- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.301
Ayselll bebısım borek olrr tatlı olrr salata meze tarzı olr kurabıye kekkkk olurr pastaa çörek olurrr hepsını afıyetle yerım cumarttesı gecesı aksmdnnn sabahaaa hıc yemıcmmm ertesı gunde mısır gevrgyle gune baslıcmm sendee cop kovası gıbı yıcem:))) Ozgecım sen nerde oturuodun bebısım? Ist degılmıydın? heaa kocaelıydı sanırım dımı
Benim aklımda Gebze diye kalmış doğru mu hatırlıyorum 1 saatlik yol gel Özge ya.(yanlış hatırlıyorsam oturdupun yeri çaktırma :)
Oy kuzum ya,arayacaktım aramadım belki uyuyordur diye,bide kim demiş doğum sonrası ağrısız oluyor diye bende fenalardayım bu günnn
aynen canım bizde aynı durumdayız...elma yemedi,armut öğürdü resmen, yine en iyi şeftaliyi yedi..yarın sebzelere başlıyorum belki onları sever..benim kız bi tuaf ferro sanol iğrenç emir tatlı ilacı şapur şupur içiyodu benim bile kokusundan midem bulanıyodu..ferrum veriyorum tadı güzel onu içmek istemiyo..benimde umudum meyva sevmedi sebze sever belki..3 gün veriyorum bişeyi i3. gün daha çok yiyo ama e daha yeni alışıyo ondan olsa gerek..burada 1 yaşına kadar tuz yok vermicem diyorum millete aaaaa olurmu öyle diyolar ne desem aaaaaaaaaa olurmu sanki diyom çocuğu yedirmicem şimdiye kadar anne sütü alıyodu bianda herşeyi karıştırarak verememki
benm kızım da meyve yemiyor. ilk başladığımızda şeftaliyi sevmişti ama sonradan yememeye başladı onu da. çevremdekiler benimki kadar bebeklerine neler yediriyorlar şaşırıyorum. benmi çok geriden geliyorum bilemedim. 7. ayımız doldu. henüz kahvaltıya başlamadık. eltimin oğlu 1 ay küçük kızımdan ve pilav yiyor, mercimek çorbası içiyor. doktor bana mercimek şuan verme dedi. ben doktoru dinliyorum ama tek dinleyen benim sanırım:)
benm kızım da meyve yemiyor. ilk başladığımızda şeftaliyi sevmişti ama sonradan yememeye başladı onu da. çevremdekiler benimki kadar bebeklerine neler yediriyorlar şaşırıyorum. benmi çok geriden geliyorum bilemedim. 7. ayımız doldu. henüz kahvaltıya başlamadık. eltimin oğlu 1 ay küçük kızımdan ve pilav yiyor, mercimek çorbası içiyor. doktor bana mercimek şuan verme dedi. ben doktoru dinliyorum ama tek dinleyen benim sanırım:)
Evet canm bn sımdı whatsapptn baglndm ama benı seslemedii:))Benim aklımda Gebze diye kalmış doğru mu hatırlıyorum 1 saatlik yol gel Özge ya.(yanlış hatırlıyorsam oturdupun yeri çaktırma :)
Oy kuzum ya,arayacaktım aramadım belki uyuyordur diye,bide kim demiş doğum sonrası ağrısız oluyor diye bende fenalardayım bu günnn
Atlayıp gelebileceğim gibi olsa atlar gelirim tabii ki ama ben gölcükte oturuyorum(Kısmet belli olmaz ilerde bi gün gelebilirim belkiiiii:)))
ilav mı yiyor,yani yaklaşık 6 aylık,Gülnihal tanecikli bişeyler olunca boğlma numarası yapıyor resmen yemiyor
maaşallahh çok tatlı bi kız ya hepsi mi çiçek gibi bu çocukların allahım korusun
Evet canm bn sımdı whatsapptn baglndm ama benı seslemedii:))
Ikımzde sallmısz ayselll:))) ozge sen gelcm dee ben hemn ozel jetımı hazırlatrımmm:))
ahahahha:)) Yaaa aklmdn cıkms tamamnn ya merveyle konsrken dedım ben gelebılememmmm olm bızım tahlılımz varMervenın kocası getırcktı cokta memenun olmstmm cok sevnmstm ama aklma geldı sonraa dur bakalm beyıme dıyecgımm boylen boyle beyyyy benıaysel bebısımn evıne goturrr bakalmmm ne der nolrrr yaa bısey demezde ıstee durum uygn duserse gelmeyı cooook ıstıorum bu bulsmayı kacıramam artıkkk:)) Bana ne yapcksınzz bakım onaa göreeee gelebılıtemı daha cok arttırabılrımm:)))
Berna can kuşu,aysımaya corba yaptım sana soracam bak bakalım nasıl olmus,tavuk suyu hazırladım,ıcıne kıvam alması ıcın bıraz un ekledım,sarımsagı dovup corbaya ekledım,bırazda tel sehrıye attım ıcıne,as bısıcıkte salca ama ev salcası dııl,tuz yok halıyle,olmusmu hacııım
tatlım bnce brz geç kalıyosun yedirmekte..pilav fln yemesin tabikide ama snn kahvaltıya başlaman lazm değil mi? işte çocuklar zor alışıyo sonra yeni şeylere..bilmiyorm yani bn o yüzdn erkenden tattırmaya başladm..Allaha şkr bi problm yok ama inşallah hayalde yer en yakın zmnda..iştahsız ve ymk seçen çocuk çok zor..bn mercimek çorbası yapıyorm sebzeli..gayet gzl oluyo
ohooo sn bi gelsen varya Aysel neler neler yapıyo masayı donatıyo..zaten hastane bu trfta değilmi mine yani ordan direk transfer ol aysele
Selçuğa şöyle bi meyve kokteyli yaptm..
kavun,karpuz,naşi armutu, muz..
baya yedi geri kalanını sarı ve siyah üzüm suyuyla birlikte sbh muhallebisine katcam..
Bende tattırıyorum şimdiye kadar hiçbişeyi reddetmedi maşallah ama çokda acele etmiyorum hergün mutlaka bişeyler yediriyorum ama kahvaltı falan daha hiç vermedim.Yavaş yavaş gidiyorum galiba dün ilk defa yoğurt yedi hepsini bitirmiş nerdeyse kuzum:)))Yarında çorba deniycem ama önceliğim anne sütü ne kadar çok o kadar iyi bilmiyorum belki yanlış yapıyorumdur
Demee yahuuu:))) Haklsn o trfta ama kocmla bugn srf ıdrar tahılı ıcn o trfa gecelmmı oldukkk:)) neyse gecmeskte merve bebısımın pesıne takılırım gariiiiii benden ıstedgnnz bısey varsa dıyın anacmmmm:))
Selçuğa şöyle bi meyve kokteyli yaptm..
kavun,karpuz,naşi armutu, muz..
baya yedi geri kalanını sarı ve siyah üzüm suyuyla birlikte sbh muhallebisine katcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?