2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çooook geçmişler olsun allahım korusun oğluşunu hepimizin yavrusunu

canımmm tekrardan çokk geçmiş olsun..annelik böyle işte evlatlarımızın kılına zarar gelse dünyamız dağılıyo..Allahım korusun meleklerimizi..

ay cnm yeni gördüm kuzeyin hasta olduğunu geçmiş olsun ne zor zmnlar geçirmişsiniz allah bi daha yaşatmasın

arkadaşlar diş konusunda en geç kalan biziz galiba kızım 27 şubat doğumlu

yok cnm 2 mart doğumlu bnm kıızm hala çıkmadı dişimiz

selam mart anneleri benimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ancak yeni katıldım aranıza dostluğunuz sıcaklığınız çok güzel sanki herkes birbirini tanıyor gibi ben aranızda olmaktan çok mutluyum umarım zamanla sizde bize alışırsınız

hoşgeldin şekerim. sen bize alıştıysan biz sizee çookk kolay alışırız merak etme

bu arada oğluşumun adı mert kemal bende suna biz erzurumdayız ve burası çok soğuk hep kış hep kış umarım sizler iyisinizdir biz sizleri tanıyoruz gülnihali selçuğu alyayı kısaca hepinizi umarım hep birlikte güzel zamanlar geçiririz topiğiniz çok samimi

sizede çok geçmiş olsun canım çok zor bişey Allah kimseye yaşatmasın insan çok çaresiz hissediyo kendini

arkadaşlar diş konusunda en geç kalan biziz galiba kızım 27 şubat doğumlu

benimkide 1 mart bizdemi geçiktik ne:44:

Son düzenleme:

hoş bulduk okadar çok takip ettimki sizi alışmamam mümkün diyil canımm

oo oğlunun adı çok güzelmiş,seninde tabii ki. Erzurumdasın,demek hep kış orda Allah yardım etsin canım,gerçi İstanbula oranla daha kolay kıyafet meselesi. biz burda sıcak-soğuk dengesi kuramadan hasta ediyoruz minikleri

çok geçmiş olsun kuzeye inş. bi daha yaşatmaz rabbim

aslında ben kayseriliyim ama burda oturuyoruz evet kıyafet kolay ama şimdiden soğuktan çıkamıyoruz dışarı hep ev hep ev bide yalnız olunca çok zor zaman geçiyor istanbul çok güzel bir şehir bide burayı görsen
hem çok küçük hem soğuk

cnm püskevitin :) nasıl oldu ben deneyeceğim bu gün inş.

hemşeri sayılırız bende Yozgatlıyım :) Kayseride de çok akrabam var.
Bizde eskisi gbi çıkamıyoruz ki dışarı ya çok kalın oluyor giydirdiğim ya çok ince,ortasını bulamadım daha. Uzun kollu kıyafet terletiyor kısa kollu üşütüyor İyi ki internet var iyi ki forumumuz var yoksa çok zor olurdu gerçekten de.

artık seneye yaza inşallah biraz büyürler bizde rahat rahat gezeriz havalardanda bu kadar etkilenmezler diye düşünüyorum ama umarım yanılmam evet iyiki internet var helede erzurumda zaman hiç geçmezdi valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…