- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.101
Ya cemile,nedense aklımda hep senin bebeniz kız olsuğu kalıyor ya
vuhhuD şimdi de kız anası nazlanması mı yapsak ki D
nasılsınız güzeller
bizde durumlar yine can sıkıcı kızım yarın sondalı film çekilcekti
öncesinde idrar kültürü istediler yine üreme oldu hemde antibiyotik kullandığı halde
yine aynıbakteri e.coli üremiş bizde başka bir hastaneye gittik kültürü sondayla aldılar
bakalım sonuç nasıl çıkacak valla canım çok sıkıldı çocuk güya antibiyotik içiyor hiç bişeye yaramıor
şu sondalı böbrek filminide çektircem eğer temiz çıkarsa dahada kurcalatmıcam çocğu
nasıl ağladı anlatamam size kıyameti kopardı
canım yaa bende anlamıyorum antibiyotik kullandıgı halde nasıl ürüyor bu bakteri. bakalım sondalı aldıkları nasıl cıkacak sonucu? bulaşma falan mı diyorum ama her seferinde mi
inşallah böbrek filmi temiz cıkar hayatım snde rahat edersin artık,sana da yazık yavruna da yazık yaa
nasılsınız güzeller
öncesinde idrar kültürü istediler yine üreme oldu hemde antibiyotik kullandığı halde
yine aynıbakteri e.coli üremiş bizde başka bir hastaneye gittik kültürü sondayla aldılar
bakalım sonuç nasıl çıkacak valla canım çok sıkıldı çocuk güya antibiyotik içiyor hiç bişeye yaramıor
şu sondalı böbrek filminide çektircem eğer temiz çıkarsa dahada kurcalatmıcam çocğu
kızlar gecmişi okumadan acelece yazıyorum az önce kzıma cici bebe yediriyodum ikindileri genelde yediriorm ve sevio ama daha 2.kşıkta bi kustu sabahtandır ne yediyse hepsini cıkardı desem doğru olur. dün akşam üzerinize afiyet balık yemiştim ve sanki balığı kızım yemiş gibi acayip balık kokuyodu kusuntusu. sizce ona dokunmuş olabilir mi neden böyle olmuştur bi bilginiz var mı???
nasılsınız güzeller
kızlar gecmişi okumadan acelece yazıyorum az önce kzıma cici bebe yediriyodum ikindileri genelde yediriorm ve sevio ama daha 2.kşıkta bi kustu sabahtandır ne yediyse hepsini cıkardı desem doğru olur. dün akşam üzerinize afiyet balık yemiştim ve sanki balığı kızım yemiş gibi acayip balık kokuyodu kusuntusu. sizce ona dokunmuş olabilir mi neden böyle olmuştur bi bilginiz var mı???
canım mervecim sağolasın
benimde anlamadığım nasıl oluyordu antibiyotik kullanılırken üreme oluyor
bende dışardan bulaştığını düşünüyorum bakalım sondayla nasıl çıkacak
belkide bunca zaman boşu boşuna antibiyotik içiyor valla çıldırcam düşündükçe
hehehehhehe cool insanları memnun etmek zordurYa resmen koptum. Cok yasa canim sen yaa... soda içiyordum, heryere puskurttum. Esim suratıma anlamsız anlamsız baktı yaaa. Anlattım bu sefer garip garip baktı. Kendisi cok cooldur...
halleyli pastayı yaptım şimdi süpermiş tadı bayıldımm:125:tahinli kurabiyeden sonra favorim bu nurcum vermişti çoook önce teşekkür ederim canım
nasılsınız güzeller
2 tane dişimiz var teyzesi,2 hafta oldu herhalde. ama ozamandan beri fotograflamaya çalışıyorum bizimki diliyle kamufle ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?