2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az evvel bir sürü alıntı yaptım ama parmağım bir yere değdi bütün hepsi gitti
öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarım çok sağolun
görkemli bu arada dün bizde medicaldeydik egede sondayla almıyorlarmış orda aldırdık
masiva isolde maşallah kuzucuklara çok tatlılar
alyacım canım uyku eğitimi konusunda yazmışsın ben bu yöntemde başarılı olamasam bile başka bir yöntem denicem
çünkü bana ihtiyacı olan bir çocuğum daha var ve sabaha kadar sürekle meme ağzında uyumak isteyen bir kızla uğraşıyorum
öyle 3 kere 5 kere kalksa tamam ama meme ağzından çıktığı an çıldırıyor ve sabahın 7 sinde işe gitmek zorundayım
ayrıca evin işi yemek vs. çok yordu beni eşimde hiç destek değil yani diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum
benim yorgunluğum eşimle aramızda huzursuzluğa sebep olmaya başladı
bu arada arkadaşlar annemin usulca ağzını aradım anne sen benim dediğim gibi uyutuyormusun dedim
demezmi ben kıyamadım sallıyorum demek ondan herşey altüst oldu
bizim kız hafta sonu çok iyiydi yatağına koyduğumuz an kendi kendine uyuyordu umarım yine düzelir

feyzaa ...niye yanlış anlayalım...bu gece deli oldum ben..dediğin gibi çocuğun bana olan güveni sarsıldı sanırım..zırtbırt uyanıp ağlıyor..halbnuki ne diş çıkarırıklen ne başka bir zamanda böyle yaptıı.hepsi benim hata...umarım tekrar bana güvernir(((dün gece ağla ağla oda bende helak olduk..

valla keşke daha önce dökülseydınız kızlarr:))) benım uyku egıtımınden haberim yoktuu..onuda burdan örendim..örendiğim duyduğum her b..k uygulamamaya karar verdim..çok yorgunuz bebeğim ve ben..

arkadaşlar ya ben son günlerde bu uyku eğitimi konusunu açtım ve bir çok arkadaş uygulamaya başladı yada uyguluyorlardı
ancak bugün yazılanlardan sonra ben açıkcası biraz üzüldüm umarım kimseleri olumsuz etkilememişimdir
yani öyle olmadığını düşünüyorum herkes gerçekten rahatsızki bir şeyler yapmaya çalışıyor
ben açıkcası biraz daha sabredicem evet kızım ağlıyor ama bir ihtiyacı olduğundan değil
sadece istediği alıştığı şey olmadığından ağlıyor ben onun hep yanındayım kucağıma alıyorum yalnız bırkamıyorum
bana biraz öfkeli çünkü onun istediğini olmuyor ama hayatta hep onun istediği olmucakki buna alışmalı
annem bugün ben seni hiç sallanmadım ağlaya ağlaya uyumayı öğrendin dedi anneme güvenim hiçde sarsılmadı
hayatta en çok güvendiğim kişide annemdir eğer gün içinde yeteri kadar sevgi alıyorsa çocuk neden sarsıldın :97:

Yeliz canım o kadar baktım bi senin mesajı göremedim kör oldum:)
Senin o maviş kızını yirim bennnn,ya kadar tatlı ve güzel öyle yaa

çok teşekkür ederim canım benim gülnihale bayılıyorum ben zaten yazamamıştım şimdi kısmet oldu
canım benim şu hamilelik çizelgeme de bi el atsan ya 68 .haftadayım hala resmi senin sayende yükledim burda da sana ihtiyacım var

Yelızcım memnun oldum canımmm,bende fatma..sende bebegınde hosgeldınız

teşekkür ederrim canım aslımda hamileliğimden beri sizler benim arkadaşımsınız çok fazla yazmıyordum şimdi de yazmadan duramıyorum çünkü bebişler çok tatlı merve söylemişti alışkanlık yapıyo diye

cnm ç.ok güzel çok tatlılar ama dikkat et kıl tüy bn çok korkuyorm..köpekli bi evde büyüdüm ama köpeği olan bi tanıdıımızın ciğerine köpeğinin tüyü yapışmış kist oluşmuş fln diye duyunca çok korkmaya başladm hele Selçuu hiç yaklaştrmıyodm annemlerdeyken..şimdi herşeyi ağzına alma eğilimi olduu için..ama aslında bi hayvan manyağıyım o ayrı..büyüyünce eliyle sevebilir..herşeyin zmnı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…