- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.401
canm ne yaptın taşındınız mı yerleştiniz mi? nasıl gidiyor istanbulda yeni hayatın?
slm kızlar sabahtan beri ara ara gecmişe bakıyorum bi türlü yazamadım net sürekli gidip gidip geliyo.
dün keremi bazadan düşürdüm kafa üstü düştü. banyoya gidiverdiydim bi şey alıp döndüm banyo zaten yatakodasının yanı bu da sakin sakişn sırt ustu yatıodu bişey olmaz gelirim hemen dedim hemen geldim ama bi baktım ki gidiyo yatagın ucundaki son hamlesini gördüm gözümün önunde daannn diye düştü cocuk. ben tabi şokta.. hep sizler geldiniz aklıma yalnızdım sakin olmam lazımdı düşen cocuk var bi şey olmadı kereme de olmaz diye telkinde bulundum hep. cok ağladı yavrum. düşerken bi de gardırbun en alt rafına çarptısanırım alnı ve burnunun ucu kızardı şişti morarır demiştim ama bişeycik kalmadı bugune. ama en cok korkutan da burnundan kan gelmesi oldu. 1-2 damla da olsa korkuyo insan. eşimi aradım dr.gittik bişey olmamış neyseki kan de zedelenmeden kaynaklı galiba. iyi şimdi oğlum ama coook mızmız oldu. herseye zırlıyo. bası biyere hafifce carpsa normalde gıkı cıkmazken simdi kıyameti kopartıyo. bi de düşmekle aklı başına gelmedi koltuklara falan tutunarak kalmaya çalışıyo sıpa. e tabi haliyle gümmm sırt üstü yere... daha bi cok ağlıyo avutmakta zorlanıyorum çocuk ne kadar etkilendiyse... neyse buna sukr umarım o da ben de unuturuz o anı.
taşındık canım yerleştik uzun sürdü biraz. uzun hikaye... istanbulda hayat güzel şimdilik tayin istedim çıktı ama izin aldım çalışmayacağım 2 yıl. şu an plan öyle... sen çalışmaya başlayacaktın sanki ne oldu çalışıyor musun? takip edemedim kusura bakma
kuzum benimmm
mama sandalyesinde geldiğimiz son nokta :)
geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun yavrularımızı...
Bayıldımmmmmmm erkekkımmm nıee sansurluosunnn anasııı acta ekrk gorsunnn kk:)))demek bugün resim günü ha..Alın size Selçük
Eki Görüntüle 515330
Eki Görüntüle 515332
Eki Görüntüle 515334
Dedım sana bebısımm sımdı bır bırr hastaa olckk herkesss kuzey zatn gergn bıde hasta olrsaaa dıyee artık kar yagana kadr onu avmelere gotrmeyı dusunmuorumey gidi o aklıma dinlemedum seni:) yedim rüzgarı kaptım hastalığı
Ilk defa duyayyyyrummm oda ne beee tobe tobee kesın bızım laz kafalılar uydurmusturr bıde sorsan neden oyle dıyeeee oyleymıss oyleee duydummm fln derler acıklama yapamazlar ıslerı bu:)))Berna bende ilk anlamadım külbastıyı duyunca:) sonucta külbastı yemeğide var.Minenin dediği gibi kuzu etinin bir cinsi:))) Resimle paylasayım:))
Eki Görüntüle 515355
Ya bide biri bana demişti ki ne zaman bebekler et yemeye başlarsa meleklıkten çıkarmış o yuzden et vermeyi düşünmüyorum, benim oğlum melek kalsın hep((
Tutturmazmıyımm kahveye gelın dedım dınlemedın benı evımn dıbıne gel bana gelmeeee nalannn cok pıs bozuldum ama caktırmıorumSağol Mervecim sanada geçmiş olsun.Minenin ahı tuttu herhalde o gun gelemedı ya:)) Ay ben hala o değişik kadına gülüyorum :))) bir desenın sen anne olma zaten :)))yarısını yedi merve sonra ıhh mıhh yaptı bende daha zorlamadım. Bide doktor kesınlıkle 30 dk geçmesin öğün süresi dedi mantıklı geldi. Çocuğu hayattan bezdırmeyelim:) kızlar doktor agzını yemek bıttıkten sonra sıl dedi sakın her kaşık sonrası sılme çünkü yemek olayının bıttıgını anlasın
Kaba yerlerım tavanda kerımeeee ındırmek sana kalmıs:))) Sen en kolay neyı yapıosnn kabulm yormım sımdı senıMine sen gelcegine soz ver ne canin istiyosa ben de yapi getircem
ahahahah emınım sen cıkarırsınnn becerıklı hatun:)))Seni böyle kandıracağımı biliyordum,bakarsın şapkadan tavşan misali başka süprüzde çıkar onu söylemiyorum gel yerinde gör hihihih
Ben dedımmm bunlraa ayeselıdeee ekleyınn yok aysel ne anlarr sımdı bıze ayak uyduramaz muhabbet bolunurr anamm bı ustume yuruduler bende korktum daha bısey demedımİyi geceler canlarım
Merve,Mine,Berna size sorcam o o vatzapı pazar günü, bıraktız beni burda büzüldüm kendi aranızda ne konuşup durursunuz
soylemeyızz aramızdaa sikrııııtt:))))kızz ne yazdn mineyede leyla ettn kızı çbk söyle
kuzum benimmm
slm kızlar sabahtan beri ara ara gecmişe bakıyorum bi türlü yazamadım net sürekli gidip gidip geliyo.
dün keremi bazadan düşürdüm kafa üstü düştü. banyoya gidiverdiydim bi şey alıp döndüm banyo zaten yatakodasının yanı bu da sakin sakişn sırt ustu yatıodu bişey olmaz gelirim hemen dedim hemen geldim ama bi baktım ki gidiyo yatagın ucundaki son hamlesini gördüm gözümün önunde daannn diye düştü cocuk. ben tabi şokta.. hep sizler geldiniz aklıma yalnızdım sakin olmam lazımdı düşen cocuk var bi şey olmadı kereme de olmaz diye telkinde bulundum hep. cok ağladı yavrum. düşerken bi de gardırbun en alt rafına çarptısanırım alnı ve burnunun ucu kızardı şişti morarır demiştim ama bişeycik kalmadı bugune. ama en cok korkutan da burnundan kan gelmesi oldu. 1-2 damla da olsa korkuyo insan. eşimi aradım dr.gittik bişey olmamış neyseki kan de zedelenmeden kaynaklı galiba. iyi şimdi oğlum ama coook mızmız oldu. herseye zırlıyo. bası biyere hafifce carpsa normalde gıkı cıkmazken simdi kıyameti kopartıyo. bi de düşmekle aklı başına gelmedi koltuklara falan tutunarak kalmaya çalışıyo sıpa. e tabi haliyle gümmm sırt üstü yere... daha bi cok ağlıyo avutmakta zorlanıyorum çocuk ne kadar etkilendiyse... neyse buna sukr umarım o da ben de unuturuz o anı.
kuzum benimmm
azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.
kuzum benimmm
Bayıldımmmmmmm erkekkımmm nıee sansurluosunnn anasııı acta ekrk gorsunnn kk:)))
Kaba yerlerım tavanda kerımeeee ındırmek sana kalmıs:))) Sen en kolay neyı yapıosnn kabulm yormım sımdı senıyapmaa demıorum anladın umarım en kolay ne yapıosn onu yap dıorum:))))
)
azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.
şımardım...cnm bnm bnde sni seviyorm..kocan kesin şöyle demiştir "hay bernanın.."..bn bnmkine sürekli bişeyden bahsedemiyorm çok kızar snnkide belki öyledr :))
Çok önemli şeyler söyledim,baştan çıkardım gelsin diye ilacına gazoz kattımkızz ne yazdn mineyede leyla ettn kızı çbk söyle
kuzum benimmm
evt arkadaşlar öğün sistemine geçtim kahvaltılara başladım..menüde cicbebe,peynir, bal ve süt var..
tabi bunlar Selçuk için değil kendime..ne var yani bnde bi bebeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?