- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.461
ahh bilmemmi erzurumuu..insanın burnundaki sümük donuyo
Saol sunacım ıyı olmaya calısıyorum,uyumamak ıcın dırenen kızımı uyutmak ıcın dırenıyorum:)
H&M de var..ayıcık kostümü..beyaz ve kahverengi
bnm tanıdıım var dier topikten zehra diye bi ark. bnm profilde var arkadaşlarım kısmında..istersen ekle söylersin mart annesi olduunu.buluşursunz orda..çok kafa bi kız..izmirde...
teşekkür ederim canım arkadaşı ekledim şu anda umarım kabul eder...
kız valla doğru bu sene 7. aya kadar elektirik sobası yaktım valla mayısa kadar kalorifer yanıyor düşün yani ay yine aklıma geldi şu kış ya
pek girmiyo artk heralde ama bn ona hbr verrm girer..yani sizde buluşun istedm..:)) arkadaşsızlık kötü bişi insana bi kafa dengi lazm en azndan
kuzuuum valla senın psıkolocın bozulmus,hos orda kım olsa aynı ruh halınde olurda,kısı bende sevmıyorum,en cok ılkbahar ve sonbaharı sevıyom:)
bgnde kayserıde yagıs var,sırf bu yuzden dısarı bılem cıkamadım,ne guzel oyle bı planım vardı
kız bunlar büyüdükçe daha çok uğraştırıyolar valla allah bize yardım etsin
sana sonuna kadar katılıyorum canım oğlum yeni doğduğunda ne güzel emziriyordum uyuyordu şimdi uyuması için 1 saat uğraşmam gerekiyor millet ilk aylarda uykusuz gezer ben 6 aydan sonra başladım
bende aynı durumdayım bide uyumadan bi ağlamaya başlıyor sustur sustura bilirsen
sorma vallaha ben çalışan bir anneyim bide uykusuz bir geceden sonra işe gelmek tam bir işkence
sorma vallaha ben çalışan bir anneyim bide uykusuz bir geceden sonra işe gelmek tam bir işkence
ne ıs yapıyosun canım
iyiki çalışmıyorum ya o daha zor olurdu allah yardımcın olsun canım eskiden evde zaman geçmez sanıyordum işi bırakıncada kemalden sonra gün yetmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?