2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin adına çok sevindim Duanada amiiin diyorum, Bende sonucumu cuma 13:30da alacağım, inşaALLAH benimde güzel çıkar

İstifra ederken zorlanmadan dolayı boğazından kan gelen var mı?Dün akşam bayağı tırstım.

o kan normal canım.ben de ilk başlarda zorlamadan dolayı bi de çok kusuyordum o zaman kan geliyordu.korkuyordum.ama önemseyecek bi şe değil.kusmaktan dolayı tahriş oluyor.şu an çok şükür vitamin ve mineral haplarına başlayınca bulantımda bitti.darısı sana inşallah .

su içemeyen güzel hamişler,bende bulantıdan dolayı su içemiyordum.akşamları yemek yanında acı küçük biberlerden cin biberlerinden 4_5 tane yiyorum ağzını yaktıkça su içiriyor ve bulantıyada iyi geliyor aynı zamanda çok güzel bağırsak çalıştırıyor kabızlıktanda kurtuldum onun sayesinde.
bi de dışardan gelince çok su içiyorum ama soğuk olcak.yol yürüyüş beni susatıyor.

Son düzenleme:

benim içime doğuyor senin kızın olacak sankiii

çünkü önceki yazılarında da dikkat ettim hep benim kızımda yaşadıklarımı yazmışsın ama doğrusunu allah bilir tabii ki önemli olan sağlıklı olsun cnm içime doğanı söyledim sadece...

bu arada ilk gebeliğinse anca 5 ayda hissedersin cnm yaaa ben kızımda da çok geç hissetmiştim...ilk kez hamiş olanlar boşuna dert etmesin normal çünkü....

evet canım ilk hamileliğim benim:) bana da kızım olucak gibi gelio sürekli kız kıyafetleri veya pembeli eşyalara bakıyorum farkında olmadan

Hamilelikte Alkol ve kafein
Hamile olduğunuz dönemde, alkol almayı bırakmanız en doğru tercih olacaktır. Ancak yine de canınız alkol çekerse, haftada 1 ya da 2 defa, alkol oranı normal bir içkiden yaklaşık 250 ml. alabilirsiniz

Her gün aldığınız kafein miktarını da azaltmanız gerekir, ancak bu miktarı sıfırlamanıza gerek yoktur. Kafein; kahve, çay, çikolata, bazı alkolsüz içecekler ve enerji içeceklerinde bulunur.

Günde 300 mg.’dan fazla kafein almamanız gerekir. Aşırı kafein alımı, bebeklerin doğum ağırlıklarının az olmasına ve hatta düşüğe neden olur.

Aşağıdakilerin her biri yaklaşık 300 mg. kafein içermektedir.
• 3 fincan hazır kahve
• 3 fincan çekilmiş kahve
• 6 fincan çay
• 8 kutu kola
• 4 kutu enerji içeceği
• 8 parça sade çikolata barı
Sütlü çikolatadaki kafein miktarı, sade çikolatadakinin yarısı kadardır.

yaaa bunları yazman çok iyi oldu ben çünkü çay kola ve çikolata tüketiyorum hep içimde kuşku oluşuyordu çok mu tüketiyorum diye ama gördüm ki çok değilmiş rahatladım şimdi...

inşaallah canım ikinci hamileliğim bu ilki 5 haftalıkken düşmüştü
doktor çok negatif konuşmadı aslında ama netten araştırınca çok korktum ben tedirgin oldum
şimdi bi prof buldum ona gitmeyi düşünüyorum o ne dicek bakalım
inşaallahh sende aynı sıkıntıyı yaşamazsın tekrar canım

poly poly gelmiş aaaa kendi açtığın foruma en az sen giriyorsun valla

anlat bakalım nerelerdesin rapor ver hemen!!!

tatlım sağol canım. kardeşim bendeydi pazartesiden beri. ondan öncede kızım biraz rahatsızlandı ateşi çıktı filan. şükür düzeldi. bugün doktora gittim elim boş geldim. haftaya çarşambaya randevu verdiler. 2li test için ama 14 haftayı doldurmuş olacağım. doktora da sordum yaparız dedi. bilmiyorum nasıl olcak. test mest umrumda değil aslında. Bebeğimi göreyim kalp atışlarını duyayımda o yeter bana.

Çok geçmiş olsun kızın için,

Bu arada bende bugün gittim ikili test için, doktorum ikili testi yapmak için haftadan ziyade bebeğin boyunun önemli olduğunu söyledi, bebeğin boyu 45 mm geçmeyince yapmıyorlarmış, benim tosyada ki doktoruma göre ben bugün tam 11 haftalıktım, ama dayanamadığım için ankarada bir doktora gittim, onda 11-2 göründüm, ve boyuda 45,5 çıktığı için ikili testi yaptılar, cumada sonucu alacağım inşaAllah, İnşaAllah sende hayırlısıyla bu dönemi atlatırsın

ay cnm geçmiş olsun allah sağlık versin valla benim kızım da her hasta olduğunda ömürden ömür gidiyor biliyorum babalar hiç oralı bile olmuyor gene günlük yaşantısına devam ediyor ama annelerin içi gidiyor o yüzden kimsenin çocuğuna bişey olmasın ya burnu bile kanamasın ben çok üzülüyorum..neyse ki iyileşmiş cnm..

neden senin randevuların hep böyle oluyor ki randevu almadan mı gidiyorsun cnm?14 hafta geç değil mi ikili için?olmazsa sadece üçlü yada dörtlü dediklerini yaptırırsın allahın emri değil ya ikili test!!ama dediğin gibi bebişi özlemişsindir ben de çok özledim valla pazartesini iple çekiyorum hadi hayırlısı hepimiz iiçin...

kızlar ya ben sanki iyi beslenemiomuşum gibi gelio. canım pek bişey istemio zaten, bide bütün gün evde tek başımayım yanımda biri olsa yemek içimden gelicek ama yalnız olmuyor, uzun zamandır çalıştığım için yalnız evde durmaya alışık deilim. bebişimin gelişimi iyiymiş dedi dr ama içim rahat değil. eskisinden daha farklı beslenmiorum hele et hiç yiyemiorum

ay canım ALLAH razı olsun inşallah bu sefer bebişler sağlıkla gelir hep dua ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin:44::44::44::44:

amin canım inşallah dikiş deyince senin yerine ben korktum %85 %90 faydası varmış inşallah operasyonun güzel geçer sonrasında bana baştan sona anlatmayı unutma buarada beni korkak sanmayın önceki doğumdan 1 damar dikişim var benim korkum bebişime bişe olmasın diye :18::18::18::18::18::18:

ay canım ALLAH razı olsun inşallah bu sefer bebişler sağlıkla gelir hep dua ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin:44::44::44::44:
amiiin canım amiiiin

Bu arada alkol, sigara, kahve, çaydan bahsedilmiş, Çok şükür Alkol ve sigara içmişliğim yok(Allahta Korusun)
Kola,fanta,gazoz gibi asitli içeceklerinde zararlarını duyduktan sonra hayatımdan tamamen çıkarmıştım, beş senedir içmiyorum...
Kahve; bir tek haftada bir eşimle keyf için yürüyüşten gelince Türk Kahvesi içerdik, ama hamilelikten dolayı daha bir kere bile içemedim,

Çay ve çikolata vazgeçilmezimdi, Hergün bir paket çikolata ve beş bardak çay mutlaka içerdim, ama o midemin bulandığı ilk zamanlarda bir tiksindim, iki aydır ikisinden de uzağım,

Tek yiyebildiğim bol bol meyva, sebze ve yeşillik, allahım bunlara dayanamıyorum Tatlıyla hiç aram yok, şeker ihtiyacımıda meyva karşılıyor zaten, ama ekşi, acı, tuzlu hep onlara gidiyorum, hele turşuya dayanamıyorum, tabi sonrada midem yanıyor

bende senin gibiydim canım evde yalnız bişey yiyemiyodum anneme gittim 4 gün kaldım iştahım güzel açıldı şuan bulantılarım baya azldı sadece sabahları iştahsızlık oluyo öğleden sonra fena açılıyorum inanamazsın az önce canım soğan çekti çorbanın yanında ısıra ısıra yedim sanki yemeği önümden alcaklarmış gibi

bende senin gibiyim ekşi tuzlu acı istiyorum hep erkek olcak galiba ilkide erkekti hep ekşi yiyodum bi oturuşta 3 tane limon yiyodum tatlıdan tiksindim çikolata bile yiyemiyorum arada bir zorla yiyorum anne çikolata yeyince bebiş çok mutlu oluyomuş kıpırdamaya başlıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…