2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kerıme ne guzel anlatmıssı beaa,gozumun onunde canlandı bı an o halınız,ama bu sefer bozulmus bı carkıfelek yapacaksınız,bebeklerımızın cogu emeklıyo,yok carkıfelek falan,yedırmıcek o kuzular bu sefer sızı:)
(oyle oyle ıcımı serınletıom,kıskanıomda eccuk)

kız valla doğru bu sene 7. aya kadar elektirik sobası yaktım valla mayısa kadar kalorifer yanıyor düşün yani ay yine aklıma geldi şu kış ya

kuzuuum valla senın psıkolocın bozulmus,hos orda kım olsa aynı ruh halınde olurda,kısı bende sevmıyorum,en cok ılkbahar ve sonbaharı sevıyom:)
bgnde kayserıde yagıs var,sırf bu yuzden dısarı bılem cıkamadım,ne guzel oyle bı planım vardı

nası bozulmasın ya soğuktan evden çıkamıyorumki ben kayseriyi özledim buranın kışını bi görsen kayserinin topranı öperdin valla

kız bunlar büyüdükçe daha çok uğraştırıyolar valla allah bize yardım etsin

sana sonuna kadar katılıyorum canım oğlum yeni doğduğunda ne güzel emziriyordum uyuyordu şimdi uyuması için 1 saat uğraşmam gerekiyor millet ilk aylarda uykusuz gezer ben 6 aydan sonra başladım

iyiki çalışmıyorum ya o daha zor olurdu allah yardımcın olsun canım eskiden evde zaman geçmez sanıyordum işi bırakıncada kemalden sonra gün yetmiyor valla

ah ah sen bide bana sor işten eve gel yemekti bulaşıktı çamaşırdı çınar bir yandan ciyaklamaya başlar yavaştan tam bir kabus... bu yorunluğu atmanın en güzel yolu oğlum uyurken onun o masumiyetini izlemek

kızlar benim 2 tane bekar arkadaşım var valla beni özlemiyolar bereni özlüyolar benim için gelmiyolar berene geliyolar gelincede sürekli ilgileniyolar ohh valla bende yan gelip yatıyom

annişlerrr nasılsınızzz

ben işleri ancak bitirebildim geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim. başıma gelmeyen kalmadı yine. sabah sabah lavabo su sızdırmış. tüm eşyaları tek tek çıkar temizle yeniden yerleştir neyse o bitti yemeğimi yapayım dedim. yemek pişerken yağ şişesi gözüme ilişti yağ az kalmıştı içinde (bakma işte dimi bitince doldurursun) öyle durmasın doldurayım dedim işlem bitti yerine koyayım derken yanındaki şişeye elim takıldı . bütün şişe tezgahın üstüne boşaldı. bu sırada kızım çığlık çığlığa ağlar. sabır çeke çeke temizledim.
bi baktım kıızmın yemek saati gelmiş. ilk kez tarhana çorbası verdim. çok da güzel yedi. oynadık sonra uykuya. o sırada da evi temizledim. ancak yemek yiyebiliyorum. bizde durumlar böyle şekerler. biraz aksiyonlu başladım güne.

bu arada şehir içi kursa gidiyordum. onu da tamamladım. hafta içi kendi arabamızla 1-2 deneme yapıp işe gidip gelmeye başlayacağım artık. otobüs-minibüs derdine sonnnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…