2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berna sen bu formülü kendinmi buldun bi yerdenmi öğrendin canım...uygulamak isterim ama hijyenik olup olmadığı konusunda tereddütteyim

2 tane dişimiz var teyzesi,2 hafta oldu herhalde. ama ozamandan beri fotograflamaya çalışıyorum bizimki diliyle kamufle ediyor
Onun dişlerine kurbann,oy kuzum benimm ısırır dururuz bir birimizi artık gelince
az önce sebze çorbasına tavuk suyu ekledim, severek içti. çok mutlu oldummmmmm

Ay çok sevindim canım inan,inş.devam eder

DDDD patates ye haşlama taside.ya da nişastalı yoğurt ye tatlım geçer inşallah isalin
senn çamyarmanı yerim benD koca kaputlu diyolar demek(latincede baş kaput demek)biz okuldayken öyle dalga geçerdik birbirimizle..selçuk ne kadar küçük duruyor berna yaP aç mı bırakıyorsun sen bu kuzuyu
Eki Görüntüle 514231 teyzoşlarr annem zar zor azcık çekebildi dişlerimi
senn dişlerini yesinler maşallah sana.
kızm sna dedm whats up yükle diye..ordan sürekli irtibat halinde olabiliyosun..ordn yolladı merve..
whats up ne ay?? :&: teknoloji özürlü oldum iyice.çok gerilerde kalmışım
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?

3 numaradayız

Kızlar Uras geceleri çok sık uyanmaya başladı tam düzeliyo tekrar başa dönüyo uykusu nasıl düzene girer bu çocuğun?

Canım geçen Nalan yazmıştı,ne yaparsan nasılsa bozuluyor,sürekli bozulan birşeyi düzeltmenin anlamı yok gibi birşeydi(cümle böyle değildi de aklıma böyle geldi işte:)
O günden beri bi düzen kurmaya çalışmıyorum,gerçekten öyle tam bi düzen oturtuyoruz hop başa dönüyoruz ,bıraktım artık akışna göre

Öyle gerçekten nasıl uyursa uyusun aynı memede uyutmuyorum kendi yatağında uykuya dalıyo ama değişen bişey yok 10 kere kalkıyo bende zombi gibi dolaşıyorum:)))

Merve bende de var o özür ,ilkkez duydum haberim yok:)
Merve (Alya'nın anası) ,Berna telefonun neresine gireyim hanki tuşa basayım söyleyin yaa
adaş olunca da böyle zor oliyi ya birinize Merve1,birinize de Merve2 diycem bundan sonra

kusum whats up mı diyon? sende var mı:44: ama benim listemde gözükmüyorsunn?
whats up a giriyorsun canım, orda yukarıda sağda kalem gbi bi şekil var o kişi listesini gösteriyor sana,whats up kullanan listende kayıtlı kişilerr. kişiyi seçip yazmaya başlıyorsunnn.
bna mervishko de kusum ya da ne dersen de banane yaa

Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?

kızım 7 kilo ama yaklaşık bi ay kadar oldu 4 numura kullanıyoruz

Kızlar Uras geceleri çok sık uyanmaya başladı tam düzeliyo tekrar başa dönüyo uykusu nasıl düzene girer bu çocuğun?

cnm aynı sorun bizdede var sadece uyansa iyi mahalle duyuyor sesini o derece ağlıyor

canım telefonlarda yüklü mü oluyor ?gerçekten bende teknoloji özürlüyüm ya,ıphone 4 benim tel neresine basayımde bulayım senii

Hayırlı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... Sünnet ile bir sıkıntımız yok çok şükür. Bugün az ateşi çıktı diştendir diye çok oralı olmadım ateş düşürücü verdim. Daha önce de bir kaç kez olmuştu ilaç vermeden düşmüştü... Kızım anaokuluna başladı ve ikinci gün ateşi çıkmaya başladı ve dün gece 39,5 olunca eşim acile götürdü. Faranjit olmuş kuzum... Yani kısacası iki huysuzla uğraşıyorum iki gündür...

Ben hala adet olmadım. Aslında böyle keyfim yerinde... Ama yine de bir doktora gitmeyi düşünüyorum haftaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…