- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.561
Oy kurban olurum sizlere,minnoşlarım benim,yalnız o değilde biz ana kız pek bi pörtlek gözlü çıkmışız beaa
Neyse canlarım ben gidip yatayım artık.
İyi geceler,tatlı rüyalar.
Çok güzel bi gündü
Ayselimm all kuzumm güzel fotolarınızzz:)))
sandalye güzel memnunuz fakat bizimkine de bi haller oldu son zamnlada. hemencik sıkılıveriyo malesef...aaa bizim mama sandalyemizden:) memnunmusunuz bari. biz şimdilik fazla kullanamadık. içine oturunca ağlamaya başlıyor bizimki.
geçmiş olsun bu arada cnm...
geliriz tabi mine teyzesi sen de gel ama...Yavrummm o guzel dıslerını yerımm hastanedekıı gulusunu hıc unutmıcammm ben senı beklıorum evımee keremmm gel banaa olurmuu:))
ama şöyle bi sorunumuz var bizimki de desteksiz oturamıyo,destek bulunca direk ayak ayakta ama :))ay maşallah ne tatlı yaa sarı sarı altın gbi..maşallah kalkıyoda ayaa..bzmki daha oturamıyo nasıl olcak bilmiyorm
teşekkür ederiz teyzesiçooookkkk tatlı maaşallah sarı şeker
ah be kuzum burdan kaç kez cağrı yaptım izmirdeyken. nerelerdeydin?.. bi türlü bi araya gelemedik. kısmet değilmiş... artık istanbuldayız. ama kasımda gelme iht. var haber veririm uygun olursak toplaşırıkbu arada burdan sesleniyorum izmirli mart anneleri bizde bebişlerimizi alıp böyle bir etkinlikte bulunalım ben çok kıskandım doğrusu :)) yok mu hiç izmirden mart ayında doğum yapan
kızlar zeynep sare çarşambadan beri hasta ateşi bi türlü düşmüyordu çok şükür bugün düştü perşembe doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotik verdi agumentin dolven verdi ağrı kesici bide fitil verdi bide öksürük şurubu ama yavrum ateşten eridi ya çok kilo verdi bide bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oldu doktoru aradık alerji olabilir dedi ama yarın götürcem doktora bide yavrum eski kilosuna nasıl döncek ya neler yedirmeliyim şurup vercez diye yavrum hiçbişey yemiyo kaşıkla falan kapatıyo ağzını çok üzülüyorum ya
Geçmiş okuyamayacağım kadar çoğalmış, ben giremedim bayadır, hafta içi Lidya inanılmaz derecede huysuzdu, nitekim sonucunda da ateşlendi. Sabahlara kadar mızıkladı yavrumDoktora götürdük kulaklarından şüphelendi ama antibiyotik başlamadı, ateş düşürücü ile takip edelim düşmezse başlarız dedi, ama düşmedi, 2 gün sonra tekrar götürdük ve başladık antibiyotiğe, umarım bir daha olmaz teyzeleri. Bugün iyi çok şükür, ama bu aralar çok huysuz.
Sizleri çok özlüyorum. Okuldayım hafta içi hep. 27 saat dersim var. 3 te çıkıyorum, gelince de Lidya ile ilgilen, yemek yap derken zaman akıp geçiyor. Bakıcımızla da iyiyiz çok şükür, Lidyacık sorun çıkarmadı bu zamana kadar, inş bundan sonra da çıkarmaz. Ev sahibim bakıyor bu arada. Yoruluyorum kızlar ama çok şükür.
Sizleri bir daha bu kadar ihmal etmemeye çalışıcam. Ne var ne yok bilemiyorum. Hastalar varsa geçmiş olsun, sevinçler varsa içtenlikle paylaşıyorum. Buluşmalar var sanırım Allah muhabbetinizi artırsın.
Uğrayamadığımız zamanlarda beni ve Lidyacığı unutmayın teyzoşlar. Szileri seviyorum.
Canlarım günaydın, deliksiz bi uyku uyudum,siz bize hergün gelin ya:)
Gülnihal dün o kadar oynadı ki akşam saat dokuzdan sabah yediye kadar uyudutabi bende çok güzel bi uyku çektim.Müdür izne çıktı, hesap kitap bana kaldı,bi hafta çok sık giremem artık,müdür olmak varmış ya,isteyince onlara veriyorlar
kızlar zeynep sare çarşambadan beri hasta ateşi bi türlü düşmüyordu çok şükür bugün düştü perşembe doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotik verdi agumentin dolven verdi ağrı kesici bide fitil verdi bide öksürük şurubu ama yavrum ateşten eridi ya çok kilo verdi bide bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oldu doktoru aradık alerji olabilir dedi ama yarın götürcem doktora bide yavrum eski kilosuna nasıl döncek ya neler yedirmeliyim şurup vercez diye yavrum hiçbişey yemiyo kaşıkla falan kapatıyo ağzını çok üzülüyorum ya
günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
çoookkkkk geçmişler olsun canım ya hemen atlatır inşallah
çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınız
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama çiçek değilmişiz şükür. alerjik bir durum.günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
geçmiş olsun kızlar inşş en kısa zmnda gecer
kitap kazanan arkadaşımızı tebrik ederim :)
topikten olması kazananın ayrıca mutlu etti beni, Berra'nın minik parmakları sağolsun :)
kazanan yazının altında, heyecan olsun dimi :)
LeGa-Be-Be: Hediyeli Yazı : Aletha J. Solter Türkiye’de
yuppiii kazanmışım. Gamzecim sana ve Berra'ya çok teşekkür ederim. Evet senin de dediğin gibi Berra'nın parmaklarına sağlık. Umay Deniz'imin şansına katılmıştım ve gerçekten de bu kitabı almayı çok istiyordum. Böylesine güzel bir blog sayfası oluşturdun ki hepimize yardımcı oluyorsun. İyi ki bu topiğe katılmışım. Tüm arkadaşların yüzünü görmesek de her şeyi paylaşabilmek doğal olabilmek inan çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?