2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun Nalan valla bzmde bipazarmz var ama bu insanları tanımaya değer inan..bi pazarınıda bize ayır nolcak snnle tanışmayı çok isterdm

Valla kuşum Nalan'ı bir görsen kopamazsın bir dahaaa, zaten gözlerini bir gör aman Allah'ımm ben bu kadar güzel gözler görmedim daha önce. Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın

cnm biz fotolara bakıp bakıp yorumlaşıoruz kaç saattir:) ay parçası gibisin cnm bnm maşşallahhh cok begeniorum senin güzelliğini kuzum:)
orda olmayı cok isterdim gerçekten deli gibi isterdim neyse daha fazla duramıcam galiba ühühühühühühüüh

Valla kuşum Nalan'ı bir görsen kopamazsın bir dahaaa, zaten gözlerini bir gör aman Allah'ımm ben bu kadar güzel gözler görmedim daha önce. Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın

Biliyorm cnm resmlerdn goruyorm cok gzl hatun..ee usaum karadenzli..
Sna whats up tn msg attm mrve

Ben geldimmm:)
Kızlar hepinizi çook seviyorum ya,çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan,Bernayla muhabbetin dibine vurduk resmen herkeşler gidince tek kaldık çenemiz düştü.
Gülnihal bab-bab die diye Selçükede öğretti baba demeyi
Selçük herzamanki gibi mahsun şirin çook tatlı ve ağır abiydi:)
Atlas oy ağlak kuzum benim,performansından bişey kaybetmemiş
Kerem ona ayrı bi parantez açmak istiyorum,binlerce kez maşallah ona
Alya oyy nazlı kuzum benim,çok hanımefendi ya ağlaması bile kibar
Cenk habire beni kesti durdu arada gülüştük en küçüğümüz olduğu için daha sakindi
Kuzey sakin ve şaşkındı kim attı beni buraya der gibi bakındı durdu etrafa
Gülnihal hihi benim kızım çok mifafir pervenherkese doğru uçtu resmen,oturdu oynadı emekledi evde ilk defa kendi boyutlarında bu kadar bebek gördü şimdi yoruldu uyudu.
Ve teşekkür ,Canım kocama hazırlıklarımda bana yardım ettiği için canım aşkım
Bide benim ufacık tefecik hatta minicik salonum yei bebeği ağırladı onada bi alkışşşş

Saol bitanm ya bnce snn gozlern guzel goruyo..keske snde olablsn..bigun ins.oda olr

Kuzum fotoları kaydedip burayada at ya bende hem merak ettim hemde kaydedeyim

REsimleri gördük, hepiniz birbirinden güzelsiniz, sen de ay parçasısın nurun dediği gibi. Ben de bu mart annelerine hastayım:) İnşallah ben de gelirim bir gün buluşmalara:)

Ayselimm all kuzumm güzel fotolarınızzz:)))

Eklentiler

• $1.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $2.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $3.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $4.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 48
REsimleri gördük, hepiniz birbirinden güzelsiniz, sen de ay parçasısın nurun dediği gibi. Ben de bu mart annelerine hastayım:) İnşallah ben de gelirim bir gün buluşmalara:)

Ay cnm bnm simartmayn bni ay parcasi fln..ay parcasi olduum dogru valla yaknda o ayin parcasi deil tamami olcm yuvarlanark gelcm bulusmalara

aaaa aysel öle deme ama atlas artık o ka ağlamyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…