2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende öyle az az veriyorum daha doğrusu yediği kadar bazen az bazen çok yemek istiyor ama öncelik anne sütü 6-9 böyle olması gerekiyor.Şimdilik yeni tatlara alışması için vermeliyiz.Tam olarak bi düzen oturtamadım 10-11 arası meyve püresi öğleden sonra ben çalıştığım için mama yiyiyor tok tutması için akşam üstüde yoğurt ama çorba falan hergün vermiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum işte.

sabah
bizim yaptığımız bebe bisküvisinin içine meyve rendeliyorum tadı azsa 1 tatlı kaşığı pekmez tadına göre
bazen bunu domates rendeleyerek ve peynir katarak ve su ile sıvılaştırıp dönüşümlü olarak veriyorum(iyikide pekmez katmıyoruz bu bisküvinin içine bazen tuzlu çorba gibi de oluyor)

öğle sebze çorbası

arada yoğurt

akşam hipin yulaflı kaşık mamasını meyveli yapıyorum

gerçi bu aralar iştahı bayağı azaldı diş yüzünden çok az yiyor

slm kızlar nassılsınız, ben işteyim şuanda,
evde net yok mahallede yol çalışmaları esnasında
yada apartmandaki doğalgaz çalışmaları esnasında elektrk bağlantısında
bi sorun oluşmuş malesef giremiorum:/ ayrıca 3 gündür kaaynanamlardaydık
ondanda girmem zaten mümkün değildi,
herkes iyidir inşallah, ben stresliyim işyerinde hala düzenim oturmadı:/
eve doğalgaz döşenicek kaynanamlarda kalcaz napcam bilmiom offf,
Alyanın bütün düzeni bozulcak gene:/

Biz iyiyiz canım senin içinde biraz sıkıntılı geçicek anlaşılan ama geçici canım inş.çok uzun sürmez tadilat işleriniz de bir an önce kendi evinize düzeninize kavuşursunuz..

bilmem bizde yapmadı :))

Fulya emiyosaa su içmemesi normal..Selçukda emerken su vernce asla içmiyodu..ne zmnki memeyi brktı o zmn su içmeye başladı..ztn sütünden alıyo su ihtiyacını..bide arkadaşların dedii gibi bişeye alışması içn zmn ver..1 kere değil 15 kere denemen lazm..sonucta yeni bi tat..biz bile başta bize garp gelen şeyleri sonrada hapur hupur yiorz...pekmez yerine snde üzüm suyu dene..daha tatlı ve sağlıklı..mama olrk hipp denednmi sütlü meyveli mamaları var..gece yatarken organik elmalı yulaflısı var selçuk bayılıyo

ii akşamlar bayanlar.oğlumun yanakları elma gibi kızarıyor.diş çıkarıyor ağzının suyu akıyor ondan olabilir ama çok kızarıyor hatta kabarıyor.böyle bi durumla karşılaşan var mı

aynısını ben yazcaktımki seni gördüm canım kızımın gözlerinin önünde ve kaşlarının üstünde falan kızarıklıklar oluyo hatta bugün çok düşündüm dr a götürsemmi diye alerji yapıyodur diye hergün aynı şeyleri verdim bazen oluyo bazen olmuyo sebebini bulamadım yani bi fikri olan varmı?

gökalp inde ağzının kenarları ve yanaklarında kızarıklıklar oluyordu doktor kontrolümüzde sordum , salyadan veya öpmekten dolayı olabilirmiş bi krem werdi bir kere kullandım geçti neredeyse.. kendiğinden de geçermiş bilmiyorum aynı şey midir..

Merhaba güzel annelerrr
Geçmişi okumaktan pes ettim ve vazgeçtim yok geriden takip ne zormuş arkadaşş bugüne gelemiyorum baktım olacağı yok napimmm.
Biz gezmelere verdik kendimizi bu hafta,kocacım izinde deli danalar gbi geziyoruz. Hafta bitti sayılır zaten
Nasılsınız bakalım şekerlerim ???

kızlar erkek bebeği olan annelere sormak istiyorum özellikle yürüteç kullanıyormusunuz erkek bebeklere zararlı diye duymuştum günde ne kadar oturtmak gerekiyor acaba ona bizim teyzemiş hediye olarak almıştı dün akşam eve gittiğimde çınarım kapıda karşıladı beni annem çok tutmuyorum diyor ama bana sanki biraz erken gibi geldi ne dersiniz sizcede erken mi??*:44::44:

canım yürüteç kullanmıyoruz biz. almayı da düşünmüyorum. erkek bebeklere zararlı mı o kısmı çok bilmiyorum ama yürümeyi de geciktiriyormuş... çok durmadıktan sonra problem olmaz heralde...

Canım ben kullanmıyorum zararlı diye ama çok uzun süre oturmuyosa da bişey olmazmış en fazla yarım saat diye duydum...

Alp büyüme atağında heralde... saat 13.30 dan beri uyuyor...

maşallah maşallah şu ataklar bide bize uğrasa çok iyi olcak cidden yaa :))

canım yürüteç kullanmıyoruz biz. almayı da düşünmüyorum. erkek bebeklere zararlı mı o kısmı çok bilmiyorum ama yürümeyi de geciktiriyormuş... çok durmadıktan sonra problem olmaz heralde...

Canım ben kullanmıyorum zararlı diye ama çok uzun süre oturmuyosa da bişey olmazmış en fazla yarım saat diye duydum...

benim de içime sinmiyor zaten ama kız kardeşim alıp gelince de bişi diyemedim zaten üzerinde de doğru düzgün duramıyor ki kuzum ben en iyisi onu evde kullanırım diyip bana götüreyim görüntü olsun diye çınarın odasına koyarım teyzesi gelince oturturum kimse yokken koymam

benim eşim uyurgezer... iki gün önce, bir anda kapatıyorlar kapatıyorlar diye bağırmaya başladı... dedim neyi kapatıyorlar... burayı kapatıyorlar nerede yiyeceğiz dedi.... dedim yat uyu gece gece ya... o da ısrarla bağırıyor kapatıyorlar diye... dedim aşkım gel evimize gidelim yatalım sabah yeriz yemek dedim... yattı uyudu hemen :)
dün de yatak odasının kapısında yakaladım. bir de bana ne var dedi uykusunda... bıraksam adam evden gidecek...

evet bencede sen eve götür onu...
şimdi kayınvalidem aradı, dedim senden çıktığımdan beri uyuyor... yemedi mi yemeğini dedi. yemedi dedim... demek çocuk açlıktan uyuyor dedi... diyorum sen açken uyuyabilir misin... gece niye uyanıyor o zaman... o da trip attı bana... neyse öğrenicem o zaman ben dedi. kapadı teli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…