2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo Allah nazarlardan saklasın ne kadar güzel öyle tek kelime ile bayıldım maşallah nasıl bukdr güzel olunur kiii Allahım korusun seni güzel meleğimm

mervem alyaya unutmadan kocaman maşallah diyorum çok güzel bir kız maşllah
valla bu 2012 mart anneleri olarak biz güzel yavrular doğurduk yani Rabbim nasip etti
umarım sağlıkla bize bağışlar güzel Allahım

Sonunda alp uyudu, esim mac izlemeye aşağı indi. Bende yazabiliyorum nihayet. Kerimenin dediği gibi oldum valla nurhayat gibi hic susmadan konuşasim var ama telden pek mümkün olmuyor. Kerimecim dogumgunun kutlu olsun canim. Ronya cok gecmis olsun insaallah bu son film olur ve hiçbir şey çıkmaz sonucunda. Tatli kızın bir an once iyileşir umarım.

Son düzenleme:

maşallah allahım nazarlardan korusun çok güzel oğluşumla bu kızada talibiz:)ne çapkın kaynanayım bütün güzel kızlara asılıyorum:)

Esim aksam üzen alp i uyutuyordu. Alp in üzerinde tigger li tulum vardı. Esimin söylediği ninniyi soyluyorum size...
uyusunda büyüsün minik tiger
koca kaplan olsun minik tiger...
Alp uyumadı tabiii o ayrı.

canım sağolasın umarım dediğin gbi son olur

kızlar ya bizim bu yatır kaldır yönteminde tam bir haftamız oldu
ama benim kız hala uyumayı öğrenemedi
hafta sonu ben evdeyken gayet başarılı gidiyordum acaba annem sallayarakmı uyutuyor bilmiyorum :97:
ama bizim kız çığlık çığlığa ağlıyor ağlarken resmen mem mem diyor ayy nerdeyse bende ağlıcaktım
bu durumu sanırım en fazla bir kaç gün daha dayanırım içim dayanmıyor artık

aman canım patlamasın boşver zamanıyla gelirler ne de olsa,çıksa bir dert çıkmasa ayrı. Dişten sonra iyice huy değiştirdi acayip birşey oldu benim minik kuşş

elleri hep ağzında zümranın, ellerini ısırmaya çalışıyo kaşımaya uğraşırken kuzum. seninle tanışmayı çok istiyorum mervecim biz yıl sonunda ümraniyeden taşınıyoruz (

Yatir kaldiri bende uygulamistim ama başarılı olamadim. Benimkİ zaten bı sekilde uyuyordu gecede cok uyanmıyordu ama uyumayı öğrenmesi lazım diye küçükken uygulayayım dedim. İlk iki gece superdi üçüncü gun alp deli gibi ağlamaya başladı ağlamaz normalde de pek. bence yatir kaldır da güya ağlatmıyorsun ama cocuk sızıyor resmen o yöntemde. Uykudan bayılacak gibi oluyor ve uyuyor. İlk cok mantiklİ geldi fakat pratikte olmuyor. alp dönmeyi öğrendi o arada sıkiysa gel sırtını pispisla sakinlestir yatağın icinde fir donüyor adam. Tracy nin dediği gibi olmuyor pratikte...

canım ya sanki bizi anlatmışsın vallahide dediğiin gibi olmuyor
çocuk öyle kucağıma alınca susmuyor artık ağlamaktan sızıp kalıyor
bende bir iki gün daha denicem olmadı bırakcam artık vicdanım dayanmıyor
resmen benim üzerimi paralıyor göğsümü açmaya çalışıyor gözleirme yalvarır gibi bakıyor

Yatir kaldır yerine sunu uyguladım ben biraz kendime uyarladim. Uyku sinyalini aldigim gibi uyku muzigini (dalga sesi) actim ve bir muddet kucagimda tuttum iki dk kadar felan. Sonra Yatırdım odanin icinde uzakta bekledim. bı süre sonra ağlamaya başladığında yanına gidip sakinleştirmeye çalıştım eğer ağlamaya devam ederse yine kucağıma alıp yine bir müddet kucağımda tuttum ama bu sefer yatırdığımda yakınına oturdum ama yüzüne bakmadan uyumasını bekledim.

yatır kaldırı denemiş biri olarak bende fikrimi paylaşayım.. ağlayıp susmaktan sakinleşip dellenmekten yorgun düşen bebek uyuyakalır.. bikaç gün sonra artık ağlamak istemediğinden uyur ama bebek bu ya sonra tekrar uyumamak ister ve yaşadıklarını unutup tekrar direnişe geçer.. tabi anne perperişan olmuştur, onun durumu ayrı..

Aynen oyle canim. Ferber i kötülemiş tracy kitabında ama kendi yöntemininde pek bı farkı yok birinde aralıksız ağlama ötekinde kesik kesik ağlama :) bir de surekli düzen bozuluyor. Yatağında öğrendi uyumayı diyelim ama misafirlikte yatagi yok daha beter çıldırıyor bu sefer orada bı sekilde uyutuyorsun eve geldiginde sil bastan. Surekli evde oturacaksın o yönteme gore... Saat ritüel sasmicak. Eve misafir geldiginde de bizim bebegin ritüeli vardı ben bı onu yapıp geleyim diyemiyorsun

Son düzenleme:

AYYYYYYYYNEN katılıyorum cnm, en az 2 hafta her uykusunu yatağında uyuyacakmış bence imkansızz çünkü bi markete bile gitsen arabasında uyuyor.. düzen sil baştan olacak o vakit.. ben denedim yapamadım , deneyip de başaran warsa bilemem ama benim bebeğim zaten yapı olarak sakin bi bebek değil, ferber de yatır kaldır da işe yaramaz Gökalp de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…