- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.741
az bir durun yahu.istanbula döneyim öyle buluşalım.özledim sizi.ben de gelmek istiyom banane
ayseel sen beni evde bırakıp merveyi almaya gittin ya bizimkiler güzel güzel bakışıyorlardı bende paparazzilik yapim dedim
o özel anlardan ir iki kare
Eki Görüntüle 517444
Eki Görüntüle 517445
buda atlasın hiphapçı hali
Eki Görüntüle 517443
ayseel sen beni evde bırakıp merveyi almaya gittin ya bizimkiler güzel güzel bakışıyorlardı bende paparazzilik yapim dedim
o özel anlardan ir iki kare
Eki Görüntüle 517444
Eki Görüntüle 517445
buda atlasın hiphapçı hali
Eki Görüntüle 517443
yoğurt okadar sorun değil, dediğin gibi çözümleri var farklı şekillerde yapılabilir yoğurt. asıl sorun şu ki ben yoğurdu yumurtayı yedirebilmek için kullanıyordum. artık kahvaltı düzeni otursun istiyorum. yani ne biliim herkes gibi peynirini, pekmezini yumurtasını fln yesin. yoğurtlu yumurta verdiğimde kahvaltıdan sonra ara öğün gibi veriyorum. yoğurtla vermiim artık istiyorum. yani yumurtayı kahvaltıda yesin. bizimki sadece aptamilin ballı irmikli kahvaltı mamasından yiyor sabahları. artık 7 aylık oldu kahvaltı yapmaya başlasın istiyorum
cnm sen izmirin neresindesin?
bucada oturuyorum tatlım ben işyerimde şirinyer forbeste
Kardeşinin işi de zormuş gerçekten yaaa niye böyle olur anlamıyorum...Bakalım ilerleyen günlerde bizi daha neler bekliyorCanım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...[/QUOTE
Aklıma kızkardeşimin yaşadıgı birşey geldi.kardeşim karı-koca doktorlar.kızına kayınvalidesi bakıyor..kadın kardeşim bir konuda uyarınca öyle bir hırslanmış ki bebeği yıkıyorlarmış ayağı kayıp yere düşmüş sonra da senin yüzünden oldu gibilerinden kardeşimin yüzüne tükürmüşyaa dünyada ne kaynanalar var..hala da asla kardeşimi dinlemez,kendi bildiği gibi yalap şap büyütüyor çocugu.eşi de bakıcı tutmaya razı gelmiyor,çok sıkıntılı..
alınmakta haklısın vallaha canım çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlayabilirim aklın tamamen evde kalıyor benim kendi annem bakıyor bebeğime ama sabahları tembihleye tembihleye gidiyorum saat başı arıyorum nerdeyse ne yedi ne yedi diye sormamdan bıktı artık kendim yapıyorum akşamdan sabah kaselere koyup götürüyorum onları yediriyor tabi arada kaçamaklar oluyor eminim ama :)) en azından ana öğünleri kontrolüm altında oluyor
Bende herşeyini götürüyorum bunların dışında bişey verme diyorum ama veriyomu bilmem gerçi şimdilik sadece 4 saat falan bakıyo ama yine de aklım hep orda
ayyy keşke ben de buluşabilsem sizinle de Hayal'im de böyle bakışabilse
bu arada atlasın hiphapçı haline de bayıldım. çok yakışıklı bişey olmuş bu yaa
hmmm uzaksın bana
ben karşıyakadayım, çiğliye yakınım hatta neredeyse
Bizde hastalıktan kırılıyoruz.. Öce kızım ateşlendi faranjit oldu, sonra oğlum ateşlendi geçti dedik balgam ve öksrük başlad, üstüne dün aşı oldu hem onun ateşi hem hastalık gece hiç uyuyamadık. Devamında babamız faranjit oldu sesi kısılıyor, benimde boğazım ağrıyor. Ailecek kırılıyoruz desem yeridir((
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerdeEki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782
Bernaa kuzum uynamadınmı da foruma girmiyon diye arayacaktım ki geldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?