- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.361
ahahahha:)) Yaaa aklmdn cıkms tamamnn ya merveyle konsrken dedım ben gelebılememmmm olm bızım tahlılımz varMervenın kocası getırcktı cokta memenun olmstmm cok sevnmstm ama aklma geldı sonraa dur bakalm beyıme dıyecgımm boylen boyle beyyyy benıaysel bebısımn evıne goturrr bakalmmm ne der nolrrr yaa bısey demezde ıstee durum uygn duserse gelmeyı cooook ıstıorum bu bulsmayı kacıramam artıkkk:)) Bana ne yapcksınzz bakım onaa göreeee gelebılıtemı daha cok arttırabılrımm:)))
Ay tam deliydi bi ara ben korktum dedim bunlar dolandırıcı olmasın sıze soylemedım o ara cantalara falan bakıyorum dedim kadın cocukları severken kocası götürecek çantaları:) çok süper senaryo yazarım :) Olayı tam anlatıyım kızlara biz ikea da otururken Merve , Gamze ve ben bır karı koca geldi kadın ilk once Berra yı aldı kucağına bıde sormadan pat dııye sonra Mehmet Canı yanı engel olamadım cocuk elımden kaydı gitti en son Alya ya doğru gitti ama Merve akıllık yapıp başkalarında huzursuz oluyor dedi bi daha bende oyle yapacagım :) Kadın ama tam bır deliydı kızlar yarım saat yanımızdan ayrılmadı fenalık geldi bize bıde diyor ki bende bu aralar yapıcamda bakıyorum nasıl bısey ben bakarım ya herhalde boyle cocuk ama küçük olunca bakamam bu boylarda bakarım dıyor:)))))
Oyy maşallah Alyacığıma , Allah bozmasın iştahını inş, Bizimki o kadar heves etmedi gercekten cok zor bir olay obur turlu mıs gibi ver memeyi,bütün topik bebekleri iştahlı olurlar da çocuklarının peşinde kaşıkla koşan annelerden yapmazlar bizi umarım
Hiii olur mu oyle seyy.seni zaten aysel soylemisti berna gelecek diye.seninle tanistim mine ve merveyle de tanismak istiyodum cokk.bi de bi de ben oyle cok sevgisini gosterebilen biri degilimdir ama itiraf edeyim hadi ben bu forunu senin sayende sevdim ilk baslarda.hep okurken aksam esime anlatiyodum berna soyle yazmis boyle yazmis diye.gerci eblek eblek bakiyodu ama olsun:)yani demem o ki herkesleri cok seviyorum burda ama sen ilk goz agrimsin mi desem ne denirse iste:)) he bi de alyaprenses nuru coook seviyorum.soyle zengin olsam da gidis donus ucak bileti armagan etsem o da gelebilse keskee.herkesi seviyoruum iste.sevgi insani sevgi bocuguyum benp
ben o selçükün çüküsünü yerimmm maşşallahhh çam yarmam benmmmmdemek bugün resim günü ha..Alın size Selçük
Eki Görüntüle 515330
Eki Görüntüle 515332
Eki Görüntüle 515334
Hiii olur mu oyle seyy.seni zaten aysel soylemisti berna gelecek diye.seninle tanistim mine ve merveyle de tanismak istiyodum cokk.bi de bi de ben oyle cok sevgisini gosterebilen biri degilimdir ama itiraf edeyim hadi ben bu forunu senin sayende sevdim ilk baslarda.hep okurken aksam esime anlatiyodum berna soyle yazmis boyle yazmis diye.gerci eblek eblek bakiyodu ama olsun:)yani demem o ki herkesleri cok seviyorum burda ama sen ilk goz agrimsin mi desem ne denirse iste:)) he bi de alyaprenses nuru coook seviyorum.soyle zengin olsam da gidis donus ucak bileti armagan etsem o da gelebilse keskee.herkesi seviyoruum iste.sevgi insani sevgi bocuguyum benp
vaalla ağlatcanız beni haBen senin kaçıncı göz ağrınımBak okadar ortak noktamız varr şekerimm bir daha düşün istersen ilk ben olsaydım iyiydi Bebişim gell senle anlaşalımm ;Nur'un gidiş biletini sen al dönüşü de ben, vallahi bak şöyle buluşup koklaşalım hep beraberrr
Canım benim geçmişi okuyordum,geçmiş derkende bugünden başlayıp dün akşamki kısımları okudum.İnan yazmak istiyorumda ben ancak okumaya zaman ayırabiliyorum
Benim bebeğim zahmetli bi bebek.Bitmek bilmeyen gazları var.Gün içerisinde ya onu emzirmekle yada onun gazlaırnı çıakrtmakla meşgulüm.Midedeki gazlar yüzünden tam doyamıyo,emdiğinin hemen 5yada 10. saniyesinde gaz oluyo ve karnı sertleşiyio,şişkinlik oluyo.Tıpışlıyorum gazını çıkarttıktan sonra(ki bu bazen 5dk sürüyo,bazen yarım saat) bebeğim terlkradan acıkıyo ve istiyo.Tekrar karnını doyurmaya çalışıyorum ve yine gazlar derken kısır döngünün içinde günümü dolduruyorumE bunada şükür yinede.
Önceki gün doktora gittik.Gastrolojiye yönlendirdi.Randevu verildi.Salı günü gideceğiz,bakalım ne dicek bu gazlaır bitmeyen bebeğime::) İnşllh bi sorun çıkmazYaşadıkalrımdan dolayı doktor fobim var,doktora gitmeye çok korkuyorum.Bakalım hayırlısı inşllh.
Senin bebekte hastaydı Canım,tam takip edemedim ama iyi olmuştur inşllh.
(bu yazımı sen bana yazar yazmaz hazırlamıştım;ama göndereceğim esnada net gitti.bende kopyala yapmıştım.şimdi net gelince göndericem Allahtan bişey olmazsa yine inşllh:))
vaalla ağlatcanız beni habu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirim D eheueheue aşklarım benmmm cok seviorum sizi iyiki tanımışım moral kaynagımsınız siz benmm:)
senle zaten ne zaman irtibata geçicek olsak bir gudubetlikdirki yakamıza yapışıyorbebişin inşallah gazlarından arınır cnm bnm, şükrü bilen bi insan oldugun için bu kadar çile çektigin durumdan bile sitem etmeden bahsetmişsin, cok begeniorum senin bu naifliğini cnm bnm, keşke daha sık görüşebilsek dicem ama bende cok fazla giremiorum artk, acep sen fehmide varmısın senide orda aramıza katalım, fehminin yerini biliomusun bilmem kuzum?
Yaaa bende istiyorum buluşmaya gelmek ama Eyüp e gelmek cok uzak bir hayal valla. Offf tatildeyiz ama esim Alp ten daha cok uyuyor. Alp i uyuturken bir bakıyorum bu da horlamaya başlamış. Artık nasi guzel sesim varsa.uyuya uyuya büyüdü herif resmen... Kıçına bir tekme aticam simdi, sıkıldım valla...
bana niye glmedi..nette üye olmadıım mama bez firması kalmadı..bi hipp göndermedi hatta niye göndermiyosunuz diye mail atınca stoklarda her zmn hediye şeysi kalmıyomuş talepte younmuş fln gbi bni morartan bi cvp gönderdiler..sna geldimi paket?
Selçuğa şöyle bi meyve kokteyli yaptm..
kavun,karpuz,naşi armutu, muz..
baya yedi geri kalanını sarı ve siyah üzüm suyuyla birlikte sbh muhallebisine katcam..
canim bizimki de anca yaz tatili iste... Bizde son anda ayarladık. Antalya daki otellere bak istersen yer vardır artık okullar açıldığı icin. Adam alp in düzeni bozulur diye yerinden kıpırdamiyor ki gezelim o da arabasında uyur diyorum huzursuzlanir cocuk odaya cikalim diyor. Ve alp ten once uyuyor.
Bakalım bir belki şansa çıkar güzel bir yer. Gerçi böyle son anda da ne de hazırlanılır yaa
Yavv niye huzursuzlansın çocuk onlar gezmeye bayılıyorlarr sabaha kadar gezse gıkı çıkmaz çocuğun. Sen ne yap et ikna et kocanı kuzum yoksa tatilin anlamı yok ki
hazırlanilir canim ya... İnsaallah guzel bir yere tatile gidersiniz. Alya da hic huysuzlanmaz üzmez annesini insaallah.
Bakalımm kocacım şube yemeğinde,gelsin onun ne gibi fikirleri var tatille ilgili. Gidemezsek bile evde durmayacağım kendime söz verdim fink atıcam orda burda banane yaa eve kapandım iyice,silkelenmem kendime gelmem lazım. Alyanın huysuzlanmama ihtimali var mıı ben hiç sanmıyorum
Alp evde surekli tepemde idi, beni cok yoruyordu. Burada denizden mı güneşten mı bilmem artık surekli uyumak istiyor. Yabanci bi evde bile uyumazken burada sahilde uyuyup kaliyor ve gayet sakin ayrıca. Belki alya da oyle olur, hem esın olacağı icin yaninda yükün bı nebze de olsa azalır.
Gülnihalin resmini çektim atamıyorum ya iyice gıcık kaptım bu telefona
Telefon değil ben arızalıyım galiba
Bu uyumadan önceki Gülnihal
Eki Görüntüle 515467
Buda şimdiki hali yavrumu sardım sarmaladım uyudu üşümüş galiba
Eki Görüntüle 515471
Balım benim dünyalar güzelimmm annemm kız sen çok cadı olcaksın Ne güzel uyumuş Aysell üşümüş cidden baksana mayıştı çocuğum. Bende sarsam Alya yı böyle uyur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?