- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.581
ol yavrum ol dolunay ol, ilk dördün son dördün ne olursan ol yine gel
sana her hal yakışır güzelim benim
Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...Bulusmaya gelnce superdi..btn herkesmi bu kdr iyi olur ya..ALlah bu mart analarini secmis bnce..hepsi guzel ve iyi..guzellk konusnda bn haric...aysosuma binlerce kez tesk.bomba ymkler ve super misafrperverlk..cnm.bnm. resmleri ekleyn kzlar..
Kisaca cok guzel bigundu..herkese teskkurler...
Berna bebeklerin hep beraber o tarafa niye baktığını anlatayım mııı
günaydın annişler. dün akşam alışverişten dönüyorduk. kızımın elleri ve yüzünün 1-2 yerinde su toplamış gibi bir görüntü vardı.ben sinek ısırığı gibi bir şey sanıp pek önemsemiyordum. ama 3-4 gündür geçmedi. yolumuzun üstünde hastane vardı. . neyse gittik hastaneye acil tıklım tıklım dolu. hep ateşli çocuklar. onlarla uğraşmaktan bize zor sıra geldi. doktor kontrolünü yaptı. döküntü bunlar dedi. galiba su çiçeği çıkarmaya başlamşız. gece kızarıklık pek yoktu. ama sabah yüzünde 2-3 kızarıklık daha oluşmuş. yarın kendi doktorumuza gideceğiz. dünden beri iştahı da pek yoktu anlam verememiştim. meğer bu belirtilerden dolayıymış. bizde durumlar böyle ..
filizcim çok geçmiş olsun önemli bir durum olmaması sevindirici canım...bizde dün oğluşumla biraz hava alalım şöle çimlik bir yere gidelim dedik havada fena değildi izmirde hani ama polenlerden insan korkuyor haliyle ciltleri çok hassas hemen tahriş oluyor..]
kızlar zeynep sare çarşambadan beri hasta ateşi bi türlü düşmüyordu çok şükür bugün düştü perşembe doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotik verdi agumentin dolven verdi ağrı kesici bide fitil verdi bide öksürük şurubu ama yavrum ateşten eridi ya çok kilo verdi bide bugün yüzünde ve vücudunda kırmızı döküntüler oldu doktoru aradık alerji olabilir dedi ama yarın götürcem doktora bide yavrum eski kilosuna nasıl döncek ya neler yedirmeliyim şurup vercez diye yavrum hiçbişey yemiyo kaşıkla falan kapatıyo ağzını çok üzülüyorum ya
yaa, buluşmamı olmuş..evde ınternet olmayınca, cuma sabah en son girebilmiştim nete.göremedim tabi...sağolsun azeri (ayseldi galiba) mesaj da atmış ama göremedimkiii...bi nasip olmuyo buluşma bana...ya iş saati oluyo, haftasonunu da haber alamamışım neyyyse...hayırlısı artık..
maşallah bebişleriniz ve sizler çokkk tatlısınız..amam ben eksiğim orda
Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...
bencede filizcim bizde yapalım bir toplantı insan baktıkça özeniyor öyle değilmi haklısın çok kalabalık olamayız belki ama yavaş yavaş sayımız artar bakarsın :))
bende izmirdeyim cnm
Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...
bencede filizcim bizde yapalım bir toplantı insan baktıkça özeniyor öyle değilmi haklısın çok kalabalık olamayız belki ama yavaş yavaş sayımız artar bakarsın :))
bi başlayalım da gerisi gelir canım inşallah :))
kızımdan 2 görüntü :))
Fulyacım sen ne zmn geliyon? :))
ühüüüü ben gelememkitaaaaa nerelerdeyim ben...
berna sen sebze çorbası yaparkene suda piştikten sonra örneğin; patates,havuç vs. sonrasında blendırdan geçiriyomusun..geçirince vitaminleri gidiyomuymuş? nası etcez ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?