2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha evt mine doğru söylüyo..o çok ısrar ettide bz istemedk merveyle haha..
hem ilacına nasıl gazoz kattın la mine kalp ilacı fln mı kullanıyo..yoksa gazozuna ilaç katcaktın da buda yeni bi taktik mi :))

hahaha evt mine doğru söylüyo..o çok ısrar ettide bz istemedk merveyle haha..
hem ilacına nasıl gazoz kattın la mine kalp ilacı fln mı kullanıyo..yoksa gazozuna ilaç katcaktın da buda yeni bi taktik mi :))

Evet yeni taktik,ben Nuri Alço'yu taklit etmem, kendi yöntemimi kullanır, ilaca gazoz katarım
Bide dimek Merve ve sen istemediniz beni haa,nayırrrr nolamazzzz

Canlarım ben izin aldım gidiyorum.
Size mamalar yapcammm,tekli koltukları salondan alıcam alan açılsın,bebekleri yere sereriz
Hepinizi çok öptüm görüşürüz yarın bizde
Gelecek olanlar
Berna-Selçük
Kerime-Cenk
Mine-Kuzey
Merve-Alya
Pınar-Atlas
Şükran-Kerem
Bahar-Gökalp daha kesinleşmedi inş. gelir
Bide biz varız vhuu 8 bebe,rekor bende bu sefer

Son düzenleme:

günaydın hepinize iyi eğlenceler artık bolbol kaynatırsınız ya bende gelmek istiyorum

ayyy çok özendim szilere ne kadar güzel bişey yapıyorsunuz sanırım bu toplantılar istanbulda yapılıyor keşke benim ve oğlumunda szilere katılma imkanı olsaydı (( hem bebişlerin gelişimi hemde annelerin tecrübelerini paylaşmaları için mükembel bir olay

ohh ne güzel toplaşıyonuz keşke bende gelebilseydim

valla doğru erzurum nere izmir nere orası ne güzel şimdi sıcaktır bide erzurumu gör buz valla

burası da sabahları biraz serin oluyor ama bu saatlerden sonra güneş bayağa ısıtıyor ortalığı hala kısa kollu giyilbiliyor yani :)) sabahları çınarı kalın kalın giydirip bırakıyorum akşam bir gidiyorum cıbıl cıbıl :))

vuhuuuu ok o zmn bidahaki bndeki bululşmaya en az 10 bebe bekliyorm rekoru kimse alamaz elimden hahaha

kızlar şaka maka bigün ama bigün biyer ve saat..bir mekan
herkes biletini fln alsın gelsin o gün çok gzl olsun..mesela bidahaki yaz..veletler ayaklanmş olck
öyle bigün olsunki btn işler brklsın ogün buluşma için hazrlanılsın..müthiş olur
20-30 kişi..dediim gibi yeşillikler altında..
o gün gelcek canlarım..
yakındaa sinemalardaa

kıııızzz olurmukı belkı bende gelırım o vakıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…