2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhabalar biz yine zor bi gün geçirdik 8 de ayrıldım kızımdan saat 10da babsı getirmek zorunda kaldı meyve ve sebze püreisi yapmıştım meyveden azıcık yemiş dün geceden beri sürekli emmek istiyo sağ göğsüm çok ağrıyo dünden beri zordu yani alışacağız umarım paylaşmak istedim sizlerle bisküvi tarifi yazan arkadaşlarım çok saolun

Gecmisi okurken birseye takildim kiz aysel senin azerice konusmani duymasam azeri olduguna inanmayacagim kiz yazim kurallarida super senin ozel isimleri de ayirmayi bilirmis

selam hanımlar bi sorum olucak biz 5 aylık olduk meme emmiyoruz.meyve püresine başladık.brde hero hedye paketi gönderdi içinden prinçli mamada koymuşlar.mamasını normal yapıp içine koydum sıvı ama meme deşiğinden geçmedi.180 cc mama bi öğünümüz onun içine koydum kutu üzerinde 5 kaşık yazıyor lakin sıvı oldu ben onu 10 kaşığa tamamladım ancak kıvamlı oldu kaşıkla yedik fakat 45 dk sürdü ye ye bitmedi.siz nasıl yapıyorsunuz nebileyim 50cc felan yapıp ara öğün olarakmı veririyorsunuz bu kaşık mamaları.birde ben ek gıda olayının üzerine fazla düşmüyorum sadece meyve veririyorum elma şeft.armut bide siyah üzüm suyu ekliyorum püre kıvamında yiyiyor.bu prinçliyi denedim 10 kaşık fazlamı oldu sandımca.zaten anne sütü almadı kaşıkla yemeye çalışıyor fakat onun devam sütüne daha çok istiyacı var gibi geliyor.sebze yoğurt çorba olayına girmedim bunlara başlayınca mamayı azaltmam gerek 5 ay erken geç biemiyorum.off amma zormuş ne güzel biberonla geçinip gidiyoduk

canım o kaşık mamasını 5 kaşık hazırlıyorum göz kararı su yapıyorum akışkan olmuyo yaptığım yatmadan önce veriyorum tok tutsun diye günde 1 sefer fazla vermemek gerekiyomuş

canım o kaşık mamasını 5 kaşık hazırlıyorum göz kararı su yapıyorum akışkan olmuyo yaptığım yatmadan önce veriyorum tok tutsun diye günde 1 sefer fazla vermemek gerekiyomuş

teşekkür ederim ozaman bende onu ara öğün yapıyım normal mama ölçüsüle koca kase oldu ye ye bitmedi

Ben yogurt ve meyve purelerini 4.5ayliktan beri veriyorum.artik daha cok tok kalmaya ihtiyaci varmis 6aydan sonra bebeklerin.kahvaltiya basla.anne sutu yoksa devam mamasi+ceyrek yumurta sarisi+yarim kibrit kutusu peynir tuzsuz aksamdan suya koy+1cay kasigi pekmez ben keciboynuzu pekmezi veriyorum+findik kadar ekmek ici.blanderdan geciriyorum.afiyetle yiyo paşa;-) ekgida verin en fazla 2 cay bardagi.ihtiyaci var yuksek enerjiye.ama corba yapmadim daha.siz nasil yapiyosunuz bebek corbalarini

iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.

ek besinlerde ben de düzenli olarak başlamadım. deniz e günlük seyre göre bazen küçük bir bardak yoğurt veriyorum,bazen meyve püresi ya da suyu..bazen de sebze çorbası birkaç kaşık..kahvaltı ederken o da katılmak istiyor; bazen çeyrek yumurta sarısı ve tuzsuz peyniri pekmez ve su ile veriyorum.ama düzenli değil.bir hafta sonra 6 ayımız dolacak.o zaman düzenli olarak devam edeceğim inşallah..

canım bende bugün kahvaltıya başladım-dut pekmezi, peynir ve yumurtanın sarısı olarak, ama arkadaşım bana bunları karıştırma dedi, bebek bu tatlara orijinal hali ile tanısın dedi, çünkü sonra tek tek yemeyi özellikle peyniri kabul etmeyebiliyorlarmış, ben azar azar verdim, çok şükür güzel yedi, öyle blanderden filanda geçirmedim, çok şükür yemekte zorlanmadı...

canım çok geçmiş olsun... rabbim şifaversin...

Kızlar kahvaltı icin erken degilmi? 7 veya 8.ayda kahvaltıya başlanıyor diye biliyorum. Biz bu ay sadece meyve ve sebze puresi ile gidicez. Yoğurda bile önümüzdeki ay başlayacaz.

geçmiş olsun cnm

Selamm kızlarr gecmıs yıne cok bırıkmıs yaaa telefndn takıp edemıorumm burayııı nezamn acsam sayfa kapanıooo bıseymı yuklemek gerekıokı anlamıorum kı:26: Herkes ıyıdır umuyorummm benı sorack olrsanz kıslık hazırlamkla gecıo vaktımm kavnz ve kapak bulunmuooo bı asa ınıorum bı yukarııı cıkıorumm kuzeylede pek rahat olmuo bu ıs bıgun merve kusum saolsun geldı yardımcı oldu banaa lakın okdr cok almıskı annem domatesı:)) kavnz yetmedıı sonra bıdaha zor buldmmm kavnz kapakk neysee kuzeyın durumu aynııı antbytk kullanmaya devam pzar gunu tahlılımz var bende kuzeye havuc kapak puresı verıorumm ıstee benden haberler bunlr sanırım baskaca bsey yok:)

kızlar zeynep son bi haftadır çok huysuz bi bebek oldu özellikle geceleri çok sık uyanmaya başladı ağlayarak hemde öyle böle değil kucağımda uyumak istiyor hiçte öyle alıştırmadım gündüzleri ise yanından ayrılmamı istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana ağlarken nefesi kesiliyor ne yapacağımı şaşırdım artık...misafirlerim vardı düzeni bozuldu ondanmı , dişi kabarmış ondanmı,yoksa 6.ay atağımı karar veremedim((

Gecmıs olsun canım senı cok ıyı anlıorum son amanlrımı kuzeyın atesınııı olcerken gecrdımm hepp hastanedn cıkarken bıle dr yıne olcımmı tetıkte olıyımmı dıyee sordumm off offf annemm derkıı anaa olmada ne istersen ol sanırım haklıı:)

Alpdeniz cok gecmis olsun.
Mine aşağıda gördüm seni. Kuzey nasil oldu, sunnet icin gun aldınız mı?

Saol canım kuzey ıyı durumunu yazdım zatn antbytk devam pzar tahlılımz var temız cıkarsa sunnetı konusucz bakalmm ay sonuda dr kontrolu var ozamanda konusup karar verebılrız bılmıorumm bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…