- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.801
günaydıııını güsel anneler bir güne daha başlıyoruz ve bir gün daha bitti çok şükür herkes iyidir umarım uff bi ctsi olsa iyi olcak gerçi bebişimi çok özledim büyüdümü acaba bu arada 2 li test sonucum iyi çıkmış telefonda öğrendim...
Teşekkür Ederim Sibelcim. bende çok kötü oluyorum bu durumlarda. İlk gün gözümün yaşı dinmedi hiçay cnm geçmiş olsun allah sağlık versin valla benim kızım da her hasta olduğunda ömürden ömür gidiyor biliyorum babalar hiç oralı bile olmuyor gene günlük yaşantısına devam ediyor ama annelerin içi gidiyor o yüzden kimsenin çocuğuna bişey olmasın ya burnu bile kanamasın ben çok üzülüyorum..neyse ki iyileşmiş cnm..
neden senin randevuların hep böyle oluyor ki randevu almadan mı gidiyorsun cnm?14 hafta geç değil mi ikili için?olmazsa sadece üçlü yada dörtlü dediklerini yaptırırsın allahın emri değil ya ikili test!!ama dediğin gibi bebişi özlemişsindir ben de çok özledim valla pazartesini iple çekiyorum hadi hayırlısı hepimiz iiçin...
dün bi arkadaş facebookda grup açmaktan bahsetmişti banada çok mantıklı geldi ne dersiniz kızlar.
Birde aranızda sigara içen annişler varmı bugün işyerime bir bayan geldi 6-7 yaşlarında bir oğlu vardı yanında 6 aylık hamileydi ve içeri girmeden önce sigarasını söndürdü ve girdi biraz sohbet ettikte günde 1 paket kadar içiyormuş çok zararlı ama doğru değil yaptığınız dedim oğlunu gösterdi ondada içtim 8. aya kadar aynı şekilde bak tosun gibi dedi 8. aya kadar aslında zararı yok dedi 8. ayda ciğerler oluşuyor o ayda içerse anne çocuk zarar görür falan dedi ......açıklaması çok ilginç geldi bana bende üstelemedim pek.bebişten önce bende içiyordum hemde baya baya tiryakiydim ama biranda kestim ilk bi kaçgün zorlandım sadece baş ağrısı azbuçukta stres falan oldu sonrası gerçekten nefes aldığımı hissetmeye başlamak oldu
Oh oh bi kız anası geliyor.. Prensesine şimdiden ciciler örmeye başla:)) Canım bende ilk bebeğimin kız olmasını çoook istemiştim Allahtan. şükürler olsunki oldu. kız evlat ayrı bi güzel yaa. Rabbim kız olsun erkek olsun yokluklarını göstermesinde.nasılsınız ???
biraz geç geldim ama baya kaynatmışsınız bugün...
benden haberler war sizlere...:79:
bugün dayanamayıp bebeğimin cinsiyetini öğrenirmiyim amaçlı kontrole gittim...
ve dr kızzzzzzzzzz dedi....:93:
aslında biraz şaşırdım çünkü kendi devamlı gittiğim dr um 2li testte erkeğe benzetmişti ama net bişi söylememişti ve nedense ben rüyalarımda hep erkek görüyordum ve şuan arada bir de olsa bebeğimin hareketlerini hissediyorum bu taa 8.haftada başlamıştı bende o yüzden herkes erkek diye yorumluyordu şaşırmam bundan ...
RABBİM sağlık versin yavruma sağ sağlim gelsin yuvasına inş önemli olan bu ...
daha ilk gebeliğim ve mutluyum çok şükür...!!!
bakalım sonradan değişik bi yorum alcakmıyım ...
canım gözün aydın kızın oluyomuşş ne mutlu sana şimdi sende pembe dünyaya giriş yapmış oldunnn hadi kolay gelsinnnnasılsınız ???
biraz geç geldim ama baya kaynatmışsınız bugün...
benden haberler war sizlere...:79:
bugün dayanamayıp bebeğimin cinsiyetini öğrenirmiyim amaçlı kontrole gittim...
ve dr kızzzzzzzzzz dedi....:93:
aslında biraz şaşırdım çünkü kendi devamlı gittiğim dr um 2li testte erkeğe benzetmişti ama net bişi söylememişti ve nedense ben rüyalarımda hep erkek görüyordum ve şuan arada bir de olsa bebeğimin hareketlerini hissediyorum bu taa 8.haftada başlamıştı bende o yüzden herkes erkek diye yorumluyordu şaşırmam bundan ...
RABBİM sağlık versin yavruma sağ sağlim gelsin yuvasına inş önemli olan bu ...
daha ilk gebeliğim ve mutluyum çok şükür...!!!
bakalım sonradan değişik bi yorum alcakmıyım ...
bence o bayan kendine öyle bir kılıf uydurmuş kendini kandırmaktan başka yaptığı birşey yokk bizim lojmanda arkadaşımız hamileyken içti sigara hepimiz karşı çıktık dinlemedi bebeği doğdu 1 hafta sonra rahatsızlandı tüm kanı değiştirildi bebeğin ve baya kaldılar hastaneden yazık günahtır yaaadün bi arkadaş facebookda grup açmaktan bahsetmişti banada çok mantıklı geldi ne dersiniz kızlar.
Birde aranızda sigara içen annişler varmı bugün işyerime bir bayan geldi 6-7 yaşlarında bir oğlu vardı yanında 6 aylık hamileydi ve içeri girmeden önce sigarasını söndürdü ve girdi biraz sohbet ettikte günde 1 paket kadar içiyormuş çok zararlı ama doğru değil yaptığınız dedim oğlunu gösterdi ondada içtim 8. aya kadar aynı şekilde bak tosun gibi dedi 8. aya kadar aslında zararı yok dedi 8. ayda ciğerler oluşuyor o ayda içerse anne çocuk zarar görür falan dedi ......açıklaması çok ilginç geldi bana bende üstelemedim pek.bebişten önce bende içiyordum hemde baya baya tiryakiydim ama biranda kestim ilk bi kaçgün zorlandım sadece baş ağrısı azbuçukta stres falan oldu sonrası gerçekten nefes aldığımı hissetmeye başlamak oldu
canım geçmiş olsun kızın rahatsızmışşş şimdi nasıl oldu inş. iyicedir... testte yaptıramamışsın neyse canım geç olsunda güç olmasın inş. güzel sonuçlar alırsın sende sıkma canını emiiitatlım sağol canım. kardeşim bendeydi pazartesiden beri. ondan öncede kızım biraz rahatsızlandı ateşi çıktı filan. şükür düzeldi. bugün doktora gittim elim boş geldim. haftaya çarşambaya randevu verdiler. 2li test için ama 14 haftayı doldurmuş olacağım. doktora da sordum yaparız dedi. bilmiyorum nasıl olcak. test mest umrumda değil aslında. Bebeğimi göreyim kalp atışlarını duyayımda o yeter bana.
SAğol UHDEcim kızım çok şükür iyi. birde bebeğimin sağlıklı olduğunu görseydim öyle rahatlıycamki.
akşam eşim işten gelince ACİLe bi bahane bulup gidebilirm bile. öylesine özledimki. Sibele de dediğim gibi içimde tuhaf hisler var. Rabbim hayırlara çıkarsın.
komşumun ablası hamileydi 4,5 aylık... bebeğinin kalp atışları durmuş ve sancıyla doğum yaptırmışlar. onuda duyunca daha bi fena oldum.
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA/EVLATLARIYLA SINAMASIN. ACILARINI GÖSTERMESİN KİMSELERE
UHDEcim canım doktorunla bi görüşte Magnezyum versinler sana. o kramplar magnezyum eksikliğinden olabilir.
Günaydın, Günaydın, Günaydın :)
15 günlük uzuuun babymoon tatilinden sonra yine aranızdayım :)
Tüm tatil boyunca bana çok yardımcı olan bitanecik eşim ile beraber karış karış ege sahilleri turu yaptık, çoook güzeldi :) dün akşam home sweet home dedim :)
tatilim süper geçti, en güzel tarafı ise süt peynir ve yumurta ile barıştım, hersabah çok güzel kahvaltılar yaptım. ancak özellikle akşam yemek yedikten sonra sol göğsümün mide girişi ile birleştiği noktadan başlayıp yayılan o ağrımsı sansı beni zaman zaman kıvrandırdı, hep o gıccık kabız olmamıza sebep olan kaslarımızı gevşeten hormon yüzünden.
ayrıca çokda güzel su içtim, yaklaşık 3-4 litre ve bunun 1,5 litresini geceleri tükettim. geceleri 2 saatte bir (saat aralığı vekalkış saatlerim sabitlendi artık hiç şaşmıyor ) çok susamış birşekilde ve acil tuvalet ihtiyacı için tuvalete koşup peşinden kanan kana su içiyorum ve şişeden içtiğimden 1,5 litre olduğunu ölçebiliyorum toplam, sabah kalktığımda bitmiş oluyor şişe :)
denizde bol bol yüzdüm ve en güzeli tatil boyunca belimden başlayan ve tüm sol tarafımda delicesine yaşadığım ağrımı yaşamamış olmamdı. Bu sabah yine aynı ağrı ile uyandım ama, saadet buraya kadarmış oysaki yatağımız lateks yatak, o kadar değişik yatakta yattım tatilde ama eve gelince durum değişiyor
bu arada tatilde benimde azı dişim kırıldı sakız çiğneymeye çalışırkenhenüz ağrı yaşatmadım 1 hafta oldu üstelik kırılalı, dönmeyi bekledim kendi doktoruma gitmek için.
aaa unuttum söylemeyi, ikili test sonucumu tatile çıktığımız gün doktora göstermiştim, labaratuvar ölçümlerinde çıkacak en iyi sonuçmuş çooook mutlu oldum 10.000 'de 1 çıktı lakin cinsiyet tahmininde bulunmadı ve öğrendimki bebişim 4 gün ilerde gidiyor, inanılmaz hareketli ve artık kesenin içindeki geçişlerini bende hissediyorum.Durduğu yerde ayrıca bir sertlik oluşuyor ve bana sürekli vuruyor. 2 hafta önceki ultrason görünyülerini videoya çekmiştik zıp zıp ayaklarıyla bana vurup zıplayan bir veletti kendileri, haftaya yeniden gitmek istiyorum hem ne kadar olmuş görmek hemde cinsiyetini artık öğrenmek için.
bu gece rüyamda ultrasonda pipisini ilk fark eden ben olmuştum, erkek di ve benim için genel tahmin erkek, gönlümün derinliklerinde yatan kız ama erkekde kabülümdür , yeterki sağlıklı kimseye muhtaç olmayacak bir bebek olsun...
aklıma gelenler bunlar şimdilik, çok iş var evdede bir sürü çamaşır klasik tatil dönüşü :)
Günaydın arkadaşlar... nasılsınız?
ben dün akşam tv karşısında uyuya kalmıştım. 12 gibi uyandığımda ağrıyla gözlerimi açtım. Göbeğimin sol yan tarafında fena bir ağrı oldu. Eşimde panik oldu hemen annemi çağırdık. biraz yürüttüler beni ve çok gazım oldu. 5 dk sonra bu ağrı geçti. Bu gaz sancısımıdır. Başka birşey olsaydı bu ağrı devam ederdi değilmi. Bebeğime inşallah bişey olmamıştır. Ve artık 15. haftam bebeğin büyüdüğünü hissediyorum hareketlerimi biraz daha zorluyor. Sizdede böyle olan varmı. Kendinize iyi bakın...
Günaydın arkadaşlar... nasılsınız?
ben dün akşam tv karşısında uyuya kalmıştım. 12 gibi uyandığımda ağrıyla gözlerimi açtım. Göbeğimin sol yan tarafında fena bir ağrı oldu. Eşimde panik oldu hemen annemi çağırdık. biraz yürüttüler beni ve çok gazım oldu. 5 dk sonra bu ağrı geçti. Bu gaz sancısımıdır. Başka birşey olsaydı bu ağrı devam ederdi değilmi. Bebeğime inşallah bişey olmamıştır. Ve artık 15. haftam bebeğin büyüdüğünü hissediyorum hareketlerimi biraz daha zorluyor. Sizdede böyle olan varmı. Kendinize iyi bakın...
günaydın kızlar benim belim çok ağrıyor bugün ya karnımdaki şişlikte dünden beri indi 6 aylık gibi olan karnım 3 aylık gibi oldu anlamadım bebişide çok merak ediyorum 12 gün sonra dr gitçez sabırsızlandım iyice
herkese mrb...
yarın dr gidicem bebişimi görmeye 15 hafta bitiyor sanırım cinsiyeti belli olur..çok merak ediyorum bir oğlum var buda farklı olsun istiyorum:)tabi sağlıklı olsunda..ama gönlümden kız geçiyor:))
bişiy sorucam arkadaşlar 3 ay bittikten sonra dr saçlarınızı boyayabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum dedi..önlerde baya beyazlarım var çalışıyorum çalıştığım yerde makam dikkat etmem gerekiyor..ziyerete gelenler sanki direk saçlarıma bakıyor rahatsız oluyorum.. ama boyamakta istemiyorum.. kınamı yaksam acaba zararı yok ya hani nedersiniz hiç uygulayan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?