- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.741
canım bişi sorcam dr sana serklaj mı yoksa serkulaj mı dedi anlamadım nasıl olcakmış anestezi yapcakmı yoksa nasıl yapcak bilgi verdimi çünkü benimde serklaj olma ihtimalim var ve çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18::18: az önce videosunu izledim tüylerim diken diken oldu otopsiye benziyo aynı bide riskleri varmış ay çok soru sordum aydınlatırsan sevinirim :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İşten çıkınca da çok zor tabi canım haklısın, benim de işten çok çıkasım geldi ama borçlardan çıkamadım. Rahat izin alabileceğin bir işin vardır belki diye sordum, kamu, öğretmenlik falan. Ama özelde zor tabi. En azından oturuğun yerde ayaklarının altına tabure gibi bişey koyup sürekli uzatsan o da fayda eder belki.
canım senin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacına kalkman lazım aman dikkat bak ben ilk hamilelimde karnımdaki su yüzünden neler çek tim çok sağlıklı bebişimi kaybettim sonra üzülen sen oluyosun kimseye bişey olmuyo hep boş teselliler
ya ayıp olcak ama bağırsaklar göbişin altındamı ben tam rahimin olduğu yerden hissediyorum içerden dışa doğru bebişim karete yapıyo işteee
yok balım nerdeeee bi gün bankacı olmadığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdionlar herşeye rapor alıp gitmiyo ben rapor alsam nolcak mecbur geliyom :95: tam karşımda sandalye var ona uzatayım bakalım faydası olcakmı inşallah olur
bankacımı !!!!
ben bankacıyım, hamileliğim o kadar eziyet içinde geçiyor kii öyle dediğin gibi rapor alıp gelmemezlik yapamıyorsun
2 hafta önce ciddi rahatsızlık geçirdim ve doktor tam 1 hafta rapor verdi işe gitme istirahat et diye
ama ertesi gün yöneticilerden biri beni zırt pırt arayıp gelmen lazım, yaşadığın şeyler önemli değil, herkes yaşıyor kendine lütfen kalıcı çözümler bul, daha doğumuna çk var bu şekilde devam edemezsin lütfen bir an önce kalk ve işe gel dedi. üstelik bunu söyleyende 2 çocuk sahibi bir bayan
2 gün önce üzerime bir sürü iş yükü binildi, halbuki hamile olduğum için işlerimin hafifletilmesi gerekirken bana öğle yemeğine çıkma ve bunları bitir bu süreç 6 ay devam edecek denildi , yani doğumuma kadar.
benim durumumda olan binlerce hamile bankacı arkadaşım var.
bankacılık nedense dışardan havalı 9-6 çalışılan düzgün bir iş gibi görünür insanlara
ama içi bizi dışı sizi yakar tabii.
canım serklaj yapılacak. Ben daha önceden 6,5 aylık erken doğumla bebiğimi kaybettim. Sonuç olarak rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.Tekrar hamile kalısrsan serkulaj yapılacak dedi. benim bebişler ikiz olunca mutlaka yapalım dedi. Genel anestezi altında yapılıyormuş, bebeklere bir zararı yokmuş bu anestezinin. zaten kısa süren bir işlemmiş. Benim bir arkadaşım var onada yapılmıştı. allahın izniyle oğlunu aldı kucağına. İnşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Senin sorun ne neden yapılabilir?
canım benim valla bende seninle aynı düşünüyorum ama doktor resmen dalga geçti hemşire ve eşim güldü ben kızardım((
kızlar ben de bebişimin hareketlerini hala hissedemiyorum 15. haftada olmama rağmen. çevremdekiler artık hissediyor olman lazım diyorlar ama bi yerde okudum 19-20.haftada fln ancak hissedilebilirmiş diyordu. yine de bilmiorum belki bebişim kızdır onun için hissedemiyorumdur daha:44::44:
seni çok iyi anlıyorum ama bende ilk bebeğimi kaybettim melek oldu((( ama sana tavsiyem asla yalnız kalma kendini
dinleme ben çok kötü günler yaşadım bu davranışlarım yüzünden inş.Rabbim sana en kısa hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin
kızlar ben de bebişimin hareketlerini hala hissedemiyorum 15. haftada olmama rağmen. çevremdekiler artık hissediyor olman lazım diyorlar ama bi yerde okudum 19-20.haftada fln ancak hissedilebilirmiş diyordu. yine de bilmiorum belki bebişim kızdır onun için hissedemiyorumdur daha:44::44:
yok balım nerdeeee bi gün bankacı olmadığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdionlar herşeye rapor alıp gitmiyo ben rapor alsam nolcak mecbur geliyom :95: tam karşımda sandalye var ona uzatayım bakalım faydası olcakmı inşallah olur
yawrum çok üzüldüm allah karnındakine sağlık versinnasıl su yüzünden canım ?
bankacımı !!!!
ben bankacıyım, hamileliğim o kadar eziyet içinde geçiyor kii öyle dediğin gibi rapor alıp gelmemezlik yapamıyorsun
2 hafta önce ciddi rahatsızlık geçirdim ve doktor tam 1 hafta rapor verdi işe gitme istirahat et diye
ama ertesi gün yöneticilerden biri beni zırt pırt arayıp gelmen lazım, yaşadığın şeyler önemli değil, herkes yaşıyor kendine lütfen kalıcı çözümler bul, daha doğumuna çk var bu şekilde devam edemezsin lütfen bir an önce kalk ve işe gel dedi. üstelik bunu söyleyende 2 çocuk sahibi bir bayan
2 gün önce üzerime bir sürü iş yükü binildi, halbuki hamile olduğum için işlerimin hafifletilmesi gerekirken bana öğle yemeğine çıkma ve bunları bitir bu süreç 6 ay devam edecek denildi , yani doğumuma kadar.
bankacılık nedense dışardan havalı 9-6 çalışılan düzgün bir iş gibi görünür insanlara
anacımmmm çok üzüldüm benim kuzenler bankacı ikisi o kadar rahatki bende ordan biliyorum... hatta küçük kuzen ayın yarısında izinli nerdeyse herşeye rapor alıyo bende özeniyodum ona demekki hepsi aynı deilmiş....ben dedim kızım seni işten atarlar bu gidişle ama nerde hatunu kadroya almışlar...allah hepimizin karşısına anlayışlı insanlar çıkarsın
bankacımı !!!!
bende ilk hamilelimde 5,5 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim buarada 1 ay yaşadı su kesesinde kaçak başlamıştı su kaybettim oyüzden yani normal doğum oldu şimdide aynı risk var dr 3 yada 4 ayda yapabilirz belki demişti kesin çözümde değilmiş dr sordum erken doğum olcağı varsa olur demişti ama elimizde geleni yapçaz dedi çok geriyo beni serklaj olayı
Allah razı olsun canım, aslında benimle alakalı olan birşey olmadığını bildiğim halde sürekli kendimi suçluyorum.. Yalnız kaldıkça ağlıyorum, çok istemiştim çünkü
ben bebeğimi, eşimi de biraz zor ikna etmiştim açıkçası ama elden hiçbirşey gelmiyor. Rabbime sığınıp sağlığıma kavuşup tekrar hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.
Geçmişte bebişini kaybeden anneler, ve şu an bir takım sıkıntılar, zorluklar yaşayan anne adayları Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşaAllah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza almak kısmet olur, dualarım sizinle....
Anne olmak iste bu yüzden kıymetli, işte bu yüzden cennet annelerin ayağı altında...... İnşaAllah bu cenneti hakeden kaliteli annelerden oluruz, Çünkü etrafıma bakıyorumda anne-babaların çoğu sadece annelik-babalık içgüdüsünü tatmin etmek için anne-baba oluyorlar,çocuk nasıl yetiştirilmeli diye kendilerini yetiştirmiyorlar, herşeye içi güdüsel yaklaşıyorlar, ki bu en tehlikelisi, Çünkü böyle insanlar ellerindekinin emanet olduğunu ve onunda bir insan,bir birey olduğunu unutarak evlatlarını bebekliğinde, çocukluğunda, gençliğinde sadece kendi istekleri doğrulsunda yetiştirmek istiyorlar, hatta o kadar ileri gidiyorlar ki şu bölümü okuyacaksın, şu mesleği alacaksın, şu kızla evleneceksin, hayatlarının her anında müdahaleci oluyorlar..Ve sebeb olarakta anne-babalıklarını öne sürüyorlar, neymiş efendim istediği olmazsa analık-babalık hakkını helal etmeyecekmiş....iyide o çocuk senin zorunla sevmediği işi yapmak zorunda kalabiliyor, sevmediği insanla evlenmek zorunda kalabiliyor, böylece çocuğunun bütün hayatını çalmış oluyorsun, bakalım o sana evlatlık hakkını helal edecek mi?..... Rabbim bizi öyle olmaktan korusun, İnşaAllah bizler bilinçli anne-babalardan oluruz, onunda kişisel bir dünyası olduğunu kabullenip, kendi becerileri doğrultusunda en iyi birey olarak yetiştirebiliriz
Allahıma şükürler olsunki test sonuçlarım güzel çıkmış şimdi aradı doktorum. Cuma günü sabah 10 da dikişim atılacak. allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?