- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.721
merhaba hanımlarr bu topiği yeni fark ettim kısmetse bende martta anne olcam
5 mart görünüyo bebişimin gelişi
bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kımıl kımıldı çok güzel ama doktorum suyun az dedi
normalde havuzda yüzüyo gb görünmesi grekirken seninki küvettte yatıyo gb dedi
imdilik bi sorun yok günde en az 3 litre su iç 10 gün sonra bi daha gel bakalım dedi
eğer böyle giderse bebeğimi kaybedebilirmişim yada ortapedik bi sakatlık olabilirmiş
daha önce böyle bi şi yaşayan yada duyan var mı çok tdirgin oldumm(
günaydın kızlar
bende daha tatilden yeni geldim ama hala işe adapte olamıyorum nasıl geçti günler hiç anlamadım hiç yetmedi bu seferki valla durmadan adanın peşinden koşturdum herşeyi annem yapsın diye kıyamet kopardı ama yinede iyiydi tatil
bende bu hafta doktor kontrolüne gidicem hayırlısıyla bakalım ikili testimi yaptırıcam
kızlar ben 12. haftamı doldurmak üzereyim 13. haftama giricem ve hareketlerini hissetmeye başladım gibi sanki biliyorum daha çok erken ama bazen akşamları tatlı yediğimde hareket ediyor kısa süreli sizde hisseden var mı acaba ?
Canım böyle durumlarda doktorlar rapor veriyor sürekli yatman için, sana da böyle bir rapor verseler işe gitmesen hep yatsan, ayağa kalkmak, ayakta fazla durman bile etkiliyor olabilir.
aynı durum kardeşiminki gibi eşi aşağıdaydı ondan kaynaklanıyo demişti dr. kardeşim genelde yattı hep ama o evdeydi fırsatı vardı canım çok yorma kendini fazla hareket etme bakalım inş. düzelirr
canım dualarımız seninle.inşallah en kısa sürede kurtulursun lekelenmelerden.benim yengem de 9 ay boyunca hep kanama sorunu yaşadı.hani lekelenme filan da değil.bildiğin kırmızı kan.hatta birgün sabah bir uyanıyor,yatak kıpkırmızı.defalarca hastaneye yattı.ama çok şükür yiğenim sorunsuz doğabildi.hani bunu anlatıyorum ki,için rahat etsin.dünyaya gelecek olana hiçbirşey olmuyor:)ben yengem gibisini hiç görmedim çünkü.doktor bile kordonu o kadar incelmiş ki,yaşaması mucize demişti.ama tabii tedbiri elden bırakmamak,çok dikkat etmek lazım.
Venüsten canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, benim yengemde dokuz ay hep kanama geçirdi, normal bildiğin kandı,ama çok şükür doğum yaptı şimdi oğlumuz 12 yaşında çok yakışıklı delikanlı, İnşaAllah sende hayırlısıyla kucağına alıp, kocaman olduğunu görürsün, duam seninle
Slmlar herkeseeee,
Geçmişi okuyup geldim cinsiyetler belli olmuş,ikili testlerin sonuçları temiz çıkmış çok sevindimmm.Darısı başımaaa.Ben de cuma günü gidicem doktoruma aslında o beni ayın 19'da çağırdı ama ben dayanamadım.Merak ediyorum hissedemediğim için.Yalnız ne sağa dönüp ne de sola dönüp uyuyabiliyorum sırt üstü uyumak da resmen eziyet benim içinYan yattığım zaman rahat edemiyor heralde ağrıyor karnım.
Şeyi sorucam sizlere cuma günü 11+0 yani tam 11 haftalık olucaz ikili testi yapar mı acaba yoksa yine 19'unu mu bekler?
son gittiğim dr bebeğin eşinin rahim ağzında olduğunu onun yukarı çıkması gerektiğini söyledi bundan kaynaklımı bilmiyorum nasıl çıkacak dedim kendine çok iyi bakman lazım dedi nasıl bakıcam bilmiyorum işe özel arabayla geliyorum sabah 10 dklık bi yol yürüyorum acaba o yürüme esnasında hızlımı yürüyorum ters bi hareketmi yapıyorum bilmiyorum çünkü sabah kalkıyorum çamaşırda bi şey yok evden işe giderken o arada bişey oluyo sanki drda diyoki sen kendini dinle bebeğini dinle bul neden olduğunu diyorsenin kızkardeşinde belirli bi neden varmıydı bişey demişmiydi doktor ?
canım yaşadığım tecrübelere göre senin yatman gerekiyo benim ilk hamilelimde eşi aşağıdaydı ama ben fazla yatmadım eşi sonra çıktı ama seninki gibi rahim ağzında değildi senin çok dikkatli olman lazım kesinlikle ilişki yasak :44::44::44::44:
venüsten inan yatmak çok iyi gelir. rapor alıp dinlenmelisin bence.
tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü terbiyesize bak sen denecek laf mı o Allah kendini bilmez görgüsüzlerle yanyana bırakmasın bizi,bırakanlarıda tez zamanda kurtarsın.
sende patavazsızlara karşı patavazsız ol canım .hiç bi şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.benim eltimde yan binada oturuyor,bazen uyuyorum dedim,gelmeden önce cepe telefon açıpda gelin dedim sessize alıyorum yatarken dedim,eğer birden bire zili çalarsan kalbim çarpıyor dedim mesafemi koydum.şimdi tel açıyo eğer cevaplamazsan uyuyo biliyo beni,bazende bilerek açmıyorum her zaman onlarlamı uğraşacam yaaa. sende öyle yap yüz verme gereksizlere.
Slmlar herkeseeee,
Geçmişi okuyup geldim cinsiyetler belli olmuş,ikili testlerin sonuçları temiz çıkmış çok sevindimmm.Darısı başımaaa.Ben de cuma günü gidicem doktoruma aslında o beni ayın 19'da çağırdı ama ben dayanamadım.Merak ediyorum hissedemediğim için.Yalnız ne sağa dönüp ne de sola dönüp uyuyabiliyorum sırt üstü uyumak da resmen eziyet benim içinYan yattığım zaman rahat edemiyor heralde ağrıyor karnım.
Şeyi sorucam sizlere cuma günü 11+0 yani tam 11 haftalık olucaz ikili testi yapar mı acaba yoksa yine 19'unu mu bekler?
dr banada rapor vereyim dedi işyerinde ayakta falan duruyomusun dedi bütün gün oturuyorum zaten patronla durumu konuştum ara ara uzanıyorum iş yerinde sezon açıldı yerime bakacak kimse yok bi şekilde idare etmem lazım işten çıkarsam bi dünya taksit var kociş tek başına mümkün deil yetişemez bebişime bişeyler alırım diyorum masraflar artacak amaaaan dert bitmiyo bacım...
canım senin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacına kalkman lazım aman dikkat bak ben ilk hamilelimde karnımdaki su yüzünden neler çek tim çok sağlıklı bebişimi kaybettim sonra üzülen sen oluyosun kimseye bişey olmuyo hep boş tesellilertüm günmü yatmam lazım anlamadımki ? iş yerinde vakit buldukça yatıyorum ama yeterli gelmiyomu acabaayyy kocişle limoniyiz zaten bu yüzden ona göre ben abartıyormuşum halbuki dr onun yanında dedi kesinlikle yasak diye ama kociş 2 aydır tık olmayınca adamda biraz agresif
yerime bakacak kimse yok ikilemde kaldım işyerinde yat diyo patronda acil bişey oluyo kalkıyom bende uzun süre yatamıyom :44:
Slmlar herkeseeee,
kaçıncı hamilelin canım benim ikinci hamilelim ve tekmelerini hissediyorum çok hafif atıyo kelebek gibi
Kızlar merhaba bende 2 gün önce verdim kan, ikili test için. Bugün için haber bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırım. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Eğer sonucum güzel çıkarsa serkulaj yapılacak. Kızlar bana dua edin lütfen.
Kızlar merhaba bende 2 gün önce verdim kan, ikili test için. Bugün için haber bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırım. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Eğer sonucum güzel çıkarsa serkulaj yapılacak. Kızlar bana dua edin lütfen.
ya ayıp olcak ama bağırsaklar göbişin altındamı ben tam rahimin olduğu yerden hissediyorum içerden dışa doğru bebişim karete yapıyo işteeekızlar bende bebeğimi 11 haftada filan hissettiğimi düşünüyordum hatta eşime anlatıyordum sonra eşimin yanında doktora sordum ben hissediyorum bir şeyler dedim kadın bağırsaklarınızı hissediyorsunuz dedi güldü ve eşimde dalga geçti sonra netten araştırdım bi sitede diyor ki anneler ısrarla bebeklerini hissettiklerini söylese de aslında hissettikleri bağırsakları diyordu :))))))))))) bende dinlemeyi bıraktım bütün romantizmi kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?