- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.681
Eki Görüntüle 252440
Günaydın çayımın şekeri, günaydın ekmegimin yağı, günaydın balım ,pekmezim, reçelim.. Kahvaltı hazır mı?
Kalk artık yata yata yatağı çürüttün garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye.. Günaydın
Günaydın günaydın haydi kalk uyann gel katıl bize gir aramıza bir fırça bir macun her yemekten sonra..
Yata yata bitleri öldürdün, kalkta rahatça gezsinler kafanda. Günaydın
Çabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecek.
Görev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Günaydın
Balım peteğim reçelim günaydın. Hadi kalk kahvaltı yapacağım
Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın.
herkese günaydın:)
nihayet tatilimizi yapıp döndük.çok dinlendim,çok iyi geldi arkadaşlar.ama bir haftada karnım öyle bir büyüdü ki,şaşırıp kaldım:)allahtan yedek kıyafetler almıştım,idare ettim.ama kızlar artık bir haftada bile vücudumuz değişecek sanırım.
bu hafta bizim de kontrolümüz var.inşallah herşey yolundadır.okuduğum kadarıyla topiğimizde herşey yolunda:)cinsiyetler bile öğrenilmeye başlamış:)heyecanlandım valla:)
annecikler benim 9. haftadan beri lekelenmem var malesef hala kesilmedi bazen kesilir gibi oluyor rengi açılıyor ama sonra tekrar koyulaşıyo rengi dr çoğalırsa diye iğne verdi allaha şükür çoğalmadı ama bitmedide 4. kutu progestandayım herkesinki kesildi benimki neden kesilmiyor anlamadımprogestanı çok içmek zararlımıdır onuda bilmiyorum dr sordum oda dedi demekki sen dikkat etmiyorsun kendine dedi ama dikkat ediyorum otururken kalkarken hep temkinliyim demekki yeterli gelmiyor dedi çok kafana takma herşeyi stres yapma diyo ama ister istemez o lekeyi görünce üzülüyorum napıcam bilmiyorum....
canım inş. geçer lekelenmen benim kız kardeşim yaklaşık 9 ay çekti bunu çok şükür bebişimiz oldu tabii ama biraz zor bir süreç inş. seninki geçerde rahatlarsın artık
Dizi sezonuda açıldı sonunda :)) aksam Osman'ı seyrettim ama eski izlenimligi kalmamış bence Osman'ın ağlama efektine koptum ya nasıl bı ağlama o :))) bakalım bu aksam sulumanda ne olacak :))
kızlar bende su içemeyenlerdenim midem bulanıyor sudan yaa ne yapıcam ben :96::96:
son gittiğim dr bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu onun yukarı çıkması gerektiğini söyledi bundan kaynaklımı bilmiyorum nasıl çıkacak dedim kendine çok iyi bakman lazım dedi nasıl bakıcam bilmiyorum işe özel arabayla geliyorum sabah 10 dklık bi yol yürüyorum acaba o yürüme esnasında hızlımı yürüyorum ters bi hareketmi yapıyorum bilmiyorum çünkü sabah kalkıyorum çamaşırda bi şey yok evden işe giderken o arada bişey oluyo sanki drda diyoki sen kendini dinle bebeğini dinle bul neden olduğunu diyorsenin kızkardeşinde belirli bi neden varmıydı bişey demişmiydi doktor ?
ben de çok az içiyorum..işe güce dalıp unutuyorum...ama az önce yazılanları okuyunca hemen bir bardak alıverdim elime..içmemiz lazım hakkaten
ben de 11+2 deyim ve benim karnım da bu hafta büyüdü. neden anlayamadım:)
ilk kez bu hafta hamile olduğum dışraıdan anlaşıldı.
son gittiğim dr bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu onun yukarı çıkması gerektiğini söyledi bundan kaynaklımı bilmiyorum nasıl çıkacak dedim kendine çok iyi bakman lazım dedi nasıl bakıcam bilmiyorum işe özel arabayla geliyorum sabah 10 dklık bi yol yürüyorum acaba o yürüme esnasında hızlımı yürüyorum ters bi hareketmi yapıyorum bilmiyorum çünkü sabah kalkıyorum çamaşırda bi şey yok evden işe giderken o arada bişey oluyo sanki drda diyoki sen kendini dinle bebeğini dinle bul neden olduğunu diyorsenin kızkardeşinde belirli bi neden varmıydı bişey demişmiydi doktor ?
su çok önemli arkadaşlar.doktora ilk gidişimde bana söylediği en az 3 litre su içmem gerektiğiydi. hem bebe hem kolay doğum hem de çatlaklara karşı diye de açıklamıştı.
canım benim gün içinde kilom 2-3 kiloya kadar oynuyor:))hala devam eden kabızlık sorunum da var.önceden biraz göbeğim de vardı:)ama bu son bir haftadaki artışın bunlarla alakası yok:))sanırım bebeklerimiz ben buradayım demeye başladı:)ama çok güzel bir duygu di mi:)))
bu günden sonra daha dikkat edicem, inşallah yavruşlarımız iyidir hepimizin
inşallah iyidirler ben de zararlı olduğunu bilmeden tatilde toplamda 10'a yakın midye yedim. aklımı kurcalıyor ama bi şey olmamıştır herhalde. doktora soracağım haftaya.
aaaahhh aaaahh nasıl canım midye çekti bir bilsen şu bebişi bir doğurayım doğru sahile midye almaya gidicem kış vakti bulabilirsem tabi:)))
gebeliğimin başından beri canım acayip midye dolma tava fln istiyor ama cıva olduğu için yemiyorum tutuyorum kendimi geçen karides yedim baya bi ama onun aşırı yemediğin sürece zararı yokmuş artık böölee idare edicez ne yapalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?