- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.881
dert edip üzüldüğüm konu yargısız infaz. artı hem diyorsun oy bende kullandım hem diyorsun arada kaynadın :) hangisi?
ewet diş çıkartacağı için böyle , çünkü gökalp de ayyynen böyle. annem sürekli kucağında taşımaktan beli tutuldu, komşunun kızını çağırmış baksın diye, napcam ben yaa çok kötü oldu bu durum, gökalp hep kucak istiyo hep ağlıyo anneminse yerinden kalkcak hali yo , offf çalışan anne olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr!!!
cnm sanırım o snin yokluundan öyle yapıyo..yani anneni yabancılıyo olablr..çnkü bnde mesela bi yere gttiimde kucaklarına alıyolar ediyolar bişi demiyo..ama eğer o ortamda uzun süre bni göremiyosa uyuyana kdr ağlıyo..2 sfr kayınvalideye brktm ay gelene kdr burnumdan geldi kayınvalide dk.başı arayp ne zmn geliyosn hiç susmadı sn gittiinden beri diyp durdu..yavrum en sonunda yorulp uyumuş..geldiimde içini çeke çeke uyuyodu..bn bu yzdn olduunu düşünüyorm..dişden fln değil..çnkü diş olnca o an bi acı geliyo ağlamaya başlyo ama 2 dk. sonra susuyo..
bu arada dr.lar jeli önermiyo..ama pırasa ve yeşil soğan sapları ver eline ısırsın dursun..hem doğal hem iyi geliyomuş diş ağrısına..
Arkadaşım senden önce 8-10 kişi daha silindi, belki daha fazla bilemiyorum. Diğer grupta zaten varlar orda paylaşıma devam edilir dendi, 2012 mart anneleri diğer grup dediğim. Ordan da paylaşım yapılcaktı yani. Sen ne duydun niye senin üstüne senden açıldı sandın bilemiyorum. Ama sen son kişiydin.
Sonra Ankara annelerinden bahsederken senin konun açıldı, oylama yapıldı olay bu yani. Herkes gelir açıklmasını yapar merak etme.
canım vallaha senin durumun daha zor gibi annen rahatsız değildir umarım (kalkacak hali yok demişsinde) benim annemde akşamları eve gittiğim zaman çok yorgun görünüyor şimdilik şikayet etmiyor ama inşallah ayaklandığı zamanda böyle şikayet edmez yoksa yandık
haklısın oda olabilir çünkü büyüdükçe benim yokluğumu anlar oldu sanırım işten döndüğüm zaman mutfağa bile gidemiyorum göremediği an çığlığı basıyor çünkü birde bebeklerde bu aylarda terk edilme korkusu oluyormuş o yüzdende anne babaya düşkünlükleri çok artıyormuş offf çok zor bir durum ikisi bir araya geldi tam oldu anlaşılan bu ay yemek memek yok bizde akşamları peynir ekmeğe talim edicez pırasa iyi fikirmiş gerçekten tamda yeni yeni çıkmaya başladı eve gidince bir deniyeyim bakalım ne olcak :44::44:
şu anda o patronundan tanımadan o kadar nefret ediyorum ki belki gıybete giriyo yaptığım ama allah biliyo içimi allahımyardımcaın olsun canım bende çalışıyrum alışıcaz inşallah bu durumlara.dişten oluyodur büyük ihtimalle
cnm annen dışarı çıkarsın markete parka falan etrafa bakınsın belki uyur hem rahatlar..
iş yerindeki kalemim değişecek, müdür hn beni yanına alacakmış ve ben hiç istemiyorum.. yıllardır alıştığım kalemden ayrılacağıma mı yoksa müdürün burnunun dibinde çalışacağıma mı yanayım..off geldimi üst üste gelir zaten..
bebeğe beyin vermenin hiçbir besin değeri yoktur diye yazıyordu drun bana verdiği beslenme brosurunde.
sağlık vakfı sitesinde böyle yazıyor..
Beyin: Evvelce bütün çocuk yemekleri tarifinde bulunan beyin son yıllarda sünger beyin hastalığı riski nedeniyle bebeklere yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.Zira bulaşma en çok beyin ve iç organlar sebebiyle olmaktadır.
annemin arasıra beli tutulur iğne olunca rahatlıyor, dün çok yürüdük yoruldu bide gökalp kucakta sürekli, ondan böyle oldu.. ben ewe 2 de geliyorum ama annem yüzyılardır gökalp e bakıyor gibi yorgun bitik gözüküyor.. onu öyle görünce çok üzülüyorum suçlu hissediyorum kendimi.. onu bakmaya mecbur bıraktım diye..çok karışık düşüncelerdeyim bugün..
aysel kuşum nasılsın sesin çıkmıyor daldın gittin işlere accık kaldır başını işten de foruma bak.. çok çalışkan bu kız yaaaa maşallah :))
yok cnm k.waldem hem uzak hem de yaşlı, bakamaz o...benim tek şansım annem..benim anneminde migreni var bazı akşamlar gözlerini öyle bir kayık görüyorum ki içim sızlıyor ama elden bişi gelmiyor ki bebeğimi hem ondan başkasına bırakmaya gönlüm razı olmuyor hemde onu öyle görünce üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum yani kayınvaliden varmı yakınmı güvenebilirsen arada ona bıraksan annen dinlense 1-2 gün benim kayınvalidem eltimin oğluna baktığı için öyle bir şansım yok amabelki senin vardır ne bilim bir fikir işte :44::44:
Ben dimi o kaa çalışkanım kii akşam Gülnihali uyutup yaparım dediğim işleri yapmadım gidip yatayım sabah erken kalkarım dedim ucu ucuna işe yetiştim heheheh
İyiyim Baharım ya iş güç yol minibüsler ve Gülnihal yuvarlanıyoruz ana kız :)Çok özledim kş ben seni tabi Gökalpi de resmi yok muu
Eki Görüntüle 518561
gülnihal bebem bu resim sana:) beni özlemişsin arada bakarsın :))
oyyyy benim başıma gelenler ... yok anam yok oğluşuma söleyimde wazgeçsin bu sevdadan :)) bunun okulu war askerliği war, çok çektirir senin kızın oğluşuma, bozarım ben bu işi:))
oyyyy benim başıma gelenler ... yok anam yok oğluşuma söleyimde wazgeçsin bu sevdadan :)) bunun okulu war askerliği war, çok çektirir senin kızın oğluşuma, bozarım ben bu işi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?