- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.661
merhaba hanımlarr bu topiği yeni fark ettim kısmetse bende martta anne olcam
5 mart görünüyo bebişimin gelişi
bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kımıl kımıldı çok güzel ama doktorum suyun az dedi
normalde havuzda yüzüyo gb görünmesi grekirken seninki küvettte yatıyo gb dedi
imdilik bi sorun yok günde en az 3 litre su iç 10 gün sonra bi daha gel bakalım dedi
eğer böyle giderse bebeğimi kaybedebilirmişim yada ortapedik bi sakatlık olabilirmiş
daha önce böyle bi şi yaşayan yada duyan var mı çok tdirgin oldumm(
günaydın kızlaaar inşallah hepiniz iyisinizdir ne giysem karnım pıt çıkıyo daha erken deilmi yaa kendi göbeğim mi bebek göbeğimi anlayamıyorumda
Günaydın kızlar:) Benim de çıktı göbeğim ama ben kilo aldığım için çıktığını düşünüyorum. Doktor alma dedikçe ben kilo alıyorumKontrolde kızcak yine bana Çok da yesem neyse, nasıl alıyorum kiloları anlamadım
canim kac kilo aldin simdiye kadar hamileliginde?
kizlar ben normal su icemiyorum,
talandirilmis su iciyorum genellikle misal nestea falan,
su yerine geciyomu?
3-3.5 kilo aldım
geçmiyormuş canım. bir de nestea falan pek önermiyorlar. günde bir taneyi geçmemen lazım bildiğim kadarıyla.
doktorda terminim haftaya insallah bir rproblemim yoktur,
gunde 1 bucuk litre nestea iciyorum:-(
suyu icince midem kalkiyo,
13 haftalik oluyorum yarin simdiye kadar 1 kilo aldim yada almadim yani,
buarada eksimi daha cok yiyosun yada tatlimi?
canım daha ilk aylardasın bebek küçük olduğundan sorun olmaz belki ama büyüdükçe susuzluk problem olur bence içmenin bir yolunu bul, içine dilim limon koyup falan iç, su içemeyenler öyle seviyor genelde. nestea de kansızlık yapıyor diye yasak canım, bildiğim kadarıyla başka zararları da olabilir, doktoruna sor o daha iyi bilir, bir çok doktor önermiyor fazla tüketimini çayın. kan miktarın iyiyse belki izin verir, bilemedim. ama bence sen doktoruna sorana kadar bir bardaktan fazla içme.
ben ekşi de tatlı da çok yiyorum. doktor tatlıyı azalt dedi ama bayramda çikolatalara dayanamadım
Kizlar günaydın nasildiniz
İkilitest sonucları iyi çıkanların gözü Aydın :) şimdi cinsiyet merakı başladı
Ben su içmeyi çok seviyorum Allah'tan günde 3 lt yi geçiyor doktorum bana içtiğim su miktarını anlamam için dediki ne kadar idrarın açık renkte olursa o kdar iyi su yeterli demek dedi
Benim içmediğim zamanlar koyü sarı olur hamileliğinden beri dikkat ediyorum Berrak :))
Dizi sezonuda açıldı sonunda :)) aksam Osman'ı seyrettim ama eski izlenimligi kalmamış bence Osman'ın ağlama efektine koptum ya nasıl bı ağlama o :))) bakalım bu aksam sulumanda ne olacak :))
Dizi sezonuda açıldı sonunda :)) aksam Osman'ı seyrettim ama eski izlenimligi kalmamış bence Osman'ın ağlama efektine koptum ya nasıl bı ağlama o :))) bakalım bu aksam sulumanda ne olacak :))
Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum
Ayy çok bilmiş madem öyle kendi niye koymamış sinir oluyorM işte böyle yapanlara,eltinede söyleyecek bişe bulamıyorum
Kilo almamana üzülme cnm yavaş yavaş başlarsın artık almaya 4.aya girdik kısa zamanda toparlanırsın...
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?