- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.721
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...
bir de dün doğumgünümdü, pasta almışlar, yiyoruz. dedi bebeğe de versene. dedim yok artık. pamağının ucuyla vericen nolcak ondan. dedim olmaz, şeker var, krema var çok zararlı bizim bile yememiz lazım... döndü alp e annen verdirmiyor ben napayım dedi... ben yokken neler verir valla tahmin bile edemiyorum artık... istifa mı etsem, napsam yaaaa
sizin durumunuz gerçekten zor ben çalışmıyorum 2 dk da olsa k.valideme bırakıp gidemem güvenmiyorum çünkü...anneme bırakıyorum onada pek güvenemiyorum ama dediğimi yapıyor bişey desem alınmıyor
bebişler biran önce büyüsede anlatsa gündüz ne yapıyorlar babaanneyle
Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...[/QUOTE
Aklıma kızkardeşimin yaşadıgı birşey geldi.kardeşim karı-koca doktorlar.kızına kayınvalidesi bakıyor..kadın kardeşim bir konuda uyarınca öyle bir hırslanmış ki bebeği yıkıyorlarmış ayağı kayıp yere düşmüş sonra da senin yüzünden oldu gibilerinden kardeşimin yüzüne tükürmüşyaa dünyada ne kaynanalar var..hala da asla kardeşimi dinlemez,kendi bildiği gibi yalap şap büyütüyor çocugu.eşi de bakıcı tutmaya razı gelmiyor,çok sıkıntılı..
alınmakta haklısın vallaha canım çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlayabilirim aklın tamamen evde kalıyor benim kendi annem bakıyor bebeğime ama sabahları tembihleye tembihleye gidiyorum saat başı arıyorum nerdeyse ne yedi ne yedi diye sormamdan bıktı artık kendim yapıyorum akşamdan sabah kaselere koyup götürüyorum onları yediriyor tabi arada kaçamaklar oluyor eminim ama :)) en azından ana öğünleri kontrolüm altında oluyor
bir de dün doğumgünümdü, pasta almışlar, yiyoruz. dedi bebeğe de versene. dedim yok artık. pamağının ucuyla vericen nolcak ondan. dedim olmaz, şeker var, krema var çok zararlı bizim bile yememiz lazım... döndü alp e annen verdirmiyor ben napayım dedi... ben yokken neler verir valla tahmin bile edemiyorum artık... istifa mı etsem, napsam yaaaa
ewet bız korkuyoruz bazı seyler için ama napalım onlara tattırdıkca yıyolar hoşumuza gıdıyor bızde verıyoruz benım annem bakıyor kızıma ve gecen gun ben işteyken sanırım domates vermiş bezınde ip uçları vardıAMAN yesinler boşver unutmayalım kı bızı ve eşlerimizi onlar buyuttu
kızlar sabah kahvaltısında yumurta sarısı vermeye başlamışsınızdır herhalde. ben ilk verişimde yoğurtla karıştırmıştım yemişti. ama şuan yoğurt mayalayamıyoruz ( sütçü bulmuştum bi tane de o gelmiyor bu hafta. sanırım haftaya da yokmuş) ben de labne peyniriyle veriim dedim. zaten 2 -3 çay kaşığı bişey oluyor karışınca ikisi. ama asla yemedi. ağzını kilitliyor resmen. zorla ağzına teptiklerimi de geri çıkarıyor. sizler nasıl veriyorsunuz yumurtayı? tek başına verdiğimde midesi bulandı. illaki daha sıvı bişeye karıştırmam gerekiyor.
Eki Görüntüle 516720 Eki Görüntüle 516740 Eki Görüntüle 516741 Eki Görüntüle 516742 Eki Görüntüle 516743 Eki Görüntüle 516744 Eki Görüntüle 516745 Eki Görüntüle 516746 Eki Görüntüle 516747 Eki Görüntüle 516748 Eki Görüntüle 516749 Eki Görüntüle 516750 Eki Görüntüle 516751 Eki Görüntüle 516752 Eki Görüntüle 516753 Eki Görüntüle 516754 Eki Görüntüle 516755 Eki Görüntüle 516756 Eki Görüntüle 516739 Eki Görüntüle 516737 Eki Görüntüle 516735 Eki Görüntüle 516719 Eki Görüntüle 516736 Eki Görüntüle 516706 Eki Görüntüle 516721 Eki Görüntüle 516722 Eki Görüntüle 516723 Eki Görüntüle 516724 Eki Görüntüle 516725 Eki Görüntüle 516726 Eki Görüntüle 516727 Eki Görüntüle 516728 Eki Görüntüle 516729 Eki Görüntüle 516730 Eki Görüntüle 516731 Eki Görüntüle 516732 Eki Görüntüle 516733 Eki Görüntüle 516734 Eki Görüntüle 516757
esperanzacım canım ben süt bulamadığım zamanlarda marketlerde satılan günlük sütlerden yoğurt mayalıyorum yada bildiğimiz biberon mamasını 90 cclik yapıp onunla mayalıyordum normal yoğurda göre daha sulu oluyor ama besin değeri açısından evde mayalanan ile aynı değerdeymiş hemşiremiz söylemişti banada ama normal yoğurtta verebilirsin artık demişti içine sinmiyorsa mamadan yapabileceğimi söylemişti bir fikir olur belki dedim
Yaaaa olmaz, Selçuğu ısırmam lazım benim ama o pamuk yanakalrından.
olmadıııı olmadııı olmadıııııı bız okkaa yol tepcz sızı gormk ıcnn sız gelmıcksnızzz oylemıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?