- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.681
SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
Rica ederm canım benim,helal olsun.
Bide kızlar söylemeden geçemeyecem Mine'ye grubumuzun manken annesi hatta Çağla şikeli lakabını takmak istiyorum,taş gibi hatun valla
Neyse canlarım ben kaçtım iyi akşamlarrr,hepiniz benim bebeklermsiniz
arkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
geçmiş olsun canım bizimkininde boğazları kızarmıştı burnu akıyordu bende istemedim dr da antibiyotik yazdı ama ateşi vs çıkarsa kötülerse durumu verirsin dedi.bende başlamadım. sağolsun burdan ıhlamur verenleri okudum ıhlamur verdim birde pedifen şurup verdim bir kaç kere çok şükür şimdi daha iyi. .çook geçmiş olsun.
Ben geldimmm:)
Kızlar hepinizi çook seviyorum ya,çok mutlu oldum sizi ağırlamaktan,Bernayla muhabbetin dibine vurduk resmen herkeşler gidince tek kaldık çenemiz düştü.
Gülnihal bab-bab die diye Selçükede öğretti baba demeyi
Selçük herzamanki gibi mahsun şirin çook tatlı ve ağır abiydi:)
Atlas oy ağlak kuzum benim,performansından bişey kaybetmemiş
Kerem ona ayrı bi parantez açmak istiyorum,binlerce kez maşallah ona
Alya oyy nazlı kuzum benim,çok hanımefendi ya ağlaması bile kibar
Cenk habire beni kesti durdu arada gülüştük en küçüğümüz olduğu için daha sakindi
Kuzey sakin ve şaşkındı kim attı beni buraya der gibi bakındı durdu etrafa
Gülnihal hihi benim kızım çok mifafir pervenherkese doğru uçtu resmen,oturdu oynadı emekledi evde ilk defa kendi boyutlarında bu kadar bebek gördü şimdi yoruldu uyudu.
Ve teşekkür ,Canım kocamahazırlıklarımda bana yardım ettiği için canım aşkım
Bide benim ufacık tefecik hatta minicik salonum yei bebeği ağırladı onada bi alkışşşş
Skr canım ben kenar korumalıgını yanlarda fıle oldugu ıcın almak ıstıyorum,ordan dısarıyı goruyo ve hıc uyumuyo
Bernınatorum ,selcukumun uzerındekı kıyafetı cok cısel yaaa,kız versıyonunu bulamammı hacıııı
Haha:))bizizmkinin de en buyuk zevki ordan bizi dikizlemek:)
cok tatli oluyo ama o fileye yuzunu yapistirip agliyo beni al diye:)
kerıme yaa napcam ben bu danayı,ordan dıkızlıyo benı nezaman uyutmaya calıssam,pekı o fıle tum parklardamı var,hıc dıkkat etmedımde..
evet bizimkinde de var kerem bayılıyordu oraya tırnagını sürterek ses cıkartıyordu. ben kaldırdım ama tahta beşiğine gecirdim artık odasında yatıyokerıme yaa napcam ben bu danayı,ordan dıkızlıyo benı nezaman uyutmaya calıssam,pekı o fıle tum parklardamı var,hıc dıkkat etmedımde..
Valla dunden beri bulusmayi dusunuyorum.super vakit gecirdik.Bernacim daki bulusmada cok guzeldi sendeki de.oyle.Hadi siradaki bende olsun artik.Bakalim benim evsahipligimden memnun kalacak misiniz:)sizin kadar dokturemesem de yiyecek konusunda guleryuz gosteririm olma mii:)
Arayi acmayalim ama bu pazar haftaya pazar ? hadi toplasalim yine havalar cok sogumadan
Kerime sen nerde oturuyordun kuzum? Birgün yakınlarda olsa şu buluşmalar ya
Oda ramide oturuyo hayatim
Bu pazar olursa ben de gelirim, bebişlerin resimlerini gördükçe kaçırdığıma üzüldüm. Gelirsem hepsini öpücem valla, kızarsanız kızın:)
Bananeee yaaa hep o tarafta oluyorr bu seferde siz Anadolu yakasına gelin nolurrrrr:26::26::26:
Evet evet bu pazar olsun.Nihal sana hele metrobusle cok kolay gelmesi
geçmiş olsun canım. o acıyı hemen hemen hepimiz yaşadık. çok kötü oluyor insan. içini ferah tut bir şey olmazarkadaşlar düşenler listesine bizide ekleyin bugün ben okuldayken kızım yataktan düşmüş babası 1 dak mutfağa gitmiş o sırada olmuş acile götürdük bişeyi yok deiler kusma yada göz kayması olursa getirin dediler.şimdi uyuyo ama çok ağlamış ben de çok ağladım ama olan bişey bu maalesef benimleykende düşebilirdi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum
Teşekkürler canm...çok iyi olduğum söylenemez çok yıpratıcı bir süreç...Annelik psikolojisi mantığı yıkıp geçiyor tabi buda daha büyük bir yıkıma yol açıyor...yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ama kolay olmayacak farkındayım...Kalp atışlarını duymamış olsaydım o minicik kalbin çırpınışını görmemiş olsaydım belki bu kadar etkilenmezdim onun etkiside büyük tabiki...Hayat devam ediyor kızım minik oğlunun sana ihtiyacı var diyip yüksek sesle uyarıyorum kendimi sık sık kendim için yapabildiğim tek şey bu
teşekkürler canım benim ..iyiki varsınız desteğinize çok ihtiyacım var ...toparlamaya çalışıyorum işte ilk günlere nazaran oldukça iyi sayılırım diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?