2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atlayıp gelebileceğim gibi olsa atlar gelirim tabii ki ama ben gölcükte oturuyorum(Kısmet belli olmaz ilerde bi gün gelebilirim belkiiiii:)))

benm kızım da meyve yemiyor. ilk başladığımızda şeftaliyi sevmişti ama sonradan yememeye başladı onu da. çevremdekiler benimki kadar bebeklerine neler yediriyorlar şaşırıyorum. benmi çok geriden geliyorum bilemedim. 7. ayımız doldu. henüz kahvaltıya başlamadık. eltimin oğlu 1 ay küçük kızımdan ve pilav yiyor, mercimek çorbası içiyor. doktor bana mercimek şuan verme dedi. ben doktoru dinliyorum ama tek dinleyen benim sanırım:)

ilav mı yiyor,yani yaklaşık 6 aylık,Gülnihal tanecikli bişeyler olunca boğlma numarası yapıyor resmen yemiyor

Son düzenleme:

Canım anne sütü alıyosa çok da telaşlanma pilavda yemesin zaten bizimde 6.ay bitmek üzere ama öyle öğün olarak doyucak kadar yemiyo.Sen dru dinle:)

Evet canm bn sımdı whatsapptn baglndm ama benı seslemedii:))
Atlayıp gelebileceğim gibi olsa atlar gelirim tabii ki ama ben gölcükte oturuyorum(Kısmet belli olmaz ilerde bi gün gelebilirim belkiiiii:)))

Ikımzde sallmısz ayselll:))) ozge sen gelcm dee ben hemn ozel jetımı hazırlatrımmm:))

Berna can kuşu,aysımaya corba yaptım sana soracam bak bakalım nasıl olmus,tavuk suyu hazırladım,ıcıne kıvam alması ıcın bıraz un ekledım,sarımsagı dovup corbaya ekledım,bırazda tel sehrıye attım ıcıne,as bısıcıkte salca ama ev salcası dııl,tuz yok halıyle,olmusmu hacııım

Evet canm bn sımdı whatsapptn baglndm ama benı seslemedii:))

Ikımzde sallmısz ayselll:))) ozge sen gelcm dee ben hemn ozel jetımı hazırlatrımmm:))

tmm canım ben sana haber veririm gelirken jetini hazırlarsın:)))

ohooo sn bi gelsen varya Aysel neler neler yapıyo masayı donatıyo..zaten hastane bu trfta değilmi mine yani ordan direk transfer ol aysele

tatlım bnce brz geç kalıyosun yedirmekte..pilav fln yemesin tabikide ama snn kahvaltıya başlaman lazm değil mi? işte çocuklar zor alışıyo sonra yeni şeylere..bilmiyorm yani bn o yüzdn erkenden tattırmaya başladm..Allaha şkr bi problm yok ama inşallah hayalde yer en yakın zmnda..iştahsız ve ymk seçen çocuk çok zor..bn mercimek çorbası yapıyorm sebzeli..gayet gzl oluyo

valla olmamış sanki be Fato :)) salça şehriye fln ne biliim bn olsam vermezdim onu sen iç :)))sn sebzeli şeyler yapmaya bak bnce..şehriye mehriye salça onn için değil şuan sebzeli bi çorba yap hatta direk sebzeleri haşlayıp püre kıvamına getireblrsn..tavuk suyu bilmiyorm veriliyomuki daha..bn vermiyorm..ama verileblr sanrm yani çorbaya katılablr..milupanın fln var tavuklu şeyler bu aylar içn..yinede bn olsam brz daha beklerdm

hanımlar merhaba ben formunuzu oğlum için ek gıdaları araştırırken buldum ve gayet iii bilgiler edindim :)) hepinize teşekkür ediyorum ve topiğimin 3 fotosuyla size merhaba demek istedim :))

Bende tattırıyorum şimdiye kadar hiçbişeyi reddetmedi maşallah ama çokda acele etmiyorum hergün mutlaka bişeyler yediriyorum ama kahvaltı falan daha hiç vermedim.Yavaş yavaş gidiyorum galiba dün ilk defa yoğurt yedi hepsini bitirmiş nerdeyse kuzum:)))Yarında çorba deniycem ama önceliğim anne sütü ne kadar çok o kadar iyi bilmiyorum belki yanlış yapıyorumdur

Selçuğa şöyle bi meyve kokteyli yaptm..
kavun,karpuz,naşi armutu, muz..
baya yedi geri kalanını sarı ve siyah üzüm suyuyla birlikte sbh muhallebisine katcam..

ohooo sn bi gelsen varya Aysel neler neler yapıyo masayı donatıyo..zaten hastane bu trfta değilmi mine yani ordan direk transfer ol aysele

Demee yahuuu:))) Haklsn o trfta ama kocmla bugn srf ıdrar tahılı ıcn o trfa gecelmmı oldukkk:)) neyse gecmeskte merve bebısımın pesıne takılırım gariiiiii benden ıstedgnnz bısey varsa dıyın anacmmmm:))

yok özgecim sn en iyisini yapıyosun sizn brz daha var zaty öğün sistemine geçmenize bide anne sütü veriyosun..bn anne sütü veremediim için erken geçtm öğün sistemine ne diye boşuna mamayı dayiim...ama emzirseydim kesinlikle önceliim o olurdu..sn iyi yapıyosun yvş yvş 6. aydan sonra artırırsın ztn doymuyolar mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…