2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay mine ben anlamadım cıddı davet olduğunu kusura bakma:) saat 12 yi geçmişti kızım napıyım laz olmak suç mu:) bide ben o gun leyla gıbıydım baya yorgundum
Buluşacağız kesin keşke ayseldeki buluşma cmtsı olsaydı gelıcektım ama pazar

günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Herkeslere merhabasasya-avrupa yakasi bulusmamiz cok guzeldi en kalabalik bulusma oldu yedik ictik sohbet muhabbet bir yanda bebislerimizin cigirislari derken zaman nnasil gecti anlamadim herzaman oldugu gibi ayselcigim dokturmustu ellerine saglik kusum. Guzel bir gun oldu ayselcim, bernacim,kerimecim size artik baya baya alistim artik ama mine sukran ve mervede sanalda oldugu kadar gercektede cok talilar iyiki sizide tanima firsatim oldu

i sonraki bulus amalara da katilmak iserim ama nooolur hafta icine ayarlamaya calisin:

Son düzenleme:

buluşma eminim çok güzel geçmiştir pınarcım.bu kadar güzel insanların buluşmasında hiçbir negatiflik olmayacağına inanıyorum.bugün sizlerle olmayı gerçekten yürekten istedim.ama malesef ki izmitte bulunduğumdan gelemedim.ama şu gelip gitme işlerimi bir toparlayım.gezgin,göçebe halimden bir kurtulayım bir gün de bizde toparlayacağım inşallah sizi..günün keyifli geçmesine çok sevindim.

Valla hayatım süper bir buluşmaydı. Aysel kuşummm ellerine sağlık emeğine sağlık herşey mükemmel ötesiydi. Çook eğlendik sana çok zahmet verdik. O kadar kalabalık olmamıza rağmen Aysel bizi çok güzel ağırladı. İyi ki tanışmış buluşmuş kaynaşmışızz canlarım. Lütfennn bir dahaki bende olsun nolur nolurr nolurrr az da siz bu tarafa gelin

Bende gelmeyi cok ısterdım ama eşimle bir pazarımız olduğu için gelemıyorum. Cumartesi olsa aysel kesın gelırdım

aşkolsun Nalan valla bzmde bipazarmz var ama bu insanları tanımaya değer inan..bi pazarınıda bize ayır nolcak snnle tanışmayı çok isterdm

cnm fehminin yeri evet face:) keşke facen olsaydı cnm, sadece bzm için açsan keşkem olmazmı

Bulusmaya gelnce superdi..btn herkesmi bu kdr iyi olur ya..ALlah bu mart analarini secmis bnce..hepsi guzel ve iyi..guzellk konusnda bn haric...aysosuma binlerce kez tesk.bomba ymkler ve super misafrperverlk..cnm.bnm. resmleri ekleyn kzlar..
Kisaca cok guzel bigundu..herkese teskkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…