- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.121
azeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557 Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557
bizim dişlerimiz hala patlayamadı yerleri belli 2 tane belli 2 tane birdn gelecek ama ne zamn ???
azeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557 Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557
Sonunda alp uyudu, es mac izlemeye aşağı indirende yazabiliyorum nihayet. Kerimenin dediği gını oldum valla nurhayay gibi hic susmadan konuşasim var ama telden pek mümkün olmuyor. Kerimecim dogumgunun kutlu olsun canim. Ronya cok gecmis olsun insaallah bu son film olur ve hiçbir şey çıkmaz sonucunda. Tatli kızın bir an once iyileşir umarım.
aman canım patlamasın boşver zamanıyla gelirler ne de olsa,çıksa bir dert çıkmasa ayrı. Dişten sonra iyice huy değiştirdi acayip birşey oldu benim minik kuşş
kızlar ya bizim bu yatır kaldır yönteminde tam bir haftamız oldu
ama benim kız hala uyumayı öğrenemedi
hafta sonu ben evdeyken gayet başarılı gidiyordum acaba annem sallayarakmı uyutuyor bilmiyorum :97:
ama bizim kız çığlık çığlığa ağlıyor ağlarken resmen mem mem diyor ayy nerdeyse bende ağlıcaktım
bu durumu sanırım en fazla bir kaç gün daha dayanırım içim dayanmıyor artık
Yatir kaldiri bende uygulamistim ama başarılı olamadim. Benimkİ zaten bı sekilde uyuyordu gecede cok uyanmıyordu ama uyumayı öğrenmesi lazım diye küçükken uygulayayım dedim. İlk iki gece superdi üçüncü gun alp deli gibi ağlamaya başladı ağlamaz normalde de pek. bence yatir kaldır da güya ağlatmıyorsun ama cocuk sızıyor resmen o yöntemde. Uykudan bayılacak gibi oluyor ve uyuyor. İlk cok mantiklİ geldi fakat pratikte olmuyor. alp dönmeyi öğrendi o arada sıkiysa gel sırtını pispisla sakinlestir yatağın icinde fir donüyor adam. Tracy nin dediği gibi olmuyor pratikte...
canım ya sanki bizi anlatmışsın vallahide dediğiin gibi olmuyor
çocuk öyle kucağıma alınca susmuyor artık ağlamaktan sızıp kalıyor
bende bir iki gün daha denicem olmadı bırakcam artık vicdanım dayanmıyor
resmen benim üzerimi paralıyor göğsümü açmaya çalışıyor gözleirme yalvarır gibi bakıyor
yatır kaldırı denemiş biri olarak bende fikrimi paylaşayım.. ağlayıp susmaktan sakinleşip dellenmekten yorgun düşen bebek uyuyakalır.. bikaç gün sonra artık ağlamak istemediğinden uyur ama bebek bu ya sonra tekrar uyumamak ister ve yaşadıklarını unutup tekrar direnişe geçer.. tabi anne perperişan olmuştur, onun durumu ayrı..
Eki Görüntüle 514622
arkadaşlar kızımı e bebekte bu hoppalalara bindirdim ikisinide çok sevdi hangisi alacağımda kararsız kaldım kullanan varmı
Aynen oyle canim. Ferber i kötülemiş tracy kitabında ama kendi yöntemininde pek bı farkı yok birinde aralıksız ağlama ötekinde kesik kesik ağlama :) bir de surekli düzen bozuluyor. Yatağında öğrendi uyumayı diyelim ama misafirlikte yatagi yok daha beter çıldırıyor bu sefer orada bı sekilde uyutuyorsun eve geldiginde sil bastan. Surekli evde oturacaksın o yönteme gore... Saat ritüel sasmicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?