2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818 Eki Görüntüle 518820 Eki Görüntüle 518819 Eki Görüntüle 518818 [/QUOTE]
maşallah küçük meleğe

iyiyiz duygucuum kürkçü dükkanında buluştuk di mi

burası herzaman bana açık biliyorum... şuan pc den yazıyorum gündüz cepten girebiliyorum buranın değeri ve önemi benim için başkadır en azından habersiz silinmeye yer yok... :))))

cnm annem toplamış gelmiş sakatatcıdan beyinleri yedircem allah yedircem yedirtmeedim yaryıştık tabiki . ondan bi araştırdım bu yazıyı buldum sizdede varsa benim gibi anneler bilginiz olsun diye :) şimdi buzluktan nasıl yok etcem onu düşünüyorum :)
bunu bana bir çocuk doktoru da söylemişti, beyin ömrünün sonuna kadar yedirme diye

gündüz evet cnm sıkıldı ama şuan gayet iyiyim. iyide olmuş böylesi riyakarlarla aynı ortamda bulunmak hoşuma gitmezdi. :)
çok teşekkür ederiz arkadaşım bugün biraz canın sıkkıldı galiba canım konuyu tam anlamamakla birlikte yürek ferahlığı diliyorum yarın sabah herşey daha güzel olsun hepimiz için

:) waww :) haklısın valla..

burası herzaman bana açık biliyorum... şuan pc den yazıyorum gündüz cepten girebiliyorum buranın değeri ve önemi benim için başkadır en azından habersiz silinmeye yer yok... :))))

kanımca oğlum diş çıkartıyor inanılmaz huysuz mız mız ve aglak 2 gündür iflahım kesildi yani. napsam bilemedim valla. gerçi diştenmi huymu değiştirdi bilmiyorum da diş tahminim.
nabersiniz kızlar_?

arkadaşlarım kzımın en son fotoları çok öpüyoruz bebişleri ve sizi

41 kere maşallah o nasıl bir güzelliktir Allahım

çok can sıkıcı, ne demek pisliğini bırak git boşver canım üzülmeye değmez

cidden kız Aysel ne komik nasıl farkedersin böyle şeyleri orjinal kadın

hoşgeldin canımmm, maşallah kızına

inş temiz çıkar canım filminiz, bizlere haber et

bu ne kadar karmaşık liste böyle günde en az 500 ml varsa anne sütü yoksa devam sütü ve en çok 2 çay bardağı ek besin almalılar bu dönemde. bence bu listenin kaynağı çok güvenilir değil.

yazıyı okurken yüzümde kocaman bir gülümseme belirdi. bu kadar güzel anlatılır annelik

Merhaba hatunlar hergun oldugu gibi bu gunde topige girmeye firsatim olmadi agir misafirlerim kayinvaldem kaynpedrim geldiler gec vakte kadar oturduk......herzamanki gibi gecmise goz gezdirip cikacaktim ki

Iyi geceler dilemeden cikmayim dedim

Size ve bebislerinize allah rahatlik versin. Iyi geceler

Günaydınn herkese...Geçmişi okuyamıyorum zamanım hiç yok.Ama ANNE DEMEK yazısını okudum,ne kadar da doğru....Sabah 7.30 kalkıyorum yine de işlerim yetişmiyor ve hala okul açıldığından dolayı hayatımı düzene oturtamadım.Günün 48 saat olması lazım benim için.İnanın 1,5 haftada 2 kilo vermişim.Tabi bu sevindirici bir haber ama bir de düzene girseydim tam süper olacak.Çalışmak+annelik+ev hanımlığı+süper bir eş zor oluyormuş ama bunun da üstesinden gelicem inşş:>

Yaaaaa benim oğluşum oğurt yemiyo ne meyvelisini ne sadesini ne de yoğurt çorbasını ne yapabilirim.Yoğurt çok önemli bir besin değil mi?yanlış mıyım?ne yapabilirim bir akıl verin bana:<

günaydın günaydın güzel annelerim benim akşam nede çok kaynatılmış burda oku oku anca bitirdim yahu :))

kızlarokuyunca sanki benim oğlumu tarif ediyorsunuz sandım vallaha aynı şikayetler bendede var iştahsızlık beni çok korkutuyor denemediğim mama kalmadı nerdeyse hangisini tutturursam artık

üzüm çok iyi fikir bende akşamları çay içerken bardağa atıldığı zaman üzüm suyu sıkıp veriyorum oğluma yada pekmezi biraz sulandırıpta veriyorum yavrum çay zannedip içiyor

ayyy nerde o günler yaaa acaba tabağını bitirdiği günleri görürmüyüm ki maymuna dönüyorum 1 kaşık fazla yesin diye ama yok anacım benim oğlan artık o rolleride yemiyor :))

ayyy Allahım bu nasıl bir güzelliktir böyle maşallah maşallah rabbim nazarlardan korusun çok güzelsin sen yaaa

tuğbacım naptın görüşmeyi gerçekleştirdin mi? yavrun nasıl?

canım dün aradım eğer sen kendin kaydını sildirmediysen silinmemiştir dedi tc kimliğimle baktı ama suan yeni kayıt dönemi diye cuma son günmş sistem yoğunmuş gözükmedi dedi cuma öğleden sonra ara baklım dedi. 22 ekim kayıt yenileme tarihiymiş. baklım yarın arıcam.

kızım dün yine ateşliydi akşam banyo yaptırdık ardından fitil sabah yoktu şimdi yavş yavş yine ısınıyr anlamadım gitti walla. dişler bi çıksa hayırlısıyla

buarada herkese gunaydınn.

cnm snde annene bu yazıyı oku..o zmnda ısrar etmez heralde...valla bn olsam çok fena kızardım yani anne manne dinlemem çocuuma deli dana hastalıı riski taşıyan bişi yedircek dünyaları yıkarm.. nasıl yok etcem diye düşünme direk al ve çöpe at..neden bu kdr ısrar ediyoki anlamadm..beyin gelişimine mi iyi geliyomuş..ıyy iğrenç bişi beyin ya büyük insanın bile midesi almaz bnce 6 aylk çocuk niye yesn..hem beyin gelişimi için diyosa ceviz var çok önemli..çek rondodan mamalara kat..

Eki Görüntüle 518561
gülnihal bebem bu resim sana:) beni özlemişsin arada bakarsın :))
Hıcc gormemıslık degılll vallaa bende ayın 30unda eger uyumazsaaa gece saat 10 ceyrekteee ogluma 6 ay pastası kesecegımmm:))) Cok yakısıklı olmss masallahh:)
Hoppp bızmı kaptık ayol Gulnıhall oglmuı gorur gormez ustune atladıı:))) Ahh ahhhh oglm cok zor anlar yasdıııı:))) Benm ıcın sorun yokk ben oglumu iç güveysi vercmm kım daha ıyı bakarsa onaa:)))
Canım ınsallahh guzl haberler alırsın. Ek gıdada bende pırınclı seylerın kılo alımına yardımcı oldugunu bılıorum bıde muhallebı ıse yarayabılr annem oyle der:)

Sıze maşallahhhh harıkaaa bayıldım al benı ye dıooo cok guzlll ogluma ıstıorumm bak benm oglanda cok yakısıklı:) Ic guveysı vercm dıodum amaaa senın kızı alıp ayrı ev acıcam söz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…