- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.701
günaydın kızlar...
ben de bol bol su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince. benm sorunum tansiyonumun sürekli çok düşük olması onun için dr tuzlu ye dedi. tuzlu yiyince de mecburen su içiyorum, karnım davul gibi oldu. bi de nabzım çok yüksekmiş geçen gece eczaneye gttk tansiyon için. eczacı nabzımın anormal derecede yüksek olduğunu söyledi. hamilelikte olabilirmi normalmi bilmiorum. dra gidince sorarım artık.
günaydın güzel anneler...
su ile ilgili yazdıklarınızı okurken yarım litre su içtim psikolojik olarak etkilendim valla...
canım benmde sorunum aynı tansiyonum hep düşük ve nabzım hızlı. çok ani hareketler yapınca yere yapışacak gibi oluyorum ve baş ağrısı yapıyo sanırım bende. mide bulantım olduğu için sürekli tuzlu yiyorum ama tansiyonuma bi etki etmiyo gibi gelio bana.en iyi olduğu zaman 8-4 dü. doktorum yüksek olmasından iyiydir dikkat et çok yorulma falan dedi. bi çözüm bulursan benide bilgilendir lütfen.
merhaba arkadaşlar..
bu hafta bende gidicem dr.a..snırım bu haftada oluyo ikili testler falan..
benim de tansiyonum 8-5 falan hep..benim geceleri yatınca kalbim çok hızlı çarpıyo bisüre o beni biraz endişelendiriyo..
suyuda bende en fazla 2 litre içiyorum heralde midem bulanıyo sudan..canım bol bol salatalık turşusu istiyo bende yiyorum o zamanda su içmek zorunda kalıyorum iyi oluyo..Allah ın izniyle artık 12. haftanın içindeyiz ilk trimester bitiyo hayırlısıyla..tecrübeliler en rahat dönemin ikinci trimester en rahatıymış..hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalm inşallah...
Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum[/QUOTE
canım arkadaşlar yazmış gerçi ama bende söyliyeyim. bayramda benim diş eti iltihabı olunca dr banada bu antibiyotiği verdi. kadın doğum drama sordum kullan dedi. pztesi kontole gittiğimdede mutlaka bitir ilacı yarıda bırakma bağışıklık kazanırsın hafif bi ilaç hamilelere veriyoruz korkma dedi. çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin umarım. bu arada suyu dahada arttır çünkü antibiyotik sonrası mantar riski oluyo. gerçi ben zorlamayla 1.5 lt ye ancak çıkartabildim(
Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
Slmlar herkeseeee,
Geçmişi okuyup geldim cinsiyetler belli olmuş,ikili testlerin sonuçları temiz çıkmış çok sevindimmm.Darısı başımaaa.Ben de cuma günü gidicem doktoruma aslında o beni ayın 19'da çağırdı ama ben dayanamadım.Merak ediyorum hissedemediğim için.Yalnız ne sağa dönüp ne de sola dönüp uyuyabiliyorum sırt üstü uyumak da resmen eziyet benim içinYan yattığım zaman rahat edemiyor heralde ağrıyor karnım.
Şeyi sorucam sizlere cuma günü 11+0 yani tam 11 haftalık olucaz ikili testi yapar mı acaba yoksa yine 19'unu mu bekler?
Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
aslında bende bilmiyorum ama 12. haftada ikili test heralde 11+3 gibi falan gitsen 12. haftanın içinde olursun garanti olur bende öyle düşünüyorum...bende sol tarafıma yatamıyorum sağa yada hafif sağa doğrusırt üstü yatıyorum.daha şimdiden böyleyse sonlara doğru nolcakki bizim halimiz??
Ben de senin gibi düşünüyorum ama maalesef 10 gün izinliymiş o yüzden gideyim de içimde kalmasın olmadı izin sonunda tekrar giderim napim merak ediyorum çok noktacığımı:)Dediğin gibi ileriki aylarda hiç düşünemiyorum ben de sen gibi sola yatamazdım şimdi sağa da yatamıyorum du bakalım daha neler bekliyor bizi ama olsun onlar için değer
sende bendensin, benim gibi sabırsızSlmlar herkeseeee,
Geçmişi okuyup geldim cinsiyetler belli olmuş,ikili testlerin sonuçları temiz çıkmış çok sevindimmm.Darısı başımaaa.Ben de cuma günü gidicem doktoruma aslında o beni ayın 19'da çağırdı ama ben dayanamadım.Merak ediyorum hissedemediğim için.Yalnız ne sağa dönüp ne de sola dönüp uyuyabiliyorum sırt üstü uyumak da resmen eziyet benim içinYan yattığım zaman rahat edemiyor heralde ağrıyor karnım.
Şeyi sorucam sizlere cuma günü 11+0 yani tam 11 haftalık olucaz ikili testi yapar mı acaba yoksa yine 19'unu mu bekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?