2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama ben sizi çok kıskanıyorum kızlarrrr

bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan

2 günle kaçırdık ama biz varız canımm. 2 arkadaş daha var . biz bir türlü bir araya gelmeyi başaramadık. belki bu defa olur. topiğe hoş geldin bu arada. benim ismim Filiz. kıızm da Umay Deniz

ay çok şükür izmirli bir anne bulabildim şurda yaaaa bende izmirli anneler nerelerdeler diyip duruyorum şurda çok memnun oldum benim ismimde esra ve topiğim çınar

ay çok şükür izmirli bir anne bulabildim şurda yaaaa bende izmirli anneler nerelerdeler diyip duruyorum şurda çok memnun oldum benim ismimde esra ve topiğim çınar

Ayyyyy kızlar bakarmsnz,bu atkıyı ve bereyı kızıma hamıleyken ormustum,sımdı sızın ıcın modellık yaptı kızım:)

Eklentiler

• $Fotoðraf0026.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 31
ben de memnun oldum canım. kıızm uyandı az önce şimdi bilgisayarın kablolarıyla haşır neşir olmaya başlar durduramam hemen yazayım :))
Ayyyyy kızlar bakarmsnz,bu atkıyı ve bereyı kızıma hamıleyken ormustum,sımdı sızın ıcın modellık yaptı kızım:)

çok güzel olmuş canım. ellerine sağlık. model de çok güzel maşallah :))

evet çok şeker görünüyor maşallah kızlara rengarenk giydirilebiliyor tabi erkek mavi beyaz gri anca gerçi artık renk seçenekleri arttı çok şükür :))

Ayy tek gıttıgım yer oldugu ıcın nerde ızmırlı gorsem soruyorum,kızlaaaar gumulduru bılıyomusunuz,ben oraya asıgıım

Ayy tek gıttıgım yer oldugu ıcın nerde ızmırlı gorsem soruyorum,kızlaaaar gumulduru bılıyomusunuz,ben oraya asıgıım

gümüldür bilinmezmi canım ya izmire en yakın sahil semtlerinden biridir ve çok cici bir yerdir gerçekten

acil durum bıcı bıcı yapmamız gerekti durum vahim. sonra görüşürüz kızlar

inanmıyorum ozaman şirinyere de yakınsındır sen filizcim...bu arada kolay gelsin iyi banyolar

Hanı sacı soyle duz bı sekılde gevsek olarak topluyolarya,tepede ufak bı topuz,ya cok sevıyom o sekılde sacımı toplamayı ama hıc yakısmıo la bana

gümüldür bilinmezmi canım ya izmire en yakın sahil semtlerinden biridir ve çok cici bir yerdir gerçekten

inanmıyorum ozaman şirinyere de yakınsındır sen filizcim...bu arada kolay gelsin iyi banyolar

tşk canım bitirdik banyomuzu. şirinyere uzağım canım. tınaztepe hast. tarafındayım.

tşk canım bitirdik banyomuzu. şirinyere uzağım canım. tınaztepe hast. tarafındayım.

sıhatler olsun bakalım miniğine hımm anladım sen yıldız mah. civarındasın ozaman ben de doğumumu orda yapmıştım kontroller için tınaztepeye gidiyordum aylin hanıma ama doğumum acilen olduğu için buca kadın doğumda yaptım benim oğlum 34 haftalık prematüre olarak doğdu da (

azeri mine merve berna kerime
Bi aksilik olmazsa pazar gunku bulusmaya ben de gelmeyi dusuyorum. Sizinlem yuz yuze gorusecegi
İcin cok heyecanliyim guzel bi bulusma olucak simdiden belli.
Gel gellllll cok memnun oluruzzzz:))
Yuzsuzlukmu askolsun hanı samımıyet vardı aramzda ben ondn seyyetmstımm hahaha:))) tabı ıstıcemmm demeyı bılıonzz sen gel dıyee gelıorum ıstee:))) Hepınz ayrı bısey yapcksınz:) mısall kerıme arkadasımm ıncırlıı kurabıyee etcüüüğğğ:)) senınde gonlnden n koprsa:)))

hahaha evt mine doğru söylüyo..o çok ısrar ettide bz istemedk merveyle haha..
hem ilacına nasıl gazoz kattın la mine kalp ilacı fln mı kullanıyo..yoksa gazozuna ilaç katcaktın da buda yeni bi taktik mi :))
Ahhh aysellcım dedım dedımmmm dınltemdmm okdr ısrar ettım yapmyn ayselde gelsın yoooook dedıler tasa dısledılerrrr benı aralrından atmkla tehdıt ettılerrr:))))) ısteyn gazozuma ılac atıp benı tepe tepe kullnabılrrr ama aksama ayılck bısey olsn beyım evde bekler:)))))))
Abbovvvvv kız degıl teklıyı bnce sen salonu komplee dısarı cıkrt anca sıgarız:))))

:))))) Eksıgı var fazlasııı yokkk dogru anlatımmm:)))

evet canım o taraftayım. ben hamile olduğumu orda öğrenmiştim canım. egepole devam ettim. 1 prematüremiz daha oldu :))

sağol canım. evet o tarafta oturuyoruz. ben egepole gittim canım. 1 kere kontrol için tınaztepeye gitmiştim. 1 prematüremiz daha oldu :)) sen ne taraftasın şirinyerde

Çok Teşekkür ederim Canım ya,Sağol.Demek sende gaz sancısı çekiyorsun,o halde benden daha iyi anlarsın bebeğim ne çektiğini Çok şükür bende öyle bi sıkıntı hiç olmadı ama babaannesinde oluyo,oda diyo ben onu çok iyi anlıyorum diye.Ben bebeğimin aç kalmasına,tam doymamasına vicdanen huzursuz oluyorum;ama elimden gelenide yapmaya çalışorum.Aslında çok çok şükürk, her zaman sancı olmuyo;ama gazı devamlı oluyo sancısız şekilde.işte oda onun karnını şişirip tok tutuyo maalesef.O nedenle bebeğim akranlaırna göre baya zayıf Topluma girmek istemiyorum,çünkü 6aylık olduğunu duyduklarında direkt dedikleri "niye gelişmemiş,böyle zayıf,sütün yaramıyo mu yada sütün yokmu vs".İnsanlarıda anlamaya çalışıyorum ama bazıları fazla patavatsız oluyo,canım sıkılıyo.o nedenle kalabalıktan kaçıyorum:)
Yok Canım ya artık kendimi pek güçlü hissetmiyorum,artık çok daha duygusalım ve zayıf.Geçende hastaneye gittiğimde özürlü olduğu için bakamadığım üzüldüğüm bi çocuk vardı,arkamı döndüm bakmamak için;ama o çocuk ne yaptı geldi o kadar kalabalıkta benim yanıma,bana küçük bi çiçek verdi.inan çocuğa bakıp eğildim,zoraki gülümseyerek çok Teşekkür ederim dedim.;Ama arkamı döndüğümde gözyaşlarım akmaya hazırdı.Hemen koridordan uzaklaştım.Artık daha hassasım işte Rabbim herkese yardım etsin,şifa versin,sabırlar versin.Dermansız dert vermesin,dermanıda çok aratmaısn güzel Allahım.
Rabbim sanada şifa versin Canım Bebeğinle sağlıklı uzun yıllar...

İnşllh Canım ya inşllh.Çok gariptirki benim bebeğimin gazları 2,5aydan sonra başladı ve artarak devam etti.Zaten küçük doğdu(1890gr).Bi an önce toparlasın derken,tam toparlamaya başladığı sırada gaz ssıkıntısı başladı.öylede devam etti.O yüzden şuanda 5500.Kilo alımı yavaş.İnsan günde 10kez tartarmı:) biz 10kez tartıyoruz eşimle:) Her nekadar şükür etsekte kilosunu da takmıyo değiliz:) Rabbim başka dert,sıkıntı vermesin.Ben bu fehmiyi hep merak etmişimdir,kaçırdım galiba ne yada neresi olduğunu:) Acaba face midir fehmi:)? Ki faceyse facem yok,hiç açmadım,açmayıda düşünmedim.Bazen kardşemin facesine kaçak girer, bazı şeyleri ordan takip ederim:)Nedir Fehmi Canm,merak ettm:)
Düşüncelerin için ayrıca da Teşekkür ederim Canım.inan bende senin ve bazı arkadaşlaırn sayesinde daha sık girip,daha aktif olmaya çalışıyorum.Burayı ve sizi seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…