- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.901
10 senedir Türkiye'deyim ilk defa türk kahvesi söyledim,kokusu beni benden aldı ama o nasıl bi acıdır ya suratım şekilden şekile girdi vay anam
Müdür söyleyince gaza geldim bende içiyorum dedim ama içemedim kuzum,yapmasını biliyiorum sen bize gel ben sana yaparım kahvehastayımmm türk kahvesine bayılırım bayılırım bayılırımmmmm,snde şekerli söyleseydin keşke kuzumm,bende şekersiz içemem hiçbirşeyi
bende bende bayılırım, tosyadayken her akşam yürüyüş yapıp geldikten sonra birer fincan içerdik, burada daha düzen oturmadı, daha başlamadık böyle şeylerehastayımmm türk kahvesine bayılırım bayılırım bayılırımmmmm,snde şekerli söyleseydin keşke kuzumm,bende şekersiz içemem hiçbirşeyi
bende bende bayılırım, tosyadayken her akşam yürüyüş yapıp geldikten sonra birer fincan içerdik, burada daha düzen oturmadı, daha başlamadık böyle şeylerebende orta şekerli içerim, of canım çekti, bu akşam yapayım bari
kız var ya ağzının tadını biliyorsun sen :)) ben bazen şeker yerine sütlü çikolata katarım, oda güzel olur :)) bu arada faldan hiç anlamam:)Bitter çikolatayla denedim daha bi içilir hal aldı iyiymiş :)ve kapattım yok mu bana fal bakacak bi hatun hadii :)))))
Oğlum az nce uyandı, çok şükür ateşi 37.4'e düşmüş, daha iyice, şu an balkonda oturuyoruz, pazara bakıyoruz
Müdür söyleyince gaza geldim bende içiyorum dedim ama içemedim kuzum,yapmasını biliyiorum sen bize gel ben sana yaparım kahve
bende bende bayılırım, tosyadayken her akşam yürüyüş yapıp geldikten sonra birer fincan içerdik, burada daha düzen oturmadı, daha başlamadık böyle şeylerebende orta şekerli içerim, of canım çekti, bu akşam yapayım bari
Bitter çikolatayla denedim daha bi içilir hal aldı iyiymiş :)ve kapattım yok mu bana fal bakacak bi hatun hadii :)))))
kız var ya ağzının tadını biliyorsun sen :)) ben bazen şeker yerine sütlü çikolata katarım, oda güzel olur :)) bu arada faldan hiç anlamam:)
allah eşine uzun ömür versn babasınada rahmet etsn cnm...
canım benim Allah mekanını cennet eylesin inşallah. eşin kutlayamaz ki nasıl kutlasın adam. Rabbim şimdiden mevlüdünüzü kabul etsin.
eşin nice güzel seneler geçirsin inşallah sizinle birlikte,mutlu yaşlar olsun.
Nutellalı kahve hmm merak ettim haa nutellalı simit güzel oluyur da kahve nasıl olur acabaaa :)aaa bende nutella lı yaparımm bir güzel olur kiiii
şubedeyken her gün içer her gün fal bakardık :) anlamam ama iyi sallarım tutar mı bilmem :))
regl oldum yine bıktım arkadas doguralı 6 ay oldu 8 kez oldum,millet senesini bekler rahat eder benim acelem varmıs gbiiii :S :S zaten canım herşeyi çekiyor al işte şimdide kahve ve bitter düşürdünüz aklımaaaaaaa.
sağolun canlarım amin...
Nutellalı kahve hmm merak ettim haa nutellalı simit güzel oluyur da kahve nasıl olur acabaaa :)
Canım bende bi düzenli oluyorum 3.oldu bu gün bekarken hep bi hafta aksardı ilk 3 gün geçikti ama şimdi günü şaşmadı.regl olunca çikolata krizine giriyorum ben
Kapattığım fincanı açtım dibindeki tortu olduğu gibi fincana akmış hiç yol mol ok beaa
Bitanecik figür var ben ona kuş dedim oda Gülnihal herhalde ahada fal bakmak bu kadar basit hihihi
dene mutlaka nutellalıyı :) ben zaten krizlerin krizine girdim bugün :)
benim dogumdan sonra günü gününe ya , 1 gün bile aksamaz mı arkadas,bari bırakaydı da evlilik yıldönümümde olmayaydım
yolu napcan kuzum annen gelcek koklaşcaksınız yakında.
Hihihihi çok güldüm bitanem ya
Evet annem gelsin hem özledim, hem Gülnihal saat 6 gibi uyanıyor, biz evden çıkmaya yakın uykusu geliyor,yatağını istiyor ben alıp giydirip çıkarken çok sinirleniyor bazen pata küte vuruyor yüzüme nasıl üzülüyorum annem gelsinde yavrum rahat ersin
selam canım sen bide nescafeyi dene nutellalı oda güzel oluraaa bende nutella lı yaparımm bir güzel olur kiiii
Oğlum az nce uyandı, çok şükür ateşi 37.4'e düşmüş, daha iyice, şu an balkonda oturuyoruz, pazara bakıyoruz
Bitter çikolatayla denedim daha bi içilir hal aldı iyiymiş :)ve kapattım yok mu bana fal bakacak bi hatun hadii :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?