2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...

bir de dün doğumgünümdü, pasta almışlar, yiyoruz. dedi bebeğe de versene. dedim yok artık. pamağının ucuyla vericen nolcak ondan. dedim olmaz, şeker var, krema var çok zararlı bizim bile yememiz lazım... döndü alp e annen verdirmiyor ben napayım dedi... ben yokken neler verir valla tahmin bile edemiyorum artık... istifa mı etsem, napsam yaaaa

sizin durumunuz gerçekten zor ben çalışmıyorum 2 dk da olsa k.valideme bırakıp gidemem güvenmiyorum çünkü...anneme bırakıyorum onada pek güvenemiyorum ama dediğimi yapıyor bişey desem alınmıyor
bebişler biran önce büyüsede anlatsa gündüz ne yapıyorlar babaanneyle

yok artık yaaa daha neler offf çok zor gerçekten

Sen şanslısın canım valla benim kayınvalidem bide görümcemin kızına bakıyo sırf o yüzden işe öğleden sonra geliyorum ki o okula gitsin bişey yapmasın diye çünkü çok kıskanç ama bu yarım gün çalışma sonuçta bi sürelik bi durum zor yani bizim durumlar anlat anlat bitmez((((

alınmakta haklısın vallaha canım çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlayabilirim aklın tamamen evde kalıyor benim kendi annem bakıyor bebeğime ama sabahları tembihleye tembihleye gidiyorum saat başı arıyorum nerdeyse ne yedi ne yedi diye sormamdan bıktı artık kendim yapıyorum akşamdan sabah kaselere koyup götürüyorum onları yediriyor tabi arada kaçamaklar oluyor eminim ama :)) en azından ana öğünleri kontrolüm altında oluyor

aynen bende kendim yapıcam ona kalsa obez yapar cocuğu...

ay bu ne yersen tattır olayını bir türlü anlayamadım zaten hele erkek çocuklarında bir yeri şişer ver demiyolarmı sinir oluyorum o daha onun tadını bilmiyor ki...türk kahvesi yalatmalar zihni açar diye en kötüsüde bebeğine annen vermiyor napalım demesi olmuş hadi şimdi anlamıyor daha ama biraz daha anladığında anneyi kötüler gibi çocuk sonuçta bunlar neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemezler ki

dilara ela 1 gun arayla 2 dişini de çıkarmıs bulunmakta arkadaslar sureklı kucakta gezdık ayakta uyuyan kızım artık kucagımda uyuyo dıs huy degıstırdı :)))

kızlar sabah kahvaltısında yumurta sarısı vermeye başlamışsınızdır herhalde. ben ilk verişimde yoğurtla karıştırmıştım yemişti. ama şuan yoğurt mayalayamıyoruz ( sütçü bulmuştum bi tane de o gelmiyor bu hafta. sanırım haftaya da yokmuş) ben de labne peyniriyle veriim dedim. zaten 2 -3 çay kaşığı bişey oluyor karışınca ikisi. ama asla yemedi. ağzını kilitliyor resmen. zorla ağzına teptiklerimi de geri çıkarıyor. sizler nasıl veriyorsunuz yumurtayı? tek başına verdiğimde midesi bulandı. illaki daha sıvı bişeye karıştırmam gerekiyor.

ewet bız korkuyoruz bazı seyler için ama napalım onlara tattırdıkca yıyolar hoşumuza gıdıyor bızde verıyoruz benım annem bakıyor kızıma ve gecen gun ben işteyken sanırım domates vermiş bezınde ip uçları vardı AMAN yesinler boşver unutmayalım kı bızı ve eşlerimizi onlar buyuttu

geçmişi çok okuyamadım kızlar amerda geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce toparlanırsın inşallah...

buluşma resimleri harika çok güzel ya bu buluşma işi biz yokuz o başka(

bu arada zeynep emeklemeye başladı kızlar o emeklerken ben gülmekten ölüyorum poposunun kaldırıp kaldırıp ileri atıyo:) bide kızlar dün komşudaydım tavuk göğsü (tatlı)ver dedilr bende verdim zeynep nasıl yedi görmeliydiniz muhallebi yerine onu versek olmazmı

Son düzenleme:

canım haklısın tabiki tattıkça damak tadlaı gelişecek ona tamamen katılıyorum ama verilecek şeylerede bir sınır koymak lazım bence faydası olmayacak bir gıdayı tatmasında bir fayda yokki hem ileride zaten bizleri dinlemicekler ozamana kadar hiç olmazsa beslenme şekilleri otursun seninki çok masumca domates sebze sonuçta ama bir krema yada kahve bebeklerimize hiçbir faydası olmayan yiyecekler....

esperanzacım canım ben süt bulamadığım zamanlarda marketlerde satılan günlük sütlerden yoğurt mayalıyorum yada bildiğimiz biberon mamasını 90 cclik yapıp onunla mayalıyordum normal yoğurda göre daha sulu oluyor ama besin değeri açısından evde mayalanan ile aynı değerdeymiş hemşiremiz söylemişti banada ama normal yoğurtta verebilirsin artık demişti içine sinmiyorsa mamadan yapabileceğimi söylemişti bir fikir olur belki dedim

annemlerdeyımde sımdı bulusma resımlerınıze pcden daha ıyı baktım ve hemen yorumlara gecıyorum..
kıss bernaaaaaa sen dadlıymıssın ne guzelmıssın oyleee,masallaaaahh benım guzel arkadasıma,
nıcegırl heralde uffff balık hafıza oldugumdan hep unuturum heralde ,sanada masallaahhhhh beaaaa..
kısa saclı arkadasımada bayıldım sac kesımı harıkaa....
aysel kızın aynı sen....
merve kızın aynı sen:)
tum kızlar harıkasınız yakıp kavurmussunuz ortalıgı tu tu tu masallah......
bebıslere dıcek lafım yok,rabbım onları kem gozlerden korusun...
guzel hayırlı uzun bı omur nasıp etsın ınsallaaaaaah...
canlarım benim..
kıss aysell ne guzel sofra hazırlamıssın oylee,becerıklı hatunun halı baska oluyo anam vallaa

yoğurt okadar sorun değil, dediğin gibi çözümleri var farklı şekillerde yapılabilir yoğurt. asıl sorun şu ki ben yoğurdu yumurtayı yedirebilmek için kullanıyordum. artık kahvaltı düzeni otursun istiyorum. yani ne biliim herkes gibi peynirini, pekmezini yumurtasını fln yesin. yoğurtlu yumurta verdiğimde kahvaltıdan sonra ara öğün gibi veriyorum. yoğurtla vermiim artık istiyorum. yani yumurtayı kahvaltıda yesin. bizimki sadece aptamilin ballı irmikli kahvaltı mamasından yiyor sabahları. artık 7 aylık oldu kahvaltı yapmaya başlasın istiyorum

olmadıııı olmadııı olmadıııııı bız okkaa yol tepcz sızı gormk ıcnn sız gelmıcksnızzz oylemıııı

yavrum bnde çok istiyorm ama grçktn diyemem..biliyosun ondan önceki haftalardada annemlerdeydm..nasıl diyim adama her pazar bi yerlerde :)) git dışarda kal dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…