2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sabahtan beri ara ara gecmişe bakıyorum bi türlü yazamadım net sürekli gidip gidip geliyo.
dün keremi bazadan düşürdüm kafa üstü düştü. banyoya gidiverdiydim bi şey alıp döndüm banyo zaten yatakodasının yanı bu da sakin sakişn sırt ustu yatıodu bişey olmaz gelirim hemen dedim hemen geldim ama bi baktım ki gidiyo yatagın ucundaki son hamlesini gördüm gözümün önunde daannn diye düştü cocuk. ben tabi şokta.. hep sizler geldiniz aklıma yalnızdım sakin olmam lazımdı düşen cocuk var bi şey olmadı kereme de olmaz diye telkinde bulundum hep. cok ağladı yavrum. düşerken bi de gardırbun en alt rafına çarptısanırım alnı ve burnunun ucu kızardı şişti morarır demiştim ama bişeycik kalmadı bugune. ama en cok korkutan da burnundan kan gelmesi oldu. 1-2 damla da olsa korkuyo insan. eşimi aradım dr.gittik bişey olmamış neyseki kan de zedelenmeden kaynaklı galiba. iyi şimdi oğlum ama coook mızmız oldu. herseye zırlıyo. bası biyere hafifce carpsa normalde gıkı cıkmazken simdi kıyameti kopartıyo. bi de düşmekle aklı başına gelmedi koltuklara falan tutunarak kalmaya çalışıyo sıpa. e tabi haliyle gümmm sırt üstü yere... daha bi cok ağlıyo avutmakta zorlanıyorum çocuk ne kadar etkilendiyse... neyse buna sukr umarım o da ben de unuturuz o anı.

canm ne yaptın taşındınız mı yerleştiniz mi? nasıl gidiyor istanbulda yeni hayatın?

taşındık canım yerleştik uzun sürdü biraz. uzun hikaye... istanbulda hayat güzel şimdilik tayin istedim çıktı ama izin aldım çalışmayacağım 2 yıl. şu an plan öyle... sen çalışmaya başlayacaktın sanki ne oldu çalışıyor musun? takip edemedim kusura bakma

kızlar bebişleriniz harika mart bebeklerinin her biri ayrı güzel. fotograflarınıza bayıldım madem bugün fotograf günü ilan edilmişti son dk lara ben de yetiştirmeye çalışayım bari :))

geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun yavrularımızı...

kuzum benimmm
mama sandalyesinde geldiğimiz son nokta :)

Eklentiler

• $DSC09450.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC09475.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC09454.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC09447.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $620617_498305066860268_655756695_o.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

iyi olmana sevindim cnm. merak etmştm seni. şuan çalışmıyorum. önümüzdeki bir kaç ay daha çalışmayı düşünmüyorum. kızım çok zor bir bebek. gelişimi de geri kaldı biraz. hastaydı vs uzun hikaye. beslenmesi üzerinde titizlikle duruyoruz. bakımı zor baya. kimseye emanet etmek istemiyorum. önümüzdeki ay başı başlıycaktım ama ertelendi bu yüzden

Bayıldımmmmmmm erkekkımmm nıee sansurluosunnn anasııı acta ekrk gorsunnn kk:)))
ey gidi o aklıma dinlemedum seni:) yedim rüzgarı kaptım hastalığı
Dedım sana bebısımm sımdı bır bırr hastaa olckk herkesss kuzey zatn gergn bıde hasta olrsaaa dıyee artık kar yagana kadr onu avmelere gotrmeyı dusunmuorum
Ilk defa duyayyyyrummm oda ne beee tobe tobee kesın bızım laz kafalılar uydurmusturr bıde sorsan neden oyle dıyeeee oyleymıss oyleee duydummm fln derler acıklama yapamazlar ıslerı bu:)))
Tutturmazmıyımm kahveye gelın dedım dınlemedın benı evımn dıbıne gel bana gelmeeee nalannn cok pıs bozuldum ama caktırmıorum
Mine sen gelcegine soz ver ne canin istiyosa ben de yapi getircem
Kaba yerlerım tavanda kerımeeee ındırmek sana kalmıs:))) Sen en kolay neyı yapıosnn kabulm yormım sımdı senı yapmaa demıorum anladın umarım en kolay ne yapıosn onu yap dıorum:))))

Seni böyle kandıracağımı biliyordum,bakarsın şapkadan tavşan misali başka süprüzde çıkar onu söylemiyorum gel yerinde gör hihihih
ahahahah emınım sen cıkarırsınnn becerıklı hatun:)))
İyi geceler canlarım

Merve,Mine,Berna size sorcam o o vatzapı pazar günü, bıraktız beni burda büzüldüm kendi aranızda ne konuşup durursunuz
Ben dedımmm bunlraa ayeselıdeee ekleyınn yok aysel ne anlarr sımdı bıze ayak uyduramaz muhabbet bolunurr anamm bı ustume yuruduler bende korktum daha bısey demedım
kızz ne yazdn mineyede leyla ettn kızı çbk söyle
soylemeyızz aramızdaa sikrııııtt:))))
kuzum benimmm

Yavrummm o guzel dıslerını yerımm hastanedekıı gulusunu hıc unutmıcammm ben senı beklıorum evımee keremmm gel banaa olurmuu:))

azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.

kuzum benimmm

azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.

Hayatım tekrar çk geçmiş olsun. Umarım daha iyidir oğluşum. Keşke düşmeseler ama işte elimizden gelen de bu,ne kadar gözümüz gibi bakmaya çalışsakta bir anlık herşey. Sen sakın sıkma canını. Hepimiz öyle büyüdük bliyorsun. Allah beterinden korusun inşallah yavrularımızı.
Ayrıca mama sandalyenizide sizide bir kez daha çok beğendik. Tiplerine hasta oldum zaten Keremin
Pazar günü gelmene de çok sevinirim. Bulmuşken fırsat biraraya gelelim hepimiz,çok isterim bende seninle tanışmak btanem. Pazar günü gelseydi hayırlısı ile sabırsızlanmaya başladım :)

ayyy cnm bnm geçmiş olsn çok kötü olmş..ama alştk bz artk düşmelere..çok dikkatli olmk grkiyo bn artk 1 san.den bişi olmz diye b yere brkp gtmiyom valla yere koyp gidiyorm..dün yürüyüşe çkmak üzere hazrlanırkn bzm yataın üstüne koydm başörtümü bile bağlayamadm öyle bi dönüyoki fırıldak gibi 2 san.de yataın kenarına geliyo..hatta bakiim nolcak dedm elimle destekledm tam düşcei sırada pat elime düştü ama o yere düşceini sandı düşüncede başına neler geldiini biliyo nasıl ağlamaya başladı düşmüş gibi..

haha sansürlemeseydim KK nın kalbi dayanmazdı Mİne o yüzden sansürledm haha ilahi..
ay snn bu yzüsüzlük hallerine bayılıyorm ya çok güldürüon bni haha..bişey istemektende vazgeçmiyo..ne istion oğlm baştn sölede yapıp getirek..sen orda bi yemeee..

şımardım...cnm bnm bnde sni seviyorm..kocan kesin şöyle demiştir "hay bernanın.."..bn bnmkine sürekli bişeyden bahsedemiyorm çok kızar snnkide belki öyledr :))

kızz ne yazdn mineyede leyla ettn kızı çbk söyle
Çok önemli şeyler söyledim,baştan çıkardım gelsin diye ilacına gazoz kattım
Bide kız Berna hanı kocanla takılıyordun akşam,girmeycektin foruma,yalançıııı ebnden sonra gelmişin iştee
Hem Mine de itiraf etti istememişiniz beni kızın üstüne yürümüşsünüzz

evt arkadaşlar öğün sistemine geçtim kahvaltılara başladım..menüde cicbebe,peynir, bal ve süt var..
tabi bunlar Selçuk için değil kendime..ne var yani bnde bi bebeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…