- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.501
evet izmirliyim ve izmirde yaşıyoruz canım teknolojinin gözünü seveyim nerden nereye hihi :))
demek bugün resim günü ha..Alın size Selçük
Eki Görüntüle 515330
Eki Görüntüle 515332
Eki Görüntüle 515334
masallaaaaaah masallah,resımdekı guzel bayan sana dıcek lafım yok,oglusunun yanında parlıyon valla
En sonunda 6 aylık olduk 68 cm 8 kiloyuz tek derdimiz bıngıldağımız kapanmamış tam sizler de durum ne kızlar?
Ilk defa duyayyyyrummm oda ne beee tobe tobee kesın bızım laz kafalılar uydurmusturr bıde sorsan neden oyle dıyeeee oyleymıss oyleee duydummm fln derler acıklama yapamazlar ıslerı bu:)))
Tutturmazmıyımm kahveye gelın dedım dınlemedın benı evımn dıbıne gel bana gelmeeee nalannn cok pıs bozuldum ama caktırmıorum
)
ay maşallah ne tatlı yaa sarı sarı altın gbi..maşallah kalkıyoda ayaa..bzmki daha oturamıyo nasıl olcak bilmiyorm
Canlarım ben izin aldım gidiyorum.
Size mamalar yapcammm,tekli koltukları salondan alıcam alan açılsın,bebekleri yere sereriz
Hepinizi çok öptüm görüşürüz yarın bizde
Gelecek olanlar
Berna-Selçük
Kerime-Cenk
Mine-Kuzey
Merve-Alya
Pınar-Atlas
Şükran-Kerem
Bahar-Gökalp daha kesinleşmedi inş. gelir
Bide biz varız vhuu 8 bebe,rekor bende bu sefer
En sonunda 6 aylık olduk 68 cm 8 kiloyuz tek derdimiz bıngıldağımız kapanmamış tam sizler de durum ne kızlar?
ama ben sizi çok kıskanıyorum kızlarrrr
2 günle kaçırdık ama biz varız canımm. 2 arkadaş daha var . biz bir türlü bir araya gelmeyi başaramadık. belki bu defa olur. topiğe hoş geldin bu arada. benim ismim Filiz. kıızm da Umay Deniz
evet çok şeker görünüyor maşallah kızlara rengarenk giydirilebiliyor tabi erkek mavi beyaz gri anca gerçi artık renk seçenekleri arttı çok şükür :))
ben dew bucadayımm :)))
ay çok şükür izmirli bir anne bulabildim şurda yaaaa bende izmirli anneler nerelerdeler diyip duruyorum şurda çok memnun oldum benim ismimde esra ve topiğim çınar
kızlar selam ...bizde varız ben bornovadayım ...filiz ,benim kuzumun adıda deniz, kızınla adaşlar:))
Ne rahatsızlıgı kızz dedım sana dımı cıkıstaa gelın dıyeee neyseee bı bulsmak nasıp olmadı yahuuu kıs gelınce umarım bahaneler katlanmaz:))) En kısa zamanda gorusebılmek dılegıyleeee canım benımmmm op kel uşağumii:)))Evet soyleyen ordulu:)) cvp da yoktur kesın
minecim yeni çıktınız hastaneden diye eve gelip rahatsız etmıyım dedim ama bir gün geleceğim sana senide beklerim gel herzaman müsaitim ben
Eki Görüntüle 516183 Eki Görüntüle 516184 Eki Görüntüle 516185
Elemcim teşekkür ederim herşey için..
Geçmiş okuyamayacağım kadar çoğalmış, ben giremedim bayadır, hafta içi Lidya inanılmaz derecede huysuzdu, nitekim sonucunda da ateşlendi. Sabahlara kadar mızıkladı yavrumDoktora götürdük kulaklarından şüphelendi ama antibiyotik başlamadı, ateş düşürücü ile takip edelim düşmezse başlarız dedi, ama düşmedi, 2 gün sonra tekrar götürdük ve başladık antibiyotiğe, umarım bir daha olmaz teyzeleri. Bugün iyi çok şükür, ama bu aralar çok huysuz.
Sizleri çok özlüyorum. Okuldayım hafta içi hep. 27 saat dersim var. 3 te çıkıyorum, gelince de Lidya ile ilgilen, yemek yap derken zaman akıp geçiyor. Bakıcımızla da iyiyiz çok şükür, Lidyacık sorun çıkarmadı bu zamana kadar, inş bundan sonra da çıkarmaz. Ev sahibim bakıyor bu arada. Yoruluyorum kızlar ama çok şükür.
Sizleri bir daha bu kadar ihmal etmemeye çalışıcam. Ne var ne yok bilemiyorum. Hastalar varsa geçmiş olsun, sevinçler varsa içtenlikle paylaşıyorum. Buluşmalar var sanırım Allah muhabbetinizi artırsın.
Uğrayamadığımız zamanlarda beni ve Lidyacığı unutmayın teyzoşlar. Szileri seviyorum.
Gecmıs olsn canımm anıtbytgı neye gore baslattıı atesı dusmedı dıyemı?
bu bir dert mi ki ? biizmkide kapanmadı ve doktorumuz kapanmalıydı diye birşey söylemedi, Nalan senin ki birşey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?