2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaaydın kızlar

ranacım tebrik ederim dünyalar güzeli bir kızın olacak ne güzel!!benim de ilk çocuğum kız ve ona aşığım aşkım benim artık ona göre kıyafetler alabilirsin hatta kendin örebilirsin nasılsa kış bebekleri olacaklar..:))ikili test zamanında genelde erkek ve kız bebeklerin organları birbirine benziyormuş bana bakan radyoloji doktoru dedi ilk önce bir çıkıntı var erkek olabilir dedi sonra da ama bu haftalarda kızların da böyle oluyor o yüzden kız da olabilir dedi tabi benim bir kızım olduğu için gönlümden hep erkek geçiyor ne yalan sööliim ama kızım gibi bir kız olması da beni acayip mutlu eder önemli olan sağlıklı olması cnm...

şule sana da afiyet olsun ve geçmiş olsun pek aramızda değilsin herhalde olsan hatırlardık neyse bundan sonra daha çok konuşuruz inşallah sen bebeğini düşün türkiyeye sonra gelirsin cnm..

günaydıııını güsel anneler bir güne daha başlıyoruz ve bir gün daha bitti çok şükür herkes iyidir umarım uff bi ctsi olsa iyi olcak gerçi bebişimi çok özledim büyüdümü acaba bu arada 2 li test sonucum iyi çıkmış telefonda öğrendim...

gözün aydın cnm cts.ye az kaldı ben de pazartesi gideceğim off beklemek zor

Günaydın herkese,
Bugün 14 te benimde ense burun ölçümü, kan testleri vs için kontrolum var. Hiçbirini düşünmüyorum,bebeklerimin merakından uyuyamadim güzelce :)
Rüyamda bebeklerimi doğurdum .biri 2 yasında cocuk ebadında doğmuştu..
Hayirlisiyla gidip görsem iyi olacak bebeklerimi.

Teşekkür Ederim Sibelcim. bende çok kötü oluyorum bu durumlarda. İlk gün gözümün yaşı dinmedi hiç( Allah başka hastalık vermesin. Ama Allah razı olsun bizim babamızda çok duyarlıdır bu konularda. onunda içi gitti. yüzü gülemedi kızım iyileşene kadar.
Birde ben randevu alıp gidiyorum ama nedense hep aksilikler beni buluyor. İnşallah içerde herşey yolundadırda, canımı sıktığımla kalırım. hem özledim, hem içimde tuhaf bi tedirginlik var. Rabbim hayırlara çıkarsın.

o kadını görseydim sinirimden kalkar giderdim yanından heralde. bahaneye bak yaa..
ayrıca sigara içtin tamam, çocuğunda sağlıklı doğdu ona da tamam. ilerde ciddi bi hastalığının çıkmayacağı ne malum. Allah korusun ASTIM 1 numaralı risk.

Oh oh bi kız anası geliyor.. Prensesine şimdiden ciciler örmeye başla:)) Canım bende ilk bebeğimin kız olmasını çoook istemiştim Allahtan. şükürler olsunki oldu. kız evlat ayrı bi güzel yaa. Rabbim kız olsun erkek olsun yokluklarını göstermesinde.

BU ARADA hepinize günaydın arkadaşlar.

canım gözün aydın kızın oluyomuşş ne mutlu sana şimdi sende pembe dünyaya giriş yapmış oldunnn hadi kolay gelsinnn
bence o bayan kendine öyle bir kılıf uydurmuş kendini kandırmaktan başka yaptığı birşey yokk bizim lojmanda arkadaşımız hamileyken içti sigara hepimiz karşı çıktık dinlemedi bebeği doğdu 1 hafta sonra rahatsızlandı tüm kanı değiştirildi bebeğin ve baya kaldılar hastaneden yazık günahtır yaaa
canım geçmiş olsun kızın rahatsızmışşş şimdi nasıl oldu inş. iyicedir... testte yaptıramamışsın neyse canım geç olsunda güç olmasın inş. güzel sonuçlar alırsın sende sıkma canını emiii

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz bakalımmm bebeişlerimiz nasıllarrrr ?????

ben bu gece hiç uyuyamadım kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama şiddetli şekilde kramplar giriyor bacaklarıma hemde 1 kere değil gece boyunca kaç kere girdi acısından halen ayaklarımın üstüne basamıyorum, gece wc gidecem yürüyemiyorum oturdum ağlarken eşim kalktı noldu diye çocuk gibi bende çişim geldi wc gidemiyorum dedimm sağolsun beni götürdü yoksa altıma yapacaktımm ve şuan halen acıları geçmedi haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum dr. sorsam ne ilaç verecek offf çok zorrrr kızlarrr

SAğol UHDEcim kızım çok şükür iyi. birde bebeğimin sağlıklı olduğunu görseydim öyle rahatlıycamki.

akşam eşim işten gelince ACİLe bi bahane bulup gidebilirm bile. öylesine özledimki. Sibele de dediğim gibi içimde tuhaf hisler var. Rabbim hayırlara çıkarsın.
komşumun ablası hamileydi 4,5 aylık... bebeğinin kalp atışları durmuş ve sancıyla doğum yaptırmışlar. onuda duyunca daha bi fena oldum.
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA/EVLATLARIYLA SINAMASIN. ACILARINI GÖSTERMESİN KİMSELERE

UHDEcim canım doktorunla bi görüşte Magnezyum versinler sana. o kramplar magnezyum eksikliğinden olabilir.

Son düzenleme:
Günaydın, Günaydın, Günaydın :)

15 günlük uzuuun babymoon tatilinden sonra yine aranızdayım :)

Tüm tatil boyunca bana çok yardımcı olan bitanecik eşim ile beraber karış karış ege sahilleri turu yaptık, çoook güzeldi :) dün akşam home sweet home dedim :)

tatilim süper geçti, en güzel tarafı ise süt peynir ve yumurta ile barıştım, hersabah çok güzel kahvaltılar yaptım. ancak özellikle akşam yemek yedikten sonra sol göğsümün mide girişi ile birleştiği noktadan başlayıp yayılan o ağrımsı sansı beni zaman zaman kıvrandırdı, hep o gıccık kabız olmamıza sebep olan kaslarımızı gevşeten hormon yüzünden.
ayrıca çokda güzel su içtim, yaklaşık 3-4 litre ve bunun 1,5 litresini geceleri tükettim. geceleri 2 saatte bir (saat aralığı vekalkış saatlerim sabitlendi artık hiç şaşmıyor ) çok susamış birşekilde ve acil tuvalet ihtiyacı için tuvalete koşup peşinden kanan kana su içiyorum ve şişeden içtiğimden 1,5 litre olduğunu ölçebiliyorum toplam, sabah kalktığımda bitmiş oluyor şişe :)
denizde bol bol yüzdüm ve en güzeli tatil boyunca belimden başlayan ve tüm sol tarafımda delicesine yaşadığım ağrımı yaşamamış olmamdı. Bu sabah yine aynı ağrı ile uyandım ama, saadet buraya kadarmış oysaki yatağımız lateks yatak, o kadar değişik yatakta yattım tatilde ama eve gelince durum değişiyor
bu arada tatilde benimde azı dişim kırıldı sakız çiğneymeye çalışırken henüz ağrı yaşatmadım 1 hafta oldu üstelik kırılalı, dönmeyi bekledim kendi doktoruma gitmek için.

aaa unuttum söylemeyi, ikili test sonucumu tatile çıktığımız gün doktora göstermiştim, labaratuvar ölçümlerinde çıkacak en iyi sonuçmuş çooook mutlu oldum 10.000 'de 1 çıktı lakin cinsiyet tahmininde bulunmadı ve öğrendimki bebişim 4 gün ilerde gidiyor, inanılmaz hareketli ve artık kesenin içindeki geçişlerini bende hissediyorum.Durduğu yerde ayrıca bir sertlik oluşuyor ve bana sürekli vuruyor. 2 hafta önceki ultrason görünyülerini videoya çekmiştik zıp zıp ayaklarıyla bana vurup zıplayan bir veletti kendileri, haftaya yeniden gitmek istiyorum hem ne kadar olmuş görmek hemde cinsiyetini artık öğrenmek için.

bu gece rüyamda ultrasonda pipisini ilk fark eden ben olmuştum, erkek di ve benim için genel tahmin erkek, gönlümün derinliklerinde yatan kız ama erkekde kabülümdür , yeterki sağlıklı kimseye muhtaç olmayacak bir bebek olsun...

aklıma gelenler bunlar şimdilik, çok iş var evdede bir sürü çamaşır klasik tatil dönüşü :)

ayyy haklısın canım başısağolsun arkadaşının çok üzüldüm inanki bir hevesle bu günlere kadar getir sonrasında Allah esirgesin bencede ihmal etme baya oldu sen görmeyeli bebişini git bencede canım inş. güzel haberlerle dönersin için rahatlar canım....
bende tahmin ettim aslında dr. sorayım magnezyum eksikliğinden kaynaklıdır bencede birşeyler versin artıkk

ohhh ohhh maşallahhh iyi gezmiş eğlenmişsin çok iyi yaptın canım hem sana hemde bebişine ne kadar iyi gelmiştir bizimde ihtiyacımız vardı ama dr. gidemezsiniz deyince kalakaldık böyle ama bende acısını önümüzdeki sene çıkaracagımmm bebişlerimle beraber hemde

Günaydın arkadaşlar... nasılsınız?
ben dün akşam tv karşısında uyuya kalmıştım. 12 gibi uyandığımda ağrıyla gözlerimi açtım. Göbeğimin sol yan tarafında fena bir ağrı oldu. Eşimde panik oldu hemen annemi çağırdık. biraz yürüttüler beni ve çok gazım oldu. 5 dk sonra bu ağrı geçti. Bu gaz sancısımıdır. Başka birşey olsaydı bu ağrı devam ederdi değilmi. Bebeğime inşallah bişey olmamıştır. Ve artık 15. haftam bebeğin büyüdüğünü hissediyorum hareketlerimi biraz daha zorluyor. Sizdede böyle olan varmı. Kendinize iyi bakın...

geçmiş olsun canım gaz sancısı olabilir başka bir aağrı olsa hemen geçmezdi zaten canım arada bendede oluyor öylee geçiyor sonrasında... bende hissediyorum bebişlerimin büyüdüğünü hareketlerim öncekine nazaran baya yavaşladı benimde

ya canim gn icersinde bendede oluyo agrilar fakat uykudan uyandiricak kadar olmamali,
cokmu agridi,
4 gundur tuvalete cikamiyorum gaz sikismasi oluyo bende,
eger sizdede tuvalet sorunu varsa emin olun ondan oluyo,
ben tuvalete gitmek istiyorum artik:-(
okadar doluyumki kac gundur:-(
agzimdan cikaricam diye korkuyorum hahaha

4 gün once yediklerim kuflenmistir midemde:-(
cok su iciyorum tabi düne kadar nestea iciyordum dunden bugune 3 litre icmisimdir
bana yardim edin:-( esim bu sabah karnimi elliyo diyoki
masallah cocugumuzda buyumus
hehe bilmiyoki tuvalete cikamadigimi

herkese mrb...
yarın dr gidicem bebişimi görmeye 15 hafta bitiyor sanırım cinsiyeti belli olur..çok merak ediyorum bir oğlum var buda farklı olsun istiyorum:)tabi sağlıklı olsunda..ama gönlümden kız geçiyor:))
bişiy sorucam arkadaşlar 3 ay bittikten sonra dr saçlarınızı boyayabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum dedi..önlerde baya beyazlarım var çalışıyorum çalıştığım yerde makam dikkat etmem gerekiyor..ziyerete gelenler sanki direk saçlarıma bakıyor rahatsız oluyorum.. ama boyamakta istemiyorum.. kınamı yaksam acaba zararı yok ya hani nedersiniz hiç uygulayan varmı...

günaydınlarrr....

rana20
canım bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin darısı başımıza ama 16. hatta 20. haftada bile farklı şeyler söyleyebiliyor drlar onun için bence 16.haftadan önceki tahminler çok güvenilir olmayabilir..

dmf canım ben de aynen 15.haftam bitti bugün artık 16.ya giricem kısmetse ve hareketlerim yavaş yavaş değişmeye başladı özellikle geceleri yan tarafımda fazla yatamıorum çok rahatsz oluorum. illa sırt üstü yatmam gerekio ki hiç yatamam öyle. uyuyamıorum geceleri artk

günaydın kızlar benim belim çok ağrıyor bugün ya karnımdaki şişlikte dünden beri indi 6 aylık gibi olan karnım 3 aylık gibi oldu anlamadım bebişide çok merak ediyorum 12 gün sonra dr gitçez sabırsızlandım iyice

benm de belim çok ağrıyor cnm geceleri yatış şeklim değişti. uyuyablmek için şekilden şekle giriyorum belki ondandr ama çok ağrım var

canım kozmetiklerde ruj formatında dip boyaları var. onlar seni bi süre idare eder. benim patronum kullanıyordu ordan biliyorum. önemli bi misafiri filan geleceği zaman hemen diplerine sürüyordu işlem tamam:)
bi araştır istersen.

Birde arkadaşlar SIRT ÜSTÜ YATMAK bebek için sakıncalı. ilk gebeliğimde çok araştırmıştım bunu. bebeğe oksijen gitmezmiş böyle yatınca.

Doğuma gittiğimde bebeğimin kalp atışları zayıftı ve bana suni sancıyı sol yanıma döndürüpte vermişlerdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…