- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.541
aşkolsun Nalan valla bzmde bipazarmz var ama bu insanları tanımaya değer inan..bi pazarınıda bize ayır nolcaksnnle tanışmayı çok isterdm
Bulusmaya gelnce superdi..btn herkesmi bu kdr iyi olur ya..ALlah bu mart analarini secmis bnce..hepsi guzel ve iyi..guzellk konusnda bn haric...aysosuma binlerce kez tesk.bomba ymkler ve super misafrperverlk..cnm.bnm. resmleri ekleyn kzlar..
Kisaca cok guzel bigundu..herkese teskkurler...
Valla kuşum Nalan'ı bir görsen kopamazsın bir dahaaa, zaten gözlerini bir gör aman Allah'ımm ben bu kadar güzel gözler görmedim daha önce. Maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın
cnm biz fotolara bakıp bakıp yorumlaşıoruz kaç saattir:) ay parçası gibisin cnm bnm maşşallahhh cok begeniorum senin güzelliğini kuzum:)
orda olmayı cok isterdim gerçekten deli gibi isterdimneyse daha fazla duramıcam galiba ühühühühühühüüh
Biliyorm cnm resmlerdn goruyorm cok gzl hatun..ee usaum karadenzli..
Sna whats up tn msg attm mrve
cnm biz fotolara bakıp bakıp yorumlaşıoruz kaç saattir:) ay parçası gibisin cnm bnm maşşallahhh cok begeniorum senin güzelliğini kuzum:)
orda olmayı cok isterdim gerçekten deli gibi isterdimneyse daha fazla duramıcam galiba ühühühühühühüüh
Bulusmaya gelnce superdi..btn herkesmi bu kdr iyi olur ya..ALlah bu mart analarini secmis bnce..hepsi guzel ve iyi..guzellk konusnda bn haric...aysosuma binlerce kez tesk.bomba ymkler ve super misafrperverlk..cnm.bnm. resmleri ekleyn kzlar..
Kisaca cok guzel bigundu..herkese teskkurler...
La Berna başlaycam vatsapına haaabüzülüyorum bak yükeleyemediniz bi prog.
Yavrm napiim telefonun tedaviye cvp. Vermedi masada kaldi..büzülme
REsimleri gördük, hepiniz birbirinden güzelsiniz, sen de ay parçasısın nurun dediği gibi. Ben de bu mart annelerine hastayım:) İnşallah ben de gelirim bir gün buluşmalara:)
Ben geldimmm:)
Kızlar hepinizi çook seviyorum ya,çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan,Bernayla muhabbetin dibine vurduk resmen herkeşler gidince tek kaldık çenemiz düştü.
Gülnihal bab-bab die diye Selçükede öğretti baba demeyi
Selçük herzamanki gibi mahsun şirin çook tatlı ve ağır abiydi:)
Atlas oy ağlak kuzum benim,performansından bişey kaybetmemiş
Kerem ona ayrı bi parantez açmak istiyorum,binlerce kez maşallah ona
Alya oyy nazlı kuzum benim,çok hanımefendi ya ağlaması bile kibar
Cenk habire beni kesti durdu arada gülüştük en küçüğümüz olduğu için daha sakindi
Kuzey sakin ve şaşkındı kim attı beni buraya der gibi bakındı durdu etrafa
Gülnihal hihi benim kızım çok mifafir pervenherkese doğru uçtu resmen,oturdu oynadı emekledi evde ilk defa kendi boyutlarında bu kadar bebek gördü şimdi yoruldu uyudu.
Ve teşekkür ,Canım kocamahazırlıklarımda bana yardım ettiği için canım aşkım
Bide benim ufacık tefecik hatta minicik salonum yei bebeği ağırladı onada bi alkışşşş
Ayselimm all kuzumm güzel fotolarınızzz:)))
Ay cnm bnm simartmayn bni ay parcasi fln..ay parcasi olduum dogru valla yaknda o ayin parcasi deil tamami olcm yuvarlanark gelcm bulusmalara
aaaa aysel öle deme ama atlas artık o ka ağlamyo yaaaa
Berna bebeklerin hep beraber o tarafa niye baktığını anlatayım mııı
Biz onu ağlak haliyle seviyoz ama Pınarım ya,tarz bi ağlaması var ya minnoş kuzum benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?