2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım serklaj yapılacak. Ben daha önceden 6,5 aylık erken doğumla bebiğimi kaybettim. Sonuç olarak rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu.Tekrar hamile kalısrsan serkulaj yapılacak dedi. benim bebişler ikiz olunca mutlaka yapalım dedi. Genel anestezi altında yapılıyormuş, bebeklere bir zararı yokmuş bu anestezinin. zaten kısa süren bir işlemmiş. Benim bir arkadaşım var onada yapılmıştı. allahın izniyle oğlunu aldı kucağına. İnşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Senin sorun ne neden yapılabilir?

yok balım nerdeeee bi gün bankacı olmadığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdi onlar herşeye rapor alıp gitmiyo ben rapor alsam nolcak mecbur geliyom :95: tam karşımda sandalye var ona uzatayım bakalım faydası olcakmı inşallah olur

yawrum çok üzüldüm allah karnındakine sağlık versin nasıl su yüzünden canım ?

kızlar ben de bebişimin hareketlerini hala hissedemiyorum 15. haftada olmama rağmen. çevremdekiler artık hissediyor olman lazım diyorlar ama bi yerde okudum 19-20.haftada fln ancak hissedilebilirmiş diyordu. yine de bilmiorum belki bebişim kızdır onun için hissedemiyorumdur daha:44::44:

bende ilk hamilelimde 5,5 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim buarada 1 ay yaşadı su kesesinde kaçak başlamıştı su kaybettim oyüzden yani normal doğum oldu şimdide aynı risk var dr 3 yada 4 ayda yapabilirz belki demişti kesin çözümde değilmiş dr sordum erken doğum olcağı varsa olur demişti ama elimizde geleni yapçaz dedi çok geriyo beni serklaj olayı

canım hala cinsiyetini öğrenemedin mi bende cumartesi gidicem 13+4 olucak inşallah öğrenirim hareket konusuna gelince ben bi doktorla tanışmıstım 32. haftadaydı hamileliğinin ve diyodu ki ben 23 de hissettim cok moralim bozulmuştu felan demişti o doktor olarak paniklemişse bizimkiside cok normal heralde ama daha 15 lerde bunu düşünüp panik yapmaya gerek yok bence

Allah razı olsun canım, aslında benimle alakalı olan birşey olmadığını bildiğim halde sürekli kendimi suçluyorum.. Yalnız kaldıkça ağlıyorum, çok istemiştim çünkü
ben bebeğimi, eşimi de biraz zor ikna etmiştim açıkçası ama elden hiçbirşey gelmiyor. Rabbime sığınıp sağlığıma kavuşup tekrar hamile kalmayı dört gözle bekliyorum.

canım ilk hamilelinse hissetmezsin daha erken gerçi kişiden kişiye değişiyo ben ilkinde 16 haftada hissetmiştim biraz daha sabret

rahatsızlığı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyorum. O şekilde bir de çalışmak zorunda olmak kesinlikle çok kötü. Ben öğretmenim 3 gündür okula gidip geliyorum bir şey yaptığım yok toplantı vardı 3-4 saat oturup onu dinledim yine de yol vs. çok yordu bir de bütün gün ayakta olup çalışmak... Allah yardımcınız olsun. Gerçi ben de 19 eylülde afacanlar gelince oturamayacağım ama oturarak ders işlemek ne mümkün...

sorma canım ya bebişin bütün testleri yani zeka testi falan çok sağlıklıydı anlamadım birden kanamam başladı acile gittik dr suyun azalmış dedi bide ilk gözağrım ilk heyecanım su kesesinde küçük yırtılma olmuş su kaybetmeye başladım 3 hastane dolaştım tıp fakültesine gittim yinede çare bulamadılar su bitince suni sancı verdiler bebişim 5 bçk aylıktı ama iriydi tam 808 gr doğmuştu çok sağlıklıydı erken doğduğu için bağırsak enfeksiyonundan kaybettik ALLAH düşmanıma bile yaşatmasın

Geçmişte bebişini kaybeden anneler, ve şu an bir takım sıkıntılar, zorluklar yaşayan anne adayları Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşaAllah bu sefer hayırlısıyla kucağınıza almak kısmet olur, dualarım sizinle....

Anne olmak iste bu yüzden kıymetli, işte bu yüzden cennet annelerin ayağı altında...... İnşaAllah bu cenneti hakeden kaliteli annelerden oluruz, Çünkü etrafıma bakıyorumda anne-babaların çoğu sadece annelik-babalık içgüdüsünü tatmin etmek için anne-baba oluyorlar,çocuk nasıl yetiştirilmeli diye kendilerini yetiştirmiyorlar, herşeye içi güdüsel yaklaşıyorlar, ki bu en tehlikelisi, Çünkü böyle insanlar ellerindekinin emanet olduğunu ve onunda bir insan,bir birey olduğunu unutarak evlatlarını bebekliğinde, çocukluğunda, gençliğinde sadece kendi istekleri doğrulsunda yetiştirmek istiyorlar, hatta o kadar ileri gidiyorlar ki şu bölümü okuyacaksın, şu mesleği alacaksın, şu kızla evleneceksin, hayatlarının her anında müdahaleci oluyorlar..Ve sebeb olarakta anne-babalıklarını öne sürüyorlar, neymiş efendim istediği olmazsa analık-babalık hakkını helal etmeyecekmiş....iyide o çocuk senin zorunla sevmediği işi yapmak zorunda kalabiliyor, sevmediği insanla evlenmek zorunda kalabiliyor, böylece çocuğunun bütün hayatını çalmış oluyorsun, bakalım o sana evlatlık hakkını helal edecek mi?..... Rabbim bizi öyle olmaktan korusun, İnşaAllah bizler bilinçli anne-babalardan oluruz, onunda kişisel bir dünyası olduğunu kabullenip, kendi becerileri doğrultusunda en iyi birey olarak yetiştirebiliriz

Son düzenleme:

Özel sonuçta hepsi aynı işte, nasıl bir yöneticin varmış senin öyle ya ne kötü kalpliymiş Aslına bakarsan yasa hamile çalışanların iş yoğunluğunun azaltılamsını, dinlendirilmelerini ve randevuları kontrolleri için ekstra izin verilmesini, risk durumda evde dinlendirilmeleri gerektiğini söylüyor. Bir de seninkiler öğle yemeğine karışıyor he, hamile insan aç karnına bırak çalışmayı 3 saat zor durur ya. Mahkemeye versen kazanırsın ama sonra işyerinle daha kötü olursun, ne yazıkki katlanmak zorundayız

Canım genel anestezi ile yapılıyormuş risk yokmuş, boşuna germe kendini tatlım, doktor isterse yaptırırsın.

Canım çok üzülme nolur, en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım iyi dileklerin için sağol. Allahım inşallah bu sefer sağlıkla bebeklerimizi kuccağımıza almayı nasip etsin.

Uyudum uyandım maşallah sayfalar ilerlemiş süpersiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim ikili testimin tarihi için yaptığınız yorumlara.Teşekkür butonu gitmiş iconlar yok Dediğiniz gibi bir gideyim olmadı bir daha giderim:)Doktorum da aklına geldiği zaman gel der zaten sağolsun.
Venustencim yastık fikri için teşekkür ederim denicem.Bir kaç sefer de filmlerde görmüştüm boyumuz kadar bir yastık uzun bacağı ona atıp yatıyorlardı onun da rahat olacağını düşünüyorum.Hiç üzülme benim annem o kadar yoruluyormuş ki bana hamileyken ayaklarım su kovasının içinde uyuyakalıyordum diyor.Bebiş sana sıkıca tutunmuşsa bişicik olmaz Allahın izniyle.

Uyudum uyandım maşallah sayfalar ilerlemiş süpersiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim ikili testimin tarihi için yaptığınız yorumlara.Teşekkür butonu gitmiş iconlar yok Dediğiniz gibi bir gideyim olmadı bir daha giderim:)Doktorum da aklına geldiği zaman gel der zaten sağolsun.
Venustencim yastık fikri için teşekkür ederim denicem.Bir kaç sefer de filmlerde görmüştüm boyumuz kadar bir yastık uzun bacağı ona atıp yatıyorlardı onun da rahat olacağını düşünüyorum.Hiç üzülme benim annem o kadar yoruluyormuş ki bana hamileyken ayaklarım su kovasının içinde uyuyakalıyordum diyor.Bebiş sana sıkıca tutunmuşsa bişicik olmaz Allahın izniyle.

Allahıma şükürler olsunki test sonuçlarım güzel çıkmış şimdi aradı doktorum. Cuma günü sabah 10 da dikişim atılacak. allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…