee artık aksmına kuzeyın atesını olctum 40 ve tıtreme egılımı gostermeye baslayınca elm ayagım bosaldıı 40 derece ates ve hala cocuk s.o.s vermeıooo kontrol etmesm anlamıcm atesı var Acılen ssuyun altına tuttumm cıkartıp ıslak tulbente sardım bır yandn hazırlanıorum fln cocugum tıttırıo ınanın yazarken halaaa elm ayagım bosalıo ( Hemen cıkıp acıle gıttık 39 bucuk atesı vee kuzeyee zorlada olsa ates dusurucu ıcırdıler yaklasık 20 dakka sonra fln atesı dustu muayene olduk dr tahlıller ıstedı dedı bu atesıı sadece bogaızndkı kızarıklk yapmaz baska bısey olmalı kı oylede olduu kanında 5 olması gereken deger 56 cıktı bıde ıdara yolu enfksıyonuyla bırlesınce bomba etkısı yaptıı Of offf mecbur yattık gızlı zature olabılr dedı fılm cekıldı cok sukr onda bısey cıkmadı ve yatısımız yapıldı anıtıbytk serum tedavısı basladı ılk gece sbaah oglmn atesı yıne 39.5 cıktı ben nasıl yataktan sıcradm bılmıorum Ustunu soyduk ılac vermeey calısıoruz almıoo almıoooooooooo neyse zorlada olsa verdık basldık bezle kompres yapmayaa cok sukr atesını dusurdk derken boyle boyle hergun atesı 1 derece duseck sekıldee ve en son ıkı gun atesı cıkmadan hastaneden taburcu olduk dun evımıze geldıkk ve sımdıde sunnet olck yavrumm bır daha tekrarlamasın dıyee ayy okdr sey yazasım varkı karman corman oldum boyle ıstee ıyı kotu cok sukr kuzey ıyı olark evemıze donduk suprax dıye bı antbytk kullanıoruz 1 hafta sonra ıdrar tahlılıne gıdıcez sonuca gore sunnet tarıhı alıcaz boyle canlrımm hepnızı cok ozeldım hepınızıee tekrar tekrar teskkurlerrr uzun oldu hakkınızı helal edın
Anaaa hapışrdım Gülnihal korktu şimdi kucağıma alınca ağlıyor nasıl bi şekil aldıysam hapşırıken artık[/
QUOTE]
zeynepte çok korkuyor cnm hapşırık öksürük hemen dudakları büzüyorağlamaya başlıyor
İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..
gözün aydın cnm hastaneden çıkmış annen allah acil şifalar versin
selam mart anneleri benimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ancak yeni katıldım aranıza dostluğunuz sıcaklığınız çok güzel sanki herkes birbirini tanıyor gibi ben aranızda olmaktan çok mutluyum umarım zamanla sizde bize alışırsınız
hoşgeldin şekerim. sen bize alıştıysan biz sizee çookk kolay alışırız merak etme
bu arada oğluşumun adı mert kemal bende suna biz erzurumdayız ve burası çok soğuk hep kış hep kış umarım sizler iyisinizdir biz sizleri tanıyoruz gülnihali selçuğu alyayı kısaca hepinizi umarım hep birlikte güzel zamanlar geçiririz topiğiniz çok samimi
hoş bulduk okadar çok takip ettimki sizi alışmamam mümkün diyil canımm
oo oğlunun adı çok güzelmiş,seninde tabii ki. Erzurumdasın,demek hep kış orda Allah yardım etsin canım,gerçi İstanbula oranla daha kolay kıyafet meselesi. biz burda sıcak-soğuk dengesi kuramadan hasta ediyoruz minikleri
Dısı cıkmayan bır bızmı kaldık acep?
BEBE BİSKÜVİSİ
Malzemeler;
•100 gr tuzsuz tereyağı,
•Bir çay bardağından biraz az pekmez,
•4 çay bardağı tam buğday unu (bazen unun yarısını pirinç unu koyuyorum kafama göre),
•2 tatlı kaşığı zeytinyağı,
•İsterseniz dövülmüş ceviz (şart değil)
Bebe Bisküvisi Tarifi;
Tereyağını mıncıklayarak yumuşatın,
Un ve pekmezi (isterseniz bir avuç dövülmüş cevizi) katıp yoğurun.
Hamur elinize yapışmaya başlayınca ayırmak için zeytinyağını ekleyin.
Kulak memesi kıvamına getirin.
Tepsinin üzerine pişirme kâğıdı seriyorum.
Onun üzerine hamurdan parçalar koparıp elimle yuvarlatıp bisküvi şekline getirerek yerleştiriyorum.
En son üzerlerine çatala bastırın ki içi pişsin.
170 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
Ben de bugün deneyeceğim ilk kez. umarım güzel olur
Afiyet Olsunnnn :))
aslında ben kayseriliyim ama burda oturuyoruz evet kıyafet kolay ama şimdiden soğuktan çıkamıyoruz dışarı hep ev hep ev bide yalnız olunca çok zor zaman geçiyor istanbul çok güzel bir şehir bide burayı görsen
hem çok küçük hem soğuk
hemşeri sayılırız bende Yozgatlıyım :) Kayseride de çok akrabam var.
Bizde eskisi gbi çıkamıyoruz ki dışarı ya çok kalın oluyor giydirdiğim ya çok ince,ortasını bulamadım daha. Uzun kollu kıyafet terletiyor kısa kollu üşütüyorİyi ki internet var iyi ki forumumuz var yoksa çok zor olurdu gerçekten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?