- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.921
selam canım sen bide nescafeyi dene nutellalı oda güzel olur
selam hanımlar bi sorum olucak biz 5 aylık olduk meme emmiyoruz.meyve püresine başladık.brde hero hedye paketi gönderdi içinden prinçli mamada koymuşlar.mamasını normal yapıp içine koydum sıvı ama meme deşiğinden geçmedi.180 cc mama bi öğünümüz onun içine koydum kutu üzerinde 5 kaşık yazıyor lakin sıvı oldu ben onu 10 kaşığa tamamladım ancak kıvamlı oldu kaşıkla yedik fakat 45 dk sürdü ye ye bitmedi.siz nasıl yapıyorsunuz nebileyim 50cc felan yapıp ara öğün olarakmı veririyorsunuz bu kaşık mamaları.birde ben ek gıda olayının üzerine fazla düşmüyorum sadece meyve veririyorum elma şeft.armut bide siyah üzüm suyu ekliyorum püre kıvamında yiyiyor.bu prinçliyi denedim 10 kaşık fazlamı oldu sandımca.zaten anne sütü almadı kaşıkla yemeye çalışıyor fakat onun devam sütüne daha çok istiyacı var gibi geliyor.sebze yoğurt çorba olayına girmedim bunlara başlayınca mamayı azaltmam gerek 5 ay erken geç biemiyorum.off amma zormuş ne güzel biberonla geçinip gidiyoduk
Gecmisi okurken birseye takildim kiz aysel senin azerice konusmani duymasam azeri olduguna inanmayacagim kiz yazim kurallarida super seninozel isimleri de ayirmayi bilirmis
canım o kaşık mamasını 5 kaşık hazırlıyorum göz kararı su yapıyorum akışkan olmuyo yaptığım yatmadan önce veriyorum tok tutsun diye günde 1 sefer fazla vermemek gerekiyomuş
Ben yogurt ve meyve purelerini 4.5ayliktan beri veriyorum.artik daha cok tok kalmaya ihtiyaci varmis 6aydan sonra bebeklerin.kahvaltiya basla.anne sutu yoksa devam mamasi+ceyrek yumurta sarisi+yarim kibrit kutusu peynir tuzsuz aksamdan suya koy+1cay kasigi pekmez ben keciboynuzu pekmezi veriyorum+findik kadar ekmek ici.blanderdan geciriyorum.afiyetle yiyo paşa;-) ekgida verin en fazla 2 cay bardagi.ihtiyaci var yuksek enerjiye.ama corba yapmadim daha.siz nasil yapiyosunuz bebek corbalarini
canım bende bugün kahvaltıya başladım-dut pekmezi, peynir ve yumurtanın sarısı olarak, ama arkadaşım bana bunları karıştırma dedi, bebek bu tatlara orijinal hali ile tanısın dedi, çünkü sonra tek tek yemeyi özellikle peyniri kabul etmeyebiliyorlarmış, ben azar azar verdim, çok şükür güzel yedi, öyle blanderden filanda geçirmedim, çok şükür yemekte zorlanmadı...Ben yogurt ve meyve purelerini 4.5ayliktan beri veriyorum.artik daha cok tok kalmaya ihtiyaci varmis 6aydan sonra bebeklerin.kahvaltiya basla.anne sutu yoksa devam mamasi+ceyrek yumurta sarisi+yarim kibrit kutusu peynir tuzsuz aksamdan suya koy+1cay kasigi pekmez ben keciboynuzu pekmezi veriyorum+findik kadar ekmek ici.blanderdan geciriyorum.afiyetle yiyo paşa;-) ekgida verin en fazla 2 cay bardagi.ihtiyaci var yuksek enerjiye.ama corba yapmadim daha.siz nasil yapiyosunuz bebek corbalarini
canım çok geçmiş olsun... rabbim şifaversin...iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.
Canım bizimde 6. ay bitiyor, 7. aya giriyoruz..Kızlar kahvaltı icin erken degilmi? 7 veya 8.ayda kahvaltıya başlanıyor diye biliyorum. Biz bu ay sadece meyve ve sebze puresi ile gidicez. Yoğurda bile önümüzdeki ay başlayacaz.
iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.
Canım bizimde 6. ay bitiyor, 7. aya giriyoruz..
Gecmıs olsun canım senı cok ıyı anlıorum son amanlrımı kuzeyın atesınııı olcerken gecrdımm hepp hastanedn cıkarken bıle dr yıne olcımmı tetıkte olıyımmı dıyee sordumm off offf annemm derkıı anaa olmada ne istersen ol sanırım haklıı:)iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.
Alpdeniz cok gecmis olsun.
Mine aşağıda gördüm seni. Kuzey nasil oldu, sunnet icin gun aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?