2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En sonunda 6 aylık olduk 68 cm 8 kiloyuz tek derdimiz bıngıldağımız kapanmamış tam sizler de durum ne kızlar?

Evet soyleyen ordulu:)) cvp da yoktur kesın
minecim yeni çıktınız hastaneden diye eve gelip rahatsız etmıyım dedim ama bir gün geleceğim sana senide beklerim gel herzaman müsaitim ben

ay maşallah ne tatlı yaa sarı sarı altın gbi..maşallah kalkıyoda ayaa..bzmki daha oturamıyo nasıl olcak bilmiyorm

Berna benımkıde oturamıyor:) Hacı yatmaz gibi yere yapışıyor hemen:)

Bende gelmeyi cok ısterdım ama eşimle bir pazarımız olduğu için gelemıyorum. Cumartesi olsa aysel kesın gelırdım

selam fıstıklarannecimle oturuyoruz Asel Hanımlar uyoyorlar..buluşma varmış,bizi de anın da barim kulaklarımız çınlasın,özeniyoruz,rüyama girdi geçenlerde,ama sanırım ben başka topikten birileri ile buluştum siz gibin sıcak değillerdi
umarım güzel geçer,bugüne bakabildim sadece inşallah herşey yolundadır,çizim yaptığım için okuyamadım hepsini
herkese bol uykulu bir gece diliyorum

En sonunda 6 aylık olduk 68 cm 8 kiloyuz tek derdimiz bıngıldağımız kapanmamış tam sizler de durum ne kızlar?

Niye dert ediyorsun guzelim atlasin bingildagi 4aykikken kapandi allahin izniyle sorun yasamadik hem 6ay bingildagin kapanmasi icin gec degil ki neden dert ediyorsun onu da anlamadim

Evet soyleyen ordulu:)) cvp da yoktur kesın
minecim yeni çıktınız hastaneden diye eve gelip rahatsız etmıyım dedim ama bir gün geleceğim sana senide beklerim gel herzaman müsaitim ben
Ne rahatsızlıgı kızz dedım sana dımı cıkıstaa gelın dıyeee neyseee bı bulsmak nasıp olmadı yahuuu kıs gelınce umarım bahaneler katlanmaz:))) En kısa zamanda gorusebılmek dılegıyleeee canım benımmmm op kel uşağumii:)))

Ooooo kızlar harıka gozukuosunzzzz ne ıyı etmıssınzzz:)

Geçmiş okuyamayacağım kadar çoğalmış, ben giremedim bayadır, hafta içi Lidya inanılmaz derecede huysuzdu, nitekim sonucunda da ateşlendi. Sabahlara kadar mızıkladı yavrum Doktora götürdük kulaklarından şüphelendi ama antibiyotik başlamadı, ateş düşürücü ile takip edelim düşmezse başlarız dedi, ama düşmedi, 2 gün sonra tekrar götürdük ve başladık antibiyotiğe, umarım bir daha olmaz teyzeleri. Bugün iyi çok şükür, ama bu aralar çok huysuz.

Sizleri çok özlüyorum. Okuldayım hafta içi hep. 27 saat dersim var. 3 te çıkıyorum, gelince de Lidya ile ilgilen, yemek yap derken zaman akıp geçiyor. Bakıcımızla da iyiyiz çok şükür, Lidyacık sorun çıkarmadı bu zamana kadar, inş bundan sonra da çıkarmaz. Ev sahibim bakıyor bu arada. Yoruluyorum kızlar ama çok şükür.

Sizleri bir daha bu kadar ihmal etmemeye çalışıcam. Ne var ne yok bilemiyorum. Hastalar varsa geçmiş olsun, sevinçler varsa içtenlikle paylaşıyorum. Buluşmalar var sanırım Allah muhabbetinizi artırsın.

Uğrayamadığımız zamanlarda beni ve Lidyacığı unutmayın teyzoşlar. Szileri seviyorum.

Gecmıs olsn canımm anıtbytgı neye gore baslattıı atesı dusmedı dıyemı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…