- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.481
ama ben sizi çok kıskanıyorum kızlarrrrCanlarım ben izin aldım gidiyorum.
Size mamalar yapcammm,tekli koltukları salondan alıcam alan açılsın,bebekleri yere sereriz
Hepinizi çok öptüm görüşürüz yarın bizde
Gelecek olanlar
Berna-Selçük
Kerime-Cenk
Mine-Kuzey
Merve-Alya
Pınar-Atlas
Şükran-Kerem
Bahar-Gökalp daha kesinleşmedi inş. gelir
Bide biz varız vhuu 8 bebe,rekor bende bu sefer
bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan
ama ben sizi çok kıskanıyorum kızlarrrr
2 günle kaçırdık ama biz varız canımm. 2 arkadaş daha var . biz bir türlü bir araya gelmeyi başaramadık. belki bu defa olur. topiğe hoş geldin bu arada. benim ismim Filiz. kıızm da Umay Deniz
ama ben sizi çok kıskanıyorum kızlarrrr
2 günle kaçırdık ama biz varız canımm. 2 arkadaş daha var . biz bir türlü bir araya gelmeyi başaramadık. belki bu defa olur. topiğe hoş geldin bu arada. benim ismim Filiz. kıızm da Umay Deniz
ben de memnun oldum canım. kıızm uyandı az önce şimdi bilgisayarın kablolarıyla haşır neşir olmaya başlar durduramam hemen yazayım :))ay çok şükür izmirli bir anne bulabildim şurda yaaaa bende izmirli anneler nerelerdeler diyip duruyorum şurda çok memnun oldum benim ismimde esra ve topiğim çınar
Ayyyyy kızlar bakarmsnz,bu atkıyı ve bereyı kızıma hamıleyken ormustum,sımdı sızın ıcın modellık yaptı kızım:)
Ayyyyy kızlar bakarmsnz,bu atkıyı ve bereyı kızıma hamıleyken ormustum,sımdı sızın ıcın modellık yaptı kızım:)
ben de memnun oldum canım. kıızm uyandı az önce şimdi bilgisayarın kablolarıyla haşır neşir olmaya başlar durduramam hemen yazayım :))
evet o kablolardan ne isterler bilmem zaten bide ağızlarına götürme huyları ağza alamayınca bir çığlık :)) bu arada izmirin neresinde oturuyosun canım ben bucadayım
evet çok şeker görünüyor maşallah kızlara rengarenk giydirilebiliyor tabi erkek mavi beyaz gri anca gerçi artık renk seçenekleri arttı çok şükür :))
ben de memnun oldum canım. kıızm uyandı az önce şimdi bilgisayarın kablolarıyla haşır neşir olmaya başlar durduramam hemen yazayım :))
evet o kablolardan ne isterler bilmem zaten bide ağızlarına götürme huyları ağza alamayınca bir çığlık :)) bu arada izmirin neresinde oturuyosun canım ben bucadayım
ben dew bucadayımm :)))
Ayy tek gıttıgım yer oldugu ıcın nerde ızmırlı gorsem soruyorum,kızlaaaar gumulduru bılıyomusunuz,ben oraya asıgıım
acil durum bıcı bıcı yapmamız gerekti durum vahim. sonra görüşürüz kızlar
gümüldür bilinmezmi canım ya izmire en yakın sahil semtlerinden biridir ve çok cici bir yerdir gerçekten
inanmıyorum ozaman şirinyere de yakınsındır sen filizcim...bu arada kolay gelsin iyi banyolar
tşk canım bitirdik banyomuzu. şirinyere uzağım canım. tınaztepe hast. tarafındayım.
Gel gellllll cok memnun oluruzzzz:))azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.
Yuzsuzlukmu askolsun hanı samımıyet vardı aramzda ben ondn seyyetmstımm hahaha:))) tabı ıstıcemmm demeyı bılıonzz sen gel dıyee gelıorum ıstee:))) Hepınz ayrı bısey yapcksınz:) mısall kerıme arkadasımm ıncırlıı kurabıyee etcüüüğğğ:)) senınde gonlnden n koprsa:)))haha sansürlemeseydim KK nın kalbi dayanmazdı Mİne o yüzden sansürledm haha ilahi..
ay snn bu yzüsüzlük hallerine bayılıyorm ya çok güldürüon bni haha..bişey istemektende vazgeçmiyo..ne istion oğlm baştn sölede yapıp getirek..sen orda bi yemeee..
Çok önemli şeyler söyledim,baştan çıkardım gelsin diye ilacına gazoz kattım
Bide kız Berna hanı kocanla takılıyordun akşam,girmeycektin foruma,yalançıııı ebnden sonra gelmişin iştee
Hem Mine de itiraf etti istememişiniz beni kızın üstüne yürümüşsünüzz
Ahhh aysellcım dedım dedımmmm dınltemdmm okdr ısrar ettım yapmyn ayselde gelsın yoooook dedıler tasa dısledılerrrr benı aralrından atmkla tehdıt ettılerrr:))))) ısteyn gazozuma ılac atıp benı tepe tepe kullnabılrrr ama aksama ayılck bısey olsn beyım evde bekler:)))))))hahaha evt mine doğru söylüyo..o çok ısrar ettide bz istemedk merveyle haha..
hem ilacına nasıl gazoz kattın la mine kalp ilacı fln mı kullanıyo..yoksa gazozuna ilaç katcaktın da buda yeni bi taktik mi :))
Abbovvvvv kız degıl teklıyı bnce sen salonu komplee dısarı cıkrt anca sıgarız:))))Canlarım ben izin aldım gidiyorum.
Size mamalar yapcammm,tekli koltukları salondan alıcam alan açılsın,bebekleri yere sereriz
Hepinizi çok öptüm görüşürüz yarın bizde
Gelecek olanlar
Berna-Selçük
Kerime-Cenk
Mine-Kuzey
Merve-Alya
Pınar-Atlas
Şükran-Kerem
Bahar-Gökalp daha kesinleşmedi inş. gelir
Bide biz varız vhuu 8 bebe,rekor bende bu sefer
Yoo yoo yoo yaniliyorsun.saniyor musun ki biz toplaninca bebek gelisimi,tecrubelerimiz gibi konulari konusuyoruz.Once bebeleri yere carkifelek carkina dizer gibi diziyoruz.valla bak resmi bile var.Sonra onlar oyle saskin saskin dururken biz haydaaa tikiniyoruz mamalari.sonra on milyonuncu kez dogum hikayelermizi anlatip arkasindan kk da su sunu yazmis bu bunu demis diye dedikodu yapiyoruz.sonra kocalar ve kaynanalr tabii.en son bebeleri carktan alip evimize gidiyoruz..
pppppp
sıhatler olsun bakalım miniğinehımm anladım sen yıldız mah. civarındasın ozaman ben de doğumumu orda yapmıştım kontroller için tınaztepeye gidiyordum aylin hanıma ama doğumum acilen olduğu için buca kadın doğumda yaptım benim oğlum 34 haftalık prematüre olarak doğdu da (
sıhatler olsun bakalım miniğinehımm anladım sen yıldız mah. civarındasın ozaman ben de doğumumu orda yapmıştım kontroller için tınaztepeye gidiyordum aylin hanıma ama doğumum acilen olduğu için buca kadın doğumda yaptım benim oğlum 34 haftalık prematüre olarak doğdu da (
Geçmiş olsun canım benim. Doktor fobin nasıl oluşmasın sonuna kadar haklısın vallahi. İnşallah kontrolden sonra iyi haberler alırsınız doktordan. Ben yıllardır koca halimde çekiyorum gaz sancısı,miniik bebek nasıl dayansın. Yemek yiyemiyor bile rahat rahat. Allah şifa versin inşallah. Sen en başından beri çok güçlü bir annesin kuzum, bu sürecide atlatacaksınız hayırlısı ile. Allahım başka dert vermesin. Yeni sorun çıkmaz sen içini ferah tut, tedavisini olur Allahın izni ile sağlığına tam olarak kavuşur. Hem o hem sen rahat edersiniz canım.
vaalla ağlatcanız beni habu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirim D eheueheue aşklarım benmmm cok seviorum sizi iyiki tanımışım moral kaynagımsınız siz benmm:)
senle zaten ne zaman irtibata geçicek olsak bir gudubetlikdirki yakamıza yapışıyorbebişin inşallah gazlarından arınır cnm bnm, şükrü bilen bi insan oldugun için bu kadar çile çektigin durumdan bile sitem etmeden bahsetmişsin, cok begeniorum senin bu naifliğini cnm bnm, keşke daha sık görüşebilsek dicem ama bende cok fazla giremiorum artk, acep sen fehmide varmısın senide orda aramıza katalım, fehminin yerini biliomusun bilmem kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?