2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok dikkat et ,kedini tüyü fln ağzına kaçar Zeynep'in.

Oy maşallah kuzumaa
Fatma,ben bizim kızları çok benzetiyorum nedense ya,hem fiziki hemde yaptığı harketeler aynı birbirleriyle,danacıklar kurban olurum ikisine de

bende bende,aysel valla hanı dıosunya gulnıhal soyle yaptı,boyle yaptı dıe okurken aysınısı aysımada ya bıgun once ya bı gun sonra mutlaka yapıo,ama soylemıyom yaa,soylesene deluuuu

kedi yerinde durmadığı için pek güzel çekemedim :) hazır bugün resim ekleme günüymüş diye bide kızımın yeni hallerini yükledim ama yine saçı yok

Eklentiler

• $Fotoðraf-0145.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoðraf-0148.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoðraf-0132.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoðraf-0119.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
uyurken de bi başka güzel oluyurlar yaaa
Gülnihal uykudayken ağzını aynı emzik veye meme emiyor gibi yapıyor,Rüyasında meme görüyor gerçeğini emmiyor bıdık
huahauahaua Alyada öyle yapıo ve bende o haline çıldırıorumDD

ayyy keşke atsan video cnmyaaaa at noluryaaaa

anam ne güzel eğitim öyle ya Kemaledemi uygulasak ne bizimde babası şarkı söylüyor oda kafa ayak mayak sallıyor aklı sıra oynuyor heralde vöyle yorulup akşam en geç sekizde uyyo tabi ben ninni söylemezsem sesim berbat anlıyo heraldeki ağlıyo sıpa

kedi yerinde durmadığı için pek güzel çekemedim :) hazır bugün resim ekleme günüymüş diye bide kızımın yeni hallerini yükledim ama yine saçı yok

Allahımmmmm sen nasıllll tatlı bişeysin böyleeeee nasıllllllllll kız o keltoş kafanı yerim seninnnnnnnnn,
o kediyi tutan ellerini ısırırırırmmmmmmmm ayrıca kediyide yerimmmm ne tatlı oda öyle yavrummmmmmmm

bende bende,aysel valla hanı dıosunya gulnıhal soyle yaptı,boyle yaptı dıe okurken aysınısı aysımada ya bıgun once ya bı gun sonra mutlaka yapıo,ama soylemıyom yaa,soylesene deluuuu
anam yoksa bunlar ikizde hastanedemi karıştılar ne allah bağışlasın yavrularınızı canım

deniyorum deniyorum olmuyo canım hata veriyo fehminin yerine atsam ordan bakarmısınız acep:) ama bal resimleri attım bi önceki sayfada kaldı((
cnm işyerinde fehminin yeri açılmıo, evde hemen izlicimmm:)) fotolara dedigim gibi bayldmm bittimmm:)
kıs ne dadlısın sen,herkesın gonlunu hos edıyosun:)

fehminin yerine videoyu attım aha linki ama bilmem açılırmı?
Facebook

aynen öyle bayılıyorum sana ve tabikide alya ya:))

Fatmacummm Semacummm kız ben yerim sizleri, tatlı olan sizsiniz kızımın dünyalar güzeli teyzoşlarııııııııııııı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…