- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.381
Telefon değil ben arızalıyım galiba
Bu uyumadan önceki Gülnihal
Eki Görüntüle 515467
Buda şimdiki hali yavrumu sardım sarmaladım uyudu üşümüş galiba
Eki Görüntüle 515471
50 defa dedim haber edin çekerken ödüm pörtlüyor flaştan sonraa
Eki Görüntüle 515472
Kuzum şuan bende üşüdüm valla bizim ev çok serin hatta soğuk olduu:)Minik kuşumda üşümüş yazık dili yokki desin
Kuzum cadı hemde ne cadı,o gözler hep fıldır fıldır.Yatmadan önce elini yüzünü iyice yıkıyorum pijamalarını giydirip uyutuoyrum.Elini yıkmak için banyoya gidiyoruz lavabonun hemen yanında ç.makinası üstünde de birşeyler var hep onlara uzanıyor, ben ellerini tutuyorum bu sefer ayağıyla onları deviriyor
Biri Bernaya haber çaksında gelsin yaa,Mervem sen beleşten yaz ona
Seni böyle kandıracağımı biliyordum,bakarsın şapkadan tavşan misali başka süprüzde çıkar onu söylemiyorum gel yerinde gör hihihihAyselllllllll msjını sımdı gordummmm leylaa gıbıyım suan kızzz:)))
demek bugün resim günü ha..Alın size Selçük
Eki Görüntüle 515330
Eki Görüntüle 515332
Eki Görüntüle 515334
yaaa şekerparem kızım ne güzell bakmış yine, bizimkini flaşlı bir resmi yok saniyesine kapatıyor gözlerini
Bizim evde serin yaa bende uzun zamandır zaten yorganla yatıyordum yüne geçcem neredeyse
kuşum bernayla mineyle whats upta takılyorduk zaten hanımefendi kocasının yanına kaçtı bıraktı bizi :))) karar vedik sana da yüklücez pazar günüü olmuyor böylleee
Hiii olur mu oyle seyy.seni zaten aysel soylemisti berna gelecek diye.seninle tanistim mine ve merveyle de tanismak istiyodum cokk.bi de bi de ben oyle cok sevgisini gosterebilen biri degilimdir ama itiraf edeyim hadi ben bu forunu senin sayende sevdim ilk baslarda.hep okurken aksam esime anlatiyodum berna soyle yazmis boyle yazmis diye.gerci eblek eblek bakiyodu ama olsun:)yani demem o ki herkesleri cok seviyorum burda ama sen ilk goz agrimsin mi desem ne denirse iste:)) he bi de alyaprenses nuru coook seviyorum.soyle zengin olsam da gidis donus ucak bileti armagan etsem o da gelebilse keskee.herkesi seviyoruum iste.sevgi insani sevgi bocuguyum benp
Sana bse diim mi bende kadın çocukları alıp kaçarsa diye düşündüm gözümü ayıramadım bir an Berra dan MehmettoşumdanYa da cepci olabilir dedim. wuuw neler kurmuşuz kafamızda ama nasıl kurmayalımm. Bende bu aralar yapcamda ne demek napcan teyzeeeee senn
İnşallah dediğin gibi iştahlı olur çocuklarımız Nalanım yaa ben öyle sakin anne de olamam peşinden koşacak, büyük konuşmuyorum Allahımm ama sanırım kıvıramam işi o zaman ben
:
Ay tam deliydi bi ara ben korktum dedim bunlar dolandırıcı olmasın sıze soylemedım o ara cantalara falan bakıyorum dedim kadın cocukları severken kocası götürecek çantaları:) çok süper senaryo yazarım :) Olayı tam anlatıyım kızlara biz ikea da otururken Merve , Gamze ve ben bır karı koca geldi kadın ilk once Berra yı aldı kucağına bıde sormadan pat dııye sonra Mehmet Canı yanı engel olamadım cocuk elımden kaydı gitti en son Alya ya doğru gitti ama Merve akıllık yapıp başkalarında huzursuz oluyor dedi bi daha bende oyle yapacagım :) Kadın ama tam bır deliydı kızlar yarım saat yanımızdan ayrılmadı fenalık geldi bize bıde diyor ki bende bu aralar yapıcamda bakıyorum nasıl bısey ben bakarım ya herhalde boyle cocuk ama küçük olunca bakamam bu boylarda bakarım dıyor:)))))
cam rendemi kullandın yoksa k.meyve sıkacağımı ?*
Eki Görüntüle 515467
Eki Görüntüle 515471
Eki Görüntüle 515472
üzümler katı meyve sık.da sıkıldı suyu dierleri cam rende cnm
Seni böyle kandıracağımı biliyordum,bakarsın şapkadan tavşan misali başka süprüzde çıkar onu söylemiyorum gel yerinde gör hihihih
:
Eki Görüntüle 515472
bnde bugün k.meyve sıkacağında yaptımda ama hepsisni bi zararı olmaz umarım
Eki Görüntüle 515467
Eki Görüntüle 515471
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?