2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 senedir Türkiye'deyim ilk defa türk kahvesi söyledim,kokusu beni benden aldı ama o nasıl bi acıdır ya suratım şekilden şekile girdi vay anam

hastayımmm türk kahvesine bayılırım bayılırım bayılırımmmmm,snde şekerli söyleseydin keşke kuzumm,bende şekersiz içemem hiçbirşeyi

hastayımmm türk kahvesine bayılırım bayılırım bayılırımmmmm,snde şekerli söyleseydin keşke kuzumm,bende şekersiz içemem hiçbirşeyi
bende bende bayılırım, tosyadayken her akşam yürüyüş yapıp geldikten sonra birer fincan içerdik, burada daha düzen oturmadı, daha başlamadık böyle şeylere bende orta şekerli içerim, of canım çekti, bu akşam yapayım bari

Bitter çikolatayla denedim daha bi içilir hal aldı iyiymiş :)ve kapattım yok mu bana fal bakacak bi hatun hadii :)))))

Oğlum az nce uyandı, çok şükür ateşi 37.4'e düşmüş, daha iyice, şu an balkonda oturuyoruz, pazara bakıyoruz

Alaha şükür hayatım yaaa,ateş az çıksın hemen elimiz ayağımız titremeye başlıyor korkudan. Rabbim korusun tüm evlatlarımızı,kazadan beladan hastalıktan inşallah.

Müdür söyleyince gaza geldim bende içiyorum dedim ama içemedim kuzum,yapmasını biliyiorum sen bize gel ben sana yaparım kahve

Bitter çikolatayla denedim daha bi içilir hal aldı iyiymiş :)ve kapattım yok mu bana fal bakacak bi hatun hadii :)))))

şubedeyken her gün içer her gün fal bakardık :) anlamam ama iyi sallarım tutar mı bilmem :))
regl oldum yine bıktım arkadas doguralı 6 ay oldu 8 kez oldum,millet senesini bekler rahat eder benim acelem varmıs gbiiii :S :S zaten canım herşeyi çekiyor al işte şimdide kahve ve bitter düşürdünüz aklımaaaaaaa.

aaa bende nutella lı yaparımm bir güzel olur kiiii
Nutellalı kahve hmm merak ettim haa nutellalı simit güzel oluyur da kahve nasıl olur acabaaa :)

Canım bende bi düzenli oluyorum 3.oldu bu gün bekarken hep bi hafta aksardı ilk 3 gün geçikti ama şimdi günü şaşmadı.regl olunca çikolata krizine giriyorum ben

Kapattığım fincanı açtım dibindeki tortu olduğu gibi fincandan akmış hiç yol mol ok beaa
Bitanecik figür var ben ona kuş dedim oda Gülnihal herhalde ahada fal bakmak bu kadar basit hihihi

Son düzenleme:

Kapattığım fincanı açtım dibindeki tortu olduğu gibi fincana akmış hiç yol mol ok beaa
Bitanecik figür var ben ona kuş dedim oda Gülnihal herhalde ahada fal bakmak bu kadar basit hihihi

dene mutlaka nutellalıyı :) ben zaten krizlerin krizine girdim bugün :)
benim dogumdan sonra günü gününe ya , 1 gün bile aksamaz mı arkadas,bari bırakaydı da evlilik yıldönümümde olmayaydım
yolu napcan kuzum annen gelcek koklaşcaksınız yakında.

Hihihihi çok güldüm bitanem ya
Evet annem gelsin hem özledim, hem Gülnihal saat 6 gibi uyanıyor, biz evden çıkmaya yakın uykusu geliyor,yatağını istiyor ben alıp giydirip çıkarken çok sinirleniyor bazen pata küte vuruyor yüzüme nasıl üzülüyorum annem gelsinde yavrum rahat ersin

Kızımmm yakındır Gülnihal kendi döncek eve almana gerek bile kalmıcak baksana emekliyor ayakta duruyor adım atıyor daha ne yapsın kızçemm
Gelsin gelsin annen az kaldı sende rahat edersin hem, dışarı da çıkartıyor annen Güloşumu,kuzeninin eşi bi acayipmiş yorum yapamıyorum bile.

falın fallanmış ...gerisini burda getiremicem..ama senin yüreğin kabarmış aysell..3 vakte kdrda yolun var..
ay yurtta bz baya makara yapardık bu fal olayına..staj için japon bi kız gelmişti bzm fakülteye yurtta arkadaş olduk baya beraber vakit geçirdik..bigün kahve içtik tabi onunda ilk deneyimi heycanlı arkadaşımda falına bakiim dedi japonun..hiçde anladıından değil makara yapcak..neyse falda çizme gbi bişey çıktı dedi sen italyaya gidiosun..neyse güldük ettik..kız 2 ay sonra italyaya gitti tabi italyaya gidiceğini öğrendiinde arkadaşa nostradamus gözüyle bakmaya başladı..

Sevgili annişler şimdi marketten geldim mamaları inceledim, aptamilin pek çok ürününde glüten içerir laktoz içerir diye ibareler var. Hani iyiydi bu aptamil. Kötünün iyisi mi bu. Devam sütlerinde yazmıyo acaba devam sütü mü kullansam doymadıgı zamanlarda. Yoksa kendi yaptıgım mama muhallebi yoğurt çorba vs ile mi idare etsem bilemedim sizce ne yapayım. Bu arada 5 ay 2 haftalığız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…