- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.921
esperaznca canım daha evvel sordummu bilmiyorum yani sormuşta olabilirim :111:
senin kız sondalı film çekildimi genelde 2 kere enfeksiyon geçirenlere öneriyorlar
canım ek gıda olarak ne verdin... meyve verdiysen belki sebzeyi fln daha çok sever ya da tam tersi... muhallebi felan da sevebilir belki...
uyku eğitimi nasıl gidiyor canım... umarım sonuç vermiştir...
biz egede yatarken doktorun biri çektirelim dedi ama bizden sorumlu olan asıl doktor gerek görmedi şimdilik. 1 ay sonra kontrolde tekrar kültür bakalım, tekrarlamışsa çektirelim dedi. çektirmedik yani. kültüre de daha baktırmadım. bi ara onun için gidicem tekrardan. ultrason fln çekildi ama
bernacım muhtarınızın insiyatifine kalmış muhtar bizim komşumuz hal böyle olunca ne istesek prosedüre bakmadan veriyor. bu arada seni ve selçuku çok öpüyorum ı love you bebeğim
Eki Görüntüle 518561
gülnihal bebem bu resim sana:) beni özlemişsin arada bakarsın :))
selam güzeller nasılsınız
benim ufaklık yarın sonmdalı böbrek filmi çekilcek inşallah çok zor olmaz
kızlar yaa benim kızım ek gıdayı hiç yemek istemiyorum ağzını kilitliyor napcam ben
pazartesi kontrolü vardı 6500 gram kilosu boyu 67 cm. çok sinir oldum 3 aydır doğru düzgün kilo almıyor
hatta 3 ayda 500 gram bile almamış bana tavsiye edebilceğiniz
iştahsız bebeklerin çok sevdiği bişeyler varmı :111:
Ronyacım Hipp pirinçli al formül mamayla yap içinede siyah üzüm suyunu sıkıp kat..üzüm baya tatlı ya çok seviyolar..hem kan yapıyomuş..sarı üzümde olabilir..bn yulaflı kullanıyorm pirinç kilo yapıyo diye..ama pirinçli şeyler kilo alımı için işe yarıyo diye biliyorm
7 AYLIK BEBEĞİN BESLENMESİ
Anne sütü bebek aldıkça verilmelidir.
Kahvaltı: 1 öğün (06.00-07.00) Akşamdan tuzu alınması şartıyla suda beklemiş peynir + haşlanmış yumurta sarısı + reçel . Tüm bunlar hazırlanmış mama içerisine konularak ezilir. Bebek bu karışıma alıştıktan sonra sonra ayrı ayrı verilebilir.
M eyve püresi: 1 öğün (10.00)
Sebze püresi: 1 öğün, kıyma(bir yemek kaşığı) ilave edilmiş şekilde verilmeldir.(12.00-13.00)
Yoğurt: 1 öğün (16.00)
Muhallebi: 1 öğün (20.00)
Hazır mama: Günde 1 veya 2 öğün hazır mama verilmelidir.
sağol canım ya aslında onuda denedim ama benim kızın bana kastı var gibi dudaklarını kilitliyor
güldürmeye çalışıyorum o anda ağzına tıkayım diye gülerkende dişlerini kapatarak gülüyor
hayy Allahım ya küçücük b..k beni parmağında oynatıyor :))
lagrima canım geçmişi okudum canın sıkılmış biraz başkalarının fikirleri sen doğruysan gerçekten önemsiz olsun senin için
ama kızmazsan eğer sana naçizane bir tavsiyem olacak belki senden büyüğümdür abla tavsiyesi olarakda kabul edebilirsin
öfkeliyken kızgınken ağır sözler kullanma insanların hafızasında iyi yerin olmuyor
ben ne facede varım nede burda herhangi bir arkadaşla özelden muhabbetim var
ama nedense senin ismini görünce benim aklımada o kadına ettiğin ah geliyor belki gerçekten için yandı
ama boşver herşeyin peşine düşme herkes yaptığıyla kalsın
ben inanıyorum sen bundan sonra buna dikkat ediceksindir yani yüreğinin iyiliğine inanıyorum
umarım bana kızmamışındır gerçekten sanal alem olunca sadece yazılarımız hatırda kalıyor
malesef mimklerimizi kullanma şansımız olmuyor
minadexin portakallısını kullanıyoruz cnm. yarım tatlı kaşığı veriyoruz.
doktorumuz egepolde neşe hanım. aslında medikal parkta tülay hanıma da giidiyoruz ama bu kilo konusunda neşe hanım daha çok yardımcı oluyor bize.
çok çektim 3 aydır inanki artık sinirlerim bozuldu. kızım zaten iştahsız ve bi de kilosu geri kalınca normale dönmesi zorlaştı. doktorumuzn önerdiği bu mama yakalama büyümesine kullanılıyor. bana mantıklı geldi. rutin yeme düzeniyle asla kilo alamaz bizimki. hem çok hareketli hem çok iştahsız
arkadaşlarım kzımın en son fotoları çok öpüyoruz bebişleri ve sizi
Eki Görüntüle 518820 Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818 Eki Görüntüle 518820 Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818
Eki Görüntüle 518820 Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818 Eki Görüntüle 518820 Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818
çok tatlısın kuzummm allah annene babana bağışlasın seni maşallah güzelliğine
BEYİN: Bebek ve çocuklara sadece 1 yaşına kadar değil, ömür boyu beyin yedirilmemesi gerekir. Bunun nedeni deli dana hastalığıdır. 1980'li yılların sonlarında ineklerin daha besili olması amacıyla et ve kemiklerin öğütülerek besi çiftliklerinde ineklere yedirilmesi, pek çok danada deli dana hastalığına neden olmuştur.Daha fazla kar elde etmeye yönelik bu uygulama, normalde otobur olan inekleri etobur olmaya zorladığından, vücutlarında, 3-4 yıl süren bir kuluçka döneminden sonra prion ismi verilen yapısı bozulmuş proteinlerin oluşmasına neden olmuştur. Prionlar, dananın beyin ve omurilik dokusunda süngerimsi bir görüntü yaratacak şekilde geriye dönüşü ve tedavisi olmayan değişikliklere yol açmıştır. Hastalanan dananın etini tüketen kişilere yapısı bozulmuş proteinler olan prionlar geçebilmekte ve hastalık insanda da oluşabilmektedir. İngiltere'de 200'e yakın kişi deli dana hastalığı nedeniyle ölmüştür. Ülkemiz hayvanlarında böylesi bir sorun söz konusu değildir. Prionlar, dananın sinir dokusunda özellikle oluştuğundan günümüzde temkinli olmak adına artık bebek ve çocuklara dana ya da kuzu beyni yedirilmemektedir
çok tatlı maşallah. fotoğraflardasüper olmuşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?