2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zeynep sare çarşambadan beri hasta ateşi bi türlü düşmüyordu çok şükür bugün düştü perşembe doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotik verdi agumentin dolven verdi ağrı kesici bide fitil verdi bide öksürük şurubu ama yavrum ateşten eridi ya çok kilo verdi bide bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oldu doktoru aradık alerji olabilir dedi ama yarın götürcem doktora bide yavrum eski kilosuna nasıl döncek ya neler yedirmeliyim şurup vercez diye yavrum hiçbişey yemiyo kaşıkla falan kapatıyo ağzını çok üzülüyorum ya

aaa bizim mama sandalyemizden:) memnunmusunuz bari. biz şimdilik fazla kullanamadık. içine oturunca ağlamaya başlıyor bizimki.
geçmiş olsun bu arada cnm...
sandalye güzel memnunuz fakat bizimkine de bi haller oldu son zamnlada. hemencik sıkılıveriyo malesef...

Yavrummm o guzel dıslerını yerımm hastanedekıı gulusunu hıc unutmıcammm ben senı beklıorum evımee keremmm gel banaa olurmuu:))
geliriz tabi mine teyzesi sen de gel ama...

ay maşallah ne tatlı yaa sarı sarı altın gbi..maşallah kalkıyoda ayaa..bzmki daha oturamıyo nasıl olcak bilmiyorm
ama şöyle bi sorunumuz var bizimki de desteksiz oturamıyo,destek bulunca direk ayak ayakta ama :))

çooookkkk tatlı maaşallah sarı şeker
teşekkür ederiz teyzesi

bu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan
ah be kuzum burdan kaç kez cağrı yaptım izmirdeyken. nerelerdeydin?.. bi türlü bi araya gelemedik. kısmet değilmiş... artık istanbuldayız. ama kasımda gelme iht. var haber veririm uygun olursak toplaşırık

gelelim bugüneeee
harika bi buluşmaydı
her şey süperdi. canım arkadaşlarımmmm hepiniz harikasınız
bebişleriniz de çok şekerler
güleryüzünüz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.
çok keyifli bir gündü çok eğlendim.
iyi ki varsınız sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

ayselciğim sana ayrıca teşekkür ederim. misafirperverliğin ve bize hazırladığın leziz yiyecekler için. çok emek vermişsin. ellerin dert görmesin.

canım dokuntu antıbıyotıkten olmus olabılır dilara ela da olmustu merak etme kılosunu alır tekrar.

geçmiş olsun canım bizimkininde boğazları kızarmıştı burnu akıyordu bende istemedim dr da antibiyotik yazdı ama ateşi vs çıkarsa kötülerse durumu verirsin dedi.bende başlamadım. sağolsun burdan ıhlamur verenleri okudum ıhlamur verdim birde pedifen şurup verdim bir kaç kere çok şükür şimdi daha iyi. .çook geçmiş olsun.

yaa, buluşmamı olmuş.. evde ınternet olmayınca, cuma sabah en son girebilmiştim nete.göremedim tabi...sağolsun azeri (ayseldi galiba) mesaj da atmış ama göremedimkiii...bi nasip olmuyo buluşma bana...ya iş saati oluyo, haftasonunu da haber alamamışım neyyyse...hayırlısı artık..

Canlarım günaydın, deliksiz bi uyku uyudum,siz bize hergün gelin ya:)
Gülnihal dün o kadar oynadı ki akşam saat dokuzdan sabah yediye kadar uyudu tabi bende çok güzel bi uyku çektim.Müdür izne çıktı, hesap kitap bana kaldı,bi hafta çok sık giremem artık,müdür olmak varmış ya,isteyince onlara veriyorlar

sabah 7 ye kadar mıı,,vaaav..maşallah..uzun zamandır hayalini kurduğum şey...artık lüks anlayışım değişti..şu an benim için lüks akşam 11 de yatıp sabah 7 ye kadar deliksiz uyumak.....nerdeee...

6. hastalık geçirmiş olabilir misiniz? 3-4 gün ateş peşinden döküntüdür belirtisi, ilaç tedavsi işe yaramaz, ateşi kontrol altında tutmaya çalışılır...

Ayselimm all kuzumm güzel fotolarınızzz:)))

bayıldım fotolara, Gülnihal'in pörtlek hali çoookkk güzel :)

günaydın güzel mart anneleri buluşma fotoğraflarınıza bayıldım hepiniz çok tatlısınız allah hepimizin bebeğine sağlık versin

Günaydın Annişlerrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…