2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anne çikolata yiyince bebiş mutlu mu oluyormuş bunu ilk kez duyuyorum, ne alem bu bebişler ya, nerden biliyor bizim çikolata yediğimizi

dün bi arkadaş facebookda grup açmaktan bahsetmişti banada çok mantıklı geldi ne dersiniz kızlar.
Birde aranızda sigara içen annişler varmı bugün işyerime bir bayan geldi 6-7 yaşlarında bir oğlu vardı yanında 6 aylık hamileydi ve içeri girmeden önce sigarasını söndürdü ve girdi biraz sohbet ettikte günde 1 paket kadar içiyormuş çok zararlı ama doğru değil yaptığınız dedim oğlunu gösterdi ondada içtim 8. aya kadar aynı şekilde bak tosun gibi dedi 8. aya kadar aslında zararı yok dedi 8. ayda ciğerler oluşuyor o ayda içerse anne çocuk zarar görür falan dedi ......açıklaması çok ilginç geldi bana bende üstelemedim pek.bebişten önce bende içiyordum hemde baya baya tiryakiydim ama biranda kestim ilk bi kaçgün zorlandım sadece baş ağrısı azbuçukta stres falan oldu sonrası gerçekten nefes aldığımı hissetmeye başlamak oldu

Anne çikolata yiyince bebiş mutlu mu oluyormuş bunu ilk kez duyuyorum, ne alem bu bebişler ya, nerden biliyor bizim çikolata yediğimizi

Bence doğru çikolatada mutluluk verici bir madde var insanı mutlu ettiğine göre bebişleride eder bende bi dahaki dr ye gidince yicem bebişimi
daha hareketli göreyim ay yerin ben onu Rabbim herkesin bebişine sağlık versin

İnanaımıyorum ya bir de yaptığına bahane uydurmuş ha. O kadar doktor bilim adamı bilmiyormuş o mu biliyormuş. hadi 1 tane içse neyse, 1 paket ne demek ya, vicdansız kadın. oğlu şuan iyi gözüküyor olabilir ama kimbilir ileride ne sorunlarla uğraşacak. yazık onun evlatlarına, o oğlunun yanında içmesi bile ne kadar zararlı, biri yanında biri karnında elinde de sigara utanmadan zararı yok diyo bir de. atıyorum zararı hiç yok diyelim(imkansız bir ihtimal ama), o çocuklar o dumanı o pis kokuyu çekmek zorunda mı? ay çok sinirlendim, ne bencil insanlar var ya

ya ben de bugün dişçiye gittim, dişinin çekilmesi lazım dedi, kadın doğun doktorum da pek önermiyor o yüzden çektirmiycem, ama bu diş beni biraz uğraştırcak gibi

gözün aydın cnm. cuma günü için de şimdiden geçmiş olsun.

canım teşekkür edrim.

Senin adına çok sevindim Duanada amiiin diyorum, Bende sonucumu cuma 13:30da alacağım, inşaALLAH benimde güzel çıkar

canım teşekkürler. İnşallah sende güzel haberler verirsin.

İnşallah canım güzel geçer. Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım da kormuyorum artık.

iyi akşamlar güzel anneler...
cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış
ikili test için doktora gittim ama doktor henüz belli olmadıgını söyledi
1 aydan kesinleşir dedi
ve bidahaki randevumuz taaa 4 ekimde...anca ozaman öğrenicem galiba
kan sonuclarımda gelecek hafta çıkıcak
ultrasonda bebeğimin herşeyi normal çıktı çok şükür inşallah kan sonuçlarımda güzel çıkar
bu arada evimi taşıyorum kaç gündür onun telaşı var
iş yaptırmıyolar bana ama yinede yoruluo insan...

amin sütlücorek :) cinsiyetiniz belli oldumu?

bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim kızlar. nasıl mutluyum anlatamam 3 yıldır bekliyolardı bebek. nasıl sevindim anlatamam. sanki kendi hamileliğimi yeniden öğrenmişim gibi

ya ben de bugün dişçiye gittim, dişinin çekilmesi lazım dedi, kadın doğun doktorum da pek önermiyor o yüzden çektirmiycem, ama bu diş beni biraz uğraştırcak gibi

geçmiş olsun. neden önermedi doktorun? doğuma kadar dişin sızlamasını nası çekceksin canım ya zor olmucakmı?

kendine göre bir bahane uydurmuş işte.Nikotin yeryüzündeki tüm uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin en tehlikelisi 1 mg nikotin sıvı olarak damardan alınırsa geri dönüşü olmazmış direk ölüm allah korusun.

geçmiş olsun. neden önermedi doktorun? doğuma kadar dişin sızlamasını nası çekceksin canım ya zor olmucakmı?

bende dişçideyken hamiile bir bayan gelmişti. dişçi 3 aydan sonra çekiyoruz demişti. tabii kadın doğum doktorundan yazılı kağıt al. 3 ayı geçtiğine dair dedi. 3 ile 6 ay arası çekiyorum demişti hatta.
ama doktorların fikir birliğine varmadığı bazı konular oluyor ya belki öyle bir konu is eonu bilemem

birde kilo muhabbeti yapmışsınız ben bir iğnternet sitesinde ilk 3 ay 1 1,5 kilo
3 -6 ay arası haftada 450 gr alabilirsiniz yazmışlardı. ben aldığım kiloları bu şekilde görüp pek moral bozukluğu yapmıyorum.

Son düzenleme:

Acı bana hiç yaramıyor istifra ederken mahvediyor.

nasılsınız ???
biraz geç geldim ama baya kaynatmışsınız bugün...
benden haberler war sizlere...:79:
bugün dayanamayıp bebeğimin cinsiyetini öğrenirmiyim amaçlı kontrole gittim...
ve dr kızzzzzzzzzz dedi....:93:
aslında biraz şaşırdım çünkü kendi devamlı gittiğim dr um 2li testte erkeğe benzetmişti ama net bişi söylememişti ve nedense ben rüyalarımda hep erkek görüyordum ve şuan arada bir de olsa bebeğimin hareketlerini hissediyorum bu taa 8.haftada başlamıştı bende o yüzden herkes erkek diye yorumluyordu şaşırmam bundan ...
RABBİM sağlık versin yavruma sağ sağlim gelsin yuvasına inş önemli olan bu ...
daha ilk gebeliğim ve mutluyum çok şükür...!!!
bakalım sonradan değişik bi yorum alcakmıyım ...

hadi hayırlısı olsun şekerim sağlıklı olsun prensesinnn

AAA ben şimdi çok şaşırdım banada drum2li testte erkeğe benziyo dedi ama şimdi duyunca benimde kızım olabilir benim için hiç önemli değil sağlıklı olsunda ama insan kzı dese erkeğe erkek dese kıza alışamıyor elinde olmadan kızım yada oğlum diye sevesi geliyor şimdi druma kzıdımkeşke hiç benzetmeseydi dimi

ikinci hamileligimde bendede oyle olmustu 3 ay olmadan hareketleri hissetmeye baslamistim,,, doktorum inanmadi ama neyse etrafimdaki herkez erkek bu diyordu bende oyle hissediyodum... sonra doktorum kiz dedi bi garip oldum saglikli olsun aslinda ne oldugunun gercekten bir onemi yok dogum yapana kadar herkez erkek demeye devam etti sonuc 2010 kasim ayi dunya cikini bir kiz simdi 2 kizim var 3.cu bize supriz olarak geldi hep 2 cocuk yetr diodum. ama aldirmaya kiyamadim 6+4 gunlik hamileyim allah hepimize sag salim bebekler dunyaya getirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar

bizde bugün dra gittik ve bebişimi gördüm çok özlemişim yavrumu :)

cinsiyetine baktı fakat ilk önce göstermedi daha sonra erkek gibi dedi ama kesin birşey söyleyemedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım o zaman daha bir kesinleşir

iyi geceler çıtır hamişler ... beni soran eden yok yokluğum hissedilmiyor galiba....

geçen hafta bugün lekelenmem olmuştu dr um iğne vermişti.. bugün ikinci ve son iğnemi vuruldum..dr um bir de kalp atışlarını duymak istedi.. türkiyede var mı bilmiyorum ama ufacık walkman gibi bir alet var karnına jel sürüyolar gene.. ondan duyduk bebişimin atışalrını 160 atıyordu.. görüntü yok tabiki de ama kalp atışlarını duymak bile insana heyacan veriyor...

haftaya da kontrolüm var..türkiyeye gitme işine de zaten dr um izin vermemişti..bu lekelenme de tuzu biberi oldu belki de hiç gidemiyecem türkiyeye.
inş iyidir hepimizin bebeşi...

kızlar 10 gündür canım acaip simit çekiyordu..bugün türkiyeden bir komşumz arabistana döndü.. gelirken tembihledim simit getirver diye.10 tane getirmiş sağolsun... hepinize belki çok garip gelebilir ama öle canım çektiki 4 üncüyü yiyiyorum şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…