2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Gülnihalin saçları görüyorsunuz hep dağınık hep dağınık toka en nefret ettiğimiz şey
Evde Gülnihaln lakabı bu araralar Halil Sezai

50 defa dedim haber edin çekerken ödüm pörtlüyor flaştan sonraa
Eki Görüntüle 515472

yaaa şekerparem kızım ne güzell bakmış yine, bizimkini flaşlı bir resmi yok saniyesine kapatıyor gözlerini

Biri Bernaya haber çaksında gelsin yaa,Mervem sen beleşten yaz ona

Bizim evde serin yaa bende uzun zamandır zaten yorganla yatıyordum yüne geçcem neredeyse
kuşum bernayla mineyle whats upta takılyorduk zaten hanımefendi kocasının yanına kaçtı bıraktı bizi :))) karar vedik sana da yüklücez pazar günüü olmuyor böylleee

Ayselllllllll msjını sımdı gordummmm leylaa gıbıyım suan kızzz:)))
Seni böyle kandıracağımı biliyordum,bakarsın şapkadan tavşan misali başka süprüzde çıkar onu söylemiyorum gel yerinde gör hihihih

Hii haaaaaaa hooooooo whuuuuuu ooooooooooooooo anammmmm nasıl twpki versem bilemedim,ya ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Nee bunu bana nasıl yaparsın nasıl yaparsınız nayıırrrrrrrrrrrrrrrrrgelin burda takılın ya bak küserim

kız vatsap takılıp bıırakı vern beni burlarda gari küstüm size bende kocamn yanına gidiyorm
Biliyorum orlarda konuşuyonuz sizzzzzzzzzz

İyi geceler canlarım

Merve,Mine,Berna size sorcam o o vatzapı pazar günü, bıraktız beni burda büzüldüm kendi aranızda ne konuşup durursunuz

şımardım...cnm bnm bnde sni seviyorm..kocan kesin şöyle demiştir "hay bernanın.."..bn bnmkine sürekli bişeyden bahsedemiyorm çok kızar snnkide belki öyledr :))

kızlar ne yapcakmış hatun bu aralar anlamadım çocuk mu?
fırına vermiş mi? önceden ısıtılmış 170 derece olmalıydı o.. o yüzden yapamamıştır..
töbee töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…