2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bılıosunn? Uyku egıtımımı bılıosunn cocuk uyutmaktanmı haberın var??:)) Ben uyku egıtımı verdımmı naptım bılmıorum ama kuzeyı bosu bosuna hıc aglatmıorum benm ona verdıgm tek egıtmm aksm olnca yatagındaaa sallanmadn uyucksınn bukdrr yoksa ben ona yatır kaldr gıbı bısey uygulamadmm neysee bundada cok sukr basarı elde ettım sadece bazn daha kısa surede bazn daha uzun surede uyuoooo uyumadgı zamn zatn memeye alıorum hemen gıdıooo mnık bocegm kıyabılrmıymm ben ona hıccc

Aynennn canınn uzun zaman varkıı esımlee kahvaltıı yaptık o karnlk havadaaa bız geneldeee oyle kahvaltlrdn sonra uyurduk ama kuzeyle nereye uyucz:)) Bırbrımıze bakıpp sımdıı yatıp uyumak vardı dedık amaa olmadıı:) Sonra msj atıoo cok guzl yagıo sımdı orda olup uyumak vardııı dıyee:)) Dedım onumuz kıss alırız oglanıda yatrız asayaa:))
Artik cep programi da varmis hic haberim yoktuuu forumu takip etmek bole daha kolay olur sanirimm
Yaaa o nasıl bıseyyy melke banada de bacım yaa hıc bakamıorum telden nasıl yapılıo?
Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
Masallahhhhh. Balerınmı olck bu kızzzzzz. Yakında kuğu gölünü icraa ederse hıc sasırmıcamm:)))
Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim

İveet kuzum,süper bi gün olacağı kadrodan belli hihihih

Minee hoş geldin kuzum nasılsın,Kuzey nasıll?

Eveett ayselcmmmm guzelm canım:) Ben pazar gelıcm dedım yaa dedım ogn bızım kuzyn tahlılı var anam ben onu hıc hesaba katmadım Ben gelemeyebılrmm yada hastaneden gelebılrm bılmıorum( Kerımee sımdı uzuntusunden ıntahr eder dıyee acık acık yazamıorumm:)))) Ben ıyıyım arkadasım kuzeyde ıyı cok sukr yataktan dusurdum kuzumu bugn( benm yatagm cok alck orda sorun yok sorun cok dar yere ıkı buklm dustuuu Hersyını kontrl ettımm ALLAH ın ıznıyle brısysı yok gıbı duruooo yedıı oyunlr oynadı sımdı dızımde uyuo yavrumm ahh aysel ahhhh cok fenaa bısey bu ısler

Resim ekleme günü bu gün bende yükelyim eksik kalmayım ama eski resim yeni foto çekemedik bu aralar pek :)
Eki Görüntüle 515122

ellere bak ya allahım boncuk tam maaşallah
azerri canım fazla olduğumun farkındayım ama mesajını açamıyorum bu seferde ben allahım heralde bende bişey var

arkadaşalr biz bugün aşımızı olduk kızım uyuyo şu anda ateş olabilirmiş inşallah çabuk atlatırlar bulamadılar şu aşıların damlasını

MİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NASIII GELEMEYEBİLİRİMMMMMM
Paşama geçmiş olsun bu arada

aynen canım bizde aynı durumdayız...elma yemedi,armut öğürdü resmen, yine en iyi şeftaliyi yedi..yarın sebzelere başlıyorum belki onları sever..benim kız bi tuaf ferro sanol iğrenç emir tatlı ilacı şapur şupur içiyodu benim bile kokusundan midem bulanıyodu..ferrum veriyorum tadı güzel onu içmek istemiyo..benimde umudum meyva sevmedi sebze sever belki..3 gün veriyorum bişeyi i3. gün daha çok yiyo ama e daha yeni alışıyo ondan olsa gerek..burada 1 yaşına kadar tuz yok vermicem diyorum millete aaaaa olurmu öyle diyolar ne desem aaaaaaaaaa olurmu sanki diyom çocuğu yedirmicem şimdiye kadar anne sütü alıyodu bianda herşeyi karıştırarak verememki

Canım geçmiş olsun,bizde ateş olmadı çok şükür.
Mesaj bölümüne mi giremiyorsun canım,tam anlamadım:/

MİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NASIII GELEMEYEBİLİRİMMMMMM
Paşama geçmiş olsun bu arada

mine tahlillerden sonra gel cnm kaçmk yok..erkn gt öğledn sonra gelrsn bak bekliyorz aaa

ahahahha:)) Yaaa aklmdn cıkms tamamnn ya merveyle konsrken dedım ben gelebılememmmm olm bızım tahlılımz var Mervenın kocası getırcktı cokta memenun olmstmm cok sevnmstm ama aklma geldı sonraa dur bakalm beyıme dıyecgımm boylen boyle beyyyy benıaysel bebısımn evıne goturrr bakalmmm ne der nolrrr yaa bısey demezde ıstee durum uygn duserse gelmeyı cooook ıstıorum bu bulsmayı kacıramam artıkkk:)) Bana ne yapcksınzz bakım onaa göreeee gelebılıtemı daha cok arttırabılrımm:)))

Ya sen bi gel gör neler yapıcam ama gel Mine bak gel ha:88:

Ya sen bi gel gör neler yapıcam ama gel Mine bak gel ha:88:

Olmazz bernaa napck kerıme ne yapckk merve ne yapck hepsını bılmek ıstıorumm:)))) Aysell gerckten cooook gelmk ıstıorummm ınankıı bakk olmazsa hastanye sabahn korunde gıdıp yıne gelmek ıstıorum ınan banaa sadece aklmdn cıkmss ınsallah bı aksılk cıkmaz gelcmm kısmetse:)

Misafir ol gel bana,börekler açayım sana:) Canın ne sitiyorsa söyla anacım limit yok kısıtlama yok
Evet Mine sabahın köründe git hastaneye ama gel

Misafir ol gel bana,börekler açayım sana:) Canın ne sitiyorsa söyla anacım limit yok kısıtlama yok
Evet Mine sabahın köründe git hastaneye ama gel

Ahhh keşke gelebilsem canım yaaa:)))Şaka bi yana çok iyi yapıyosunuz gerçekten inş.hep böyle devam etsin ilerde kuzucukar büyüdüğü zamanda çok iyi olur oyun arkaşları olurlar ne güzel:)))

Ayselll bebısım borek olrr tatlı olrr salata meze tarzı olr kurabıye kekkkk olurr pastaa çörek olurrr hepsını afıyetle yerım cumarttesı gecesı aksmdnnn sabahaaa hıc yemıcmmm ertesı gunde mısır gevrgyle gune baslıcmm sendee cop kovası gıbı yıcem:))) Ozgecım sen nerde oturuodun bebısım? Ist degılmıydın? heaa kocaelıydı sanırım dımı

Ahhh keşke gelebilsem canım yaaa:)))Şaka bi yana çok iyi yapıyosunuz gerçekten inş.hep böyle devam etsin ilerde kuzucukar büyüdüğü zamanda çok iyi olur oyun arkaşları olurlar ne güzel:)))
Benim aklımda Gebze diye kalmış doğru mu hatırlıyorum 1 saatlik yol gel Özge ya.(yanlış hatırlıyorsam oturdupun yeri çaktırma :)
Bende gormedımmmmm adet hallerıı fena vurdru merveyıı alyadada huysuzlk var ıdııı mınık kuss gece ısyan etmstıııı factn

Oy kuzum ya,arayacaktım aramadım belki uyuyordur diye,bide kim demiş doğum sonrası ağrısız oluyor diye bende fenalardayım bu günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…