- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.981
merhaba kızlar.bebişlerinizin yemek düzeni varmı artık ek gıdalara geçiyoruz yavaştan malum ama ben kafama göre takılıyorum net bir düzen tutturamadım.öglenleyin patates,havuç,kabak püresi verıyorum ikindide elma,armut püresi akşamlarıda sütlü pirinçlı kaşık mama ama bunlaı bı kaç kaşık verıyorum şimdilik emzırmeye devam.alışsın dıyeverıyorum sadece.evde yapıyorum yemıyor hazır kavanozlarda alıyorum yıyor:)corba falan verıyomusunuz yardım edin banaa lütfen.bide bebişler kendımı uyuyor sızmı sallıyorsunuz
merhaba kızlar.bebişlerinizin yemek düzeni varmı artık ek gıdalara geçiyoruz yavaştan malum ama ben kafama göre takılıyorum net bir düzen tutturamadım.öglenleyin patates,havuç,kabak püresi verıyorum ikindide elma,armut püresi akşamlarıda sütlü pirinçlı kaşık mama ama bunlaı bı kaç kaşık verıyorum şimdilik emzırmeye devam.alışsın dıyeverıyorum sadece.evde yapıyorum yemıyor hazır kavanozlarda alıyorum yıyor:)corba falan verıyomusunuz yardım edin banaa lütfen.bide bebişler kendımı uyuyor sızmı sallıyorsunuz
slm kızlar nassılsınız, ben işteyim şuanda,
evde net yok mahallede yol çalışmaları esnasında
yada apartmandaki doğalgaz çalışmaları esnasında elektrk bağlantısında
bi sorun oluşmuş malesef giremiorum:/ ayrıca 3 gündür kaaynanamlardaydık
ondanda girmem zaten mümkün değildi,
herkes iyidir inşallah, ben stresliyim işyerinde hala düzenim oturmadı:/
eve doğalgaz döşenicek kaynanamlarda kalcaz napcam bilmiom offf,
Alyanın bütün düzeni bozulcak gene:/
Cevız alerjı yapmazmı kız?? Yanı buyuk ınsanlarda bıle alerjık reaksynu varyaa o acıdn dusundum :))) Benm annemede kalsa cocuga beyn yedırılebılrr abıme yedırırlermıss tabı kuzey ustunde boyle bır deneme yapması naaaamümkün:))) Abımee gelnce beyın yedıgı ıcın cokmu zekı yoooo normal sıradnn akli melekeri yerinde bı ınsan okadr:))
kızlar beren hiçbişe yemek istemiyor..dün ağzını açmadı ağla ağla gözlerinden yaşlar akıyo bıraktım bende vermedim..memede meme başka bişe istemiyor memeye bi saldırıyo..ne yapcağımı bilmiyorum..elma sevmedi,armut sevmedi, patates,havuç,pirinçten püre yaptım sevmedi..su içmiyo verince suratını bi ekşitiyo.. bugün pirinç unundan muhallebi yapıcam, ılıdıktan sonrada içine pekmez katıcam bakalım belki sever..
önerileri olan var mı bana???
aysel ve berna yok bu gün sayfalar çok az ilerliyornerdesiniz kızçeler
ii akşamlar bayanlar.oğlumun yanakları elma gibi kızarıyor.diş çıkarıyor ağzının suyu akıyor ondan olabilir ama çok kızarıyor hatta kabarıyor.böyle bi durumla karşılaşan var mı
aynısını ben yazcaktımki seni gördüm canım kızımın gözlerinin önünde ve kaşlarının üstünde falan kızarıklıklar oluyo hatta bugün çok düşündüm dr a götürsemmi diye alerji yapıyodur diye hergün aynı şeyleri verdim bazen oluyo bazen olmuyo sebebini bulamadım yani bi fikri olan varmı?
kızlar erkek bebeği olan annelere sormak istiyorum özellikle yürüteç kullanıyormusunuz erkek bebeklere zararlı diye duymuştum günde ne kadar oturtmak gerekiyor acaba ona bizim teyzemiş hediye olarak almıştı dün akşam eve gittiğimde çınarım kapıda karşıladı beni annem çok tutmuyorum diyor ama bana sanki biraz erken gibi geldi ne dersiniz sizcede erken mi??*:44::44:
kızlar erkek bebeği olan annelere sormak istiyorum özellikle yürüteç kullanıyormusunuz erkek bebeklere zararlı diye duymuştum günde ne kadar oturtmak gerekiyor acaba ona bizim teyzemiş hediye olarak almıştı dün akşam eve gittiğimde çınarım kapıda karşıladı beni annem çok tutmuyorum diyor ama bana sanki biraz erken gibi geldi ne dersiniz sizcede erken mi??*:44::44:
Alp büyüme atağında heralde... saat 13.30 dan beri uyuyor...
Alp büyüme atağında heralde... saat 13.30 dan beri uyuyor...
canım yürüteç kullanmıyoruz biz. almayı da düşünmüyorum. erkek bebeklere zararlı mı o kısmı çok bilmiyorum ama yürümeyi de geciktiriyormuş... çok durmadıktan sonra problem olmaz heralde...
Canım ben kullanmıyorum zararlı diye ama çok uzun süre oturmuyosa da bişey olmazmış en fazla yarım saat diye duydum...
maşallah maşallah şu ataklar bide bize uğrasa çok iyi olcak cidden yaa :))
benim de içime sinmiyor zaten ama kız kardeşim alıp gelince de bişi diyemedim zaten üzerinde de doğru düzgün duramıyor ki kuzum ben en iyisi onu evde kullanırım diyip bana götüreyim görüntü olsun diye çınarın odasına koyarım teyzesi gelince oturturum kimse yokken koymam
bir bebek ve annesi en fazla bu kadar güzel olabılırdı eralde maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?