- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.261
anam yoksa bunlar ikizde hastanedemi karıştılar ne allah bağışlasın yavrularınızı canım
Mıraaay nerelerdesın,okullar acıldıya senı bulamayız artıkın
Lidya cok ateşlenmişti bikaç gündür onla ugraşıodu yavrum benm ama şimdi daha iyiymiş şükür
İveet kuzum,süper bi gün olacağı kadrodan belli hihihihAa mine ile merve de mi geliyor cook sevindim:)
Lidya cok ateşlenmişti bikaç gündür onla ugraşıodu yavrum benm ama şimdi daha iyiymiş şükür
iyi geceler hatunlar :) 65 sayfa geçmişi okuduğuma inanamıyorum yaa ne kadar çok şey yazmışsınız alıntı yapıyım dedim başta ama benim alıntılarla 10 sayfa falan ilerlerdi herhalde o yüzden bıraktım ronyacım bebeğine çok üzüldüm inşallah bu sefer atlatır üreme durur berna ve aysel sizlere hayranım çok güldürdünüz beni :) esperanza (yanlış yazmış olabilirim kusuruma bakma ) hayalin sonund birşeyler yemesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder fatma kardeşinin cevabına çok güldüm ama çok sevindim böyle insanların ağzının payını vermek gerekiyo, aysel o dolmuştaki kadını boğabiliirm aklımda kalanlar bunlar oldu unuttuklarım varsa affedin
gelelim bizden haberlere pazartesi grip oldum ama salı günü kalkacak halim yoktu birde sürekli hapşurduğum için kayınvalidem azrayı aldı ben bakıyım sen dinlen dedi bende süt sağıp gönderiyordum yan apartmanda oturuyorlar eşim akşamda orda kalsın toparlan sen dedi kızımdan ayrı bi gece geçirdim ama ne geceydi saat başı uyandım sürekli rüyamda azrayı gördüm sabahı zor ettim kızım zorluk çıkarmamış hiç uyumuş ama ertesi gün hemen getirttim kapıdaki o yüz ifadesini ömrüm boyunca unutmuycam o kadar özlemişizki birbirimizi ben ağladım o ağladı
uyku konusunda hepimiz dertliyiz anlaşılan tracy zamanında bende denemiş ve başarısız olmuş biri olarak söylüyorum daha da uygulamam öyle yöntemler remen o bi hafta bana olan güveni sarsıldı ya sonrasında her yalnız bırakışımda kıyameti kopardı evet gece uyanıyo kendi başına uyuyamıyo ama bende uyuyamamışım ama annem beni tracy ilee mi uyutmuş :) yoksa ferberle mi :) hayır sallamış bazen yanımda yatmış bazen hiç uyumamışm ne yaptıysa ama en fazlaa 1 yıl sürmüş derdimi anlatmaya başlayınca ona göre bi yol izlemiş masallar anlatmış uyumuşum kendi adıma kızımı böyle huzursuz etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum ama durum çalışan anneler için çok daha farklı ertesi gün işe gitmek zorunda olan anneleri anlıyorum dinlenmek zorundalar onlar nolur yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tamamen kendi adıma konuştum
çok kuzun oldu yinede hakkınızı helal edin
valla keşke daha önce dökülseydınız kızlarr:))) benım uyku egıtımınden haberim yoktuu..onuda burdan örendim..örendiğim duyduğum her b..k uygulamamaya karar verdim..çok yorgunuz bebeğim ve ben..bu uyku eğitimini çoğumuz sevmiyomuşuz meğersem...berna konuyu açınca döküldüko zaman koyverelim gitsin yaa...ben başlamamıştım zaten, burdaki tecrübeler de başlamama gerek bırakmadı...zaten alıştım 4-5 saatlik bölük pörçük uykuya...bünye talimli, bu hızla gider artık :)
Yeliz canım o kadar baktım bi senin mesajı göremedim kör oldum:)
Senin o maviş kızını yirim bennnn,ya kadar tatlı ve güzel öyle yaa
kedi yerinde durmadığı için pek güzel çekemedim :) hazır bugün resim ekleme günüymüş diye bide kızımın yeni hallerini yükledim ama yine saçı yok
Yelızcım memnun oldum canımmm,bende fatma..sende bebegınde hosgeldınız
kızlar hazır kedi konusu açılmışken anlatmaya başlıyım 3 gün önce eşim gece işten gelirken yolda kedi yavrusu bulmuş bağırıp ağlıyomuş almış getirmiş yıkadık, kuruttuk, yedirdik neler ettik neler:)yağmurda durmuyo hala evde ben bakıyorum zeynep duru çok sevdi beraber oynuyolar ama artık dayanamıyorum bebek gibi ilgi bekliyo ikiz bebeği olanlar napıyo acaba:) öldüm yani üçgündür ikisinin arasında çamaşır suyuyla hijyen sağlıcam diye boğazım şiştihavanın açmasını bekliyorum bulduğu yere bıraksın diye eşim ama çok sevimli video atamıyorum atsam zeyneple oynamalarını gösterirdim size:) ama resim atcam birazdan şimdi ikiside uyuyo
Aa mine ile merve de mi geliyor cook sevindim:)
niye la bnm geldiime sevinmedin mi?
Eki Görüntüle 515116 aşkımın fotosu
Eki Görüntüle 515108 bilgisayarımı kurcalarken bunu buldum hey gidi günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?