2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayatımda girdiiğim hemen hemen her ortamda bir adaşım olmuştur muhahhak firs merve second merve,büyük merve küçük merve gibi gbibi oldu hep:)nasıl istersen öyle de canm:)

canım telefonlarda yüklü mü oluyor ?gerçekten bende teknoloji özürlüyüm ya,ıphone 4 benim tel neresine basayımde bulayım senii

kusum benmkide samsung galaxi ice ama ben kendim yükledim yüklü değildi samsung apps dan. yüklü olan sende google talk falan değil dmi :44:
kusum sen whats up var ise ona tıkla,orda kişi listesinde berna yada ben olmalıyım mutlakaaaa.

geçmiş olsun canımmm . oğlunun sünneti ateşi derken kızında hasta oldu demek, Allah yardımcınız olsun inşallah. sen kendine dikkat et de sende hasta olma sakın.

berna sen bu formülü kendinmi buldun bi yerdenmi öğrendin canım...uygulamak isterim ama hijyenik olup olmadığı konusunda tereddütteyim

gülben ergene bi konuk çıkmıştı valla adamın adını htrlamıyorm bnada gamze söylemişti izledm adam tüm kimyasallardn kurtulun fln diyodu evde kendiniz yapın deterjanlarınızı diye..
yani şöyle düşün tuvaletten çıkınca elini neyle yıkıyosun sabunla..eğer sabunla yıkadıktan sonra ellerinin hijyenik olduuna inanıyosan bunada inanmalısın çünkü buda sabundan yapılıyo..aksi takdirde ellerinle hiçbişey yapmamalısın hastalık yuvası mazallah..bide fairyden fln daha iyi köpürüyo ve gıcır gıcır yapıyo..bn bulaşk makinasınada ondn koyuyorm parlatıcı olrkta sirke kullanıyorm..şu ana kdrda hijyenle ilgili bi sıkıntım olmadı..sabun en güzel temzlk aracı..geçenler camlar slmştm bez simsiyah..çmşr suyuna koydm 1 hafta bekledi hala siyah..kayınvalide geldi beyaz sabunla yıkamış bezler bembeyaz olmş..içnde kimyasl yok tamamen doğal..bn dalan ın zeytnyağlı sabununu kullanıyorm..

hehe saol cnm.. ya bnde aynen ama kardeşmdn fln öğrendm eşimdede vardı o yükledi bna..yoksa bn hytta anlamam..ama çok gzl bişimiş..msn gbi telden net olduu sürece msglaşıon tıkır tıkır

Bakındım ama bulamadım cnm,google amcadan yükleyim dedim onu da beceremedim akşam kocama havale ederim artık :) Alya'nın videosu hanıııı ,hala yüklemedin, kıskandım ha

Oy maşallah,büyümüş bu kız Merve

oyyy oyy ne kdr büymş bnm kızmm hii yerm bn onu

büyüdü büyüdü teyzeleri..koca kız olduk da damat adayı bulamadıkbi benm dünürüm yok sanırsamD(babası duymasın bu konulara daha şimdiden tahammülü yokD uyuz oluyor.zeynep ilerde yandı)

Son düzenleme:

oyyy balımmm merve bu ne kadar güzel bir bebek maşallah canımmm yaa

videoya boyut hatası geldi canım :S artıkın akşam kocan gelir ben sana bir sürü yollarımmm

Ya resmen koptum. Cok yasa canim sen yaa... soda içiyordum, heryere puskurttum. Esim suratıma anlamsız anlamsız baktı yaaa. Anlattım bu sefer garip garip baktı. Kendisi cok cooldur...

bugün yapıyorum tatlım yarın sonucu yazarım .teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…