2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esperaznca canım daha evvel sordummu bilmiyorum yani sormuşta olabilirim :111:
senin kız sondalı film çekildimi genelde 2 kere enfeksiyon geçirenlere öneriyorlar

biz egede yatarken doktorun biri çektirelim dedi ama bizden sorumlu olan asıl doktor gerek görmedi şimdilik. 1 ay sonra kontrolde tekrar kültür bakalım, tekrarlamışsa çektirelim dedi. çektirmedik yani. kültüre de daha baktırmadım. bi ara onun için gidicem tekrardan. ultrason fln çekildi ama

canım ek gıda olarak ne verdin... meyve verdiysen belki sebzeyi fln daha çok sever ya da tam tersi... muhallebi felan da sevebilir belki...
uyku eğitimi nasıl gidiyor canım... umarım sonuç vermiştir...

canım bu gece sadece bir kere kalktı
aslında eğitim çok iyi gitmiyor ben sürekli enfeksiyon geçirdiğinden çok üzmek istemiyorum
eğer bu şekilde bir kere kalkmayla giderse üstelemicem ama baktımki yine uyumuyor
zamanında çok eleştirdiğim ferberi bile denemeyi göze aldım
gerçekten ama gerçekten uyumayı bilmediğinden ağlıyor
gerçi bu son günler için benim kızımın sağlık sorunlarıda etken

canım ya bence bir ara çektir biliyorsun demi böbrekteki reflülünün geri dönüşü yok
ben bunu çocuk nefroloğu olan bir çok hocayla görüştüm kesinlikle çekilsin diyorlar
benimde gönlüm el vermiyor ufacık bebeğin radyasyon almasına ama kar zar oranını düşünüyorum mecburen
birde kültürü her ay tekrarlamak gerekiyormuş

Ronyacım Hipp pirinçli al formül mamayla yap içinede siyah üzüm suyunu sıkıp kat..üzüm baya tatlı ya çok seviyolar..hem kan yapıyomuş..sarı üzümde olabilir..bn yulaflı kullanıyorm pirinç kilo yapıyo diye..ama pirinçli şeyler kilo alımı için işe yarıyo diye biliyorm

sağol canım ya aslında onuda denedim ama benim kızın bana kastı var gibi dudaklarını kilitliyor
güldürmeye çalışıyorum o anda ağzına tıkayım diye gülerkende dişlerini kapatarak gülüyor
hayy Allahım ya küçücük b..k beni parmağında oynatıyor :))

bu beslenme tablosunu hangi siteden aldıysan bir daha girme o siteye canım.

1 yaşına kadar şeker yasakken reçel nasıl verilir. illaki tatlandırıcam dersen pekmez koy ama pekmezin sadece tadından faydalanır, demirini peynir ile karıştığından alamaz. ben kahvaltı verdiğimde ıhlamur ile ıslatıyorum , papatya çayı, formül süt, anne sütü, herhangi bir meyve bunların hepsi olur ama reçel olmaz...

kıymaya ise 8. ayda geçilse daha uygun , 7.ayda et suyunda pişmiş sebze olabilir ama sindirim için, 8. ay daha uygun oluyor et için.

haha çok tatlılar ya..selçukda öyle yapıyo..o zmn emziini verrmş gbi yapıyorm azını açıyo bnde tıkıyorm yada kuş tüyüyle burnunu alnını gıdıklıyorm o zmn zevkten 4 köşe olrken yanlışlıkla ağzını açıyo o zmn tıkıyorm.. yada şşşt kışşt tatataa gibi seslere çok gülüyo o zmn tıkıyorm..tabi bunları her zmn yapmıorm..tbkta yemek bırakmamasını örenmesi lazm :)))

ben doğruyum ama önemsiz olamıyor maalesef. sağol nasihatın için fakat nasıl beni gördüğünüzde o kadın geliyor anlamıyorum. o kadar şey paylaşıyorum sadece kötü bir yazım aklınıza geliyorsa sorun var demektir. ben burda hiç arkadaş edinememişim demekki ki kötü sözlerim sadece akıla geliyor üzüldüm gerçekten.
herşeyin peşine düşmüyorum sadece kimmiş dost görünüp arkamdan kuyumu kazanlar merak ediyorum. herkesin nickini bilmiyorum artı bileyim de burda yanlışlıkla falan konuşmayayım diye.
ama sana teşekkür ederim söylediğin için herkes bu kadar cesareti olamıyor ne yazık ki. o yazdıgımada bir şey diyemeyeceğim emziremediğim için çok büyük yaram vardı ve her seferinde deşildi dediğim gibi benim yaşadıklarımı duyduklarımı ah yaşayıp duysaydınız. inanmazsın oğlum 6 aylık oldu ve o kadın hala her gördüğünde sorup laf sokup canımı sıkıyor.neyse affola.

merhaba canım m.parkta tülay hanımı kesinlikle gitmeni tavsiye ETMEM.pat diye burnumu soktum ama söylemeden duramadım kusura bakma :)naçizane fikrimi söyledim yalnış anlamazsın umarım

ii akşamlar bayanlar.oğlumun yanakları elma gibi kızarıyor.diş çıkarıyor ağzının suyu akıyor ondan olabilir ama çok kızarıyor hatta kabarıyor.böyle bi durumla karşılaşan var mı

BEYİN: Bebek ve çocuklara sadece 1 yaşına kadar değil, ömür boyu beyin yedirilmemesi gerekir. Bunun nedeni deli dana hastalığıdır. 1980'li yılların sonlarında ineklerin daha besili olması amacıyla et ve kemiklerin öğütülerek besi çiftliklerinde ineklere yedirilmesi, pek çok danada deli dana hastalığına neden olmuştur.Daha fazla kar elde etmeye yönelik bu uygulama, normalde otobur olan inekleri etobur olmaya zorladığından, vücutlarında, 3-4 yıl süren bir kuluçka döneminden sonra prion ismi verilen yapısı bozulmuş proteinlerin oluşmasına neden olmuştur. Prionlar, dananın beyin ve omurilik dokusunda süngerimsi bir görüntü yaratacak şekilde geriye dönüşü ve tedavisi olmayan değişikliklere yol açmıştır. Hastalanan dananın etini tüketen kişilere yapısı bozulmuş proteinler olan prionlar geçebilmekte ve hastalık insanda da oluşabilmektedir. İngiltere'de 200'e yakın kişi deli dana hastalığı nedeniyle ölmüştür. Ülkemiz hayvanlarında böylesi bir sorun söz konusu değildir. Prionlar, dananın sinir dokusunda özellikle oluştuğundan günümüzde temkinli olmak adına artık bebek ve çocuklara dana ya da kuzu beyni yedirilmemektedir

bunu bana bir çocuk doktoru da söylemişti, beyin ömrünün sonuna kadar yedirme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…