2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaa....

geçmiş olsun canım, nasılsın, psikolojin nasıl ?

Teşekkürler canm...çok iyi olduğum söylenemez çok yıpratıcı bir süreç...Annelik psikolojisi mantığı yıkıp geçiyor tabi buda daha büyük bir yıkıma yol açıyor...yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ama kolay olmayacak farkındayım...Kalp atışlarını duymamış olsaydım o minicik kalbin çırpınışını görmemiş olsaydım belki bu kadar etkilenmezdim onun etkiside büyük tabiki...Hayat devam ediyor kızım minik oğlunun sana ihtiyacı var diyip yüksek sesle uyarıyorum kendimi sık sık kendim için yapabildiğim tek şey bu

canım herşeyde bi hayır vardır gönlünü ferah tut,Allah arene uzun ömür versin,geçmiş olsun
sağolasın canm ..

canıııııııımmm çok üzüldüm çok geçmiş olsun,nasılsın şimdi?

teşekkürler canım benim ..iyiki varsınız desteğinize çok ihtiyacım var ...toparlamaya çalışıyorum işte ilk günlere nazaran oldukça iyi sayılırım diyebilirim

Ay çok üzüldüm . Hepimiz heyecanlanmıştık bu habere. Allah oğluna uzun ömür versin inş

aynen bn minyi gördüm aha böle oldum

canımm çok üzüldüm..Allahtan hayırlısı böyleymiş demek.. oğluna uzun ömürler versin Allah..

amerda çok geçmiş olsun, zor bir süreç ne söylenir ki allah oğluna güzel sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin annesi ve babasıyla birlikte.

kızlar buluşma fotoğrafları harika, maaşallah mart annelerine ve bebeklerine her biriniz ayrı güzelsiniz. bu istanbul buluşmalarına çok imrenerek bakıyorum haberiniz ola...

canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı böyleymiş demek ki.

yahu herkesler buluşuyor bi biz ANKARA lılar buluşamadık. çok imreniyorum size kızlar vallaa.. bizim gibi tembel değilsiniz :) bi canan la görüştük diğerleriyle de görüşelim amaaaa

Ula bı soru sorduk,bı cevap verın daa,park yatak kullanan yokmu?
biz kullandık ama kenar korumasına ihtiyaç duymadık sen niçin arıyorsun soguk geçmesin diye mi?

keşke gelebilseydin bahar ben geliyosun zannediyordum üzüldüm göremediğime

cok geçmiş olsun canım.

çok teşekkür ederim kuzeyin masadan düştüğünü yazdığını hatırlıyorum nası içim cız etmişti teşekkür ederim desteğin için çok saol

canım allah sana yavruma hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin en büyük sınavın bu olsun inşallah bol bol dua et canım benim ferahlatır yüreğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…