2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de senin gibi düşünüyorum ama maalesef 10 gün izinliymiş o yüzden gideyim de içimde kalmasın olmadı izin sonunda tekrar giderim napim merak ediyorum çok noktacığımı:)Dediğin gibi ileriki aylarda hiç düşünemiyorum ben de sen gibi sola yatamazdım şimdi sağa da yatamıyorum du bakalım daha neler bekliyor bizi ama olsun onlar için değer[/QUOTE]

bencede git ozaman 10 günde uzun..büyük ihtimal yapar zaten testleri..bide ultrasonda bikaçgün büyük çıkabiliyolar...inşallah sağlıklı güzel sonuçlar olur..

canım inşallah bebişine bişi olmaz ben önceki hamilelimde aynı sorunu yaşadım ilk aylarda bebek eşinin aşağıda olmasından başka sorun yoktu hatta karnımdaki suyun seviyeside çok normaldi 23 haftada su kesesinde kaçak başladı 1 hafta içinde suyum bitti hamileliği sonlandırdılar malesef çare bulamadılar şimdi ikincide aynı olma riskim var ve bende çok korkuyorum senide üzmek istemem senin kaçıncı hamileliğin

kaçıncı hamilelin canım benim ikinci hamilelim ve tekmelerini hissediyorum çok hafif atıyo kelebek gibi

Canım böyle durumlarda doktorlar rapor veriyor sürekli yatman için, sana da böyle bir rapor verseler işe gitmesen hep yatsan, ayağa kalkmak, ayakta fazla durman bile etkiliyor olabilir.

dr banada rapor vereyim dedi işyerinde ayakta falan duruyomusun dedi bütün gün oturuyorum zaten patronla durumu konuştum ara ara uzanıyorum iş yerinde sezon açıldı yerime bakacak kimse yok bi şekilde idare etmem lazım işten çıkarsam bi dünya taksit var kociş tek başına mümkün deil yetişemez bebişime bişeyler alırım diyorum masraflar artacak amaaaan dert bitmiyo bacım...

işte ne kadar dikkat edersen et ev gibi olmuyo demekki balım...inşallah bir an önce kesilir bazen rengi açılıyo böyle çok açık k.rengi gibi oluyo öyle mutlu oluyorumki yeterki bebeğimin sağlığı yerinde olsun anası herşeye katlanır

içimi ferahlattınız sağolasınız kızlar...bazen diyorum yawrum anasına sımsıkı tutundu bişeycikler olmaz ona allahın izniyle.... bazende durup ağlamaya başlıyom niye bitmedi diye...allah hepimizin yardımcısı olsun oyyy maşallah allah yeğenine uzun sağlıklı ömürler versin

allah razı olsun canım benim....benimki k.rengi gibi bazen iyice açılıyo rengi kirli beyaz gibi oluyo ama hep dua ediyom inşallah bitecek

canım bende uyumada sorun yaşıyodum nettende araştırdım kendimde denedim çeşitli şekilleri ince bi yastık vardı onu kasığımdan karnıma doğdu tam karnım yastık üstüne gelcek şekilde yerleştiriyorum ne yana dönersem taşıyom yastığımı minik göbeğimiz azcık şişmiş olsada havada kalınca rahatsızlık veriyor ben rahatım istersen sende dene balım inşallah sendede işe yarar

canım yaşadığım tecrübelere göre senin yatman gerekiyo benim ilk hamilelimde eşi aşağıdaydı ama ben fazla yatmadım eşi sonra çıktı ama seninki gibi rahim ağzında değildi senin çok dikkatli olman lazım kesinlikle ilişki yasak :44::44::44::44:

tüm günmü yatmam lazım anlamadımki ? iş yerinde vakit buldukça yatıyorum ama yeterli gelmiyomu acaba ayyy kocişle limoniyiz zaten bu yüzden ona göre ben abartıyormuşum halbuki dr onun yanında dedi kesinlikle yasak diye ama kociş 2 aydır tık olmayınca adamda biraz agresif

venüsten inan yatmak çok iyi gelir. rapor alıp dinlenmelisin bence.

yerime bakacak kimse yok ikilemde kaldım işyerinde yat diyo patronda acil bişey oluyo kalkıyom bende uzun süre yatamıyom :44:

sana katılıyorum canım kıskançlar işte çekemiyolar aman bana uzak ALLAH´A yakın olsunlar

Benim doktor 11+1 de yapmadı 12+1 e çağırdı canım. Bu cumartesi gidicez, 3 hafta oldu, çok merak ediyorum bebişimi.

İşten çıkınca da çok zor tabi canım haklısın, benim de işten çok çıkasım geldi ama borçlardan çıkamadım. Rahat izin alabileceğin bir işin vardır belki diye sordum, kamu, öğretmenlik falan. Ama özelde zor tabi. En azından oturuğun yerde ayaklarının altına tabure gibi bişey koyup sürekli uzatsan o da fayda eder belki.

canım senin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacına kalkman lazım aman dikkat bak ben ilk hamilelimde karnımdaki su yüzünden neler çek tim çok sağlıklı bebişimi kaybettim sonra üzülen sen oluyosun kimseye bişey olmuyo hep boş teselliler

Kızlar merhaba bende 2 gün önce verdim kan, ikili test için. Bugün için haber bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırım. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Eğer sonucum güzel çıkarsa serkulaj yapılacak. Kızlar bana dua edin lütfen.

canım bende 10+4 de kontrol için gitmiştim. doktor 11+1 görünüyor dedi ve 2 testimizi yaptı bence sen git ikili testi yapmasa da vesile olur bebeğini görmüş olursun ben her fırsatta doktordayım cok güzel oluyor :)) umarım en kısa zamanda guzel sonuclarınıda alırsın

kaçıncı hamilelin canım benim ikinci hamilelim ve tekmelerini hissediyorum çok hafif atıyo kelebek gibi

benimde 2. hamileliğim canım 7 mart 2009 doğumlu bir kızım var benimkiside öyle ama onun olduğunu hissediyorum gaz gb yada başka bişey gb değil eminim

işallah canım hayırlı haberler alırsın bizleride sevindirirsin

canım benmde sorunum aynı tansiyonum hep düşük ve nabzım hızlı. çok ani hareketler yapınca yere yapışacak gibi oluyorum ve baş ağrısı yapıyo sanırım bende. mide bulantım olduğu için sürekli tuzlu yiyorum ama tansiyonuma bi etki etmiyo gibi gelio bana.en iyi olduğu zaman 8-4 dü. doktorum yüksek olmasından iyiydir dikkat et çok yorulma falan dedi. bi çözüm bulursan benide bilgilendir lütfen.[/QUOTE]

tansiyon sorunu bende de var.bol su içip uzun süre ayakta kalmamak ya da yatmamak gerekiyormuş.kan akışını hareketlendirecek bir iki egzersiz yapmanın ve sol tarafa yatmanın faydalı olacağını okumuştum bir yerde.

kızlar bende bebeğimi 11 haftada filan hissettiğimi düşünüyordum hatta eşime anlatıyordum sonra eşimin yanında doktora sordum ben hissediyorum bir şeyler dedim kadın bağırsaklarınızı hissediyorsunuz dedi güldü ve eşimde dalga geçti sonra netten araştırdım bi sitede diyor ki anneler ısrarla bebeklerini hissettiklerini söylese de aslında hissettikleri bağırsakları diyordu :))))))))))) bende dinlemeyi bıraktım bütün romantizmi kaçtı

canım bişi sorcam dr sana serklaj mı yoksa serkulaj mı dedi anlamadım nasıl olcakmış anestezi yapcakmı yoksa nasıl yapcak bilgi verdimi çünkü benimde serklaj olma ihtimalim var ve çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18: az önce videosunu izledim tüylerim diken diken oldu otopsiye benziyo aynı bide riskleri varmış ay çok soru sordum aydınlatırsan sevinirim :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ya ayıp olcak ama bağırsaklar göbişin altındamı ben tam rahimin olduğu yerden hissediyorum içerden dışa doğru bebişim karete yapıyo işteee

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şükürler olsun ki ikili test sonucumuzda temiz çıktıı. Allaha şükürler olsun.
Çok mutluyum.
Ben genetik rahatsızlığımdan ötürü ilaç kullanıyordum, o ilaçlar etki edebilir demişti doktorum ama temiz çıkmış çok şükür.
Darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…