2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın günaydın mart ayının güzel annişleri
armedacım çok çok geçmiş olsun canım allah sabrını versin inşallah...
Bebişleri düşen annelerim hangimizin başına gelmiyor ki bu fırıldak gibi hızla döndükleri için artık zapt etmek günden güne zorlaşıyor...

Kızlar dün akşam işten çıktım her akşam olduğu gibi hızlı hızlı eve gittim oğluşuma sarılayım die baktım minik kuzum totosunu dönmüş mışıl mışıl uyuyor öylece biraz seyredeyim dedim sessizce sonra kuzucum bana doğru dönünce bide ne görem ağzında emzik cuk cuk emiyor :)) oğlum okadar uğraşmama rağmen 6 ay boyunca emzik almadı anneannesi bir günde emziğe alıştırmış :)) tecrübe dedikleri böyle bişi sanırsam :)) aldı almasına emziği ama iyimi oldu kötümü bilemedim yaaa bide bunu bıraktırması var şincik:26::26:

canım çok geçmiş olsun çok çok daha iyi ol inşallah oğluşun için Allah oğlunu size bağışlasın

günaydınlar güzel hatunlar hastalığı tam atlatamamıştım o yüzden ayseldeki buluşmaya gelmedim ama hastalık bitti bu sefer kimdeyse gelicem inşallah çok kıskandım çokkk

Kayserıdekı hıcbır bahar senlıgı konserlerını kacırmamıstım,ozlem tekın gelse,ferıdun duzagac gellse,bı gun mutlaka o gelırdı,ya yagmur yagardı ya hava eserdı,ama bız mutlaka o canlı canlı soyledıgı bozlakları dınlemek ıcın gıderdık konsere,zaten oyle dolu olurdukı her yer....
Sabah tvyı acmaya korktum bıraz,olum haberını duyarım dıye...olmus..
Neset ertas vefat etmıs...
Allah rahmet eylesın ınsallah

Bernınatorum ,selcukumun uzerındekı kıyafetı cok cısel yaaa,kız versıyonunu bulamammı hacıııı

bebeim H&M den aldım pembeside vardı hatta o daha güzeldi..tabi hamileyken almıştm..hatta bunla ilgili bi rüya görmştm kızlarada anlattım..daha doğurmadan önce gördm rüyayı..güya rüyamda doğuruyorm dr.a soruyorm "herşey yolundamı dr?" diye..dr.da "hayır..siz erkek bekliyodunuz bu kız oldu" diyo..benim o an aklımdan geçen tek şey "tüh ulan keşke o tulumun pembesini alsaydım.."..kalktım sbh sbh yarılmıştım bu rüyaya..

valla kızlar bn bi süre gelemem yani..üstüste kocama diyemem buluşmaya gidiorm diye..brz vakt geçsin bnce..ama tabi siz toplanırsanz toplanın :))

geçmiş olsun cnm. seni çok iyi anlıyorum, ben de kürtaj oldum zorunlu olarak biliyorsun ki. zaten doktorlar yeni bir hamilelik için en az 1 yıl, sezeryanda da 2 yıl kadar ara olmasını uygun buluyor. herşeyin hayırlısı. umarım sağlığın yerindedir ve kısa sürede toparlanırsın. ben umduğumdan çabuk toparlandım. inşallah herşey güzel olur senin için de...

senden öğrendim şimdi çok üzüldüüm...bi canlı dinlemek bile nasip olmadı bana..her konserinde ya hastalandım, ya işim çıktı kırşehirliyim bi de::::allah rahmet eylesin:::yaşayan nadir ozanlardandı::::::

Allah rahmet eylesin

valla kızlar bn bi süre gelemem yani..üstüste kocama diyemem buluşmaya gidiorm diye..brz vakt geçsin bnce..ama tabi siz toplanırsanz toplanın :))

Yaaaa olmaz, Selçuğu ısırmam lazım benim ama o pamuk yanakalrından.

Amerda çok geçmiş olsun. Biran önce toparlanırsın inş.

Evet yaa Neşet Ertaş vefat etmiş Allah rahmet eylesin...

Bizde hastalıktan kırılıyoruz.. Öce kızım ateşlendi faranjit oldu, sonra oğlum ateşlendi geçti dedik balgam ve öksrük başlad, üstüne dün aşı oldu hem onun ateşi hem hastalık gece hiç uyuyamadık. Devamında babamız faranjit oldu sesi kısılıyor, benimde boğazım ağrıyor. Ailecek kırılıyoruz desem yeridir((

Mine Hanım leopar şıklığınızda gözümden kaçmadı:)
:))) Dikkatıne kurban yavrummmm senınle bulusana kdr kıs gelmzse senın ıcınde leopar kesılırım:))))
aynen bn minyi gördüm aha böle oldum
Bendee senı gorumce oyle kaldm kapıdn gırdmmm daha suartnı gormdn ustumee atlyıp hosgldnn dedn yaa cokk mutlu oldummmm canım benımmm mucx mucxxx
çok teşekkür ederim kuzeyin masadan düştüğünü yazdığını hatırlıyorum nası içim cız etmişti teşekkür ederim desteğin için çok saol
Bu ısler sırylaa arkaadasm senı okdr ıyı anlıorumkı etrfnda yasms olnlrı arıosn bılgı almk ıcn bende dırek gamzeyı armıstım:)))) Kendısı sunnette olmasına ragmn bıtmk bılmyen sorulrımın hepsıne cevap vermıstı saolsun:)))
Coook coook keyflıydıııı sızı yakındn tanıdgm ıcn cok mutlu oldm ztn merveyle su yolu yaptıkkk:))) Bn hngı bulsma olursa olsn gelmk ıstıorum sen kurabıyemı yap cagr benı ama ruca edcm az yaglı olsnnn offf offff:))))
Bananeee yaaa hep o tarafta oluyorr bu seferde siz Anadolu yakasına gelin nolurrrrr:26::26::26:
Katılıorummmmmm merveyeee sımdı sıra karsıdakılerdeeee bıde bızm burdakı tayfyı topldkmı tamammm:)))

Hihihi aynen ama biz nasılsa yakınız ya bi ara kaçarım olursa buluşma:)

olmadıııı olmadııı olmadıııııı bız okkaa yol tepcz sızı gormk ıcnn sız gelmıcksnızzz oylemıııı

Bu pazar olsun yaaaaa bende gelebilirim o vakit
Yoksa uzulurum amaaa

az bir durun yahu.istanbula döneyim öyle buluşalım.özledim sizi.ben de gelmek istiyom banane

Mine kuzum biz aynı mahalledeyiz nerdeyse Kerimeyle gelirim ben ya her türlü sabahtan kocamla takılsam o zaten öğlene doğru kaçıyor arkadaşlarının yanına 1-2 saat kayboluyor,bende sizin yanınza kaçar gelirim :) Hem doyamadım senin muhabbetine anacım

mine bizim karşıya gelmemizin en kolay yolu minübüs kiralamak olur sanırm. öyle sizin gibi tek bir araba zor canım

ayseel sen beni evde bırakıp merveyi almaya gittin ya bizimkiler güzel güzel bakışıyorlardı bende paparazzilik yapim dedim
o özel anlardan ir iki kare

buda atlasın hiphapçı hali

Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...

Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...

Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…