2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr sebebini bilmiyorum ama kalbim pır pır pır çarpıyo değişik bişe içimdeki

canım bende geçen hafta öle olmuştum hem kalbım çarpıyordu hemde anlamsız bir şekilde içim daralıyordu.ben bol bol salavat çektim birde uzun bir şekilde derinden nefes al ve yavaşça ver bunu sırtüstü uzanarak yap.bende bu şekilde geçti.

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum...dün 2 li test için doktora gittim ama doktorum ikili testin ona biraz mantıklı gelmediğini yani bir sorun çıkarsa senin kafan bulanacak 16.haftya kadar müdahale edemicez bu süreç senin için berkide bi kuşku uğruna olmusuz geçecek dedi 3 lü testi öneririm sana dedi...banada dedikleri mantıklı geldi...ultrasonda bebişin gelişimine baktı ense kalınlığıda 1.2 cıktı oda gayet normal dedi...
sonra doğrumu yaptım acaba die kuşku düştü içime ama benim gibi yaptırmayan varmı...

ben bu testleri hiç yaptırmayanları duyuyorum, bu testi yaptırıp, orada olumsuz çıkarsa bebeği aldırmayacağıma göre, ve doğuma kadarda stresli geçirmeninde bebeğe zararı olduğuna göre yaptırmayacağım diyenler var, onların dediğide mantıklı, ama sana kalmış bir tercih, yani yapılması zorunlu olan birşey değil, ben mesela hem duamı ederek, hem rabbime sığınarak yaptıracağım, yarın ikili testim var...

ya arkadaşlar birşey soracam, google hamile bayanlara tavsiyeler yazdım, oarada yazılanları okuyordum, bir yerde Ahmet maranki mümkün mertebe internet ve telefondan uzak durun demiş, biz sürekli nete giriyoruz, hakikaten bebişimize zararı var mı ki :44:

Yapılan çalışmalar son 3 ay içinde anne karnındaki bebeğin dış ortamdan haberdar olduğu, annenin ve babanın seslerini, dokunuşlarını, hatta onların ruhsal hallerini bile ayırt edebildiğini ve tepki gösterebildiğini gösteriyor. Bu dönemde aile içi huzur, mutluluk, sakinlik, annenin dinlediği müzikler bile çocuğun ruhsal ve zeka gelişiminde etkili olabileceği düşünülmektedir ALINTI

Okuduğum bir yazıdan alıntı, sizinle paylaşmak istedim

İyi akşamlar... Uzun süredir giremedim. Hiç görmediğim kaynım ve eltim geldi. Çok güzelbir haftaydı. Eşim ve yeğeni maç izleyeceğiz deyince bende hemen kk yı açtım...

Umarım herkesler iyidir. Benm bugün başımın ağrısı hiç geçmedi. Ağrı kesicim de yok

kızlarr sebebini bilmiyorum ama kalbim pır pır pır çarpıyo değişik bişe içimdeki

canım bendede oluyo kalbim arada hızlı çarpıyo kısa süreli tabi önceki hamilelimdede oluyodu zannedersem anneden bebeğe kan dolaşımı olduğu için olabilir bebiş büyüdükçe dahada çoğalıyo :80::80::80::80::80::80:

Ayy çok bilmiş madem öyle kendi niye koymamış sinir oluyorM işte böyle yapanlara,eltinede söyleyecek bişe bulamıyorum
Kilo almamana üzülme cnm yavaş yavaş başlarsın artık almaya 4.aya girdik kısa zamanda toparlanırsın...

Cnm açık konuşucam biraz kusura bakmayın da,akıntı oldugu zaman abdest bozuluyor o yuzden pamuk koymak gerekiyor her defasında değiştiriyorsun tabi ama ped olmuyor çamaşıra sürünmemesi lazım kısacası...
Cnm boşver takma sen onları görümcek işte Allah bildigi gibi yapsın alt katta ve gelmiyor hee yazık:26:
tabi bende kimseyi yargılamak istemem ama bende kaynana ve kayınpederin ismi konmasını yada onların isim koymalarını anlam veremiyorumönce anne ve babasınınn fikri alınmalı bu benim düşüncem

Aynen bende senin gibi düşünüyorum işte cnm,üstelik birde millete kendilerini öyle anlayışlı gösteriyorlar ki
gülmekten ölürsün yaa...

Selam kızlar iyi akşamlar hepinize,hoş sohbetler olsun...

Son düzenleme:

güzel sonuçlar alırsın inşallah canım...rabbim hepimiz için hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...
Jinekolog Dr. Turgay Karakaya - Kadn Hastalklar ve Doum Uzman bu linkte okuduklarım içimi rahatlattı tarama testlerinin doğruluk payları ile ilgili bilgi vermiş 3lü tarama testinde hata payı %5miş...

merhaba yağmur55
ben 2li testi yaptırmadım druma bende sorduğumda yaptırıyım mı diye ben hiç birini yaptırmadım sen bilirsin dedi birde aklımıda bulandırmak istemedim

merhaba yağmur55
ben 2li testi yaptırmadım druma bende sorduğumda yaptırıyım mı diye ben hiç birini yaptırmadım sen bilirsin dedi birde aklımıda bulandırmak istemedim

bende aklımı bulandırmak istemedim çünkü kafaya taktımı takarım yani...amniosentez için zaten 16.haftayı bklemek gerekiyor 3.lü taramanı yaptırcakmısın canım...allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin...

merhaba hanımlarr bu topiği yeni fark ettim kısmetse bende martta anne olcam
5 mart görünüyo bebişimin gelişi
bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kımıl kımıldı çok güzel ama doktorum suyun az dedi
normalde havuzda yüzüyo gb görünmesi grekirken seninki küvettte yatıyo gb dedi
imdilik bi sorun yok günde en az 3 litre su iç 10 gün sonra bi daha gel bakalım dedi
eğer böyle giderse bebeğimi kaybedebilirmişim yada ortapedik bi sakatlık olabilirmiş
daha önce böyle bi şi yaşayan yada duyan var mı çok tdirgin oldumm (

Doktorun ne güzel seni bilgilendirmiş cnm bazılarının ağzından cımbızla laf alıyorsun,suyu az olanı duydum ama su içti belli bi süre sonra düzelmişti cnm sende bol bol su iç hem enfeksiyona karşıda korunma olur...

arkadaşlar bu gün ikili testi yaptırmaya gittim.ultrasonda baya bi inceledi doktorum elleri kımıldıyordu sanki bana el salladı aşkım bebişim.
4 gün sonrada kan tahlilimin sonucunu almaya gidecem.inşallah iyi çıkar Yarabbim bütün anneciklerin çoçukları.

tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü terbiyesize bak sen denecek laf mı o Allah kendini bilmez görgüsüzlerle yanyana bırakmasın bizi,bırakanlarıda tez zamanda kurtarsın.
sende patavazsızlara karşı patavazsız ol canım .hiç bi şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.benim eltimde yan binada oturuyor,bazen uyuyorum dedim,gelmeden önce cepe telefon açıpda gelin dedim sessize alıyorum yatarken dedim,eğer birden bire zili çalarsan kalbim çarpıyor dedim mesafemi koydum.şimdi tel açıyo eğer cevaplamazsan uyuyo biliyo beni,bazende bilerek açmıyorum her zaman onlarlamı uğraşacam yaaa. sende öyle yap yüz verme gereksizlere.

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn cici mart anneleriii

yeni bir güne bebişlerimizle merhabaaaaaaaaaa

Günaydın güzel anneler umarım hepimiz için güzel bir gün olur.doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.2 li test için az kişi kaldı o yüzden artık gündem yerini yavaş yavaş cinsiyetlere bırakıyor sanırım.herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım.birazdan anneme gidicem bebeğim için ufak bir parça sipariş vermiştim netten onlar gelecek bugün.adresi annemlerinkini vermiştim.kahvaltımızı da orda yapıcaz bebişimle.kanepede yattım bugün her yerim ağrıyor.eşime kızdım gitmedim yanına yatmaya,canım sıkkın ama bebeğim de üzülüyor diye toparlanmaya çalışıyorum.hepinizi bebişlerinizle birlikte öpüyorum annecikler.kendinize ve onlara iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın

günaydın kızlaaar inşallah hepiniz iyisinizdir ne giysem karnım pıt çıkıyo daha erken deilmi yaa kendi göbeğim mi bebek göbeğimi anlayamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…