- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.521
Ne rahatsızlıgı kızz dedım sana dımı cıkıstaa gelın dıyeee neyseee bı bulsmak nasıp olmadı yahuuu kıs gelınce umarım bahaneler katlanmaz:))) En kısa zamanda gorusebılmek dılegıyleeee canım benımmmm op kel uşağumii:)))
Ooooo kızlar harıka gozukuosunzzzz ne ıyı etmıssınzzz:)
memnun olduk teyzesi :))kızlar selam ...bizde varız ben bornovadayım ...filiz ,benim kuzumun adıda deniz, kızınla adaşlar:))
maşallah kuzuya
Canım benim geçmişi okuyordum,geçmiş derkende bugünden başlayıp dün akşamki kısımları okudum.İnan yazmak istiyorumda ben ancak okumaya zaman ayırabiliyorum
Benim bebeğim zahmetli bi bebek.Bitmek bilmeyen gazları var.Gün içerisinde ya onu emzirmekle yada onun gazlaırnı çıakrtmakla meşgulüm.Midedeki gazlar yüzünden tam doyamıyo,emdiğinin hemen 5yada 10. saniyesinde gaz oluyo ve karnı sertleşiyio,şişkinlik oluyo.Tıpışlıyorum gazını çıkarttıktan sonra(ki bu bazen 5dk sürüyo,bazen yarım saat) bebeğim terlkradan acıkıyo ve istiyo.Tekrar karnını doyurmaya çalışıyorum ve yine gazlar derken kısır döngünün içinde günümü dolduruyorumE bunada şükür yinede.
Önceki gün doktora gittik.Gastrolojiye yönlendirdi.Randevu verildi.Salı günü gideceğiz,bakalım ne dicek bu gazlaır bitmeyen bebeğime::) İnşllh bi sorun çıkmazYaşadıkalrımdan dolayı doktor fobim var,doktora gitmeye çok korkuyorum.Bakalım hayırlısı inşllh.
Senin bebekte hastaydı Canım,tam takip edemedim ama iyi olmuştur inşllh.
(bu yazımı sen bana yazar yazmaz hazırlamıştım;ama göndereceğim esnada net gitti.bende kopyala yapmıştım.şimdi net gelince göndericem Allahtan bişey olmazsa yine inşllh:))
Eki Görüntüle 516183 Eki Görüntüle 516184 Eki Görüntüle 516185
Elemcim teşekkür ederim herşey için..
günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
çoookkkkk geçmişler olsun canım ya hemen atlatır inşallah
Biz hazırız teyzeleri bekliyoz ama gelen giden yok hala
Geçmiş okuyamayacağım kadar çoğalmış, ben giremedim bayadır, hafta içi Lidya inanılmaz derecede huysuzdu, nitekim sonucunda da ateşlendi. Sabahlara kadar mızıkladı yavrumDoktora götürdük kulaklarından şüphelendi ama antibiyotik başlamadı, ateş düşürücü ile takip edelim düşmezse başlarız dedi, ama düşmedi, 2 gün sonra tekrar götürdük ve başladık antibiyotiğe, umarım bir daha olmaz teyzeleri. Bugün iyi çok şükür, ama bu aralar çok huysuz.
Sizleri çok özlüyorum. Okuldayım hafta içi hep. 27 saat dersim var. 3 te çıkıyorum, gelince de Lidya ile ilgilen, yemek yap derken zaman akıp geçiyor. Bakıcımızla da iyiyiz çok şükür, Lidyacık sorun çıkarmadı bu zamana kadar, inş bundan sonra da çıkarmaz. Ev sahibim bakıyor bu arada. Yoruluyorum kızlar ama çok şükür.
Sizleri bir daha bu kadar ihmal etmemeye çalışıcam. Ne var ne yok bilemiyorum. Hastalar varsa geçmiş olsun, sevinçler varsa içtenlikle paylaşıyorum. Buluşmalar var sanırım Allah muhabbetinizi artırsın.
Uğrayamadığımız zamanlarda beni ve Lidyacığı unutmayın teyzoşlar. Szileri seviyorum.
günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
memnun olduk teyzesi :))
maşallah kuzuya
geçmiş olsun kızlar inşş en kısa zmnda gecer
çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınızgünaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
geçmiş olsun kızlar inşş en kısa zmnda gecer
Herkeslere merhabasasya-avrupa yakasi bulusmamiz cok guzeldi en kalabalik bulusma oldu yedik ictik sohbet muhabbet bir yanda bebislerimizin cigirislari derken zaman nnasil gecti anlamadim herzaman oldugu gibi ayselcigim dokturmustuellerine saglik kusum. Guzel bir gun oldu ayselcim, bernacim,kerimecim size artik baya baya alistim artik ama mine sukran ve mervede sanalda oldugu kadar gercektede cok talilar iyiki sizide tanima firsatim oldu
i sonraki bulus amalara da katilmak iserim ama nooolur hafta icine ayarlamaya calisin:
Herkeslere merhabasasya-avrupa yakasi bulusmamiz cok guzeldi en kalabalik bulusma oldu yedik ictik sohbet muhabbet bir yanda bebislerimizin cigirislari derken zaman nnasil gecti anlamadim herzaman oldugu gibi ayselcigim dokturmustuellerine saglik kusum. Guzel bir gun oldu ayselcim, bernacim,kerimecim size artik baya baya alistim artik ama mine sukran ve mervede sanalda oldugu kadar gercektede cok talilar iyiki sizide tanima firsatim oldu
i sonraki bulus amalara da katilmak iserim ama nooolur hafta icine ayarlamaya calisin:
Bende gelmeyi cok ısterdım ama eşimle bir pazarımız olduğu için gelemıyorum. Cumartesi olsa aysel kesın gelırdım
Eki Görüntüle 516183 Eki Görüntüle 516184 Eki Görüntüle 516185
Elemcim teşekkür ederim herşey için..
maşallah kuzuya
tayta bak ya öpeirm ben bu kızı
ama onun totosunu ısırırırrmm
İnşllh Canım ya inşllh.Çok gariptirki benim bebeğimin gazları 2,5aydan sonra başladı ve artarak devam etti.Zaten küçük doğdu(1890gr).Bi an önce toparlasın derken,tam toparlamaya başladığı sırada gaz ssıkıntısı başladı.öylede devam etti.O yüzden şuanda 5500.Kilo alımı yavaş.İnsan günde 10kez tartarmı:) biz 10kez tartıyoruz eşimle:) Her nekadar şükür etsekte kilosunu da takmıyo değiliz:) Rabbim başka dert,sıkıntı vermesin.Ben bu fehmiyi hep merak etmişimdir,kaçırdım galiba ne yada neresi olduğunu:) Acaba face midir fehmi:)? Ki faceyse facem yok,hiç açmadım,açmayıda düşünmedim.Bazen kardşemin facesine kaçak girer, bazı şeyleri ordan takip ederim:)Nedir Fehmi Canm,merak ettm:)
Düşüncelerin için ayrıca da Teşekkür ederim Canım.inan bende senin ve bazı arkadaşlaırn sayesinde daha sık girip,daha aktif olmaya çalışıyorum.Burayı ve sizi seviyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?