- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.701
SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
Bernınatorum ,selcukumun uzerındekı kıyafetı cok cısel yaaa,kız versıyonunu bulamammı hacıııı
Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Arayi acmayalim ama bu pazar haftaya pazar ? hadi toplasalim yine havalar cok sogumadan
valla kızlar bn bi süre gelemem yani..üstüste kocama diyemem buluşmaya gidiorm diye..brz vakt geçsin bnce..ama tabi siz toplanırsanz toplanın :))
SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
kayserıdekı hıcbır bahar senlıgı konserlerını kacırmamıstım,ozlem tekın gelse,ferıdun duzagac gellse,bı gun mutlaka o gelırdı,ya yagmur yagardı ya hava eserdı,ama bız mutlaka o canlı canlı soyledıgı bozlakları dınlemek ıcın gıderdık konsere,zaten oyle dolu olurdukı her yer....
Sabah tvyı acmaya korktum bıraz,olum haberını duyarım dıye...olmus..
Neset ertas vefat etmıs...
Allah rahmet eylesın ınsallah
Kayserıdekı hıcbır bahar senlıgı konserlerını kacırmamıstım,ozlem tekın gelse,ferıdun duzagac gellse,bı gun mutlaka o gelırdı,ya yagmur yagardı ya hava eserdı,ama bız mutlaka o canlı canlı soyledıgı bozlakları dınlemek ıcın gıderdık konsere,zaten oyle dolu olurdukı her yer....
Sabah tvyı acmaya korktum bıraz,olum haberını duyarım dıye...olmus..
Neset ertas vefat etmıs...
Allah rahmet eylesın ınsallah
valla kızlar bn bi süre gelemem yani..üstüste kocama diyemem buluşmaya gidiorm diye..brz vakt geçsin bnce..ama tabi siz toplanırsanz toplanın :))
:))) Dikkatıne kurban yavrummmm senınle bulusana kdr kıs gelmzse senın ıcınde leopar kesılırım:))))Mine Hanım leopar şıklığınızda gözümden kaçmadı:)
Bendee senı gorumce oyle kaldm kapıdn gırdmmm daha suartnı gormdn ustumee atlyıp hosgldnn dedn yaa cokk mutlu oldummmm canım benımmm mucx mucxxxaynen bn minyi gördüm aha böle oldum
Bu ısler sırylaa arkaadasm senı okdr ıyı anlıorumkı etrfnda yasms olnlrı arıosn bılgı almk ıcn bende dırek gamzeyı armıstım:)))) Kendısı sunnette olmasına ragmn bıtmk bılmyen sorulrımın hepsıne cevap vermıstı saolsun:)))çok teşekkür ederim kuzeyin masadan düştüğünü yazdığını hatırlıyorum nası içim cız etmişti teşekkür ederim desteğin için çok saol
Coook coook keyflıydıııı sızı yakındn tanıdgm ıcn cok mutlu oldm ztn merveyle su yolu yaptıkkk:))) Bn hngı bulsma olursa olsn gelmk ıstıorum sen kurabıyemı yap cagr benı ama ruca edcm az yaglı olsnnn offf offff:))))Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Arayi acmayalim ama bu pazar haftaya pazar ? hadi toplasalim yine havalar cok sogumadan
Katılıorummmmmm merveyeee sımdı sıra karsıdakılerdeeee bıde bızm burdakı tayfyı topldkmı tamammm:)))Bananeee yaaa hep o tarafta oluyorr bu seferde siz Anadolu yakasına gelin nolurrrrr:26::26::26:
Hihihi aynenama biz nasılsa yakınız ya bi ara kaçarım olursa buluşma:)
Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Bu pazar olsun yaaaaa bende gelebilirim o vakit
Yoksa uzulurum amaaa
mine bizim karşıya gelmemizin en kolay yolu minübüs kiralamak olur sanırm.Katılıorummmmmm merveyeee sımdı sıra karsıdakılerdeeee bıde bızm burdakı tayfyı topldkmı tamammm:)))
olmadıııı olmadııı olmadıııııı bız okkaa yol tepcz sızı gormk ıcnn sız gelmıcksnızzz oylemıııı
Bu pazar olursa ben de gelirim, bebişlerin resimlerini gördükçe kaçırdığıma üzüldüm. Gelirsem hepsini öpücem valla, kızarsanız kızın:)
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?