2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım kıskanmamak elde değil. İzmir'li annişler hadi artık biz de toplanalım. çok güzellerrr .. bu kadar kalabalık olamayız ama ...
günaydınnn güzel mart annişleri:))))))

Eki Görüntüle 516631

sana da günaydın güzellikk

Berna bebeklerin hep beraber o tarafa niye baktığını anlatayım mııı

anlat yavrum anlatda alem manyak görsün...ama o bakışları hiç unutmıcam yaa hepsi çölde kutup ayısı görmüş gibi bna bakıyodu..hele ATlas ve Keremin bakışları bni benden aldı katıldım orda..çok tatlılar yaa

geçmiş olsun cnm..Allah acil şifa versn yavruya

Saliha istersn cebini özelden at bidahakine ararm bn sni

ah be kuzum burdan kaç kez cağrı yaptım izmirdeyken. nerelerdeydin?.. bi türlü bi araya gelemedik. kısmet değilmiş... artık istanbuldayız. ama kasımda gelme iht. var haber veririm uygun olursak toplaşırık[/QUOTE]

ah ah ben ozaman nerelerdeymişim bilmem ki neyse nasip bundan sonra burdaki arkadaşlarla yaparız bişiler inşallah sende izmire geldiğinde katılırsın bize inşallah :))

kızlar selam ...bizde varız ben bornovadayım ...filiz ,benim kuzumun adıda deniz, kızınla adaşlar:))[/QUOTE]

ooo izmirli hanımlar çoğalmaya başladı ne kadar güzel :))

bende izmirdeyim cnm

çok memnun oldum kızlar benim ismim esra ve cücüğümün ismide çınar :))

İşte Kızlar Selçuğumun gariban ensesi..sinirlendiimde bni bu sakinleştiriyo..bu pozisyonda tutarsanız sizde mayışabilirsiniz

Ve budaaa dün metrobüsten Edirnekapıda indiimizde karşılaştıımız manzara..o merdivenlerdeki insan yığını ilerleyemiyodu ve 1 saat beklesek belki ordan çıkamazdık..düşünebiliyomusunuz durakda iniyosunuz ve turnikelerden çıkamıyosunuz..yani duraktan çıkamıyosunuz..bizde tekrar geri binip bi önceki durakta indik..işte İstanbulun geldii son nokta..yakında istanbul bağımsızlıını ilan edip Ayrı bi Eyalet olabilir yani :)) ne ulaşım aracı yapsalar bu kalabalığa çözüm getiremezler..bnce artık vizeyle girilmeli İstanbula

Ayselllll canım benımm.. Hersey ıcın bırkere dahaaa cok cookkk teskkurlerrr bızı en guzl sekılde agrladınn guler yuzun mısafrperverlıgınn hersey hersy cok guzldııı elıne emımegıne saglık kesene bereket hakkını helall ett canım. Dun cok guzl bır bulsma oldu cok memnun oldum cok keyf aldımm 7 bebeyle zor oluoms benu test ettık ama buna ragmen keyflıydıı butun katılım gosteren arkadaslrımaa samımıyetnden muhabbetnden tatlılıgndn oturude tesekkurlerımı bır borc bılırımmm ıykı gelmısızz mınık oglmlaaa

Ayy ayy ayyy resılere bayıldım,hepınıze masallah canlarım benım,ne guzel bı ortam olmus oyleee...

Kızlar ben bısı sorcam,du aysımaya park yatak aldık,malum ust katını kullanmamız mumkun degıl,o mesafeden haylı haylı atar kendını,dırek alt katını kullandık dun gece ıtıbaryle,kızlar bu tarz besıklerı kullananlar ıcın soruyorum ve bılen varsa lutfen cvp versın,kenar korumalık varmı? Yanı besıklerdekı gbı kenarlardan baglayabılecegımız korumalıkları mevcutmu?alt katı kullandıgımız ıcın korumalıgın buyukce olması gerekıyo,napcam la ben?

Fulyacım sen ne zmn geliyon? :))

ühüüüü ben gelememki taaaaa nerelerdeyim ben...

berna sen sebze çorbası yaparkene suda piştikten sonra örneğin; patates,havuç vs. sonrasında blendırdan geçiriyomusun..geçirince vitaminleri gidiyomuymuş? nası etcez ozaman?

canım benim oğlumun doktoru özellikle sormuştu blendır kullanıyormusun diye asla kullanmanı tavsiye etmem demişti çünkü bebekler ozaman çiğneme yeteneği kazanamıyorlarmış bütün yiyecekleri yutuyorlarmış ayrıca dediğin gibi vitamini öldürüyormuş başı metal olduğu için onun yerine haşladıktan sonra cam rande al ve rendele demişti ben öyle yapıyorum şu anda okuyunca bir fikir vereyim dedim :))

1 saattr yok boyut yok kucult yok buyutttt ugrasmktn nvrm donduuu bazılrnı ıkı kere yuklmsmm so soriii:))) resmler hakknda fıkrımı beyn etmem gerekırsee gulnıhal bır harıkaaaa kuzyın bakıslrı ne kdr safsa onun kıler okdar cın gıbı:))) resmlrı cekerkn cok guldukkkk sımdı gulnıhlle kuzyn resmlrıne bakınca bıdaha guluorum:)))))

bütün anneler, bütün bebişler harika çıkmış... hepinize ayrı bayıldım valla. ve çoooook özendim. gelebilseydim keşke... artık anadolu yakası buluşması olursa ona gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…