2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dert edip üzüldüğüm konu yargısız infaz. artı hem diyorsun oy bende kullandım hem diyorsun arada kaynadın :) hangisi?

Arkadaşım senden önce 8-10 kişi daha silindi, belki daha fazla bilemiyorum. Diğer grupta zaten varlar orda paylaşıma devam edilir dendi, 2012 mart anneleri diğer grup dediğim. Ordan da paylaşım yapılcaktı yani. Sen ne duydun niye senin üstüne senden açıldı sandın bilemiyorum. Ama sen son kişiydin.
Sonra Ankara annelerinden bahsederken senin konun açıldı, oylama yapıldı olay bu yani. Herkes gelir açıklmasını yapar merak etme.

canım vallaha senin durumun daha zor gibi annen rahatsız değildir umarım (kalkacak hali yok demişsinde) benim annemde akşamları eve gittiğim zaman çok yorgun görünüyor şimdilik şikayet etmiyor ama inşallah ayaklandığı zamanda böyle şikayet edmez yoksa yandık

haklısın oda olabilir çünkü büyüdükçe benim yokluğumu anlar oldu sanırım işten döndüğüm zaman mutfağa bile gidemiyorum göremediği an çığlığı basıyor çünkü birde bebeklerde bu aylarda terk edilme korkusu oluyormuş o yüzdende anne babaya düşkünlükleri çok artıyormuş offf çok zor bir durum ikisi bir araya geldi tam oldu anlaşılan bu ay yemek memek yok bizde akşamları peynir ekmeğe talim edicez pırasa iyi fikirmiş gerçekten tamda yeni yeni çıkmaya başladı eve gidince bir deniyeyim bakalım ne olcak :44::44:

no problem. !

kızlar ya sabah da sormustum tekrar soruyorum beyin yedirilir mi? hiç bir şeyler duydunuzmu bu konu hakkında? doktorlarınız falan birşeyler dedimi?

annemin arasıra beli tutulur iğne olunca rahatlıyor, dün çok yürüdük yoruldu bide gökalp kucakta sürekli, ondan böyle oldu.. ben ewe 2 de geliyorum ama annem yüzyılardır gökalp e bakıyor gibi yorgun bitik gözüküyor.. onu öyle görünce çok üzülüyorum suçlu hissediyorum kendimi.. onu bakmaya mecbur bıraktım diye..çok karışık düşüncelerdeyim bugün..

aslında çok iyi bir insandır ama bugün ters günü sanırım yada kendince çok yüz vermiyeyim mi dedi ne dedi insan mecbur olmasa böyle bir durumda çıkar gider ama elimiz kolumuz bağlı işte evladımız için ona daha iyi bir gelecek için katlanmak zorundayız en azından ben öyleyim ((

cnm annen dışarı çıkarsın markete parka falan etrafa bakınsın belki uyur hem rahatlar..

en son aradığımda ağlamaktan yorulup uyuduğunu söyledi canım Allahtan annemin evi bahçeli müstakil binada arada bahçeye çıkartıp çiçeğe böceğe baktırıyor zaten ama bugün o bile kar etmemiş sanırım

evet yaa insanın alıştığı düzenden vazgeçmesi çok zor oluyor eğer sana getirileri olacaksa üzme kendini insanoğlu herşeye alışır derler onada alışırsın inşallah tatlım...

sağlık vakfı sitesinde böyle yazıyor..
Beyin: Evvelce bütün çocuk yemekleri tarifinde bulunan beyin son yıllarda sünger beyin hastalığı riski nedeniyle bebeklere yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.Zira bulaşma en çok beyin ve iç organlar sebebiyle olmaktadır.

anladım cnm.
bebeğe beyin vermenin hiçbir besin değeri yoktur diye yazıyordu drun bana verdiği beslenme brosurunde.

hımm ilk defa duydum..
annem 3 5 tane almış yedircem onları diye tutturusa napcam?

aysel kuşum nasılsın sesin çıkmıyor daldın gittin işlere accık kaldır başını işten de foruma bak.. çok çalışkan bu kız yaaaa maşallah :))

benim anneminde migreni var bazı akşamlar gözlerini öyle bir kayık görüyorum ki içim sızlıyor ama elden bişi gelmiyor ki bebeğimi hem ondan başkasına bırakmaya gönlüm razı olmuyor hemde onu öyle görünce üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum yani kayınvaliden varmı yakınmı güvenebilirsen arada ona bıraksan annen dinlense 1-2 gün benim kayınvalidem eltimin oğluna baktığı için öyle bir şansım yok amabelki senin vardır ne bilim bir fikir işte :44::44:

aysel kuşum nasılsın sesin çıkmıyor daldın gittin işlere accık kaldır başını işten de foruma bak.. çok çalışkan bu kız yaaaa maşallah :))

Ben dimi o kaa çalışkanım kii akşam Gülnihali uyutup yaparım dediğim işleri yapmadım gidip yatayım sabah erken kalkarım dedim ucu ucuna işe yetiştim heheheh
İyiyim Baharım ya iş güç yol minibüsler ve Gülnihal yuvarlanıyoruz ana kız :)Çok özledim kş ben seni tabi Gökalpi de resmi yok muu

yok cnm k.waldem hem uzak hem de yaşlı, bakamaz o...benim tek şansım annem..

cnm bizde özledik güloşuda seni de..benden çalışkan olamassın cnm,akşam kociş işten gelince attım kucağına gökalp i , ben acık yatayım dedim 10 da kalktım gökalp i uyutup geri yattım sabah işe geç kaldım bide utanmadan :)))
resimde assonraaaa, bulabilirsem yeni fotosunu tabi..

7 AYLIK BEBEĞİN BESLENMESİ
Anne sütü bebek aldıkça verilmelidir.
Kahvaltı: 1 öğün (06.00-07.00) Akşamdan tuzu alınması şartıyla suda beklemiş peynir + haşlanmış yumurta sarısı + reçel . Tüm bunlar hazırlanmış mama içerisine konularak ezilir. Bebek bu karışıma alıştıktan sonra sonra ayrı ayrı verilebilir.
M eyve püresi: 1 öğün (10.00)
Sebze püresi: 1 öğün, kıyma(bir yemek kaşığı) ilave edilmiş şekilde verilmeldir.(12.00-13.00)
Yoğurt: 1 öğün (16.00)
Muhallebi: 1 öğün (20.00)
Hazır mama: Günde 1 veya 2 öğün hazır mama verilmelidir.

Eki Görüntüle 518561
gülnihal bebem bu resim sana:) beni özlemişsin arada bakarsın :))

Kız yaş yarı ya mum neden tam onu da kırsaydınızzz

Şaka bi yana Gökalp çoook yakışıklı olmuş ya yirim ben onuuu,onun yokluğunda Gülnihal çok üzüldü yavrum Bi Selçüke sarıldı bi Kerem'e arada bi Atlasla Bakıştı,Cenke de pas vermedi desem yalan olur,Kuzeyle aldı başını gitti resimler fln

oyyyy benim başıma gelenler ... yok anam yok oğluşuma söleyimde wazgeçsin bu sevdadan :)) bunun okulu war askerliği war, çok çektirir senin kızın oğluşuma, bozarım ben bu işi:))

oyyyy benim başıma gelenler ... yok anam yok oğluşuma söleyimde wazgeçsin bu sevdadan :)) bunun okulu war askerliği war, çok çektirir senin kızın oğluşuma, bozarım ben bu işi:))

Oğlulun da bırakmayı versin kızmı tek buluşmlarada cnm,en kısa zamanda görüşürüz yaparım ben onların arasını

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ? bilir misin ...
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!

Oğlulun da bırakmayı versin kızmı tek buluşmlarada cnm,en kısa zamanda görüşürüz yaparım ben onların arasını

güzel annişlerim benim mesai biter ve ben kaçarım zaten akşamı zor ettim bugün hepinize kocaman sevgiler...

bu arada peri_m içimi parçaladın be gider ayak yazanında paylaşanında yüreğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…