2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerde
Eki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782

anladım canım haklısın tabi yavaş yavaş bir düzen oturtmak gerek kahvaltıda diğer ürünlerden yiyorsa yumurta için çok zorlama istersen sonra bide tiksinmesin hepten benim oğlumda aptamilin tahıllı mamalarından yemiyor ağzını öyle bir kitliyorki açabilene aşk olsun bende içine biraz meyve rendeleyerek yediriyorum ozaman yiyor bizim kahvaltıyla pek problemimiz yok şükür veriklerimi geri çevirmiyor belkide yumurtanın tadına iyice alışana kadar yoğurtla vermeye devam etmelisin acele etme zamanla tek yemeyede alışır elbet

Amerda canım çok geçmiş olsun,Allah,Aren'e uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Pınar kuzum resimler harika,hele atlasın o rapçi hali beni benden aldı,minik erkekim benimm
Bernaa kuzum uynamadınmı da foruma girmiyon diye arayacaktım ki geldin.
Fatma kuzum acık yakın olaydın sana da yapardım o mamalardan sen yeterki geleydin ben sana kuzu çevirme bilem yaparm :)
Kerime annem buluşma var yok bilmem ama ben gelirim h.içi eşin geç geldiği bi gün benimki de geç geliyorda sıkılıyoz ana kız
Yasemin kuzum girmiyorsun ki foruma habersiz kalıyon sonra hep buluşmalardan.

Geçmişe bakarken gördüm Nalanın güzelliğinden konuşlmş.resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel hatun maşallah
Bu Dürüyenin güğümleri varya ordaki Halimeyi(Deniz Sipahi) görünce hep Nalan aklıma geliyor resimlerden gördüğüm kadarıyla ona benzetiyorm hep.Tabi sen daha güzelsin Nalanımm

güzel annelerim benim ben kaçıyorum mesaim buraya kadar eve gideyim cücüğüm süt bekler benden hepinize iyi akşamlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...

Merve nerlerdesin, göremedim seni Alya minnoşumu özledim ya Gülnihalden sonra pek bi kibar geldi bana Alya Kibarcık kuşum benimmm

çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versn

Kızlar hani biz hep buluşuyoruz ya,bu aralar hep düşündüğüm kızımın doğum gününü sizle yapmakk :)
Aile arasında ki ayrı,nasılsa hepsi mart bebiki değil mi ortak bi doğum günü partisi daha çok var ama hep bu proje var aklımaaa

yuh yani nasıl bi kadınmış o..Allah sabır versn cnm bakıcı fln düşün istersn..

hakkaten kız çok komk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…