- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.061
valla bn evde kendim hazırladıım deterjanla süngeri var onla bigüzel sabunlayp duruluyom o kdr..hiç sıcak su fln uğraşmadm şimdiye kdr..sabun ztn dezenfektan..o kdr zahmete grk yok..
deterjanıda şöyle hazırlayablrsn..klasik yeşil yada beyaz sabunu rendele teflon tavada üstünü az geçene kdr su doldur ocakta erit..o ztn jel haline geliyo..bn onu şişeye dolduruyrm artk deterjan kullanmıyorm..snde yanına bi mktr ondn alp süngerle beraber gttiin yerlerde rahtça taşır ve temzlersin..
oyyyy yerim seni minnoş yaa... diş mi çıkardın sen
Onun dişlerine kurbann,oy kuzum benimm ısırır dururuz bir birimizi artık gelince2 tane dişimiz var teyzesi,2 hafta oldu herhalde. ama ozamandan beri fotograflamaya çalışıyorum bizimki diliyle kamufle ediyor
az önce sebze çorbasına tavuk suyu ekledim, severek içti. çok mutlu oldummmmmm
artk kbb defterim kapandı kuzum, cünkü benm durdugum poliklnik kapandı doktor gitti:)
bende hergün biyerdeyim, rotasyon manyaa oldum allamaD ama her sabah cok stres oluorum
bilsen varya böle ishal oluorum her sabah sıkıntıdan:S yada simittenmi ishal oluom bilmiom gare
ama her sabah ishal oldugum kesincidden cok stres oluom ya hersabah gidiom pamuk işçisi gibi
şefin yanına ağam bugün hangi bölgeye göndericün beni diom ühühüüühü süt iznimden ötürü sabit yere
veremio düdükler
senn çamyarmanı yerim benulen biride Selçüküme ne kdr küçk duruyo desin..doğduundan beri çocuum çamyarması gibi görülüyo halbuki gayet normal bnm küçüüm..babası bile "yakında bnm tişörtlerimi giyer" diye dalga geçiyo..eşimin tarafı desen sürekli kafasıyla dalga geçiyo koca kafalı diye..alışmışlar solcan gibi çocuklara Selçuk büyük geliyo gözlerine bnde buna sinir oluyormmmeğer kocaman olsaydı ayıyla eş kıyafetleri giyemezdi
senn dişlerini yesinler maşallah sana.
whats up ne ay?? :&: teknoloji özürlü oldum iyice.çok gerilerde kalmışımkızm sna dedm whats up yükle diye..ordan sürekli irtibat halinde olabiliyosun..ordn yolladı merve..
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?
Kızlar Uras geceleri çok sık uyanmaya başladı tam düzeliyo tekrar başa dönüyo uykusu nasıl düzene girer bu çocuğun?
Canım geçen Nalan yazmıştı,ne yaparsan nasılsa bozuluyor,sürekli bozulan birşeyi düzeltmenin anlamı yok gibi birşeydi(cümle böyle değildi de aklıma böyle geldi işte:)
O günden beri bi düzen kurmaya çalışmıyorum,gerçekten öyle tam bi düzen oturtuyoruz hop başa dönüyoruz ,bıraktım artık akışna göre
Merve bende de var o özür ,ilkkez duydum haberim yok:)
Merve (Alya'nın anası) ,Berna telefonun neresine gireyim hanki tuşa basayım söyleyin yaa
adaş olunca da böyle zor oliyi ya birinize Merve1,birinize de Merve2 diycem bundan sonra
Kızlar Uras geceleri çok sık uyanmaya başladı tam düzeliyo tekrar başa dönüyo uykusu nasıl düzene girer bu çocuğun?
kusum whats up mı diyon? sende var mı:44: ama benim listemde gözükmüyorsunn?
whats up a giriyorsun canım, orda yukarıda sağda kalem gbi bi şekil var o kişi listesini gösteriyor sana,whats up kullanan listende kayıtlı kişilerr. kişiyi seçip yazmaya başlıyorsunnn.
bna mervishko de kusum ya da ne dersen de banane yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?