- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.641
kızlarr sebebini bilmiyorum ama kalbim pır pır pır çarpıyo değişik bişe içimdeki
ben bu testleri hiç yaptırmayanları duyuyorum, bu testi yaptırıp, orada olumsuz çıkarsa bebeği aldırmayacağıma göre, ve doğuma kadarda stresli geçirmeninde bebeğe zararı olduğuna göre yaptırmayacağım diyenler var, onların dediğide mantıklı, ama sana kalmış bir tercih, yani yapılması zorunlu olan birşey değil, ben mesela hem duamı ederek, hem rabbime sığınarak yaptıracağım, yarın ikili testim var...iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum...dün 2 li test için doktora gittim ama doktorum ikili testin ona biraz mantıklı gelmediğini yani bir sorun çıkarsa senin kafan bulanacak 16.haftya kadar müdahale edemicez bu süreç senin için berkide bi kuşku uğruna olmusuz geçecek dedi 3 lü testi öneririm sana dedi...banada dedikleri mantıklı geldi...ultrasonda bebişin gelişimine baktı ense kalınlığıda 1.2 cıktı oda gayet normal dedi...
sonra doğrumu yaptım acaba die kuşku düştü içime ama benim gibi yaptırmayan varmı...
kızlarr sebebini bilmiyorum ama kalbim pır pır pır çarpıyo değişik bişe içimdeki
anam benim kıl kaynım kendi kafasına göre koydu kızının ismini kaynanaların yanında bize akıl veriyo şu dedenin bu babannenin ismini koyun diye o kadar sinirlendimki ağzının payını verecektim az kalsın ama sustum eşimede dedim hamileliğim boyunca bi daha kardeşini görmek istemiyorum deli ediyo beni lekelenmem var yatıyorum adam diyo benim karım naz yapamadı sen yapıyosun iyi karısı haber gönderiyomuş benim yerimede naz yapsın bana geçmiş olsun diye tel açamayan hatun kocası ile haber gönderiyohatun 9 aylık hamileyken bile aş ermesi bitmedi zaten şişkoydu top kadar yuvarlandı kaynanaya her gün tel açıp şunu yap canım çekti diye emirler yağdırdı ama ben naz yapıyo oldum keşke lekelenmem bitsede hiç yatmasam kendi işimi kendim görsem
bende 1 tane içtim dün bakalım ama kokusu beni mahvediyo içerken zar zor içiyom...bende 16 eylülde gitcem dr inşallah...yaaaa kızlar ben kilo alamıyom 58da takıldım kaldım dr gidene kadar kilo almazsam dr diyecek ben sana kendine iyi bak demedimmi ama nasıl bakcam çok acıkıyom midem kazınıyo ama yicek bişey bulamıyom yemek istediğim şeyleri düşününce bile midem bulanıyo inşallah toparlarım
Cnm açık konuşucam biraz kusura bakmayın da,akıntı oldugu zaman abdest bozuluyor o yuzden pamuk koymak gerekiyor her defasında değiştiriyorsun tabi ama ped olmuyor çamaşıra sürünmemesi lazım kısacası...cok sagol ya bir nebzede olsa icim rahatladi,
normalde akintim oluyodu fakat beywzdi ve hissetmiyordum,
bu sabah hissettim ve sariydi biraz korktum,
internette daha yeni biraz gezdim dolastim haklisin hamileligin ilerki zamanlarinda artiyormus,
ya aranizda belki bilgili arkadaslar vardir,
akinti oldumu abdest bozuluyomu?
Cnm boşver takma sen onları görümcek işte Allah bildigi gibi yapsın alt katta ve gelmiyor hee yazık:26:günaydın kızlar bende malesef sabahın köründe uyandım uyuz görümce ve ailesinin yüzünden uyandım uykum kaçtı yaa nefret ediyorum sevemedim gitti belki oda beni sevmiyodur en kötüsüde alt katta oturuyor ya insan olan gelir bi hamilemişin hayırlı olsun der ya hala olcaksın başka hiç yeğeni yok bi damla bile sevinmiyolar yainsan olsa zaten oğlumu kaybettimiz zaman o kalkıp ben onun çocuklarını sevmiyomuşum diye ölmüş demiş eşime insan düşmanına bile o lafı sölemez
tabi bende kimseyi yargılamak istemem ama bende kaynana ve kayınpederin ismi konmasını yada onların isim koymalarını anlam veremiyorumönce anne ve babasınınn fikri alınmalı bu benim düşüncem
ben bu testleri hiç yaptırmayanları duyuyorum, bu testi yaptırıp, orada olumsuz çıkarsa bebeği aldırmayacağıma göre, ve doğuma kadarda stresli geçirmeninde bebeğe zararı olduğuna göre yaptırmayacağım diyenler var, onların dediğide mantıklı, ama sana kalmış bir tercih, yani yapılması zorunlu olan birşey değil, ben mesela hem duamı ederek, hem rabbime sığınarak yaptıracağım, yarın ikili testim var...
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum...dün 2 li test için doktora gittim ama doktorum ikili testin ona biraz mantıklı gelmediğini yani bir sorun çıkarsa senin kafan bulanacak 16.haftya kadar müdahale edemicez bu süreç senin için berkide bi kuşku uğruna olmusuz geçecek dedi 3 lü testi öneririm sana dedi...banada dedikleri mantıklı geldi...ultrasonda bebişin gelişimine baktı ense kalınlığıda 1.2 cıktı oda gayet normal dedi...
sonra doğrumu yaptım acaba die kuşku düştü içime ama benim gibi yaptırmayan varmı...
merhaba yağmur55
ben 2li testi yaptırmadım druma bende sorduğumda yaptırıyım mı diye ben hiç birini yaptırmadım sen bilirsin dedi birde aklımıda bulandırmak istemedim
merhaba hanımlarr bu topiği yeni fark ettim kısmetse bende martta anne olcam
5 mart görünüyo bebişimin gelişi
bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kımıl kımıldı çok güzel ama doktorum suyun az dedi
normalde havuzda yüzüyo gb görünmesi grekirken seninki küvettte yatıyo gb dedi
imdilik bi sorun yok günde en az 3 litre su iç 10 gün sonra bi daha gel bakalım dedi
eğer böyle giderse bebeğimi kaybedebilirmişim yada ortapedik bi sakatlık olabilirmiş
daha önce böyle bi şi yaşayan yada duyan var mı çok tdirgin oldumm(
Ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler
günaydın kızlar bende malesef sabahın köründe uyandım uyuz görümce ve ailesinin yüzünden uyandım uykum kaçtı yaa nefret ediyorum sevemedim gitti belki oda beni sevmiyodur en kötüsüde alt katta oturuyor ya insan olan gelir bi hamilemişin hayırlı olsun der ya hala olcaksın başka hiç yeğeni yok bi damla bile sevinmiyolar yainsan olsa zaten oğlumu kaybettimiz zaman o kalkıp ben onun çocuklarını sevmiyomuşum diye ölmüş demiş eşime insan düşmanına bile o lafı sölemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?