2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız güzeller
bizde durumlar yine can sıkıcı kızım yarın sondalı film çekilcekti
öncesinde idrar kültürü istediler yine üreme oldu hemde antibiyotik kullandığı halde
yine aynıbakteri e.coli üremiş bizde başka bir hastaneye gittik kültürü sondayla aldılar
bakalım sonuç nasıl çıkacak valla canım çok sıkıldı çocuk güya antibiyotik içiyor hiç bişeye yaramıor
şu sondalı böbrek filminide çektircem eğer temiz çıkarsa dahada kurcalatmıcam çocğu
nasıl ağladı anlatamam size kıyameti kopardı

canım yaa bende anlamıyorum antibiyotik kullandıgı halde nasıl ürüyor bu bakteri. bakalım sondalı aldıkları nasıl cıkacak sonucu? bulaşma falan mı diyorum ama her seferinde mi
inşallah böbrek filmi temiz cıkar hayatım snde rahat edersin artık,sana da yazık yavruna da yazık yaa

canım mervecim sağolasın
benimde anlamadığım nasıl oluyordu antibiyotik kullanılırken üreme oluyor
bende dışardan bulaştığını düşünüyorum bakalım sondayla nasıl çıkacak
belkide bunca zaman boşu boşuna antibiyotik içiyor valla çıldırcam düşündükçe

kızlar gecmişi okumadan acelece yazıyorum az önce kzıma cici bebe yediriyodum ikindileri genelde yediriorm ve sevio ama daha 2.kşıkta bi kustu sabahtandır ne yediyse hepsini cıkardı desem doğru olur. dün akşam üzerinize afiyet balık yemiştim ve sanki balığı kızım yemiş gibi acayip balık kokuyodu kusuntusu. sizce ona dokunmuş olabilir mi neden böyle olmuştur bi bilginiz var mı???

halleyli pastayı yaptım şimdi süpermiş tadı bayıldımm:125:tahinli kurabiyeden sonra favorim bu nurcum vermişti çoook önce teşekkür ederim canım

ronyacım çok geçmiş olsun yaa nedir bu enfeksiyon bi türlü geçmedi Allah Allaaah..doğduundan beri bunla uğraşıyosunuz..insanın canı sıkılıyo ama Allah başka dert vermesinde acil şifalar cnm..
kızın çok tatlı ya gülüşüne bayıldım hani dişleri olsa 32 sini birden göstercek cinsten maşallah

emziriyomusun cnm? emziriyosan belki sütünden geçmiştir balık bayat flnmı acaba..
valla bnde 2 gün önce Selçua yourt yedirdim akşam dışarı çktk yürüyüşe bebek arabasındaydı öyle dururken bi kusmuş bütün yourt üstünde başında bide çk fena kokuyo yourt yiince hiçde gelemem kusma olaylarına ama napcan mecbur işte evlat :)) oluyo arada..

geçmiş olsun cnm inş sonuşlr temiz çıkar...

balık dokunmuş olabilir ama yediklerimizin sadece bir öğün etkisi diye biliyrum cnm

bana da öyle geliyor hayatım belki de boşuna,temiz çıksında sonucu canım Allahın izni ile ilaçtanda kurtulsun yavrum . kız bebeklerde idraralmak zaten işkence,bnde cook denedim alamadım. mutlaka sennde torbaya bulasma olmustur. sonuclar cıksın da hepimiz rahat edelim inşallahh

Ya resmen koptum. Cok yasa canim sen yaa... soda içiyordum, heryere puskurttum. Esim suratıma anlamsız anlamsız baktı yaaa. Anlattım bu sefer garip garip baktı. Kendisi cok cooldur...
hehehehhehe cool insanları memnun etmek zordur D sodayı püskürttürdügüm içinde sorry cnm
halleyli pastayı yaptım şimdi süpermiş tadı bayıldımm:125:tahinli kurabiyeden sonra favorim bu nurcum vermişti çoook önce teşekkür ederim canım

ne demek cnm afiyet şeker bal olsunnnnn süttt olsunnnn:))

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin yavruya

azeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…