- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.081
Merve bende de var o özür ,ilkkez duydum haberim yok:)
Merve (Alya'nın anası) ,Berna telefonun neresine gireyim hanki tuşa basayım söyleyin yaa
adaş olunca da böyle zor oliyi ya birinize Merve1,birinize de Merve2 diycem bundan sonra
canım telefonlarda yüklü mü oluyor ?gerçekten bende teknoloji özürlüyüm ya,ıphone 4 benim tel neresine basayımde bulayım senii
Hayırlı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... Sünnet ile bir sıkıntımız yok çok şükür. Bugün az ateşi çıktı diştendir diye çok oralı olmadım ateş düşürücü verdim. Daha önce de bir kaç kez olmuştu ilaç vermeden düşmüştü... Kızım anaokuluna başladı ve ikinci gün ateşi çıkmaya başladı ve dün gece 39,5 olunca eşim acile götürdü. Faranjit olmuş kuzum... Yani kısacası iki huysuzla uğraşıyorum iki gündür...
Ben hala adet olmadım. Aslında böyle keyfim yerinde... Ama yine de bir doktora gitmeyi düşünüyorum haftaya...
berna sen bu formülü kendinmi buldun bi yerdenmi öğrendin canım...uygulamak isterim ama hijyenik olup olmadığı konusunda tereddütteyim
:senn çamyarmanı yerim benD koca kaputlu diyolar demek (latincede baş kaput demek)biz okuldayken öyle dalga geçerdik birbirimizle..selçuk ne kadar küçük duruyor berna ya P aç mı bırakıyorsun sen bu kuzuyu
senn dişlerini yesinler maşallah sana.
whats up ne ay?? :&: teknoloji özürlü oldum iyice.çok gerilerde kalmışım
3 numaradayız
Eki Görüntüle 514390 Eki Görüntüle 514391 Eki Görüntüle 514390 Eki Görüntüle 514391 zeynep sultan geldi :)
Bakındım ama bulamadım cnm,google amcadan yükleyim dedim onu da beceremedim akşam kocama havale ederim artık :) Alya'nın videosu hanıııı ,hala yüklemedin, kıskandım hakusum benmkide samsung galaxi ice ama ben kendim yükledim yüklü değildi samsung apps dan. yüklü olan sende google talk falan değil dmi :44:
kusum sen whats up var ise ona tıkla,orda kişi listesinde berna yada ben olmalıyım mutlakaaaa.
Eki Görüntüle 514390 Eki Görüntüle 514391 Eki Görüntüle 514390 Eki Görüntüle 514391 zeynep sultan geldi :)
oyyy oyy ne kdr büymş bnm kızmm hii yerm bn onu
Bakındım ama bulamadım cnm,google amcadan yükleyim dedim onu da beceremedim akşam kocama havale ederim artık :) Alya'nın videosu hanıııı ,hala yüklemedin, kıskandım ha
Oy maşallah,büyümüş bu kız Merve
büyüdü büyüdü teyzeleri..koca kız olduk da damat adayı bulamadıkbi benm dünürüm yok sanırsam D
büyüdü büyüdü teyzeleri..koca kız olduk da damat adayı bulamadıkbi benm dünürüm yok sanırsam D
yeterki sen damat ite şekerim biz seve seve talip oluruz oğlumla
Bakındım ama bulamadım cnm,google amcadan yükleyim dedim onu da beceremedim akşam kocama havale ederim artık :) Alya'nın videosu hanıııı ,hala yüklemedin, kıskandım ha
Oy maşallah,büyümüş bu kız Merve
Kuzey boşta bilidiğim kadarıyla
Kuzey boşta bilidiğim kadarıyla
artk kbb defterim kapandı kuzum, cünkü benm durdugum poliklnik kapandı doktor gitti:)
bende hergün biyerdeyim, rotasyon manyaa oldum allamaD ama her sabah cok stres oluorum
bilsen varya böle ishal oluorum her sabah sıkıntıdan:S yada simittenmi ishal oluom bilmiom gare
ama her sabah ishal oldugum kesincidden cok stres oluom ya hersabah gidiom pamuk işçisi gibi
şefin yanına ağam bugün hangi bölgeye göndericün beni diom ühühüüühü süt iznimden ötürü sabit yere
veremio düdükler
oyyy balımmm merve bu ne kadar güzel bir bebek maşallah canımmm yaa
ayy teşekkür ederiz merve teyzesi.güzel dimi kızımama bizim mart bebeişlerimizin hepsi ayrı güzel gerçekten.hepsi çok sevimli.bne her bebeğe kanım kaynamaz .yani kanımın ısındığı bebekleri içime sokasım gelir.tanıdık olması şart değil.bazen tanıdıkların bebişleri bile soğuk gelir.ama bizim mart bebişlerinn maşşalahı var.hepsi çok sevimli,sempatik ve güzeller. ablammın,kardeşimn bebeğini sever gibi seviyorum hepsini.
gülben ergene bi konuk çıkmıştı valla adamın adını htrlamıyorm bnada gamze söylemişti izledm adam tüm kimyasallardn kurtulun fln diyodu evde kendiniz yapın deterjanlarınızı diye..
yani şöyle düşün tuvaletten çıkınca elini neyle yıkıyosun sabunla..eğer sabunla yıkadıktan sonra ellerinin hijyenik olduuna inanıyosan bunada inanmalısın çünkü buda sabundan yapılıyo..aksi takdirde ellerinle hiçbişey yapmamalısın hastalık yuvası mazallah..bide fairyden fln daha iyi köpürüyo ve gıcır gıcır yapıyo..bn bulaşk makinasınada ondn koyuyorm parlatıcı olrkta sirke kullanıyorm..şu ana kdrda hijyenle ilgili bi sıkıntım olmadı..sabun en güzel temzlk aracı..geçenler camlar slmştm bez simsiyah..çmşr suyuna koydm 1 hafta bekledi hala siyah..kayınvalide geldi beyaz sabunla yıkamış bezler bembeyaz olmş..içnde kimyasl yok tamamen doğal..bn dalan ın zeytnyağlı sabununu kullanıyorm..
oyyy balımmm merve bu ne kadar güzel bir bebek maşallah canımmm yaa
ayy teşekkür ederiz merve teyzesi.güzel dimi kızımama bizim mart bebeişlerimizin hepsi ayrı güzel gerçekten.hepsi çok sevimli.bne her bebeğe kanım kaynamaz .yani kanımın ısındığı bebekleri içime sokasım gelir.tanıdık olması şart değil.bazen tanıdıkların bebişleri bile soğuk gelir.ama bizim mart bebişlerinn maşşalahı var.hepsi çok sevimli,sempatik ve güzeller. ablammın,kardeşimn bebeğini sever gibi seviyorum hepsini.
gerçektende bizim bebişlerimiz seçilmiş gibi maşallahhdaha 1 tane begenmediğim kanım kaynamayan bebiş görmedim içimizdenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?