- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.281
Ne bılıosunn? Uyku egıtımımı bılıosunn cocuk uyutmaktanmı haberın var??:)) Ben uyku egıtımı verdımmı naptım bılmıorum ama kuzeyı bosu bosuna hıc aglatmıorum benm ona verdıgm tek egıtmm aksm olnca yatagındaaa sallanmadn uyucksınn bukdrr yoksa ben ona yatır kaldr gıbı bısey uygulamadmm neysee bundada cok sukr basarı elde ettım sadece bazn daha kısa surede bazn daha uzun surede uyuoooo uyumadgı zamn zatn memeye alıorum hemen gıdıooo mnık bocegm kıyabılrmıymm ben ona hıccchay ağzına sağlık Bernacım, zaten her lafının altına bakmadan imzamı atarım
yahu allasen okuyup duruorum uyku eğitimi için yaptıklarınızı, bana göre resmen daha
bu hayata adapte olmamış, anne sevgisini yeni öğrenmiş ve bu sevgi üzerine hayata
sımsıkı bağlanmış minnacık yavrucaklara işkence gibime gelio:S ya lütfen bu söylediklerime
kimse alınıp darılmasın ama hepinizin evlatlarını kendi evladım gibi görüyorum ve uyku eğitimi
vermenizden ben üzüntü duyuyorum:/ Ronya cnm diosunki resmen göğsümü açmaya çalışıo die
onu okurken ağladım yau:S içim cız etti:/ ben işe başladıgımdan beri hergün 3-5 saatlik uykuyla duruorum,
feda olsun uykularım yavruma, ha tmm bizler ne kadar sağlıklı olursak o kadar sağlıklı bi ilişki
kurabiliriz evlatlarımızla ama ben sağlıklı olucam die uyku uyucam die evladımı göz göre göre
gözyaşlarına boğamam( ya lütfen alınmayın bu dediklerime, muhakkakki sizlerinde vardır
bildikleri, ama ben bu uyku eğitimi olayından hiiç hoşlanmıorum:/
ben şuna inanıorum, anne ve bebek arasında bir iletişim olayı var ve bu iletişimde annede cocukda
neyin nasıl olacagını cok iyi bilir, his gibi bişey, cünkü onlar bzm canımızın bi parçası, onların ağlayış
şekline göre bile ne demek istediklerini rahatca anlayabilioruz, şimdi falancanın cocugu ağlasa
ben ne bilcem niçin ağladıgını, ama kızımın her ağlayışının manasını biliorum,
ben kendimi parçalasamda eger onun uykusu yoksa uyumuyor, bu raddede yapacagım herşey
onu ve beni yormaktan öteye geçmiyor, o yüzden lütfen aranızdaki bağa göre hareket edin derim ben nacizane canlarım..
umarım kimseyi kırmamışımdır bu arada:/
Aynennn canınn uzun zaman varkıı esımlee kahvaltıı yaptık o karnlk havadaaa bız geneldeee oyle kahvaltlrdn sonra uyurduk ama kuzeyle nereye uyucz:)) Bırbrımıze bakıpp sımdıı yatıp uyumak vardı dedık amaa olmadıı:) Sonra msj atıoo cok guzl yagıo sımdı orda olup uyumak vardııı dıyee:)) Dedım onumuz kıss alırız oglanıda yatrız asayaa:))günaydın güzel hatunlar yağmurlu ya bugün hava hiç yataktan çıksaım gelmedi ama azra sağolsun 8:30 da aaaaa eeeee gibi sesler çıkarıp sonunda da mem mem meem diye bağırmaya başladı anında kalktım tabi acıkmış diye :) bu arada uyku eğitimiyle ilgili eşlerin de yardım edip etmemesinden bahsedilmişti unutmuşum yazmayı benim eşim de çok yardım etti hangi eğitim desem erinmeden okudu anlamaya çalıştı birlikte uyguladık falan ama yok bebeklerde güven çok önemli çokkk... hadi bugün resim paylaşma günü değilmi ben öyle ilan etmiştim hadi bebişlerin resimlerini bekliyorum
Yaaa o nasıl bıseyyy melke banada de bacım yaa hıc bakamıorum telden nasıl yapılıo?Artik cep programi da varmis hic haberim yoktuuu forumu takip etmek bole daha kolay olur sanirimm
Masallahhhhh. Balerınmı olck bu kızzzzzz. Yakında kuğu gölünü icraa ederse hıc sasırmıcamm:)))Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim
İveet kuzum,süper bi gün olacağı kadrodan belli hihihih
Minee hoş geldin kuzum nasılsın,Kuzey nasıll?
Eveett ayselcmmmm guzelm canım:) Ben pazar gelıcm dedım yaa dedım ogn bızım kuzyn tahlılı var anam ben onu hıc hesaba katmadım