- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.241
kızlar hazır kedi konusu açılmışken anlatmaya başlıyım 3 gün önce eşim gece işten gelirken yolda kedi yavrusu bulmuş bağırıp ağlıyomuş almış getirmiş yıkadık, kuruttuk, yedirdik neler ettik neler:)yağmurda durmuyo hala evde ben bakıyorum zeynep duru çok sevdi beraber oynuyolar ama artık dayanamıyorum bebek gibi ilgi bekliyo ikiz bebeği olanlar napıyo acaba:) öldüm yani üçgündür ikisinin arasında çamaşır suyuyla hijyen sağlıcam diye boğazım şiştihavanın açmasını bekliyorum bulduğu yere bıraksın diye eşim ama çok sevimli video atamıyorum atsam zeyneple oynamalarını gösterirdim size:) ama resim atcam birazdan şidi ikiside uyuyo
Oy maşallah kuzumaa
Fatma,ben bizim kızları çok benzetiyorum nedense ya,hem fiziki hemde yaptığı harketeler aynı birbirleriyle,danacıklar kurban olurum ikisine de
Canım çok dikkat et ,kedini tüyü fln ağzına kaçar Zeynep'in.
Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim
öldümü?kimse beslemedimi bişey vermedimi..bi kap süt ekmek bişey ya
huahauahaua Alyada öyle yapıo ve bende o haline çıldırıorumuyurken de bi başka güzel oluyurlar yaaa
Gülnihal uykudayken ağzını aynı emzik veye meme emiyor gibi yapıyor,Rüyasında meme görüyor gerçeğini emmiyor bıdık
kızlar hazır kedi konusu açılmışken anlatmaya başlıyım 3 gün önce eşim gece işten gelirken yolda kedi yavrusu bulmuş bağırıp ağlıyomuş almış getirmiş yıkadık, kuruttuk, yedirdik neler ettik neler:)yağmurda durmuyo hala evde ben bakıyorum zeynep duru çok sevdi beraber oynuyolar ama artık dayanamıyorum bebek gibi ilgi bekliyo ikiz bebeği olanlar napıyo acaba:) öldüm yani üçgündür ikisinin arasında çamaşır suyuyla hijyen sağlıcam diye boğazım şiştihavanın açmasını bekliyorum bulduğu yere bıraksın diye eşim ama çok sevimli video atamıyorum atsam zeyneple oynamalarını gösterirdim size:) ama resim atcam birazdan şimdi ikiside uyuyo
ayyy keşke atsan video cnmyaaaa at noluryaaaa
Bizim eğitim çok acaipoynuyoruz ,boğuşuyoruz,şarkılar söylüyoruz hatta ben eşim Gülnihal evde roman havası bile oynadık geçen dışardan birisi görse deli sanardı bizi devamında müziği kapattık tabi bende yoruldum,oturdum Gülnihalin gözler kpanamya başladı,nasıl eğitim ama
kedi yerinde durmadığı için pek güzel çekemedim :) hazır bugün resim ekleme günüymüş diye bide kızımın yeni hallerini yükledim ama yine saçı yok
gonul_2000_sayfam cnm bebeğin nasıl olduuu???
Bugün resim paylaşma günü ilan edilmiş diye okudum sanki
Eki Görüntüle 514894
Eki Görüntüle 514896
Eki Görüntüle 514898
Eki Görüntüle 514899
valla doğru söze ne denir baban doğru söylemiş şekerimya bi ara bakkalardamı kasaplardanmı ne alıyomuşsun babam demşti..belki o arada diplomalarıda kaynatmışlardır araya..
aynen öyle bayılıyorum sana ve tabikide alya ya:))kıs ne dadlısın sen,herkesın gonlunu hos edıyosun:)
anam yoksa bunlar ikizde hastanedemi karıştılar ne allah bağışlasın yavrularınızı canımbende bende,aysel valla hanı dıosunya gulnıhal soyle yaptı,boyle yaptı dıe okurken aysınısı aysımada ya bıgun once ya bı gun sonra mutlaka yapıo,ama soylemıyom yaa,soylesene deluuuu
cnm işyerinde fehminin yeri açılmıo, evde hemen izlicimmm:)) fotolara dedigim gibi bayldmm bittimmm:)deniyorum deniyorum olmuyo canım hata veriyo fehminin yerine atsam ordan bakarmısınız acep:) ama bal resimleri attım bi önceki sayfada kaldı((
kıs ne dadlısın sen,herkesın gonlunu hos edıyosun:)
fehminin yerine videoyu attım aha linki ama bilmem açılırmı?
aynen öyle bayılıyorum sana ve tabikide alya ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?