2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mine sen gelcegine soz ver ne canin istiyosa ben de yapi getircem

Sana bse diim mi bende kadın çocukları alıp kaçarsa diye düşündüm gözümü ayıramadım bir an Berra dan Mehmettoşumdan Ya da cepci olabilir dedim. wuuw neler kurmuşuz kafamızda ama nasıl kurmayalımm. Bende bu aralar yapcamda ne demek napcan teyzeeeee senn
İnşallah dediğin gibi iştahlı olur çocuklarımız Nalanım yaa ben öyle sakin anne de olamam peşinden koşacak, büyük konuşmuyorum Allahımm ama sanırım kıvıramam işi o zaman ben

Ben senin kaçıncı göz ağrınım Bak okadar ortak noktamız varr şekerimm bir daha düşün istersen ilk ben olsaydım iyiydi Bebişim gell senle anlaşalımm ;Nur'un gidiş biletini sen al dönüşü de ben, vallahi bak şöyle buluşup koklaşalım hep beraberrr

ben o selçükün çüküsünü yerimmm maşşallahhh çam yarmam benmmmm

ayyyyy kerimecümmmmm valla inan kalpler bir bende cok seviorum seni cnm bnmmm:)))
valla o ucak bileti olayı cidden süper olurdu:/ inş oda olcak bigün cnm sizleri görmeden durmam imkansız cünkü:))
zaten istanbulda cok akrabam var yani yolum muhakkak düşer ve sizleri muhakkak görürüm Allahın izniyle

vaalla ağlatcanız beni ha bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirimD eheueheue aşklarım benmmm cok seviorum sizi iyiki tanımışım moral kaynagımsınız siz benmm:)

senle zaten ne zaman irtibata geçicek olsak bir gudubetlikdirki yakamıza yapışıyor bebişin inşallah gazlarından arınır cnm bnm, şükrü bilen bi insan oldugun için bu kadar çile çektigin durumdan bile sitem etmeden bahsetmişsin, cok begeniorum senin bu naifliğini cnm bnm, keşke daha sık görüşebilsek dicem ama bende cok fazla giremiorum artk, acep sen fehmide varmısın senide orda aramıza katalım, fehminin yerini biliomusun bilmem kuzum?

ağlama bebişim o kadar yürekten çağırıyorum,sakın geç kalma erken gel
bizde seni çook seviyoruzzzz şekerparemm

Yaaa bende istiyorum buluşmaya gelmek ama Eyüp e gelmek cok uzak bir hayal valla. Offf tatildeyiz ama esim Alp ten daha cok uyuyor. Alp i uyuturken bir bakıyorum bu da horlamaya başlamış. Artık nasi guzel sesim varsa. uyuya uyuya büyüdü herif resmen... Kıçına bir tekme aticam simdi, sıkıldım valla...

Son düzenleme:

güldürdün kız beni aksam aksam zaten kafam bi dünyaa. Adam dinleniyor iştee yorulmuş yazık. Kalk sende süslen püslen çıkın gezin 2 tur atın dondurma yiyin gidin kahve için ne bilim benim yapamadığım herşeyi yapın Tatil tatil diye ölücem bende, eşimin yaz tatilini ertelediler de ertelediler haftaya çıkıcaz yaz iznine olaya bak. Son gün belli olduğu için bizim tatile çıkma hayalleride tamamen suya düştü.

canim bizimki de anca yaz tatili iste... Bizde son anda ayarladık. Antalya daki otellere bak istersen yer vardır artık okullar açıldığı icin. Adam alp in düzeni bozulur diye yerinden kıpırdamiyor ki gezelim o da arabasında uyur diyorum huzursuzlanir cocuk odaya cikalim diyor. Ve alp ten once uyuyor.

evet cnm dün geldi

Selçuğa şöyle bi meyve kokteyli yaptm..
kavun,karpuz,naşi armutu, muz..
baya yedi geri kalanını sarı ve siyah üzüm suyuyla birlikte sbh muhallebisine katcam..

cam rendemi kullandın yoksa k.meyve sıkacağımı ?*

Bakalım bir belki şansa çıkar güzel bir yer. Gerçi böyle son anda da ne de hazırlanılır yaa
Yavv niye huzursuzlansın çocuk onlar gezmeye bayılıyorlarr sabaha kadar gezse gıkı çıkmaz çocuğun. Sen ne yap et ikna et kocanı kuzum yoksa tatilin anlamı yok ki

hazırlanilir canim ya... İnsaallah guzel bir yere tatile gidersiniz. Alya da hic huysuzlanmaz üzmez annesini insaallah.

hazırlanilir canim ya... İnsaallah guzel bir yere tatile gidersiniz. Alya da hic huysuzlanmaz üzmez annesini insaallah.

Bakalımm kocacım şube yemeğinde,gelsin onun ne gibi fikirleri var tatille ilgili. Gidemezsek bile evde durmayacağım kendime söz verdim fink atıcam orda burda banane yaa eve kapandım iyice,silkelenmem kendime gelmem lazım. Alyanın huysuzlanmama ihtimali var mıı ben hiç sanmıyorum

Alp evde surekli tepemde idi, beni cok yoruyordu. Burada denizden mı güneşten mı bilmem artık surekli uyumak istiyor. Yabanci bi evde bile uyumazken burada sahilde uyuyup kaliyor ve gayet sakin ayrıca. Belki alya da oyle olur, hem esın olacağı icin yaninda yükün bı nebze de olsa azalır.

aman uyusun uyusun yavrum yaa ben uyutana kadar göbeğim çatlıyor resmenn. keşke kocacıgımın öyle bir planı olsa hiç konusmadık bn biraz yoklayayım bakalım ne dicem

Balım benim dünyalar güzelimmm annemm kız sen çok cadı olcaksın Ne güzel uyumuş Aysell üşümüş cidden baksana mayıştı çocuğum. Bende sarsam Alya yı böyle uyur belki :)

Kuzum şuan bende üşüdüm valla bizim ev çok serin hatta soğuk olduu:)Minik kuşumda üşümüş yazık dili yokki desin
Kuzum cadı hemde ne cadı,o gözler hep fıldır fıldır.Yatmadan önce elini yüzünü iyice yıkıyorum pijamalarını giydirip uyutuoyrum.Elini yıkmak için banyoya gidiyoruz lavabonun hemen yanında ç.makinası üstünde de birşeyler var hep onlara uzanıyor, ben ellerini tutuyorum bu sefer ayağıyla onları deviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…