- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.661
bu sefer ben istiyorum valla hiiiiiç kusura bakma
yorum bırak bakalım şansına, Berra bu sefer kime şans getirecek belli olmaz :)
bu arada mesaj kutun dolu...
aaaaaaaaaa....
geçmiş olsun canım, nasılsın, psikolojin nasıl ?
sağolasın canm ..canım herşeyde bi hayır vardır gönlünü ferah tut,Allah arene uzun ömür versin,geçmiş olsun
canıııııııımmm çok üzüldüm çok geçmiş olsun,nasılsın şimdi?
Ayyyyyyyyy cokkk sımardımm yahuuuuuuuSaolll valla cok sevındırık oldummm Hadı bende yemek yapmaya kacıorum yraın gorusurzz kusummm mucxxx
SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
Rica ederm canım benim,helal olsun.
Bide kızlar söylemeden geçemeyecem Mine'ye grubumuzun manken annesi hatta Çağla şikeli lakabını takmak istiyorum,taş gibi hatun valla
Neyse canlarım ben kaçtım iyi akşamlarrr,hepiniz benim bebeklermsiniz
SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
biz kullandık ama kenar korumasına ihtiyaç duymadık sen niçin arıyorsun soguk geçmesin diye mi?Ula bı soru sorduk,bı cevap verın daa,park yatak kullanan yokmu?
keşke gelebilseydin bahar ben geliyosun zannediyordum üzüldüm göremediğimeyaaa resimler müthişşş , her bakışımda daha bi pişman oldum gelmediğime , ama kocamla da hiç zaman geçiremedik bu hafta, aramız da biraz limoniydi yeni düzelttik bende sen takıl ben gidiyorum diyemedm işte:)
gülnihal aşkım sana bayılıyorum kıss :)) atlas da, selçuk kanka da,hepsi hepsi bi harika..:)) sofra da zaten acayip gözüm kaldı çok açım şuan daha fazla da bakamıcam ve yazamıcam, gidim de aç karnımı doyurayım .:)) byyyyyyyyyyyyyy
cok geçmiş olsun canım.SLM kızlar herkes iyidir umarım ...ben malesef çok kötü bir süreç geçiriyorum bebişim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım...ilk günlere nazaran şimdi daha iyi sayılırım şükür ki dünya tatlısı oğluşum ve eşim yanımda ....
Tesekkur ederız teyzesııı. Senın mınık prensesınede coook gecmıs olsundaha 3 gun oncede bnmkı yatktn attı kendını mutfga gıttım arkmdn ses geldı guya etrafnı yastkla sarmıstımmm off offffff duse kalka buyuolr dedıklrı bu olsa gerek ama yatktn dusnce okdr korkmdm bnm oglnın daha oncedn masdan dusmuslugu oldugu ıcın:) sımdı guluorum ogun canım cıkıo sanmıstm Allah kımseye yasatmsnnn cok kotuydu
yerımmm senııı yavrummmm sanada merhabaaaa
Teşekkürler canm...çok iyi olduğum söylenemez çok yıpratıcı bir süreç...Annelik psikolojisi mantığı yıkıp geçiyor tabi buda daha büyük bir yıkıma yol açıyor...yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ama kolay olmayacak farkındayım...Kalp atışlarını duymamış olsaydım o minicik kalbin çırpınışını görmemiş olsaydım belki bu kadar etkilenmezdim onun etkiside büyük tabiki...Hayat devam ediyor kızım minik oğlunun sana ihtiyacı var diyip yüksek sesle uyarıyorum kendimi sık sık kendim için yapabildiğim te
teşekkürler canım benim ..iyiki varsınız desteğinize çok ihtiyacım var ...toparlamaya çalışıyorum işte ilk günlere nazaran oldukça iyi sayılırım diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?