- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.441
kıııızzz olurmukı belkı bende gelırım o vakıt
selçuğumun öyle çıplak yatmasına gönlüm razı olmadı giydireyim dedim canımEki Görüntüle 515819 Eki Görüntüle 515820
kızlar şaka maka bigün ama bigün biyer ve saat..bir mekan
herkes biletini fln alsın gelsin o gün çok gzl olsun..mesela bidahaki yaz..veletler ayaklanmş olck
öyle bigün olsunki btn işler brklsın ogün buluşma için hazrlanılsın..müthiş olur
20-30 kişi..dediim gibi yeşillikler altında..
o gün gelcek canlarım..
yakındaa sinemalardaa
selçuğumun öyle çıplak yatmasına gönlüm razı olmadı giydireyim dedim canımEki Görüntüle 515819 Eki Görüntüle 515820
ahahaha çok tatlı olmuşşş bnde bakıyorm ulen bu bnm oğlana ne kdr benziyo diye düşünüyorm haha..teşekkür ederz teyzesi giydrdiin içn :))
ben tavşan aldım kemal çok komik oluyor dur çınarıda maymun yapayımay nerde o günler ya keşke öyle bir organizasyon olsa gerçekten süper olurdu bahaneyle topiğimle şehir gezerdik belkide :)) babamızda evde yol gözlesin
ben tavşan aldım kemal çok komik oluyor dur çınarıda maymun yapayım
çok ciddiyim valla al sana maymun çınarciddimisin ya bende istiyorum gerçekten internetten bakmıştım daha önceden bir kaç firmada gördüm 50 tl ye çok şirin kostümler vardı aslında diş buğdayı yaparken alıp giydirebiliriz çok güzel bir anı olur :)) ama sonra çınarım büyüdüğünde kızar bana :)) yapa yapa maymun mu yaptın beni dicek
Canlarım ben izin aldım gidiyorum.
Size mamalar yapcammm,tekli koltukları salondan alıcam alan açılsın,bebekleri yere sereriz
Hepinizi çok öptüm görüşürüz yarın bizde
Gelecek olanlar
Berna-Selçük
Kerime-Cenk
Mine-Kuzey
Merve-Alya
Pınar-Atlas
Şükran-Kerem
Bahar-Gökalp daha kesinleşmedi inş. gelir
Bide biz varız vhuu 8 bebe,rekor bende bu sefer
ayyy çok özendim szilere ne kadar güzel bişey yapıyorsunuz sanırım bu toplantılar istanbulda yapılıyor keşke benim ve oğlumunda szilere katılma imkanı olsaydı(( hem bebişlerin gelişimi hemde annelerin tecrübelerini paylaşmaları için mükembel bir olay
şu görüntüden sonra kesin karar verdim ki ben minik maymunuma bir tane maymun kostümü almalıyım :))
ay bi önceki buluşmanızda ben görmüştüm çarkıfeleği resimlerinizi bizde resimlerinize bakarız artıkYoo yoo yoo yaniliyorsun.saniyor musun ki biz toplaninca bebek gelisimi,tecrubelerimiz gibi konulari konusuyoruz.Once bebeleri yere carkifelek carkina dizer gibi diziyoruz.valla bak resmi bile var.Sonra onlar oyle saskin saskin dururken biz haydaaa tikiniyoruz mamalari.sonra on milyonuncu kez dogum hikayelermizi anlatip arkasindan kk da su sunu yazmis bu bunu demis diye dedikodu yapiyoruz.sonra kocalar ve kaynanalr tabii.en son bebeleri carktan alip evimize gidiyoruz..
pppppp
Yoo yoo yoo yaniliyorsun.saniyor musun ki biz toplaninca bebek gelisimi,tecrubelerimiz gibi konulari konusuyoruz.Once bebeleri yere carkifelek carkina dizer gibi diziyoruz.valla bak resmi bile var.Sonra onlar oyle saskin saskin dururken biz haydaaa tikiniyoruz mamalari.sonra on milyonuncu kez dogum hikayelermizi anlatip arkasindan kk da su sunu yazmis bu bunu demis diye dedikodu yapiyoruz.sonra kocalar ve kaynanalr tabii.en son bebeleri carktan alip evimize gidiyoruz..
pppppp
insan erzurumda oturunca çıplak görmeye dayanamıyor kıyamadım üşümesin dedim
ciddimisin ya bende istiyorum gerçekten internetten bakmıştım daha önceden bir kaç firmada gördüm 50 tl ye çok şirin kostümler vardı aslında diş buğdayı yaparken alıp giydirebiliriz çok güzel bir anı olur :)) ama sonra çınarım büyüdüğünde kızar bana :)) yapa yapa maymun mu yaptın beni dicek
bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?