2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay nerde o günler ya keşke öyle bir organizasyon olsa gerçekten süper olurdu bahaneyle topiğimle şehir gezerdik belkide :)) babamızda evde yol gözlesin

ben tavşan aldım kemal çok komik oluyor dur çınarıda maymun yapayım

ciddimisin ya bende istiyorum gerçekten internetten bakmıştım daha önceden bir kaç firmada gördüm 50 tl ye çok şirin kostümler vardı aslında diş buğdayı yaparken alıp giydirebiliriz çok güzel bir anı olur :)) ama sonra çınarım büyüdüğünde kızar bana :)) yapa yapa maymun mu yaptın beni dicek

çok ciddiyim valla al sana maymun çınar

Son düzenleme:

Ayselcim sigmazsak bizim salonu da acariz
diger merve ve zeynep kubra gelmiyor muuu

Yoo yoo yoo yaniliyorsun.saniyor musun ki biz toplaninca bebek gelisimi,tecrubelerimiz gibi konulari konusuyoruz.Once bebeleri yere carkifelek carkina dizer gibi diziyoruz.valla bak resmi bile var.Sonra onlar oyle saskin saskin dururken biz haydaaa tikiniyoruz mamalari.sonra on milyonuncu kez dogum hikayelermizi anlatip arkasindan kk da su sunu yazmis bu bunu demis diye dedikodu yapiyoruz.sonra kocalar ve kaynanalr tabii.en son bebeleri carktan alip evimize gidiyoruz..
pppppp

ay bi önceki buluşmanızda ben görmüştüm çarkıfeleği resimlerinizi bizde resimlerinize bakarız artık

haha bunları okuyunca emin ol çok daha fazla özendim sizlere :))) çok çok iyi yapıyorsunuz annelerinde deşarj olmaya hakları yokmu canım hep topiklerle ilgilenmek yoruyor insanı sonuçta :))

bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan

H&M de var..ayıcık kostümü..beyaz ve kahverengi

bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan

bnm tanıdıım var dier topikten zehra diye bi ark. bnm profilde var arkadaşlarım kısmında..istersen ekle söylersin mart annesi olduunu.buluşursunz orda..çok kafa bi kız..izmirde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…