2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mart annleri nasılız bakalım bugün?????
test sonucu öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınn olsunnn

canım böyle bir sorunu başka bir topikte okumuştum arkadaşın suyu azalmış dr. hastaneye yatırmış ve serum verilmiş toplam 5 şişe serum fayda etmemişş sonucu kötü oldu onun Allahım kimsenin başına vermesin böyle birşeyi .... sende dikkat et canım bol bol su içç aslında bu hepimiz için geçerli birşeyy ben suyu hiç içmeyen biriyken şimdi 3 litreden fazla içiyorum sürekli elimde su şişesiyle geziyorum Allah korusun hepimizin bebişlerini

günaydın kızlaaar inşallah hepiniz iyisinizdir ne giysem karnım pıt çıkıyo daha erken deilmi yaa kendi göbeğim mi bebek göbeğimi anlayamıyorumda

erken değil canım artık belli olmaya başlıyor hamile olduğunuz sizlerinde benim baya bir önce belli olmuştu zaten ama çok güzel bir duyguu Allahım herkese nasip etsin inş...

Günaydın kızlar:) Benim de çıktı göbeğim ama ben kilo aldığım için çıktığını düşünüyorum. Doktor alma dedikçe ben kilo alıyorum Kontrolde kızcak yine bana Çok da yesem neyse, nasıl alıyorum kiloları anlamadım

canim kac kilo aldin simdiye kadar hamileliginde?

kizlar ben normal su icemiyorum,
talandirilmis su iciyorum genellikle misal nestea falan,
su yerine geciyomu?

Günaydın lar herkeslere... Benim bu sabah karnımda kaşıntı yine oldu ya... Uyku sersemi baya bi kaşıdım galiba çatlamıorumdur inş... Benimde göbeğim son bir haftadır baya bi belirginleşti.. Banada daha erken gibi gelio sanki kilo göbeğimi bilemedim... Bende hemencecik kilo alıyorum...

3-3.5 kilo aldım

geçmiyormuş canım. bir de nestea falan pek önermiyorlar. günde bir taneyi geçmemen lazım bildiğim kadarıyla.

doktorda terminim haftaya insallah bir rproblemim yoktur,
gunde 1 bucuk litre nestea iciyorum:-(
suyu icince midem kalkiyo,

13 haftalik oluyorum yarin simdiye kadar 1 kilo aldim yada almadim yani,

buarada eksimi daha cok yiyosun yada tatlimi?

kızlar dr. genelde önerdikleri bildiğimiz suu zorlada olsa mecbur içecegiz başka çaremzi yok gibi görünüyor...

bu arada ben bol bol ekşi yiyorumm tatlıyle hiç aram yokkk valla

doktorda terminim haftaya insallah bir rproblemim yoktur,
gunde 1 bucuk litre nestea iciyorum:-(
suyu icince midem kalkiyo,

13 haftalik oluyorum yarin simdiye kadar 1 kilo aldim yada almadim yani,

buarada eksimi daha cok yiyosun yada tatlimi?

canım daha ilk aylardasın bebek küçük olduğundan sorun olmaz belki ama büyüdükçe susuzluk problem olur bence içmenin bir yolunu bul, içine dilim limon koyup falan iç, su içemeyenler öyle seviyor genelde. nestea de kansızlık yapıyor diye yasak canım, bildiğim kadarıyla başka zararları da olabilir, doktoruna sor o daha iyi bilir, bir çok doktor önermiyor fazla tüketimini çayın. kan miktarın iyiyse belki izin verir, bilemedim. ama bence sen doktoruna sorana kadar bir bardaktan fazla içme.

ben ekşi de tatlı da çok yiyorum. doktor tatlıyı azalt dedi ama bayramda çikolatalara dayanamadım

deniycem mecbur ozaman:-(
ben bilmiyodum zararlarini kimsede bisey demedi:-(
sagol arkadasim
limonlu deniycem

bende tatliyi agzima surmem yersem arada baklava yemisimdir,
eksiyi coooooooook seviyorum helekiiii tursuuu,
olsada yesem
tazli yiyen arkadaslar bence dikkat edin,
yokksam doguma kadar balon olursunuz

Kizlar günaydın nasildiniz
İkilitest sonucları iyi çıkanların gözü Aydın :) şimdi cinsiyet merakı başladı
Ben su içmeyi çok seviyorum Allah'tan günde 3 lt yi geçiyor doktorum bana içtiğim su miktarını anlamam için dediki ne kadar idrarın açık renkte olursa o kdar iyi su yeterli demek dedi

Benim içmediğim zamanlar koyü sarı olur hamileliğinden beri dikkat ediyorum Berrak :))

haklısın canım idrara bende dikkat ediyorum bol su içtiğim zaman baya berrak oluyor az içtimse sarı oluyor bende ondan anlıyorum valla

Dizi sezonuda açıldı sonunda :)) aksam Osman'ı seyrettim ama eski izlenimligi kalmamış bence Osman'ın ağlama efektine koptum ya nasıl bı ağlama o :))) bakalım bu aksam sulumanda ne olacak :))

Dizi sezonuda açıldı sonunda :)) aksam Osman'ı seyrettim ama eski izlenimligi kalmamış bence Osman'ın ağlama efektine koptum ya nasıl bı ağlama o :))) bakalım bu aksam sulumanda ne olacak :))

aynen cnm o sahneye ben de koptum iki saat güldüm resmen:)))

bu arada günaydın hanımlar:))

herkese günaydın:)
nihayet tatilimizi yapıp döndük.çok dinlendim,çok iyi geldi arkadaşlar.ama bir haftada karnım öyle bir büyüdü ki,şaşırıp kaldım:)allahtan yedek kıyafetler almıştım,idare ettim.ama kızlar artık bir haftada bile vücudumuz değişecek sanırım.
bu hafta bizim de kontrolümüz var.inşallah herşey yolundadır.okuduğum kadarıyla topiğimizde herşey yolunda:)cinsiyetler bile öğrenilmeye başlamış:)heyecanlandım valla:)

Bende koptum inanki o sahneye dediğin gibi eski heyecanı kalmamış sanki belki ilerki bölümlerde heyecanlanır bakıp görelim

Kızlar çok ağırlaştım drum kbb ya yönlemdirdi ve oda agumentin verdi siz hiç ilaç kullandınızmı kullamnak istemiyorum ama ya daha kötü olursam bebeğime de enfeksiyon
geçerse diye korkuyorum

balımmm çok geçmiş olsun...sakın üzülüp stres yapma hamilelere ona göre ilaç veriyorlar bebişim sen mümkün olduğu kadar az kullan ve morelini yüksek tut allah acil şifa versin hemen düzel bak daha cinsiyetini öğrencesss yawww hasta oluncak zaman deil

aynen öyle yawrum onlar çok biliyo biz bilmiyoruz dua etsin iyi günüme geldi zaten hormonlarım tavanda paralayacak adam arıyorum :) bu sabah bi müşteriyi paraladım bu gün idare eder beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…