2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar Nasılsınız bugün
Bende işe başladım artık 1 buçuk ay evde yatmak çok güzeldi işe anca bugün yani 3. gün adapte olabildim Şükür rahat bi işim var bütün gün oturuyorum önümde pc hiç bişi yaptığım yok ama ekim gibi hareketlenme başlar o zamanlar yorucu olur biraz geçmişe bakamadım henüz bugün polyananın 2 li testi vardı merak ettim

günaydın kızlar...

ben de bol bol su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince. benm sorunum tansiyonumun sürekli çok düşük olması onun için dr tuzlu ye dedi. tuzlu yiyince de mecburen su içiyorum, karnım davul gibi oldu. bi de nabzım çok yüksekmiş geçen gece eczaneye gttk tansiyon için. eczacı nabzımın anormal derecede yüksek olduğunu söyledi. hamilelikte olabilirmi normalmi bilmiorum. dra gidince sorarım artık.

günaydın güzel anneler...
su ile ilgili yazdıklarınızı okurken yarım litre su içtim psikolojik olarak etkilendim valla...

canım benmde sorunum aynı tansiyonum hep düşük ve nabzım hızlı. çok ani hareketler yapınca yere yapışacak gibi oluyorum ve baş ağrısı yapıyo sanırım bende. mide bulantım olduğu için sürekli tuzlu yiyorum ama tansiyonuma bi etki etmiyo gibi gelio bana.en iyi olduğu zaman 8-4 dü. doktorum yüksek olmasından iyiydir dikkat et çok yorulma falan dedi. bi çözüm bulursan benide bilgilendir lütfen.

yaaa sabah sabah kotu oldum yahu,
midye yi nasil yiyosunuz:-(
karides falan offff goruntusu bi hos:-(
hayatimda agzima surmicegim seyler,
1 ay once izmirdeydim kardesim sahil yolunda sapur supur yedi midyeleri ben bir kotu oldumki sormayin:-(

suyu icemiyen biri olarak aldim bir litreyi 1 saatte zorlada olsa bitirdim,
kizlar sabahlari disimi fircalarken midem kalkiyo resmen:-(
fircalamadanda olmuyo yokmu soyle mide kalsirmayan dis macunu hamislere ozel

kızlaaaaaaaaaaar beğen butonu yook neden kalktıki bu? ne güzel beğeniyoduk yorumları :S :26:

kızlar göbeğim felaket kaşınıyoo yaa.... tırnaklamak istiyorum resmen.
bide aklıma takılan bişi var. bebeğim sata göre 4 gün küçük çıkmıştı en son gittiğimizde. (şuanda 10+4 sata göre.) geç döllenme demişti doktorum. okuyorumda kimilerinin nerdeyse 1hafta büyük çıkmış. çok endişelendim bu bi sorunmudur acaba yaa... biz neden geriden gidiyoruz? ayın 16 randevumuz var, 4 gün açığı kapatmışmıdır acaba çok merak ediyorum zamanı geçiremiyorum yaaa

Son düzenleme:

tamam cnm bi çözüm öğrenirsem haberdar ederim seni. eczacı bana da yüksek olmasından daha iidir dedi bi de yatıp dinlenmek dışında yapacağın bişey yok dedi. tansiyon için tuzlu yiyorum hep zaten ama nabız konusunda yapılacak bişey olmayabilir

Slm...
Su konusu açılmış. Ben su içiyorum ama 2 ltyi geçmiyordur. Ya şimdi bile wc den çıkamıyorum 3 lt içince orda yaşayacağım anlaşılan. Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim..

lugesma cnm benim sat a göre 1,5 hafta daha küçük. Benim çok düzensizdi o yüzden olduğunu söyledi doktorum. İlk bebeğimde de 2 hafta geriden gidiyordu USG ye göre tam 40 ıncı haftasında doğdu.

Herkese selam

Bu gün ikili testimiz vardı, ultrasona girdik, bebişimizi gördük, gayet sağlıklı dedi doktor, düşük tehlikem kalmamış çok şükür, kanımızı verdik, Cuma günü sonuçları alacağız oda iyi çıkar inşaAllah...

Dünden beri yazılanları okdum, sudan bahsedilmiş, bende anca iki litre içebiliyorum, kilo demişler, 57 ile hamiş kaldım, bir ayda 51e düştüm, bir aydırda hala 51im, fakat garip olan, kendim küçülüyorum,zayıflıyorum ama göbüşüm ve göğüslerim büyüyorlar

bu arad arkadaşlar o dediklerinizi nasıl yiyorsunuz, ben balığı bile ağzıma sürmezken, hamilelik dönemimde ne yapacağım diye düşünürken, burada yazdıklarınızı okuyunca midem kalktı resmen

Venüsten canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, benim yengemde dokuz ay hep kanama geçirdi, normal bildiğin kandı,ama çok şükür doğum yaptı şimdi oğlumuz 12 yaşında çok yakışıklı delikanlı, İnşaAllah sende hayırlısıyla kucağına alıp, kocaman olduğunu görürsün, duam seninle

günaydın kızlar
bende daha tatilden yeni geldim ama hala işe adapte olamıyorum nasıl geçti günler hiç anlamadım hiç yetmedi bu seferki valla durmadan adanın peşinden koşturdum herşeyi annem yapsın diye kıyamet kopardı ama yinede iyiydi tatil
bende bu hafta doktor kontrolüne gidicem hayırlısıyla bakalım ikili testimi yaptırıcam
kızlar ben 12. haftamı doldurmak üzereyim 13. haftama giricem ve hareketlerini hissetmeye başladım gibi sanki biliyorum daha çok erken ama bazen akşamları tatlı yediğimde hareket ediyor kısa süreli sizde hisseden var mı acaba ?

merhaba arkadaşlar..
bu hafta bende gidicem dr.a..snırım bu haftada oluyo ikili testler falan..
benim de tansiyonum 8-5 falan hep..benim geceleri yatınca kalbim çok hızlı çarpıyo bisüre o beni biraz endişelendiriyo..
suyuda bende en fazla 2 litre içiyorum heralde midem bulanıyo sudan..canım bol bol salatalık turşusu istiyo bende yiyorum o zamanda su içmek zorunda kalıyorum iyi oluyo..Allah ın izniyle artık 12. haftanın içindeyiz ilk trimester bitiyo hayırlısıyla..tecrübeliler en rahat dönemin ikinci trimester en rahatıymış..hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalm inşallah...

Slmlar herkeseeee,
Geçmişi okuyup geldim cinsiyetler belli olmuş,ikili testlerin sonuçları temiz çıkmış çok sevindimmm.Darısı başımaaa.Ben de cuma günü gidicem doktoruma aslında o beni ayın 19'da çağırdı ama ben dayanamadım.Merak ediyorum hissedemediğim için.Yalnız ne sağa dönüp ne de sola dönüp uyuyabiliyorum sırt üstü uyumak da resmen eziyet benim içinYan yattığım zaman rahat edemiyor heralde ağrıyor karnım.
Şeyi sorucam sizlere cuma günü 11+0 yani tam 11 haftalık olucaz ikili testi yapar mı acaba yoksa yine 19'unu mu bekler?

Demek ki çoğumuz da aynı problem var benim normalde de nabzım yüksektir ama özellile geceleri bende de çok çarpıntı oluyor.Zaten ev içinde gezinmekten uykumu da tam alamıyorum.Gün içerisinde de sersemsepelek kırk saatte bir yatağı topluyorum yorulup uzanıyorum offf(

Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı

ilk önce hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin herkeste belirti olacak diye birşey yokki canım bende yaşamadım mide bulantısı kusma baş dönmesi hiç olmadı bende ama halsizlik yorgunluk uyku çok vardı belki sende de olmayacaktır ki daha erkende zaten bu belirtiler için....
iki hafta sonra kalp atışlarını duyacaksınız inş.. hiç deert etme kendine bu sefer iyi olacak diye düşün...inş. güzel haberler alırsın canımm

aslında bende bilmiyorum ama 12. haftada ikili test heralde 11+3 gibi falan gitsen 12. haftanın içinde olursun garanti olur bende öyle düşünüyorum...bende sol tarafıma yatamıyorum sağa yada hafif sağa doğrusırt üstü yatıyorum.daha şimdiden böyleyse sonlara doğru nolcakki bizim halimiz??

canım inşallah bu sefer Allah sağlıkla nasip eder..benimde o dönemlerde hiçbi şikayetim yoktu..7.8. haftalarda başladı kusmalarım ama oda çok fazla değil..kişiden kişiye değişiyo belirtiler kafana takma olumlu düşün.inşallah kalp atışlarınıda duyarsın..

Arkadaşların da dediği gibi sen üzülmeyesin ki bebişin de üzülmesin.Umarım güzel haberlerle verirsin bize

sende bendensin, benim gibi sabırsız

Benim oturduğum yerde ki kendi doktoruma göre bugün tam 11 haftalıktım, ama ben sabırsız olduğum için bugün dayanamadım gittim, doktor ultrasona aldı, orada 11-2 çıktım, bebişin boyununda 45 mmden büyük olması gerekiyor, benim ki 45.5 mm çıktı, ve ikili test için kanımı aldı hem bebişimi görmüş oldum, hem tahlili verdim, inşaAllah sonuç temiz çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…